اره رایگانه
سرعت من خیلی بده همش در حد 100....
اره رایگانه
سرعت من خیلی بده همش در حد 100....
دوستان میخوام پروتکل رو بذارم روی ADSl2 + ولی هرچی در منوی مودم میگردم پیداش نمیکنم. مودم Dlink2730 هستش . لطفآ راهنمایی کنید در کدام منو هستش
من مودمم ایسوس هست با این حال :
شما در تنظیمات مودم روی Advanced setup یا Advanced Settings ( دقیق نمیدونم کدومه ) کلیک کن بعد روی DSL کلیک کن و هر کدام که میخوای نمیخوای ، فعال و غیر فعال کن و روی Apply / Save کلیک کن
منظورت اینه که اگر استریمم پایین باشه و سرویس بالاتر بخرم زیادش نمیکنن ولی اگه بالا باشه و سرویس بالا بخرم هیچ وقت استریمم رو کمتر نمیکنن درسته ؟
نه دیگه 10 مگ خیلی زیاده .من 800 کیلوبایت کافیمه .5 مگ بگیرم احتمالا تا 10 مگ باز باشه .
Last edited by ahwazp30; 22-03-2015 at 09:31.
شایان مطمئنی .ولی چند ماه پیش که بچه ها 5 گرفته بودن گفتن تا 10 میره . 10 مگ هم تا 20 میره .تنها راهش اینه که الان کسی که 5 مگ داره استریمشم بالاست بیاد بگه دانلدش چقدره ؟
ولی به نظرم وقتی همه سرویسا رو حداقل دوبرابر گذاشتن 5 مگ هم باید بیشتر از 5 باشه
فرشاد :
اونقت چند تا مسئله میمونه اگه بخام 10 مگ بگیرم :
1-یکی اینکه داون استریمم رو با مودم روی 9 مگ تنظیم کنم اونوقت پهنای باند از استریم بیشتره مشکلی تو پینگ ایجاد نمیشه ؟ سرعت نوسان پیدا نمیکنه ؟
2-اگر یه زمانی خط مشکل پیدا کرد و مجبور شدم استریم پایین تر استفاده کنم مثلا 2 مگ اونوقت مخابرات حاضر میشه سرویسم 10 مگه استریمم رو بیاره پایین تر ؟
10 مگ مجوزی چیزی نمیخاد ؟
Last edited by ahwazp30; 22-03-2015 at 09:31.
تنها راهش اینه که خودت 5 مگ بخری تست کنی
در مورد کاهش استریم هر وقت با مخابرات تماس گرفتی با کمال میل کمش میکنن , مجوز هم نمیخواد چون قراره کد تقلب بزنی![]()
سلام دوستان
چرا سایتهایی مثا تاینی مووی و سافت98 و.... ساعت دو به بعد اینقد افت سرعت داره حتی به 10 کیلو بایت هم میرسه.ولی سایت ورزش 3 سرعت دانلودش 300 ه.
سرویس 2 مگ دارم
اره ظاهرا مجبورم خودم تست کنم مگر اینکه تا اخر ماه که سرویسم منقضی میشه یه نفر نتیجه رو بهم بگه.
در مورد استریم هم اونطوری که فکر میکنی نیست .درسته مرض دارن کمش میکنن ولی خودم یه بار خطم مشکل داشت توی منزل قبلی 1 مگ بیشتر نمیکشید گذاشته بودن روی 2 مگ منم سرویسم 2 مگ بود هی التماس میکردیم اقا خطو بزار روی 1 مگ .یا بهونه میاوردن یا میگفتن درسته .پدرم دراومد .
مجوز هم ربطی به کد تقلب نداره .فرض کن من مشکل پیدا کردم مجبور شدم با پشتیبانی تماس بگیرم همون موقع خفتم کرد .یا اصلا خودشون تو سیستم چک کردن و دیدن من بدون مجوز 5 مگ گرفتم بعد تماس گرفتن باهام و گفتن اگه مجوز نیاری سرویست رو قطع میکنیم .اونوقت چی ؟ چه خاکی تو سرم بریزم ؟
البته من قبلا که 2 مگ میگرفتم مجوز داده بودم ولی نمیدونم مجوز 5 مگ با 2 مگ فرق میکنه یا یکین ؟ یه گواهی اشتغال به تحصیل داده بودم بشون .اون قبوله ؟
در مورد استریم اگر واست کم نکرده دلیلش فقط این بوده که بلد نبوده وگرنه اینکاری که ازشون خواستی به نفع خودشونه در اصل
در مورد مجوز هم نه مشکلی پیش نمیاد من خودم ماه اول که 10 مگ گرفتم ماناماد بدون مجوز بهم دادو بعدش هم که حدود یکماه مشکل داشتم و مکررا میرفتم دفتر ماناماد و پشتیبانی و مرکز مخابراتی و هیچگونه مشکلی واسم پیش نیومد الان هم واسه دوستم دوماهه بدون مجوز 2 مگ گرفتم داره حال میکنه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)