تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2286 از 4105 اولاول ... 1286178621862236227622822283228422852286228722882289229022962336238627863286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,851 به 22,860 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اولا بیماری شما رو دکتر نظام وظیفه معاف دائم تشخیص داده، و ملاک عمل نیس.
    ملاک عمل نتیجه کمیسیون پزشکی (در صورت اعتراض شورای عالی پزشکی) هست.
    در مورد تعداد دکتر و .... شما نمیتونی اعتراض کنی
    چون احتمال داره اون سرهنگ، دکتر متخصص بوده یا به هر دلیلی اونی نیس که توی قانون هست؛ از این طریق شما نمیتونی به نتیجه برسی.

تنها راهی که برای شما میمونه تا بتونین معافیت دائم بگیرین
    اینه که برین نظام وظیفه استان و یه نامه (درخواست) به رئیس نظام وظیفه استان بدین (شانس بیارین نامه رو منشی بده بهش و اونم بخونه؛ اگه پارتی دارین حتما استفاده کنین)، اون اگه تشخیص بده که حقی از شما ضایع شده، حتما شورای عالی تجدید نظر تشکیل میده.
    اگه این راه جواب نده، برین خدمت، اونجا مرکز مشاوره دارن، معمولا چون روانشناس هستن، خیلی خوب با سرباز رفتار میکنن و به حرفت گوش میکنن
    از اون طریق و به کمک اونا میتونی از طریق بهداری و بیمارستان نیروهای مسلح اقدام کنی.
    اگه اونا هم نتونستن، لااقل کمکت میکنن جای راحتی خدمت کنی تا بهت فشار نیاد بتونی تحمل کنی.

ممنون از اینکه پاسخ دادید.
    حقیقتش برای من اصلا ممکن نیست که خدمت کنم چون روزی 7-8 تا قرص میخورم مثلا امروز تا 3 ظهر خواب بودم و قبل از اون اصلا نمیتونم بیدار بشم.اگرم بیدار بشم هوشیاری به هیچوجه ندارم و کاملا گیجم.
    طبق چیزی که گفتید عمل میکنم ولی نمیتونم فکرشو بکنم که برم خدمت و از اونجا اقدام کنم چون از کار و زندگی میوفتم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اولا بیماری شما رو دکتر نظام وظیفه معاف دائم تشخیص داده، و ملاک عمل نیس.
    ملاک عمل نتیجه کمیسیون پزشکی (در صورت اعتراض شورای عالی پزشکی) هست.
    در مورد تعداد دکتر و .... شما نمیتونی اعتراض کنی
    چون احتمال داره اون سرهنگ، دکتر متخصص بوده یا به هر دلیلی اونی نیس که توی قانون هست؛ از این طریق شما نمیتونی به نتیجه برسی.

تنها راهی که برای شما میمونه تا بتونین معافیت دائم بگیرین
    اینه که برین نظام وظیفه استان و یه نامه (درخواست) به رئیس نظام وظیفه استان بدین (شانس بیارین نامه رو منشی بده بهش و اونم بخونه؛ اگه پارتی دارین حتما استفاده کنین)، اون اگه تشخیص بده که حقی از شما ضایع شده، حتما شورای عالی تجدید نظر تشکیل میده.
    اگه این راه جواب نده، برین خدمت، اونجا مرکز مشاوره دارن، معمولا چون روانشناس هستن، خیلی خوب با سرباز رفتار میکنن و به حرفت گوش میکنن
    از اون طریق و به کمک اونا میتونی از طریق بهداری و بیمارستان نیروهای مسلح اقدام کنی.
    اگه اونا هم نتونستن، لااقل کمکت میکنن جای راحتی خدمت کنی تا بهت فشار نیاد بتونی تحمل کنی.

یک سئوال داشنم.اگر من به خدمت برم خوب من از روز اول همش خواب هستم مثلا تا 2-3 ظهر.چه برخوردی باهام میکنند؟همون اول میشه بگم منو به اشتباه سرباز کردن و مثل خونه که هستم داروهامو بخورم و بخوابم و نصفه شب بیدار باشم و این بی نظمی های خواب و حضور که مشخصه یِ بیماری من هستش باعث میشه که سریع بفرستن به درمانگاه ناجا و برای معافی اقدام کنم؟چون وضعیتی که من دارم اصلا نرمال نیست مثلا تا الان خوابم نبرده،اگه قرص هامو نخورم بدنم به تکون میوفته و بسیار بدحال و ضعیف میشم.
    لطفا راهنمایی کنید به من بی احترامی و بی حرمتی نمیکنند یا غرورم رو خرد نمیکنند؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

یک سئوال داشنم.اگر من به خدمت برم خوب من از روز اول همش خواب هستم مثلا تا 2-3 ظهر.چه برخوردی باهام میکنند؟همون اول میشه بگم منو به اشتباه سرباز کردن و مثل خونه که هستم داروهامو بخورم و بخوابم و نصفه شب بیدار باشم و این بی نظمی های خواب و حضور که مشخصه یِ بیماری من هستش باعث میشه که سریع بفرستن به درمانگاه ناجا و برای معافی اقدام کنم؟چون وضعیتی که من دارم اصلا نرمال نیست مثلا تا الان خوابم نبرده،اگه قرص هامو نخورم بدنم به تکون میوفته و بسیار بدحال و ضعیف میشم.
    لطفا راهنمایی کنید به من بی احترامی و بی حرمتی نمیکنند یا غرورم رو خرد نمیکنند؟
    داداش کجای کاری همچین بی احترامی میکنن و همچین توی جمع خوردت میکنن که...

تازه بعضی جاها علی الخصوص برای دیپلم به پایین حرفهایی به کار میبرن و یا کتک میزنن که...

کتک زدن رو من خودم به دفعات دیدم (البته ارتش، تو ناجا من ندیدم کسی جرات این کار را داشته باشه) و کاربرد الفاظ رکیک هم تو آموزش به دفعات شنیدم.

پس بهتره شما سعی کنی معافیت رو بگیری.

کسایی رو ما تو ناجا داشتیم که کلا از لحاظ ذهنی تعطیل بودن، یادمه فرماندهمون تو یگان وِیژه دو نمونه رو صدا زد و نشون داد و بعد گفت اینها رو باید دولت معاف میکرد، حالا که نکرده دیگه فردا که برن یگان اینها به عنوان یه سرباز میشناسن، پست میدن، بدرقه متهم دارن و... یعنی باید لطف خدا شاملشون باشه تا بدون دردسر تموم کنن.

4. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه HamiD-Xfors's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

ستوان سوم شده استوار یکم یا گروهبان یکم؟؟!؟!؟!؟؟!؟! تو ارتش؟! یکی از دوستام با ستوان سومی بعد آموزش رفته گفتن باید عوض کنی!!!!! آخه چرا ؟!؟ منم شهریور اعزام کلا نا امید شدم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ستوان سوم شده استوار یکم یا گروهبان یکم؟؟!؟!؟!؟؟!؟! تو ارتش؟! یکی از دوستام با ستوان سومی بعد آموزش رفته گفتن باید عوض کنی!!!!! آخه چرا ؟!؟ منم شهریور اعزام کلا نا امید شدم!
    بله آقا درسته،ماشالا دیگه لیسانس و فوق لیسانس عین ریگ بیابون ریخته تو مملکت.البته نمیدونم استواری میدن یا گروهبانی (چون ارتش اصلا استواری به وظیفه نمیده ).

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

سلام کسی که برگه سبز خدمت داره روزه اعزام باید بره حوزه نظام وظیفه یا مستقیم بره پادگان اموزشی
    کد ازاد هم نیست
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام

ستوان سوم وظیفه پایه خدمتی اردیبهشت 93،محل خدمت تیپ 216 زرهی زنجان (نیروی زمینی ارتش)،خواهان جا به جایی با فردی در تهران یا اطراف آن را دارم، لطفا پیغام خصوصی بدید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

داداش کجای کاری همچین بی احترامی میکنن و همچین توی جمع خوردت میکنن که...

تازه بعضی جاها علی الخصوص برای دیپلم به پایین حرفهایی به کار میبرن و یا کتک میزنن که...

کتک زدن رو من خودم به دفعات دیدم (البته ارتش، تو ناجا من ندیدم کسی جرات این کار را داشته باشه) و کاربرد الفاظ رکیک هم تو آموزش به دفعات شنیدم.

پس بهتره شما سعی کنی معافیت رو بگیری.

کسایی رو ما تو ناجا داشتیم که کلا از لحاظ ذهنی تعطیل بودن، یادمه فرماندهمون تو یگان وِیژه دو نمونه رو صدا زد و نشون داد و بعد گفت اینها رو باید دولت معاف میکرد، حالا که نکرده دیگه فردا که برن یگان اینها به عنوان یه سرباز میشناسن، پست میدن، بدرقه متهم دارن و... یعنی باید لطف خدا شاملشون باشه تا بدون دردسر تموم کنن.

فرض کن 5 صبح بخوان بیدار کنند.خوب من اصلا نمیتونم بیدار بشم یعنی اصلا متوجه نمیشم چون دوز قرص هام بالاست.چه اتفاقی میوفته؟؟من 5 دقیقه زیر آفتاب بایستم از حال میرم فشارم میاد رو 9 !!!!!
    چی میشه؟نظرت چیه؟
    Last edited by Gamexland; 04-07-2014 at 14:39.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام کسی که برگه سبز خدمت داره روزه اعزام باید بره حوزه نظام وظیفه یا مستقیم بره پادگان اموزشی
    کد ازاد هم نیست
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    باید وایسی برگ سفیدت بیاد،اونجا نوشته پادگان آموزشیت کجاست،روز اعزام میری پادگان آموزشیت.اگه کد مازاد بودی میری نظام وظیفه.من مازاد بودم ساعت 10 صبح رفتم میدان سپاه،اونجا تقسیم میکردن،من افتادم 01.

11. این کاربر از اسلیم شیدی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

فرض کن 5 صبح بخوان بیدار کنند.خوب من اصلا نمیتونم بیدار بشم یعنی اصلا متوجه نمیشم چون دوز قرص هام بالاست.چه اتفاقی میوفته؟؟من 5 دقیقه زیر آفتاب بایستم از حال میرم فشارم میاد رو 9 !!!!!
    چی میشه؟نظرت چیه؟
    دوست عزیز واقعا 5 صبح بیدار شدن انقدر سخته؟؟؟؟ من الان ساعت 5 و نیم بیدار میشم که آماده بشم برم سر کار !!!!
    ما که ساعت 3 و نیم بیدار میشدیم. تا 5 عصر هم آموزش داشتیم!

خیلی از ماها خیلی کارا تو زندگی عادی میکنیم . اما بحث سربازی فرق میکنه .کسی نیست شما رو ببینه . ما حموم نداشتیم. هفته ای یک بار اونم ساعت 2 نصفه شب فقط میتونستیم بریم حموم.
    حموم هم نه حموم معمولی. حموم صحرایی. فکر کنم کاملا واضح توضیح دادم.

بهرحال سربازی ممکنه شبیه یه غول 3 سر و 3 دم به نظر برسه. اما اونجا دوستای خوبی پیدا میکنی. همون دوستا اون سختی ها رو کمتر میکنن.
    من بهترین دوستایی که الان دارم از دوران سربازیه .

+
    در مورد بیداری
    فکر کردین مثلا میان تکونتون میدن میگن عزیزم بیدار شو؟؟

میان تو خوابگاه سووت میزنن
    باید سه شماره بری بیرون.
    اینطوری نیست که نازت کنن بگن عزیزم بیاید برید بیرون به خط بشین.
    تازه باید آنکادر کردن تخت هم یاد بگیری و تخت خودت رو قبل از بیرون اومدن در کمتر از 5 دقیقه آنکادر کنی

اولش شاید سخت باشه . اما کم کم این بیدار شدنه ها رو عادت میکنی
    بهتره از همین فردا تمرین کنید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •