منم اینطورم.
کسی می دونه چرا؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منم اینطورم.
کسی می دونه چرا؟
خط شما رو روی 4 مگ بستن زنگ بزنید بگید روی 10 مگ ببندن پورت رو. اگه گفتن نویز دارید و نمیشه و بهانه آوردن بگید به شما مربوط نیست سرعت پورت رو ببرید بالا با نویز استفاده می کنم. بگید 10 مگ خریدم باید پورتم روی 10 مگ بسته بشه ! (خط شما 10 مگ رو می کشه نویز up stream زیاده ولی downstream رو راحت تا 10 مگ جواب می ده نگران نباشید)
برای چندمین بار زنگ زدم این یکی گفت ثبت کردم تا فردا درست میشه !
ولی من چشمم آب نمیخوره اینا درستش کنن
درست می کنن نگران نباشید ثبت کرده که مسول دیتا سرعت پورت رو افزایش بده. اینا بفهمن کاربر اطلاعاتش کمه فقط سعی می کنن دست به سر کنن شما هم اولین نفر نیستی اکثر بچه های همین فروم فبلا چندین بار گفتن که پشتیبانی دست به سرشون کرده. ولی اگه شبانه از محدودیت در نیاد سرعت 50 مگ هم به درد نمی خوره با حجم گیگی فلان تومن ...
:|
دیگه شورشو در آوردن دیـــگه شورشو در آوردن......
سرعت شبانه 1/4 شده......
دیگه شوخی شوخی دارن میرن رو اعصاب....
یعنی این دیگه آخر حروم خوریه.....
دوستان شما هم سرعتو دیشب 1/4 دیدید!؟
یک چهارم چند ؟
سرویس شما چیه ؟!
سرویسم 2 مگه و سرعت دانلود اصولیش باید 1 مگ باشه که به لطف حروم خوری ها کردن 500 که شبانشم لطف کردن شد 250 و دیروز وقتی امتحان کردم 125 شده بود.....:|
یعنی اینجوری پیش بره میرم نمایندگی یه شرکت دیگه رو میگیرم....دوس ندارم فحش بشنوم.....![]()
آسیاتک سرویس 10 مگ 10 گیگ داره دوستم شبی 26-27 گییگ دانلود می کنه مدنی پورت خالی ندارن منتظرم پورت باز بشه جمع کنید مخابرات رو مرد !![]()
بمیرم آسیا شت نمیخرم.....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)