اقا بین پرسپولیسی ها چه جنگ و دعوایی راه افتاده
انصاری با هدایتی
پیروانی با انصاری
.....
اقا بین پرسپولیسی ها چه جنگ و دعوایی راه افتاده
انصاری با هدایتی
پیروانی با انصاری
.....
کریمی با انصاریاقا بین پرسپولیسی ها چه جنگ و دعوایی راه افتاده
انصاری با هدایتی
پیروانی با انصاری
رضایی با انصاری
انصاری ممنوع المصاحبه و .....
کاشانی به کل کادر
خوشا به حال خودمون این قدر تایپکمون آرومه
من همیشه گفتم این پرسپولیس اصلا تیم نیست.
البته انشتین هم اینو خیلی وقت پیش فهمیده بود:
![]()
اینا قبول ندارم .... حالا بگو چرا؟ ..... جون نباید همیشه حریف ها کوچک و ضعیف را دست کم بگیریم خخخخخخخخمن همیشه گفتم این پرسپولیس اصلا تیم نیست.
سلام
وقتي يه تيم (پرسپليس) به طور كامل تو ليگ مصرف كننده باشه. و هميشه به ضرب و زور پول قهرمان بشه اوضاعش بهتر از اين نميشه. من يادم نمياد غير از بازيكن هايي كه در زمان علي پروين تو پرسپليس رشد كردن، پرسپليس بازيكن سازي كرده باشه.
تنها بازيكني هم تو اين چند سال از جوانان اين تيم اومده تو بزرگسالان بهادر عبديه.
با اين همه ادعا از خودشون هيچي ندارنو تو استقلال چندتا از اعضاي هيئت مديره استقلالي متعصب هستن. كادر فني همين طور( منصور پورحيدري، ناصر حجازي امير قلعه نوعي صمد مرفاوي و ...) بازيكن هاي استقلال هم اگه از حق نگذريم از بازيكن هاي پرسپليس متعصب تر هستن.
دم قلعه نوعي گرم گفته بود: دستمزد كل كادر فني استقلال از 700 ميليون كمتره. اما تو پرسپليس فقط قطبي پارسال 900 ميليون(با پاداش) گرفت. امسال هم كه فقط 400 ميليون رو حروم كردن واسه ماركو. خود داريوش مصطفوي وقتي امسال قطبي از پرسپليس جدا شد گفت: كل پولي كه استقلال به قلعه نوعي داده، يك دهم دستمزد قطبي هم نميشه!
شک ندارم این الان به زور پول باباش به اینجا رسیدهبهادر عبديه
اره قلعه نویی امسال تو یکی از مصاحبه هاش گفته بود که دستمزد من از یک بازیکن هم کمتر بوده ، پاداش قهرمانیش هم که گفته بدن نیازمندا
واقعا امیر مرد عشقه
امیر میتونست سال ها تو استقلال بمونه و اس اس رو تیم کنه(میشد فرگوسن ایران)
ای کاش میموند
این اواخر دیگه فک کنم تقصیر خودشه این همه التماس کردن بمونه ولی نموند
با این همه دمش گرم یه افتخار اسیایی کم داره
این روزها همه میگویند که پرسپولیس پر افتخارترین تیم ایران است نظر شما چیست؟
![]()
مرسی رفیق فقط اینو از کجا اوردی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)