تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2283 از 2605 اولاول ... 12831783218322332273227922802281228222832284228522862287229323332383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,821 به 22,830 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه چیزی بنویسم شاید از یه نفر دیگه 45 دقیقه وقت صرفه جویی بشه. برای اضافه کردن حجم سرویس های نامحدود باید به گزینه عملیات حساب->محدود سازی برین و اونجا هرچقدر حجم میخواین اضافه کنین. من فکر میکردم باید گزینه خرید حجم رو بزنم که کار نمیکرد.

مساله ای که پیش اومد این بود که وقتی من این حجم رو اضافه کردم، سرعتم رو 128 مونده بود و زیاد نشد، مودم رو ریستارت کردم و کلا دیگه وصل نشد و زنگ زدم پشتیبانی و میگفت شما چرا چراغ ADSL ـت اصلا روشنه اونجا چون اینجا خاموشه!

خلاصه وصل شد.

کلا از وقتی که از 512 نامحدود تبدیل شدیم به این سرویس جدیدا وفتی مودم ریست میشه خیلی سخت وصل میشه، دفعه اول هم که بعد از تغییر وصل شد هم کلی طول کشید و اینها.

2. این کاربر از test84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

یه چیز جالب که دیدم اینه که آدرس یه سایت ایرانی فیلم رو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انداختم و سایت رو آمریکایی (ترافیک بین الملل) نشون داد ولی وقتی لینک یک فیلم از همون سایت رو انداختم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت ایرانی و ترافیک داخلی نشون می ده؟ در هر صورت این سایت به نظر خوب و قابل اعتماد باشه ولی علت این تضاد تو تشخیص سایت خارجی و داخلی رو متوجه نشدم. ممنونم.
    علتش اینه محتوای مورد نظر داخل سایت (لینک فیلم) روی سرورهای دیگه (داخلی) اپ میشه و خود سایت روی سرور خارجی.

این سایت لینک ایرانی هم البته کار خاصی انجام نمیده فقط با دیتابیس وزارت ارتباطات که ادرسش صفحات قبله تطبیق داده و نتیجه رو میگه.

ولی هستند سایتهایی که داخل لیست نیستند اما شرکت مخابرات داخلی حساب میکنه و باز هستند مواردی (مثل اپارات) که برای مدتی با اینکه داخل لیست بود اما ترافیکش خارجی محسوب میشد. خلاصه برای دانلود سنگین صرف اعتماد به لیست عاقلانه نیست. و بهتره هرازگاهی manual چک کرد داخلی بودن رو. (با همون روش چک کردن ریز مصرف)

4. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Superist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

علتش اینه محتوای مورد نظر داخل سایت (لینک فیلم) روی سرورهای دیگه (داخلی) اپ میشه و خود سایت روی سرور خارجی.

این سایت لینک ایرانی هم البته کار خاصی انجام نمیده فقط با دیتابیس وزارت ارتباطات که ادرسش صفحات قبله تطبیق داده و نتیجه رو میگه.

ولی هستند سایتهایی که داخل لیست نیستند اما شرکت مخابرات داخلی حساب میکنه و باز هستند مواردی (مثل اپارات) که برای مدتی با اینکه داخل لیست بود اما ترافیکش خارجی محسوب میشد. خلاصه برای دانلود سنگین صرف اعتماد به لیست عاقلانه نیست. و بهتره هرازگاهی manual چک کرد داخلی بودن رو. (با همون روش چک کردن ریز مصرف)
    این تضاد در تشخیص آدرس سایت و خود لینک در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گفتم و شما علت رو گفتید این مسئله رو ایجاد کرد که من با توجه به اینکه لینک دنلود یک فیلم رو با توجه به تشخیص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که داخلی نشون می ده دنلود کردم ولی وقتی در ریز مصرف نگاه می کنم می بینم بین الملل محاسبه شده و انگار بر خلاف فرمایش دوستمون که گفتم باید لینک رو بجای آدرس سایت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بدیم؛ انگار بهتره آدرس خود سایت رو قرار بدیم و اون رو معیار داخلی یا خارجی بدونیم. چون طبق چیزی که گفتم با وجود تشخیص سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از لینک دنلود فیلم من که داخلی مشخص کرده ولی در پنل در ریز مصرف بین الملل یک تجربه تلخ و ضرر و زودتر مصرف شده حجم هست. بله انگار روش چک کردن ریز مصرف بهترین باشه ولی معلوم نیست سایتی که تا دیروز داخلی ترافیک رو محاسبه می کرده فردا بین الملل نشه.
    دوستان اگر سایت های دنلود فیلم و سریال بدون سانسور سراغ دارید که ترافیک داخلی محاسبه میشه بطور خصوصی لطف کنید بهم آدرسشون رو پیغام بدید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

این تضاد در تشخیص آدرس سایت و خود لینک در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گفتم و شما علت رو گفتید این مسئله رو ایجاد کرد که من با توجه به اینکه لینک دنلود یک فیلم رو با توجه به تشخیص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که داخلی نشون می ده دنلود کردم ولی وقتی در ریز مصرف نگاه می کنم می بینم بین الملل محاسبه شده و انگار بر خلاف فرمایش دوستمون که گفتم باید لینک رو بجای آدرس سایت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بدیم؛ انگار بهتره آدرس خود سایت رو قرار بدیم و اون رو معیار داخلی یا خارجی بدونیم. چون طبق چیزی که گفتم با وجود تشخیص سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از لینک دنلود فیلم من که داخلی مشخص کرده ولی در پنل در ریز مصرف بین الملل یک تجربه تلخ و ضرر و زودتر مصرف شده حجم هست. بله انگار روش چک کردن ریز مصرف بهترین باشه ولی معلوم نیست سایتی که تا دیروز داخلی ترافیک رو محاسبه می کرده فردا بین الملل نشه.
    دوستان اگر سایت های دنلود فیلم و سریال بدون سانسور سراغ دارید که ترافیک داخلی محاسبه میشه بطور خصوصی لطف کنید بهم آدرسشون رو پیغام بدید.
    سلام
    دوست عزیز من پیشنهاد میکنم برای دانلود و یوتیوب و آپدیت و کلا کارهایی که حجم زیادی مصرف میکنه از وی پی ان های داخلی استفاده کنید. دردسرش کمتره دیگه لازم نیست همه لینک ها رو چک کنید. بعد هم اینکه سیستم تفکیک ترافیک مخابرات خیلی قابل اعتماد نیست، یه موقع حتی از سایت ایرانی دانلود میکنید 4 برابر حجم از دست میره. شما کافیه به این وی پی ان وصل بشی، کل ترافیک مصرفی ات از اون سرور رد میشه و داخلی حساب میشه، حالا از هر سایتی میخوای دانلود کن. قیمتی هم نداره. من خودم 2 تا میشناسم یکیشون داخل همین فروم ها هم هست. اینم سایتش اگه میخوای چک کنی

7. این کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Superist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز من پیشنهاد میکنم برای دانلود و یوتیوب و آپدیت و کلا کارهایی که حجم زیادی مصرف میکنه از وی پی ان های داخلی استفاده کنید. دردسرش کمتره دیگه لازم نیست همه لینک ها رو چک کنید. بعد هم اینکه سیستم تفکیک ترافیک مخابرات خیلی قابل اعتماد نیست، یه موقع حتی از سایت ایرانی دانلود میکنید 4 برابر حجم از دست میره. شما کافیه به این وی پی ان وصل بشی، کل ترافیک مصرفی ات از اون سرور رد میشه و داخلی حساب میشه، حالا از هر سایتی میخوای دانلود کن. قیمتی هم نداره. من خودم 2 تا میشناسم یکیشون داخل همین فروم ها هم هست. اینم سایتش اگه میخوای چک کنی

سلام

این وی پی ان داخلی مثل وی پی ان های دیگه کلا برای رد شدن از فیلتر و باز کردن هر سایتی هست؟ اگر اینطوره چطور سایتش رو فیلتر نکردن؟
    الان شما چه مدت از وی پی ان استفاده کردید و تمام ترافیک شما داخلی حساب شده؟

داره خودمونی میشه shakib zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام

این وی پی ان داخلی مثل وی پی ان های دیگه کلا برای رد شدن از فیلتر و باز کردن هر سایتی هست؟ اگر اینطوره چطور سایتش رو فیلتر نکردن؟
    الان شما چه مدت از وی پی ان استفاده کردید و تمام ترافیک شما داخلی حساب شده؟
    درود

خیر دو تا سرویس vpn داخلی ارائه میده این سایت که یکیش فقط برای کاهش پینگ هست ( نه فیلتر رو دور میزنه نه ترافیک رو داخلی میکنه ) و سرویس دیگه ای که داره برای ترافیک داخلی هست که اینم فیلترینگ رو دور نمیزنه ...

تو سایتشون توضیح دادن

10. این کاربر از shakib zero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

از سایت خیلی سر در نمیارم ولی فک میکنم وقتی لینک به سایتی رو توی linkirani بزنید ip هاست و میزبان رو میاره و با سرورهای دانلود متفاوته کلا
    درمورد اینکه اون سایت گفته داخلی حساب میشه ولی در عمل بین الملل حساب شده هم عرض کردم از این سایت فقط برای به دست آوردن ip استفاده کنید و به بقیه چیز ها اعتماد نکنید
    مثلا الان tb29.trainbit.com رو این سایت میگه که داخلی حساب میشه در حالی که چند روزیه که از لیست داخلی های وزارت حذف شده و مخابرات هم از همون موقع که از لیست حذف شد دیگه داخلی حساب نمیکنه
    نکته مهم اینه که مخابرات کاملا طبق اون لیست وزارت عمل میکنه و داخلی و بین الملل رو حساب میکنه و اگه یک سرور امروز به اون لیست اضافه بشه مخابرات هم از امروز اون رو داخلی حساب میکنه لیست های قدیمی دیگه اعتباری نداره از سایت اصلی مخابرات هم برداشته شدند
    شما هم اگه میخوای بفهمی لینک دانلودت داخلی حساب میشه یا بین الملل فقط ip اون لینک رو توی لیست وزارت سرچ کن(با اسم دامنه و سرور هم سرچ نکن, موارد زیادی هست که اسم ها متفاوته اما چون ipها یکیه یا چون اسم دامنه تغیییر کرده و ip همون قبلی هست داخلی حساب میشه مثل سرور های 9,10 لاوین مووی یا سرور9 دیباموویز که اسمشون توی لیست نیست ولی ipشون هست و داخلی هم حساب میشن)
    بهترین راه حل هم دوستان گفتن که مثلا 20مگ دانلود کن و ببین داخلی حساب میشه بعدا با خیال راحت دانلود کن,خوبه فقط مشکلش اینه که ممکنه ipاون سرورها تغییر کنه مثل یه مدت آپارات یا ممکنه کلا اون سرور از لیست حذف بشه مثل سایت trainbit!!
    Last edited by Hosseinymy; 14-06-2019 at 13:35.

12. این کاربر از Hosseinymy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

درود

خیر دو تا سرویس vpn داخلی ارائه میده این سایت که یکیش فقط برای کاهش پینگ هست ( نه فیلتر رو دور میزنه نه ترافیک رو داخلی میکنه ) و سرویس دیگه ای که داره برای ترافیک داخلی هست که اینم فیلترینگ رو دور نمیزنه ...

تو سایتشون توضیح دادن
    سلام. فواید کاهش پینگ چیه؟ شنیدم مثلا برای بهبود سرعت بازی های انلاینه ولی چون خودم گیمر نیستم زیاد دنبال این مسایل نبودم. ایا مثلا در پخش ویدئوهای انلاین مثلا یوتیوب و فیلیمو و ... هم مفیده؟ ایا این سرویس ها انقدر تاثیر دارند که بابتش هزینه پرداخت کرد یا خیر؟

داره خودمونی میشه shakib zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام. فواید کاهش پینگ چیه؟ شنیدم مثلا برای بهبود سرعت بازی های انلاینه ولی چون خودم گیمر نیستم زیاد دنبال این مسایل نبودم. ایا مثلا در پخش ویدئوهای انلاین مثلا یوتیوب و فیلیمو و ... هم مفیده؟ ایا این سرویس ها انقدر تاثیر دارند که بابتش هزینه پرداخت کرد یا خیر؟
    درود

شخصا هرچی از این سرویسا تست کردم تاثیر مثبتی تو پینگم برای بازی آنلاین نداشته ولی بودن دوستانی که با استفاده از این سرویس پینگشون برای بازی آنلاین بهتر شده ...

فکر نمیکنم برای دیدن ویدیو آنلاین مناسب باشه

15. این کاربر از shakib zero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

افزایش ۵ درصدی حجم بسته‌های اینترنتی

رئیس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات:
    در پی اطلاعیه‌های قبلی رگولاتوری درباره مغایرت بسته‌های اینترنتی فروخته شده با میزان تحویل شده به مشترکان، اپراتورهای ارائه کننده خدمات اینترنت ثابت از امروز حداقل ۵ درصد به حجم مصرف منصفانه بسته‌های اینترنتی مشترکان اضافه می‌کنند.
    این افزایش بدون دریافت هزینه اضافی و به منظور جبران حقوق مشترکان در دستور کار اپراتورها قرار گرفته است. /فارس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •