تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2285 از 4105 اولاول ... 1285178521852235227522812282228322842285228622872288228922952335238527853285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,841 به 22,850 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    من سال 1391 به خدمت سربازی رفته بودم. (البته ارتش). قبلا آموزشی دو ماه تو عجبشیر بودم که پدرمون را درآوردند و دو ماه هم به علت اینکه کد خوردم تو اصفهان بودم و یه ماه هم گروه 33 پرندک رباط کریم که فقط واسه تسویه رفته بودم. که به علت قبولی در ارشد از خدمت ترخیص شدم. حدود 151 روز در ارتش خدمت کردم. این دفعه برگه سفیدم که اومد افتادم 01 تهران. بعد رفتیم پادگان و بلافاصله یه فرمی را پر کردیم و بهمون تا 16 تیر مرخصی دادند و گفتند که شانزدهم بیاییم و امریه مون را بگیریم. چون ما اعزام مجدد هستیم دیگه آموزشی نداریم. (البته فقط تو ارتش اینطوریه که اگه بیش از چهار ماه خدمت کنی دیگه آموزشی نداری و نیروی انتظامی باشی باید یه ماه آموزشی ببینی)
    من برادرم بزرگتر هستم و برادر کوچکتر من الان در نیروی هوایی نوژه همدان خدمت می کنه. من جز شرایط دار حساب می شوم و خیلی امیدوارم که بیفتم شهر خودمون میانه ولی تو قسمت شرایط داری نوشته بود که وقتی برادر بزرگتر در حال خدمت باشه برادر کوچکتر می تونه از این مزیت استفاده کنه و بیفته شهر خودش. سوالم اینه که آیا فرقی می کنه که کدوم برادر از این شرایط استفاده کنه؟ یعنی الان من که برادر بزرگتر هستم نمی تونم بیفتم شهر خودمون؟ لطفا کسی که از شرایط دو برادر حین خدمت استفاده کرده و یا اطلاعات دقیقی داره جوابمو بده. من تا الان جواب قانع کننده دریافت نکردم. مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    من سال 1391 به خدمت سربازی رفته بودم. (البته ارتش). قبلا آموزشی دو ماه تو عجبشیر بودم که پدرمون را درآوردند و دو ماه هم به علت اینکه کد خوردم تو اصفهان بودم و یه ماه هم گروه 33 پرندک رباط کریم که فقط واسه تسویه رفته بودم. که به علت قبولی در ارشد از خدمت ترخیص شدم. حدود 151 روز در ارتش خدمت کردم. این دفعه برگه سفیدم که اومد افتادم 01 تهران. بعد رفتیم پادگان و بلافاصله یه فرمی را پر کردیم و بهمون تا 16 تیر مرخصی دادند و گفتند که شانزدهم بیاییم و امریه مون را بگیریم. چون ما اعزام مجدد هستیم دیگه آموزشی نداریم. (البته فقط تو ارتش اینطوریه که اگه بیش از چهار ماه خدمت کنی دیگه آموزشی نداری و نیروی انتظامی باشی باید یه ماه آموزشی ببینی)
    من برادرم بزرگتر هستم و برادر کوچکتر من الان در نیروی هوایی نوژه همدان خدمت می کنه. من جز شرایط دار حساب می شوم و خیلی امیدوارم که بیفتم شهر خودمون میانه ولی تو قسمت شرایط داری نوشته بود که وقتی برادر بزرگتر در حال خدمت باشه برادر کوچکتر می تونه از این مزیت استفاده کنه و بیفته شهر خودش. سوالم اینه که آیا فرقی می کنه که کدوم برادر از این شرایط استفاده کنه؟ یعنی الان من که برادر بزرگتر هستم نمی تونم بیفتم شهر خودمون؟ لطفا کسی که از شرایط دو برادر حین خدمت استفاده کرده و یا اطلاعات دقیقی داره جوابمو بده. من تا الان جواب قانع کننده دریافت نکردم. مرسی
    تا اونجایی که به ما گفتن برادر کوچکتر میتونه از این شرایط استفاده کنه . در ضمن چند وقت پیشا یه بنده خدایی داشت نمراته این دوره کدیا رو میبرد ستاد نیرو واسه طرح تقسیم،به من گفت مهم ترین شرط تو طرح تقسیم 2 تا ست:
    1-پدر نظامی
    2-تاهل
    حالا واسه اعزام مجددیا شاید داستان فرق کنه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

دوستان من الان پادگان مرزبانی شهید رجایی هستم خواستم ببینم چند درصدو مرز می فرستن و بقیه رو بیشتر کجا تقسیم می کنن؟
    راستی یه سوال دیگه؟تقسیم رو کجا انجام میده؟دقیقا اسم سازمانشو می خوام
    Last edited by holyboy; 03-07-2014 at 16:27.

داره خودمونی میشه usiiiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام .
    برادر من تو تقسیم افتاده نیروزی انتظامی تهران (از این هایی که متهم میبرن دادگاه) مرخصی اینها به چه صورته ؟ کسی مشابه برادر من هست بگه چطوره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کف پای منم صافه اقدام کردم معاف از رزمم ندادن بم.
    صافی کف پای شدید معاف می دن.
    شما برو پیش یه متخصص معاینه کنه اگه گفت صافی انعطاف پذیره هیچی
    اقدامم نکن وقتت طلف می شه

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
    مال منم بنظر انعطاف پذیره ! ولی سایز پام هم بزرگه طوری که بعد پیاده روی (حدود یکی دو ساعت) تا زانوم درد میگیره ! حتی تمام رگ پام شدید میزنه بیرون !
    روندش مگه چجوریه ؟ خیلی زمان میبره ؟ تا وقتی روندش تموم نشه تاریخ اعزام مشخص نمیشه ؟؟ یعنی نمیشه دفترچه پست کرد ؟!؟

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام .
    برادر من تو تقسیم افتاده نیروزی انتظامی تهران (از این هایی که متهم میبرن دادگاه) مرخصی اینها به چه صورته ؟ کسی مشابه برادر من هست بگه چطوره ؟
    مرخصی در سال 12 روزه (در ماه یک روز) ولی معمولا با استحقاقی میدن که ماهی 3 4 یا 6 7 روز هم میشه.
    در ضمن
    متهم بردن سرباز ممنوع هست
    حتی اگه متهم از دست سرباز فرار کنه، افسرش مقصر هست که متهم فرار کرده و یه تقصیر دیگه هم داره که متهم رو داده دست سرباز.

7. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مال منم بنظر انعطاف پذیره ! ولی سایز پام هم بزرگه طوری که بعد پیاده روی (حدود یکی دو ساعت) تا زانوم درد میگیره ! حتی تمام رگ پام شدید میزنه بیرون !
    روندش مگه چجوریه ؟ خیلی زمان میبره ؟ تا وقتی روندش تموم نشه تاریخ اعزام مشخص نمیشه ؟؟ یعنی نمیشه دفترچه پست کرد ؟!؟
    سلام
    صافی انعطاف پذیر دیگه معاف از رزمم نمی دن.
    پاشو برو نظام وظیفه شهرتون, بخش مشاوره ش بپرس خیالت راحت.
    روندشم اول دفترچه پر می کنی
    یک ماه بعد کمیسیون
    می ری اونجا بهت می گن نمی شه!!
    اعتراض کنی تا سه بارم ممکنه بفرستن پیشه دکتر.
    روندش طولانیه

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

دوستان لطفا یکی منو راهنمایی کنه.

من از سن 8 سالگی تا بحال دارو مصرف میکنم و بصورت مداوم تحت نظر دکتر هستم. مبتلا به افسردگی شدید ( افسردگی اساسی ) و اختلال اضطراب فراگیر، میگرن عصبی و اختلال افسردگی دو قطبی هستم.
    الان که 22 سالم است برای پزشکی اقدام کردم اول فرستادن منو به بیمارستان ناجا استان بوشهر که هستم.اونجا دکتر مغز و اعصاب منو دید و نظرش مشخص بود که من معاف میشم.4-5 خط نوشت توی پروندم. (من از 8 سالگی پرونده پزشکی از 3دکتر دارم و اونها همراهم بود)
    بعد یه تست ازم گرفتن و نتیجه رو دوباره فرستادن پیش همون دکتر در بیمارستان.دید و گفت 2 هفته دیگر برو به نظام وظیفه.رفتم نظام وظیفه و گفتن فلان روز برای شورای پزشکی بیا.
    رفتم و توی اتاق 3 دکتر بودند + 1 سرگرد و 1 ستوان سه. نظر دادند که معاف از رزم بشم!!!!
    به این نتیجه اعتراض زدم و منو فرستادن به شورای عالی پزشکی.
    حالا اینجا یک مسئله ای هست.شورای عالی پزشکی تا اونجایی که من میدونستم با 5 پزشک تشکیل میشه ولی بطور عجیبی با 2 پزشک و یک سرهنگ تشکیل شد!!!!!
    توی سایت نظام وظیفه هم نوشته که با 3 پزشک متخصص تشکیل میشه این جلسه ولی برای من با 2 تا دکتر تشکیل شد و نظر آخر رو دوباره معاف از رزم دادند!!!!!!!!!!!
    از اونجایی که رای شورای عالی پزشکی لازم الاجراست آیا راهی برای اعتراض وجود داره؟ به 2 دلیل:
    1- بیماری من بطور واضح و شفاف معام دائم تشخیص داده شده ولی شورا های پزشکی نظر بر معاف از رزم دادند که این تصمیم کاملا خلاف قوانین هست.
    2- شورای عالی پزشکی با 2 پزشک متخصص که حتی یکیشون جراح بود و دیگری کلیه تشکیل داده شد که بحث من یکی روی تعداد پزشک هاست که طبق قانون باید 3 نفر باشند تشکیل شده و مورد بعدی اینکه پزشک متخصص روانپزشکی یا مغز و اعصاب در شورای عالی پزشکی نبوده و اینها اصلا بیماری و مشکل من رو درک نکردند!

بند شفاف برای تشکیل شورای عالی پزشکی:

لطفا منو راهنمایی کنید توی این بدبختی که گیر افتادم که اصلا سلامتیم اجازه نمیده خدمت کنم و این مشکلاتی که در فوق گذاشتم لطفا بهم بگید باید چکار بکنم؟

اولا بیماری شما رو دکتر نظام وظیفه معاف دائم تشخیص داده، و ملاک عمل نیس.
    ملاک عمل نتیجه کمیسیون پزشکی (در صورت اعتراض شورای عالی پزشکی) هست.
    در مورد تعداد دکتر و .... شما نمیتونی اعتراض کنی
    چون احتمال داره اون سرهنگ، دکتر متخصص بوده یا به هر دلیلی اونی نیس که توی قانون هست؛ از این طریق شما نمیتونی به نتیجه برسی.

تنها راهی که برای شما میمونه تا بتونین معافیت دائم بگیرین
    اینه که برین نظام وظیفه استان و یه نامه (درخواست) به رئیس نظام وظیفه استان بدین (شانس بیارین نامه رو منشی بده بهش و اونم بخونه؛ اگه پارتی دارین حتما استفاده کنین)، اون اگه تشخیص بده که حقی از شما ضایع شده، حتما شورای عالی تجدید نظر تشکیل میده.
    اگه این راه جواب نده، برین خدمت، اونجا مرکز مشاوره دارن، معمولا چون روانشناس هستن، خیلی خوب با سرباز رفتار میکنن و به حرفت گوش میکنن
    از اون طریق و به کمک اونا میتونی از طریق بهداری و بیمارستان نیروهای مسلح اقدام کنی.
    اگه اونا هم نتونستن، لااقل کمکت میکنن جای راحتی خدمت کنی تا بهت فشار نیاد بتونی تحمل کنی.

10. 3 کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    صافی انعطاف پذیر دیگه معاف از رزمم نمی دن.
    پاشو برو نظام وظیفه شهرتون, بخش مشاوره ش بپرس خیالت راحت.
    روندشم اول دفترچه پر می کنی
    یک ماه بعد کمیسیون
    می ری اونجا بهت می گن نمی شه!!
    اعتراض کنی تا سه بارم ممکنه بفرستن پیشه دکتر.
    روندش طولانیه

ممنون ،بعد پست کردن دفترچه باید برم کمیسیون ؟ یعنی این روند کمیسیون تشکیل دادن خلالی تو تاریخ اعزام ایجاد نمیکنه ؟

12. این کاربر از pm1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ممنون ،بعد پست کردن دفترچه باید برم کمیسیون ؟ یعنی این روند کمیسیون تشکیل دادن خلالی تو تاریخ اعزام ایجاد نمیکنه ؟
    بله اخلال ایجاد می کنه
    تا زمانی که کارای کمیسون تموم نشه تاریخ اعزام مشخص نمی شه
    حداقل یک ماه کمیسیون کار داره

14. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •