تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2285 از 2376 اولاول ... 1285178521852235227522812282228322842285228622872288228922952335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,841 به 22,850 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این روزها همه میگویند که پرسپولیس پر افتخارترین تیم ایران است نظر شما چیست؟
    پرسپولیس پرافتخارترین تیم لیگ توی ایرانه.از زمانی که لیگ تخت جمشید شروع شد تا الان.
    در ضمن،فکر نمیکنم اون جدولی که گذاشتی زیاد مورداعتبار باشه
    تیمایی مثل سپاهان،ذوب آهن،سایپا،فجرسپاسی و.... کلیه دوره های لیگ برتر رو حضور داشتن ولی توی این جدولی که تو گذاشتی آمارشون اشتباهه

یه چیز دیگه هم هستش
    فکر میکنم کسایی که هنوز نمیدونن انصاری عضو متمول استقلالیا هستش و انصاری فرده که مدیرعامل پرسپولیسه،زیاد اعتباری نداره حرفایی که میزنن
    Last edited by بردیا; 13-05-2009 at 13:24.

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

اميرحسين صادقي با پرسپوليس دوساله بست

مدافع اسبق استقلال تهران به تيم پرسپوليس پيوست.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" اميرحسين صادقي مدافع تيم فوتبال مس کرمان با امضاي قراردادي دوساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
    مدافع سالهاي نه چندان دور استقلال تهران با حضور در دفتر عباس انصاري فرد موافقت خود را با امضاي قرارداد دوساله اعلام کرد.
    شايان ذکراست پيش از اين زمزمه هايي درخصوص بازگشت صادقي به استقلال مطرح شده بود که اين بازيکن امروز با پرسپوليس به توافق رسيد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

چرخش به سمت مربي خارجي!

گمانه زني ها در خصوص ايراني بودن سرمربي استقلال تهران در شرايطي ادامه دارد که تحرکات مسئولان اين باشگاه طي چند روز گذشته حکايت از آن دارد که سرمربي بعدي آبي پوشان يک مربي مطرح خارجي خواهد بود.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" صمدمرفاوي آخرين گزينه اي بود که نام او به عنوان سرمربي فصل آينده استقلال تهران مطرح شد. پيش از اين نيز از نفراتي چون مظلومي، جلالي و زرينچه به عنوان کساني که شانس هدايت استقلال را در فصل آينده دارند ياد مي شد. با اين حال طي چند روز گذشته و به خصوص پس از برگزاري جلسه هيات مديره استقلال تهران، مسئولان اين باشگاه تمايل بسياري به آوردن مربي خارجي پيدا کرده اند!
    در همان جلسه دوشنبه شب هيات مديره تاکيد شد بايد يک مربي بزرگ خارجي آورده شود تا جاي خالي اميرقلعه نويي احساس نشود.
    همين چرخش به سمت مربي خارجي بوده که سبب شده سرمربي و مديراستقلال تا به امروز معرفي نشود. پيش از اين انتظار مي رفت جانشين قلعه نويي تا پايان اين هفته اعلام شود ولي با تحولات اخيراستقلال و سخت بودن انتخاب مربي خوب خارجي پروسه معرفي جانشين قلعه نويي تا حدودي عقب افتاده است.
    ذکر اين نکته نيز ضروري است که در ميان مربيان خارجي، شانس مربياني که در ايتاليا فعاليت داشته اند بيشتر است.
    واعظي آشتياني در زمان تصدي رياست فدراسيون دوچرخه سواري مناسبات خوبي با ايتاليايي ها داشته و شايد همين مناسبات کمک حال آبي پوشان در انتخاب سرمربي آينده باشد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

قلعه نويي و دستيارانش در اصفهان

با گذشت تنها چند روز از جدايي سرمربي استقلال ، کماکان در ميان اهالي فوتبال سپاهان به عنوان مقصد آينده او نام مطرح مي شود.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" طي چند روز گذشته دور ديگري از مذاکرات اميرقلعه نويي باسپاهان اصفهان آغازشده و اين مربي به احتمال بسيار زياد فصل آينده روي نيمکتي خواهد نشست که در اختيار فرهاد کاظمي بود.
    قلعه نويي در صورت حضور در سپاهان تعدادي از دستياران خود را که دراستقلال تهران همراهش بودند به اصفهان مي برد.

ما که آخرش نفهمیدیم ژنرال کجا میخواد بره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

پرسپولیس پرافتخارترین تیم لیگ توی ایرانه.از زمانی که لیگ تخت جمشید شروع شد تا الان.
    تیمایی مثل سپاهان،ذوب آهن،سایپا،فجرسپاسی و.... کلیه دوره های لیگ برتر رو حضور داشتن ولی توی این جدولی که تو گذاشتی آمارشون اشتباهه

یه چیز دیگه هم هستش
    فکر میکنم کسایی که هنوز نمیدونن انصاری عضو متمول استقلالیا هستش و انصاری فرده که مدیرعامل پرسپولیسه،زیاد اعتباری نداره حرفایی که میزنن
    مهم اینه که استقلال سرور پرسپولیسه.

چیکار به سپاهان،ذوب آهن،سایپا،فجرسپاسی و.... داری؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اميرحسين صادقي با پرسپوليس دوساله بست

مدافع اسبق استقلال تهران به تيم پرسپوليس پيوست.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" اميرحسين صادقي مدافع تيم فوتبال مس کرمان با امضاي قراردادي دوساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
    مدافع سالهاي نه چندان دور استقلال تهران با حضور در دفتر عباس انصاري فرد موافقت خود را با امضاي قرارداد دوساله اعلام کرد.
    شايان ذکراست پيش از اين زمزمه هايي درخصوص بازگشت صادقي به استقلال مطرح شده بود که اين بازيکن امروز با پرسپوليس به توافق رسيد.
    رسما پرسپولیس بد بخت شد.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه چیز دیگه هم هستش
    1 - این جدول به هیچ وجه کامل نیست ولی برای دو تیم استقلال و پرسپولیس درسته توی پرانتز خودم امتیاز ها رو جمع کردم اگه اعتراضی هست بگو
    (امتیاز استقلال 48+32+51+58+59+52+43+66=409 و پرسپولیس 49+44+39+55+38+53+59+55=392 ) در مورد امتیازهای بقیه هم خب چکار کنم که نه کاملتر از این جدول توی نت هست نه خودم حال و حوصله ی جدول درست کردن دارم.منبع جدول هم مدخل لیگ برتر ایران توی ویکیپدیای فارسی است

2 - در مورد نکته ی شماره ی دو ات هم یه نوبل تیزهوشی بهت میدم زرنگ

3 - در مورد ادعا هم اگه مثل من مدرک بیاری خوشحال میشم(مدرک معتبر)

4 - ای کاش همه میتونستن مثل تو ازادانه توی تاپیک های دیگه صحبت کنن نه اینکه 5 دقیق بعد از پست دانشون پستشون بی استفاده و خلاف قوانین دانسته بشه

5 - اگه ژنرال بره اصفهان نظری باید بشینه خونشون (الان دوستان میگن نظری کیه و اونی که سرپرست استقلال بود نظری جویباریه ) چون خود مدیرعامل فولاد مبارکه هم نمیتونه بصیرت رو برکنار کنه

6 - حالا توی این وقت حساس انتخاب سرمربی نمیدونم سرور ابیته هم ترکیده

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پرویز سبیل هم رسما پرید
    با مس یه ساله بست

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

محمدي: با گلرهاي بزرگي رقابت كردم

محمد محمدي با چه عنواني به استقلال مي‌رود؟ اگر مي‌خواهد گلر اول باشد كه رقابت با طالب‌لو بسيار سخت است چرا كه او جايگاه بسيار خوبي در استقلال دارد اما بايد ديد خود محمدي چه تفكراتي دارد. «من در پرسپوليس هم كه بودم با دروازه‌بان‌هاي بزرگي رقابت داشتم كه رقابت سالمي هم بود، در استيل آذين هم با ميرزاپور چنين وضعيتي داشتم. الان هم اگر به استقلال بروم نهايت تلاشم را براي اين تيم انجام مي‌دهم.» محمدي هنوز قراردادش را با آبي‌پوشان امضا نكرده است: «من با آقاي واعظ توافق كردم و احتمالا فردا (امروز) قراردادم را نهايي خواهم كرد.» و پيكان: «من در آنجا سال خوبي را پشت سر گذاشتم اما نمي‌توانم براي تمديد قرارداد با آنها خودم را تحميل كنم.» و اينكه او به عنوان پرسپوليسي لباس استقلال را مي‌پوشد: «فوتبال حرفه‌اي شده و من اگر به استقلال بروم از تيم پيكان مي‌روم. ضمن اينكه براي پرسپوليس هميشه آرزوي موفقيت دارم

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

استيل‌آذين مشتري پيروز قرباني!

يكي از بازيكناني كه با رفتن قلعه‌نويي از استقلال، قصد جدايي از اين تيم را دارد پيروز قرباني است.
    كاپيتان دوم استقلال بعد از 15 سال حضور در اين تيم قصد ندارد با استقلالي‌ها تمديد كرده و با باشگاه‌هاي ديگر وارد مذاكره شده است. اينطور كه گفته مي‌شود يكي از مشتريان پر و پا قرص قرباني، استيل‌آذين است كه پيشنهاد چشمگيري به مدافع استقلال داده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •