تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2285 از 3745 اولاول ... 1285178521852235227522812282228322842285228622872288228922952335238527853285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,841 به 22,850 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    BnD

پيش فرض

منم تایید میکنم حجم کم میکنه خفن سر همین دانلودهای شبانه. من زیاد اهل دانلود نیستم اما دو شب پشت هم لازم شد و گذاشتم، شبی 1-2 گیگ کم کرد ازم :|
    اینم بگم ربطی به تنظیم ساعت نداره. اون ساعت واسه اینه که دانلود منیجر کی متوقف کنه اما تا کانکشن برقرار باشه فایده نداره. تنها راه قطع شدن کانکشنه( حالا یا ریست دستی مودم یا با تنظیمات اتوماتیک)
    در مورد دو دوستی که میان میگن ما مشکلی نداریم: بقیه درست میگن اگه شما مشکلی ندارین لازم نیست تو هر صفحه پست شما باشه که نه مشکل نداره و حجم کم نمیشه و ساعت تنظیم کنین و ... یه بار بگین کافیه!! همونطور که سرعت دانلود شبانه واسه یه عدۀ خیلی کم باز بود و همه هم میدونستن که یا رو شانسه یا هر چیز دیگه اما یکی دو نفر بودن(که الحمدالله الان دیگه پیداشون نیست!) تو هر صفحه پست از سرعت شبانه بالاشون میذاشتن و این باعث میشد راجع بهشون یه فکرایی بشه!

این پست رو به منظور بحث و دعوا نذاشتم، توهینی هم توش صورت نگرفته. اگر هم جایی لحنم تند بوده به بزرگی خودتون ببخشید

2. 3 کاربر از sphinx^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منم تایید میکنم حجم کم میکنه خفن سر همین دانلودهای شبانه. من زیاد اهل دانلود نیستم اما دو شب پشت هم لازم شد و گذاشتم، شبی 1-2 گیگ کم کرد ازم :|
    اینم بگم ربطی به تنظیم ساعت نداره. اون ساعت واسه اینه که دانلود منیجر کی متوقف کنه اما تا کانکشن برقرار باشه فایده نداره. تنها راه قطع شدن کانکشنه( حالا یا ریست دستی مودم یا با تنظیمات اتوماتیک)
    در مورد دو دوستی که میان میگن ما مشکلی نداریم: بقیه درست میگن اگه شما مشکلی ندارین لازم نیست تو هر صفحه پست شما باشه که نه مشکل نداره و حجم کم نمیشه و ساعت تنظیم کنین و ... یه بار بگین کافیه!! همونطور که سرعت دانلود شبانه واسه یه عدۀ خیلی کم باز بود و همه هم میدونستن که یا رو شانسه یا هر چیز دیگه اما یکی دو نفر بودن(که الحمدالله الان دیگه پیداشون نیست!) تو هر صفحه پست از سرعت شبانه بالاشون میذاشتن و این باعث میشد راجع بهشون یه فکرایی بشه!

این پست رو به منظور بحث و دعوا نذاشتم، توهینی هم توش صورت نگرفته. اگر هم جایی لحنم تند بوده به بزرگی خودتون ببخشید
    انگار هر کسی یک مشکل مخصوصی با اسیاتک دارم.فکر نکنم حجم کم کنه برای من ولی من مشکلم اینه که حجمم زود تمام میشه.بعضی ها این جا می گفتن ده براشون زیاده یا نیم گیگ شارژ می کنن و بعد حجم می خرن من اصلا نمی فهمم چطور با مثلا ۴ گیگ میشه یک ماه رو سر کرد در صورتی که من ۱۰ مگ هم برام کمه.این ماه ۳۰ گیگ شارژ کردم و ماه پیش ۴۰ گیگ تازه توی این حالت حاشیه امنیت دارم که حجمم تا پایان ماه میرسه.خوش به حالتون که ۱۰ گیگ براتون زیاده.من استفاده نکنم روزی ۳۰۰ ۴۰۰ مگ رو می خوره.حساب کردم روزی یک گیگ برای همین روی ۳۰ گیگ شارژ میکنم.نرم افزار هم نصب کردم تازه نرم افزار بیشتر نشون میده.تمام اپدیت ها رو هم قطع کردم تاثیری نداشت.ماه پیش نود تومن خرج کردم و این ماه ۷۰ تومن.خبر خوبش اینه که گیگی دو هزار و خورده ای باهام در اومد.خسته شدم وایمکس داشتم ماهی ۵ گیگ مصرف می کردم ولی با این وضع خسته شدم.تازه بعضی سرعت دانلود شبانه شون ۱ مگ هست ولی من همون ۲۵۶ .اینم از طرح حذف محدودیت که مسخره بود

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

انگار هر کسی یک مشکل مخصوصی با اسیاتک دارم.فکر نکنم حجم کم کنه برای من ولی من مشکلم اینه که حجمم زود تمام میشه.بعضی ها این جا می گفتن ده براشون زیاده یا نیم گیگ شارژ می کنن و بعد حجم می خرن من اصلا نمی فهمم چطور با مثلا ۴ گیگ میشه یک ماه رو سر کرد در صورتی که من ۱۰ مگ هم برام کمه.این ماه ۳۰ گیگ شارژ کردم و ماه پیش ۴۰ گیگ تازه توی این حالت حاشیه امنیت دارم که حجمم تا پایان ماه میرسه.خوش به حالتون که ۱۰ گیگ براتون زیاده.من استفاده نکنم روزی ۳۰۰ ۴۰۰ مگ رو می خوره.حساب کردم روزی یک گیگ برای همین روی ۳۰ گیگ شارژ میکنم.نرم افزار هم نصب کردم تازه نرم افزار بیشتر نشون میده.تمام اپدیت ها رو هم قطع کردم تاثیری نداشت.ماه پیش نود تومن خرج کردم و این ماه ۷۰ تومن.خبر خوبش اینه که گیگی دو هزار و خورده ای باهام در اومد.خسته شدم وایمکس داشتم ماهی ۵ گیگ مصرف می کردم ولی با این وضع خسته شدم.تازه بعضی سرعت دانلود شبانه شون ۱ مگ هست ولی من همون ۲۵۶ .اینم از طرح حذف محدودیت که مسخره بود
    بنده چون دو خط دارم ، برای وبگردی مگه دیوونم ازین شرکت استفاده کنم با این سیستم کاملا تخمی - تخیلی ؟! یه خطم های وب هست . باور کنید ازین چیزا اصن نداره . برای شبانه از آسیاتک استفاده میکنم .
    همه شرکت ها حجم خوری دارن ولی آسیاتک قطعا برای من به شخصه (که از همه شرکت هایی که مخابرات منطقه مارو پوشش میدادن ، نت گرفتم تا حالا) در صدر هست با اختلاف .
    چجوری میشه شما 100 مگ داری مودمم ساعت 4 و ربع روشن میکنی و میبینی که ساعت 6 ارور اتمام حجم میگیری ؟! هیچ شرکتی اینقد باحال و جالب نیست .

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بنده چون دو خط دارم ، برای وبگردی مگه دیوونم ازین شرکت استفاده کنم با این سیستم کاملا تخمی - تخیلی ؟! یه خطم های وب هست . باور کنید ازین چیزا اصن نداره . برای شبانه از آسیاتک استفاده میکنم .
    همه شرکت ها حجم خوری دارن ولی آسیاتک قطعا برای من به شخصه (که از همه شرکت هایی که مخابرات منطقه مارو پوشش میدادن ، نت گرفتم تا حالا) در صدر هست با اختلاف .
    چجوری میشه شما 100 مگ داری مودمم ساعت 4 و ربع روشن میکنی و میبینی که ساعت 6 ارور اتمام حجم میگیری ؟! هیچ شرکتی اینقد باحال و جالب نیست .
    نکته جلبش اینجاست که خط منطقه ما رو فیبر نوری کردن و بین وایمکس و اسیاتک راه دیگه ای وجود نداره.وایمکس که به لحاظ سرعت اشغال بود ولی به لحاظ حجم مصرفی بصرفه بود ولی اسیاتک به لحاظ سرعت خوبه ولی به لحاظ حجم خوری اشغاله.

Sent from my K017 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

کسی میتونه سرعت دانلود تو تایم رایگان برای هر سرویسی رو بگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یک سوال ، الان این سرویس چابک 10 گيگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان) برای سرویس 1 مگ هست ، محدودیت دانلود شبانه اش چقدره ؟ تا چقدر دانلود کنی سرعت ات رو محدود میکنن ؟ و اینکه سرعت دانلود شبانه اش چقدره ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یک سوال ، الان این سرویس چابک 10 گيگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان) برای سرویس 1 مگ هست ، محدودیت دانلود شبانه اش چقدره ؟ تا چقدر دانلود کنی سرعت ات رو محدود میکنن ؟ و اینکه سرعت دانلود شبانه اش چقدره ؟
    محدودیت دانلود نداره و سرعتت توی ساعات رایگان روی ۹۰ کیلو بایت هست اگه اشتباه نکنم شبی بین ۲ تا ۳ گیگ فکر کنم

9. این کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

منم از اسیاتکک سرویس دارم تو محل کارم ، سرعت 10 مگ گرفتم وللی تا 4 مگ بیشتر دانلود نمیده من اصللا راضی نیستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کسی میتونه سرعت دانلود تو تایم رایگان برای هر سرویسی رو بگه
    بیشترین سرعت ممکن برای هر سرویس :

یک مگ = 90 کیلوبایت
    2 مگ = 120
    4 مگ = 160
    10 مگ = 250

منم از اسیاتکک سرویس دارم تو محل کارم ، سرعت 10 مگ گرفتم وللی تا 4 مگ بیشتر دانلود نمیده من اصللا راضی نیستم
    زنگ بزنید 1544 بگید خط رو بزارن روی 10 مگ ( البته اگر خط بکش )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

یکی از دوستان چالاک 18 گیگ در 3 ماه (2 تا 5 صبح نیم بها و تا 8 رایگان) گرفته سرعت دانلود 300 تا 400 میرفت خودم به شخصه دیدم
    نت من های وب هست سرعت شبانه رایگان اسیاتک رو دیدم خواستم بیام اسیا تک که شما گفتین اینجوریه حالا اگه برا چالاک هم میدونید بگید
    تستو ساعت 6 صبح انجام دادم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •