من به بقیه چیزاش کاری ندارم فقط دانلود شبانه به کارم میاد روزا سرویس نامحدود شاتل استفاده می کنم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من به بقیه چیزاش کاری ندارم فقط دانلود شبانه به کارم میاد روزا سرویس نامحدود شاتل استفاده می کنم
دوستان این وضعیت خط خونه جدید هست که سیم کشیش رو هنوز مستقیم نکردم . لطفا بگین چجوریاست ، ممنون
ضمنا خطم رو روی حدود 3 مگ بستن .
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 6.3 10.5 Attenuation (dB): 40.5 22.0 Output Power (dBm): 19.6 12.6 Attainable Rate (Kbps): 3060 1197 Rate (Kbps): 3409 1021
وضعیتی چوخ خرابدی
اسفناک ! ابرهای تیره و تار ! طالع نحس !اصلا کاری به سیم ها نداشته باش بهتره به فکر یه خونه ی جدید باشی![]()
ببین اتصالی چیزی نداره. خیلی بده
اگه یه سیم به طور مستقیم از بیرون به پریز حونه بکشم مشکل کمی حل میشه ؟ الان این خط تا چند مگ میکشه ؟؟
مودم رو ببر تو حیاط خونه به سیم ورودی بزن اگه همینا رو بده اصلا چیزی نمی کشه و به فکر یه خونه ی جدید باش ! اگه درست شد کابل تلفن خود نگه دار (3 تا سیم داره یکی فولادی 2 تا مسی) یا cat5 بگیر مستقیم کن درست می شه
سلام دوستان
مودم 2600dsl-dlink
میخوام بذارم تو حالت bridge نمی تونم.
چطوریه تنظیماتش؟
ممنون.
+
این سرویس شبانه ماکس نت خود به خود تنظیم میشه یا باید با یه شماره دیگه وصل بشیم اینا؟
دقیقا از کجا مطمنن بشم که رایگان ( یعنی حجم کم نمیشه ) جز از اتصالات.
تنکس
Last edited by arash66_2m; 01-05-2015 at 00:31.
امروز زنگ زدم پشتیبانی 2020 که چرا سرعت بنده رو چند روزی هست روزها روی 2مگ بصورت نرم افزاری محدود کردید؟؟؟(چون خط بنده روی 10 مگ بسته شده و تا چند روز پیش هم روزها 8 مگ رو کامل ساپرت میکرد) .اپراتور عنوان کرد که ز این به بعد همین هست و شاید بدتر هم بشه. ما که موقع خرید بهتون اجبار نکردیم که از ما خرید کنید.از این به بععد از هرجاییخواستید سرویس بخرید.بنده هم گوشزد کردم که مخابرات موقع خرید سرویس مواردی رو وعده داده بود که بعد از چند ماه کلا زد زیر همش.آخه این یعنی چی که موقع خرید و بستن قرارداد یه چیزی نوشته شده باشه و بعدش همش کشک؟!!!!!!!!!!
یعنی چی؟
یعنی بین سرویس 10 و 2 هیچ فرقی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)