سلام
دوستان لطفا یکی منو راهنمایی کنه.
من از سن 8 سالگی تا بحال دارو مصرف میکنم و بصورت مداوم تحت نظر دکتر هستم. مبتلا به افسردگی شدید ( افسردگی اساسی ) و اختلال اضطراب فراگیر، میگرن عصبی و اختلال افسردگی دو قطبی هستم.
الان که 22 سالم است برای پزشکی اقدام کردم اول فرستادن منو به بیمارستان ناجا استان بوشهر که هستم.اونجا دکتر مغز و اعصاب منو دید و نظرش مشخص بود که من معاف میشم.4-5 خط نوشت توی پروندم. (من از 8 سالگی پرونده پزشکی از 3دکتر دارم و اونها همراهم بود)
بعد یه تست ازم گرفتن و نتیجه رو دوباره فرستادن پیش همون دکتر در بیمارستان.دید و گفت 2 هفته دیگر برو به نظام وظیفه.رفتم نظام وظیفه و گفتن فلان روز برای شورای پزشکی بیا.
رفتم و توی اتاق 3 دکتر بودند + 1 سرگرد و 1 ستوان سه. نظر دادند که معاف از رزم بشم!!!!
به این نتیجه اعتراض زدم و منو فرستادن به شورای عالی پزشکی.
حالا اینجا یک مسئله ای هست.شورای عالی پزشکی تا اونجایی که من میدونستم با 5 پزشک تشکیل میشه ولی بطور عجیبی با 2 پزشک و یک سرهنگ تشکیل شد!!!!!
توی سایت نظام وظیفه هم نوشته که با 3 پزشک متخصص تشکیل میشه این جلسه ولی برای من با 2 تا دکتر تشکیل شد و نظر آخر رو دوباره معاف از رزم دادند!!!!!!!!!!!
از اونجایی که رای شورای عالی پزشکی لازم الاجراست آیا راهی برای اعتراض وجود داره؟ به 2 دلیل:
1- بیماری من بطور واضح و شفاف معام دائم تشخیص داده شده ولی شورا های پزشکی نظر بر معاف از رزم دادند که این تصمیم کاملا خلاف قوانین هست.
2- شورای عالی پزشکی با 2 پزشک متخصص که حتی یکیشون جراح بود و دیگری کلیه تشکیل داده شد که بحث من یکی روی تعداد پزشک هاست که طبق قانون باید 3 نفر باشند تشکیل شده و مورد بعدی اینکه پزشک متخصص روانپزشکی یا مغز و اعصاب در شورای عالی پزشکی نبوده و اینها اصلا بیماری و مشکل من رو درک نکردند!
بند شفاف برای تشکیل شورای عالی پزشکی:
لطفا منو راهنمایی کنید توی این بدبختی که گیر افتادم که اصلا سلامتیم اجازه نمیده خدمت کنم و این مشکلاتی که در فوق گذاشتم لطفا بهم بگید باید چکار بکنم؟