تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2285 از 2365 اولاول ... 1285178521852235227522812282228322842285228622872288228922952335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,841 به 22,850 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام برا نصب امپ مونو حتما باید برا سیم مثبت از جعبه تقسیم استفاده بشه؟نمیشه سیم مثبت باتریو مستقیم به دوتا امپ وصل کنیم؟

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

بچه ها کسی صدای کامپ های hertz رو شنیده ؟

165.5

شنیدم صدای بم تر و گرم تری داره توی رنج زیر ۴۰۰

اصلا کامپ زیر ۴۰۰ برای در جلو بهترین صدایی که شنیدین چی بوده که تیز نباشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و مدیران سایت
    من چند روزی میشه که تیبا دوگانه سوز رو تحویل گرفتم و تصمیم دارم که سیستم صوتی رو بصورت نصب در جای فابریک ارتقا بدم. ممنون میشم در انتخاب اجزای سیستم صوتی منو راهنمایی کنید.
    ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست که من اصلا دنبال سیستم قدرتی با بیس فوقالعاده قوی و ویبره شدید که شیشه ها رو بلرزونه نیستم و صدای موسیقی رو فقط برای داخل ماشین میخوام، همچنین چون ماشین دوگانست و فضای صندوق به نسبت کمه و به فضای صندوق نیاز دارم برا همین ساب و باکس کلا از سیستم حذف میشه و به علت اینکه تیبا جای فابریک برای تیوتر نداره از خرید کامپوننت هم صرف نظر کردم چون نصبش کلی وقت گیره و دردسر داره.
    سلیقه من صدای شفاف همراه با بیس نرم کیفیتی که موزیک رو کامل اجرا کنه هستش.
    نهایت مبلغی که میتونم برا سیستم هزینه کنم 1/500 میباشد.

خب تا اینجا دو انتخاب برای من وجود داره

انتخاب اول:
    بدون آمپلی
    هدیونیت Sony MEX-GS820BT
    کواکسیال 10 سانتی Helix Esprit E4x.2 برای درهای جلو
    کواکسیال 13 سانتی Helix Esprit E5X.2 برای طاقچه عقب
    (چون هدیونیت Sony MEX-GS820BT آمپلی داخلی داره و احتمالا نیازی به آمپلی نیست و فضای صندوق عقب کاملا دست نخورده باقی میمونه)
    حالا سوال من از شما عزیزان اینه که آمپلی داخلی هدیونیت Sony MEX-GS820BT میتونه جوابگوی کواکسیال های Helix Esprit E4x.2 و Helix Esprit E5X.2 باشه ؟

انتخاب دوم:
    با آمپلی
    هدیونیت Kenwood KDC-X5100BT
    آمپلی Helix D Four
    کواکسیال 10 سانتی Helix Esprit E4x.2 برای درهای جلو
    کواکسیال 13 سانتی Helix Esprit E5X.2 برای طاقچه عقب
    البته یکم برای جای آمپلی مشکل دارم

و در آخر اینکه بنظر شما بهترین جا برای نصب کراس های کواکسیال ها کجاست؟

باتشکر
    من کواکسیال هلیکس مدل E5X.2 رو برای جای فابریک ساندرو(13 سانتی) و درب عقبش گرفتم و موقت بدون آمپ با ضبط فابریک(برند بلاپانکت) بستم نتیجه بهتر از هر بلندگوی دیگه ای در رنج قیمت خودش بود و تفکیک صدا و حتی میدبیس(این یکی ممکنه بدلیل کیفیت بالاتر رودری و آکوستیک بهتر ماشین من باشه)، حالا من صدای GS820 و یا XB100 رو نشنیدم ولی امیر جان(AmirELX) نظرشون رو این سونی ها مثبته و من فکر میکنم برای 2تا کواک مدنظر شما قطعا بهتر از هدیونیت فابریک ماشین من باشه(البته روی هدیونیت فابریک محصولات سایپا و ایران خودرو اصلا حساب نکنین) و به احتمال زیاد توان کامل کواک های شمارو این سونی ها پر میکنه و نیازی به آمپ نخواهید داشت البته بهتره اگه براتون مقدور بود حتما تست بکنین تا اطمینان 100 درصدی حاصل بشه

داره خودمونی میشه m6788's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

والا با پخش فابریک به نظرم هر چی بگیرید پولتونو هدر دادید. من mx165 ادیو سیستم رو به پخش فابریک پرشیا زدم . به معنای واقعی افتضاح بود. من توصیه میکنم یا پخشو عوض کنید یا با همینایی که روشه سر کنید.
    حرفتون دقیقا صحیحه ولی از صدا مهمتر واسم کار کردن دسته پشت فرمون و نمایشگر ماشین هستش برای همین نمیتونم پخش رو عوض کنم. بنظرتون اصلا تعویض باند جلو تو حجم و کیفیت تاثیر نداره؟

بدون پخش درست حسابی بدون آمپلی فایر صدای خوبی گیرتون نمیاد
    حتی یه پخش دست دوم cd پایونیر از فابریکی ها خیلی بهتره
    برای پخش و آمپلی فایر و کابل ها حد اقل 400 تا 500 باید بزاری کنار بعد بشین و از صدا لذت ببر
    پخش رو که نمیتوتم عوض کنم ولی اگه باندای جلو رو عوض کنم اگه لازم باشه امپ هم میزارم. ماشین چون تیپ دو هستش عقب باند نداره.
    خروجی پخش ۲۵ واته و حداقل وات باندهای ۱۶ سانت فک کنم ۴۵ وات باشن درسته؟
    یجوری بگین نه خیلی نیاز به هزینه باشه و صداش کمی از الان شفاف تر بشه برام کافیه دنبال حجم بالا اصلا نیستم
    مرسی

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

حرفتون دقیقا صحیحه ولی از صدا مهمتر واسم کار کردن دسته پشت فرمون و نمایشگر ماشین هستش برای همین نمیتونم پخش رو عوض کنم. بنظرتون اصلا تعویض باند جلو تو حجم و کیفیت تاثیر نداره؟

پخش رو که نمیتوتم عوض کنم ولی اگه باندای جلو رو عوض کنم اگه لازم باشه امپ هم میزارم. ماشین چون تیپ دو هستش عقب باند نداره.
    خروجی پخش ۲۵ واته و حداقل وات باندهای ۱۶ سانت فک کنم ۴۵ وات باشن درسته؟
    یجوری بگین نه خیلی نیاز به هزینه باشه و صداش کمی از الان شفاف تر بشه برام کافیه دنبال حجم بالا اصلا نیستم
    مرسی
    چرا نمیتونید پخش رو عوض کنید؟ اکثر پخش ها فکر میکنم دسته پشت فرمان رو ساپورت میکنن در مورد نمایشگر هم نمیدونم چون تجربه شو ندارم ولی قطعا راه حلی هستش
    ببینید شما باند هم عوض نکنی آمپلی هم اضافه نکنی با عوض کردن پخش تغییر زیادی تو صدا می بینی
    پس پخش خیلی مهمه تو کیفیت صدا . هرچقد هم باند ها رو عوض کنی چون آمپلی پخش فابریکی ضعیفه نمیتونی جواب بگیری
    پخش های فابریکی آمپلی خیلی ضعیفی دارن

الان من پخش 7016 کنوود رو رو ماشین پدرم نصب کردم با باند های فابریکی پراید واقعا صدا عالی شده

فقط به فکر تعویض پخش باشید اگه میخواید هزینه اندکی کنید

6. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام برا نصب امپ مونو حتما باید برا سیم مثبت از جعبه تقسیم استفاده بشه؟نمیشه سیم مثبت باتریو مستقیم به دوتا امپ وصل کنیم؟
    اگه منظورتون اینه که 2 تا امپو با هم چجوری نصب کنیم باید بگم 2 راه داره: اول این که خازن داشته باشید گه خود خازن کار تقسیم رو هم انجام میده و دوم این که یه تقسیم میگیرید . داخل صندوق ، تا اونجا برق مستقیم از باتری میاد و اونجا 2 شعبه میشه.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اگه منظورتون اینه که 2 تا امپو با هم چجوری نصب کنیم باید بگم 2 راه داره: اول این که خازن داشته باشید گه خود خازن کار تقسیم رو هم انجام میده و دوم این که یه تقسیم میگیرید . داخل صندوق ، تا اونجا برق مستقیم از باتری میاد و اونجا 2 شعبه میشه.
    سلام اقا امیر امپو وصل کردم یه سر سیم وصل کردم از مثبت امپ چهار کاناله سیم کشیدم به مثبت امپ مونو دیگه تقسیم نزاشتم فقط یه مشکلی که هست بیس نسبت به قبلا قدرتش کمتر شده گینو زیاد میکنم اصلا انگار نه انگار باید بیس بوست هم باهاش زیاد کنم تا یکم بهتر بشه طوری که الان من صدای باندها رو کم کردم که صدای بیسو بفهمم امپ مونو بیس رو زیباتر میزنه ولی نمیدونم چرا امپ 4کاناله قدرتش بیشتر بود اون امپ n1004 سونی 175 ار ام اس رو بریج میداد اما این مونو کنوود 8106 سیصد وات ساب هم 300 وات اصولا باید بدون بیس بوست بیس قوی بده ولی نمیدونم.چرا اینجوره
    Last edited by farshad0123; 05-12-2017 at 15:27.

داره خودمونی میشه m6788's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چرا نمیتونید پخش رو عوض کنید؟ اکثر پخش ها فکر میکنم دسته پشت فرمان رو ساپورت میکنن در مورد نمایشگر هم نمیدونم چون تجربه شو ندارم ولی قطعا راه حلی هستش
    ببینید شما باند هم عوض نکنی آمپلی هم اضافه نکنی با عوض کردن پخش تغییر زیادی تو صدا می بینی
    پس پخش خیلی مهمه تو کیفیت صدا . هرچقد هم باند ها رو عوض کنی چون آمپلی پخش فابریکی ضعیفه نمیتونی جواب بگیری

الان من پخش 7016 کنوود رو رو ماشین پدرم نصب کردم با باند های فابریکی پراید واقعا صدا عالی شده

والا پرسجو کردم گفتن نمایشگر ماشین با پخش دیگه ای کار نمیده و اینکه چند نفرم گفتن که احتمال اینکه با عوض کردن پخش گارانتی ماشین هم باطل بشه هست
    لطفا نظر بدین روی اینکه آمپ جمع جور دو کانال با دو تا باند 16 سانت چی بگیرم؟

- - - Updated - - -

والا پرسجو کردم گفتن نمایشگر ماشین با پخش دیگه ای کار نمیده و اینکه چند نفرم گفتن که احتمال اینکه با عوض کردن پخش گارانتی ماشین هم باطل بشه هست
    لطفا نظر بدین روی اینکه آمپ جمع جور دو کانال با دو تا باند 16 سانت چی بگیرم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام به همگی
    بنده یه سیستم میخواستم رو ماشین ببندم یه چند تیکه ازشو دارم بقیشو شما راهنمایی کنید
    یک دست کامپوننت HSK 165XL
    یه آمپلی Pioneer GM-D8604
    پخش نمیتونم چیزه دیگه ای ببندم مجبورم از فابریک استفاده کنم (مانیتور هست) امکان استفاده از پخش دو دین هم رو هم ندارم (قابش پیدا نمیشه)
    حالا میمونه یه دست کامپوننت برا در عقب (16سانتی) و ساب زیر صندلی (از بیس توی صندوق عقب و ویبره خوشم نمیاد) کابل و لوازم جانبی دیگه
    بودجه هم در حدود 1.5 هست برا اینا
    میشه در مورد مدل اینا راهنمایی کنید
    و اینکه اگه کسی داشته باشه بهم پیام بده لطفا
    راستی نظر خودم روی کامپ 609 JBL و ساب JBL Bass pro SL هست اما متاسفانه صداشونو نشنیدم تا حالا
    Last edited by Farzad_Jodary; 05-12-2017 at 22:54.

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

درود
    اتفاقا منم همین مشکلو داشتم و هر چی گشتم دیدم قیمت جعبه تقسیم خوبم گرونه و ضعیفاشم ارزشی ندارن یه حرکتی زدم بدون نویز و کاملا ایمن فقط کمی وارنیش حرارتی لازم داری :

در ضمن منفی رو مشترک نگیر دو تا کابل قشنگ جدا وصل کن به بدنه و برای هر آمپی جدا بکش و اتصالات باطری به بدنه رو هم حتمآ تقویت کن که افت ولتاژ نداشته باشی :

Last edited by H.Operator; 05-12-2017 at 23:10.

12. 3 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •