بعله سرورش خرابه 2 روزه درس میشهدوستان برای شما هم ابیته پکیده؟
بعله سرورش خرابه 2 روزه درس میشهدوستان برای شما هم ابیته پکیده؟
اخه الان وقتش نبودبعله سرورش خرابه 2 روزه درس میشه
دقیق وقت انتخاب سرمربی
راستی توی تاپیک بقل در حال انکار کردن هستندطرف فکر کرده برای پر افتخار بودن در ایران باید امتیاز های لیگ برتر رو جمع کنه
دوست عزیز ایران قبل از لیگ برتر لیگ های دیگه ای داشته
نمی دونی بگو تا رات بگم
با اون حساب پرسپولیس پر افتخار ترین تیم ایرانه
میگن این امار کامل نیست و از این حرفها
ما که گفتیم امادگی داریم به مدارک معتبر شون رسیدگی کنیم .هی اونا میگن بگیم ما هم مگیم بوگو!!!
ولی خب اینجور که پیدست مدارکی وجود نداره همهش اد هواست
فکر کنم این آقای اشتیانی تا بخواد مربی انتخاب کند فصل تمام شده رفته
مهدى كريميان به جاى استقلال به پرسپوليس نزديك شد
مهدى كريميان با پرسپوليس به توافقات نسبى رسيد تا احتمال قرمزپوش شدن اين بازيكن بالا برود. در حالى كه زمزمه هاى پيوستن هافبك برق به استقلال شنيده مى شد، به دليل عدم توافقات مالى اين بازيكن با آبى ها به توافق نرسيد تا اين بار پرسپوليس را مقصد خود قرار دهد.
پيشنهادى كه قرمزهاى پايتخت به كريميان داده اند به نسبت رقم پيشنهادى استقلالى ها خيلى بيشتر است تا به احتمال زياد اين بازيكن پرسپوليس را به عنوان تيم جديد خود انتخاب كند. با اين حال تكليف نهايى كريميان ظرف چند روز آينده مشخص مى شود.
اولتيماتوم آرفى به باشگاه پرسپوليس
مدير برنامه هاى اشپيتين آرفى به باشگاه پرسپوليس اولتيماتوم داد. با توجه به قول مسئولان باشگاه پرسپوليس ۲۷ ارديبهشت بايد ۴۰ درصد از پيش قرارداد آرفى پرداخت شود تا او به قول خود و قرارداد داخلى پايبند باشد.
مدير برنامه هاى آرفى گفت: متأسفانه در روزهاى اخير خبرهاى خوبى از باشگاه پرسپوليس نمى شنويم. روز اول كه هدايتى رئيس هيات مديره پرسپوليس با من گفت وگو كرد و آرفى را پرسپوليسى دانست حالا از بين افرادى كه بايد جوابگوى پرداخت پيش قرارداد آرفى باشد خارج شده و اين براى ما ناخوشايند است.
این مربی چی شد پس !؟
داره چه غلطی میکنه این واعظ پس !
مظلومی با مس به توافق نرسیده،احتمالا میاد استقلال
نه دیروز اخبار 6:45 گفت با مس یه ساله بستهمظلومی با مس به توافق نرسیده،احتمالا میاد استقلال
من تو یکی از روزنامه ها خوندم نوشته بود زرینچه یکی از گزینه های سرمربیگری !!!! ( اسم روزنامه اش هم دقیق یادم نیست فکر کنم البرز بود....)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)