سلام برا نصب امپ مونو حتما باید برا سیم مثبت از جعبه تقسیم استفاده بشه؟نمیشه سیم مثبت باتریو مستقیم به دوتا امپ وصل کنیم؟
سلام برا نصب امپ مونو حتما باید برا سیم مثبت از جعبه تقسیم استفاده بشه؟نمیشه سیم مثبت باتریو مستقیم به دوتا امپ وصل کنیم؟
بچه ها کسی صدای کامپ های hertz رو شنیده ؟
165.5
شنیدم صدای بم تر و گرم تری داره توی رنج زیر ۴۰۰
اصلا کامپ زیر ۴۰۰ برای در جلو بهترین صدایی که شنیدین چی بوده که تیز نباشه
من کواکسیال هلیکس مدل E5X.2 رو برای جای فابریک ساندرو(13 سانتی) و درب عقبش گرفتم و موقت بدون آمپ با ضبط فابریک(برند بلاپانکت) بستم نتیجه بهتر از هر بلندگوی دیگه ای در رنج قیمت خودش بود و تفکیک صدا و حتی میدبیس(این یکی ممکنه بدلیل کیفیت بالاتر رودری و آکوستیک بهتر ماشین من باشه)، حالا من صدای GS820 و یا XB100 رو نشنیدم ولی امیر جان(AmirELX) نظرشون رو این سونی ها مثبته و من فکر میکنم برای 2تا کواک مدنظر شما قطعا بهتر از هدیونیت فابریک ماشین من باشه(البته روی هدیونیت فابریک محصولات سایپا و ایران خودرو اصلا حساب نکنین) و به احتمال زیاد توان کامل کواک های شمارو این سونی ها پر میکنه و نیازی به آمپ نخواهید داشت البته بهتره اگه براتون مقدور بود حتما تست بکنین تا اطمینان 100 درصدی حاصل بشه
حرفتون دقیقا صحیحه ولی از صدا مهمتر واسم کار کردن دسته پشت فرمون و نمایشگر ماشین هستش برای همین نمیتونم پخش رو عوض کنم. بنظرتون اصلا تعویض باند جلو تو حجم و کیفیت تاثیر نداره؟
پخش رو که نمیتوتم عوض کنم ولی اگه باندای جلو رو عوض کنم اگه لازم باشه امپ هم میزارم. ماشین چون تیپ دو هستش عقب باند نداره.
خروجی پخش ۲۵ واته و حداقل وات باندهای ۱۶ سانت فک کنم ۴۵ وات باشن درسته؟
یجوری بگین نه خیلی نیاز به هزینه باشه و صداش کمی از الان شفاف تر بشه برام کافیه دنبال حجم بالا اصلا نیستم
مرسی
چرا نمیتونید پخش رو عوض کنید؟ اکثر پخش ها فکر میکنم دسته پشت فرمان رو ساپورت میکنن در مورد نمایشگر هم نمیدونم چون تجربه شو ندارم ولی قطعا راه حلی هستش
ببینید شما باند هم عوض نکنی آمپلی هم اضافه نکنی با عوض کردن پخش تغییر زیادی تو صدا می بینی
پس پخش خیلی مهمه تو کیفیت صدا . هرچقد هم باند ها رو عوض کنی چون آمپلی پخش فابریکی ضعیفه نمیتونی جواب بگیری
پخش های فابریکی آمپلی خیلی ضعیفی دارن
الان من پخش 7016 کنوود رو رو ماشین پدرم نصب کردم با باند های فابریکی پراید واقعا صدا عالی شده
فقط به فکر تعویض پخش باشید اگه میخواید هزینه اندکی کنید
اگه منظورتون اینه که 2 تا امپو با هم چجوری نصب کنیم باید بگم 2 راه داره: اول این که خازن داشته باشید گه خود خازن کار تقسیم رو هم انجام میده و دوم این که یه تقسیم میگیرید . داخل صندوق ، تا اونجا برق مستقیم از باتری میاد و اونجا 2 شعبه میشه.
سلام اقا امیر امپو وصل کردم یه سر سیم وصل کردم از مثبت امپ چهار کاناله سیم کشیدم به مثبت امپ مونو دیگه تقسیم نزاشتم فقط یه مشکلی که هست بیس نسبت به قبلا قدرتش کمتر شده گینو زیاد میکنم اصلا انگار نه انگار باید بیس بوست هم باهاش زیاد کنم تا یکم بهتر بشه طوری که الان من صدای باندها رو کم کردم که صدای بیسو بفهمم امپ مونو بیس رو زیباتر میزنه ولی نمیدونم چرا امپ 4کاناله قدرتش بیشتر بود اون امپ n1004 سونی 175 ار ام اس رو بریج میداد اما این مونو کنوود 8106 سیصد وات ساب هم 300 وات اصولا باید بدون بیس بوست بیس قوی بده ولی نمیدونم.چرا اینجوره
Last edited by farshad0123; 05-12-2017 at 15:27.
والا پرسجو کردم گفتن نمایشگر ماشین با پخش دیگه ای کار نمیده و اینکه چند نفرم گفتن که احتمال اینکه با عوض کردن پخش گارانتی ماشین هم باطل بشه هست
لطفا نظر بدین روی اینکه آمپ جمع جور دو کانال با دو تا باند 16 سانت چی بگیرم؟
- - - Updated - - -
والا پرسجو کردم گفتن نمایشگر ماشین با پخش دیگه ای کار نمیده و اینکه چند نفرم گفتن که احتمال اینکه با عوض کردن پخش گارانتی ماشین هم باطل بشه هست
لطفا نظر بدین روی اینکه آمپ جمع جور دو کانال با دو تا باند 16 سانت چی بگیرم؟
سلام به همگی
بنده یه سیستم میخواستم رو ماشین ببندم یه چند تیکه ازشو دارم بقیشو شما راهنمایی کنید
یک دست کامپوننت HSK 165XL
یه آمپلی Pioneer GM-D8604
پخش نمیتونم چیزه دیگه ای ببندم مجبورم از فابریک استفاده کنم (مانیتور هست) امکان استفاده از پخش دو دین هم رو هم ندارم (قابش پیدا نمیشه)
حالا میمونه یه دست کامپوننت برا در عقب (16سانتی) و ساب زیر صندلی (از بیس توی صندوق عقب و ویبره خوشم نمیاد) کابل و لوازم جانبی دیگه
بودجه هم در حدود 1.5 هست برا اینا
میشه در مورد مدل اینا راهنمایی کنید
و اینکه اگه کسی داشته باشه بهم پیام بده لطفا
راستی نظر خودم روی کامپ 609 JBL و ساب JBL Bass pro SL هست اما متاسفانه صداشونو نشنیدم تا حالا
Last edited by Farzad_Jodary; 05-12-2017 at 22:54.
درود
اتفاقا منم همین مشکلو داشتم و هر چی گشتم دیدم قیمت جعبه تقسیم خوبم گرونه و ضعیفاشم ارزشی ندارن یه حرکتی زدم بدون نویز و کاملا ایمن فقط کمی وارنیش حرارتی لازم داری :
در ضمن منفی رو مشترک نگیر دو تا کابل قشنگ جدا وصل کن به بدنه و برای هر آمپی جدا بکش و اتصالات باطری به بدنه رو هم حتمآ تقویت کن که افت ولتاژ نداشته باشی :
![]()
Last edited by H.Operator; 05-12-2017 at 23:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)