تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2283 از 4105 اولاول ... 1283178321832233227322792280228122822283228422852286228722932333238327833283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,821 به 22,830 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان اگر مثلا کسی 17 ماه کسر خدمت برای انجام پروژه فوق لیسانس و 4 ماه هم برای سابقه جبها باباش داشته بیاشه معاف میشه یا فقط یکی از کسری ها قبوله؟

اگر مثل قبل باشه و قانون تغییر نکرده باشه معاف میشه . . . .

2. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

وااااااااای....بدبخت شدم.....!!
    برگه سفیدم اومد..19 تیر اعزامم به شهید با هنر کرمان..و افتادم نیروی انتظامی...!

حالا چی میشه ؟ متاسفانه غیبت هم داشتم و اضافه خدمت خوردم...
    یعنی بدترین جای ممکن افتادم ؟؟
    من تهرانم ... یعنی بعد آموزشی تو شهر خودم نمی افتم..؟؟
    تو رو خدا کسایی که تو نیروی انتظامی خدمت کردن به من مشاوره بدن...
    ..یعنی نیروی انتظامی واقعا اینقدر افتضاحه !!؟؟ اگه شهرستان بیافتی وضعیت مرخصی و ساعت خدمت در روز چطوریه ؟؟

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    رفتم پلیس +۱۰ برگه اعزامم رو گرفتم.
    اول شهریور اعزامم
    حالا اگه بخوام زودتر اعزام بشم می شه کاری کرد؟؟

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

5. 2 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستانی که خدمت نرفتن تبریک و تسلیت صمیمانه من رو پذیرا باشن

معافیت از خدمت سخت تر شد

کشیدن دست‌کم 14 دندان، پرخوری تا رسیدن به وزن 150کیلوگرم، رژیم غذایی سفت و سخت برای کاهش وزن تا حد «مگس وزن» یا پایین آوردن نمره چشم دیگر راهی برای فرار از خدمت سربازی نیست، زیرا براساس آیین‌نامه جدید معافیت پزشکی مشمولان سربازی که از اول مرداد لازم‌الاجراست، مشمولانی که رنج چنین کارهایی را به جان بخرند، دیگر معاف نشده بلکه در خوشبینانه‌ترین حالت سربازانی هستند که به عنوان معاف از رزم شناخته خواهند شد.

علاوه بر این، رسیدن سن کفالت از 65 به 70 سال و مجاز شدن ارائه درخواست معافیت پزشکی حین تحصیل نیز بخشی از جزئیات جدید آیین نامه جدید معاینه و معافیت پزشکی مشمولان وظیفه است که روز گذشته رسانه ای شد.

قانون خدمت وظیفه عمومی سال 1390 تصویب و اجرایی شد، اما نکته اینجاست که آیین نامه های این قانون به طور کامل تهیه و ابلاغ نشده است و در تازه ترین اقدام با توجه به ماده 39 این قانون که به معاینه و معافیت پزشکی مشمولان وظیفه می پردازد، آیین نامه جدید این ماده از قانون از سوی ستاد نیروهای مسلح تهیه و به هیات وزیران فرستاده شده است.
    موسی کمالی، جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در این باره به جام جم می گوید: این آیین نامه بیست و یکم اردیبهشت امسال تصویب شد. در آیین نامه جدید بیماری ها به صورت دقیق احصا و به روز رسانی شده است. به این ترتیب تکلیف برخی بیماری ها که مشخص نبود روشن شده، در برخی بیماری ها قبلا کلی گویی شده بود، اما اکنون جزئیات نیز مطرح شده است.برای نمونه به شکل کامل به بیماری های اعصاب، روان و قلب و عروق پرداخته شده است.
    آیین نامه جدید به شکلی تنظیم شده که از سوء استفاده برخی فرصت طلبان نیز جلوگیری می کند. برای نمونه در آیین نامه قبلی فردی که 14 دندان کمتر داشت، معافیت پزشکی برخوردار می شد. به این شکل که برخی از افراد از شرایط سوء استفاده کرده و دندان های خود را می کشیدند تا از سربازی معاف شوند، اما اکنون این موضوع به طور کامل حذف شده است.

کمالی می افزاید: اکنون شرط دندان دیگر مطرح نیست و بحث بیماری فک و دهان به صورت جزئی مطرح شده است. افزون بر این، قبلا بحث چاقی و لاغری نیز مطرح بود، به همین دلیل برخی ها با اضافه یا کم کردن وزن خود برای معاف شدن اقدام می کردند، اما براساس آیین نامه جدید، دیگر چاقی و لاغری مفرط معاف از رزم شناخته می شود و شخص با هر وزنی از خدمت معاف نمی شود.

این در حالی است که باید به تغییر شرایط ضعیف بودن چشم نیز برای معاف شدن اشاره کرد.

براساس آیین نامه قبلی، شخصی به دلیل ضعیف بودن چشم معاف می شد که مجموع نمره دو چشم او برابر 0.8 بود، اما شرایط در آیین نامه جدید تغییر کرده، جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در این باره عنوان می کند: بر اساس آیین نامه جدید برای شخصی که مدرک تحصیلی اش پایین تر از لیسانس است نمره یک چشم باید 0.6 باشد و برای فردی که مدرک کارشناسی و بالاتر دارد نمره یک چشم باید 0.8 باشد تا بتواند از این شرط معافیت استفاده کند.

افزون بر این در آیین نامه جدید بحث عرق کردن شدید کف دست نیز مطرح شده، زیرا عده ای در گذشته از آن سوء استفاده می کردند، این شرط در آیین نامه جدید برداشته شده و چنین افرادی دیگر از خدمت معاف نشده و به عنوان معاف از رزم شناخته می شوند.

معافیت پزشکی حین تحصیل
    براساس آیین نامه گذشته، چنانچه فردی در حال استفاده از معافیت تحصیلی بود به تقاضای معافیت پزشکی او رسیدگی نمی شد، مگر این که ترک تحصیل می کرد یا فارغ تحصیل می شد، اما در آیین نامه فعلی درباره نقص عضو یا بیماری هایی که مقطع تحصیلی در آن اثرگذار نیست، شخص می تواند تقاضای معافیت پزشکی کند.
    کمالی در این باره توضیح می دهد: برای نمونه می توان به شرط نمره چشم اشاره کرد که براساس آن، افراد لیسانس و بالاتر از آن باید نمره یک چشمشان 0.8 باشد تا بتوانند از این شرط معافیت بهره مند شوند.
    نکته اینجاست که در چنین مواردی، اگر شخص دیپلم بوده و مشغول تحصیل در دانشگاه باشد، اگر تقاضای معافیت پزشکی داشته باشد، به درخواست او رسیدگی نمی شود، اما در دیگر بیماری ها مانند قلب و عروق یا مغز و اعصاب که مقطع تحصیلی در آنها اثرگذار نیست، به درخواست افراد رسیدگی خواهد شد.
    وی با بیان این که یکی دیگر از نکات برجسته آیین نامه فوق این است که مقطع تحصیلی در معافیت پزشکی اثرگذار است، تصریح می کند: فارغ التحصیلانی که می توانند مشاغل مربوط به تخصص خود را با وجود بیماری یا نقص عضو بدون مشقت در جامعه انجام دهند، به عنوان معاف از رزم به خدمت اعزام خواهند شد.

جزئیات معافیت کفالت
    براساس ماده 39 قانون، یگانه فرزند ذکور مراقب یا نگهدارنده پدر نیازمند مراقبت که قادر به اداره امور خود نباشد، می تواند از سربازی معاف شود.
    جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح عنوان می کند: ضوابط افرادی که نیازمند مراقبت نیستند، به سازمان وظیفه عمومی ابلاغ شده است، تشخیص فرد نیازمند مراقبت باید در کمیسیون بدوی بررسی شود، در این کمیسیون براساس ضوابط اگر پدر فرد نیازمند مراقبت باشد، از خدمت معاف می شود.
    وی خاطرنشان می کند: در این آیین نامه در نظر گرفته شده افرادی که زیر 70 سال دارند، باید در کمیسیون بدوی به درخواست شان رسیدگی شود، اما کسانی که پدرشان 70 سال بیشتر دارد، نیازی به کمیسیون بدوی ندارند. به گفته کمالی، به این شکل براساس آیین نامه جدید ممکن است فرزندی که پدرش 40 یا 50 سال دارد، اما نیازمند مراقبت است، از خدمت معاف شود.

حمید صدرالسادات، رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا نیز دراین باره به جام جم می گوید: قانون تغییر نکرده، فقط سن کهولت تغییر کرده؛ زیرا وضع بهداشت و امید به زندگی در جامعه بهتر شده است، افزون بر این باید تاکید کرد مصداق قانون تغییر کرده است و البته افرادی که مشمول این معافیت می شوند، زیاد نیستند.

معافیت ایثارگران
    صدرالسادات عنوان می کند: براساس آیین نامه جدید، افرادی که برای فرزند خود از معافیت ایثارگری یا امدادجویی استفاده کرده بودند، اگر فرزندشان در نیروهای مسلح عضویت پیدا کرده باشد، می توانند معافیت او را باطل کرده و برای فرزند دوم خود استفاده کنند.رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا با بیان این که کلیات آیین نامه جدید مانند آیین نامه گذشته است، خاطرنشان می کند: براساس شرایط جدید و امکانات پزشکی فراهم شده برخی از بیماری ها که امکان درمان آنها میسر شده، از معافیت دائم حذف شده و بعضی از بیماری ها نیز که در آیین نامه نبوده، اضافه شده است.

این در حالی است که باید یادآور شد براساس آیین نامه جدید معاینه مشمولان قبل از اعزام به خدمت اجباری شده و معاینه افراد باید از سوی پزشکان نیروهای مسلح انجام شود.

آیین نامه جدید از یکم مرداد لازم الاجراست،به این ترتیب از این تاریخ افرادی که تقاضای معافیت کنند، براساس آیین نامه جدید به درخواست آنها رسیدگی می شود، مگر آنهایی که به درخواست شان رسیدگی شده و رای پرونده آنها صادر شده است.
    جمله ای که بزرگ کردم و به رنگ قرمز در آوردم خیلی مهم هست که به نظر من یکی از تیرهای مهم خلاص به جان کسانی هست که در آینده می خوان معافیت بگیرن

=================================================

سشون نمیتونم تشخیص بدم سپاهه یا ارتش یا وزارت دفاع یا...
    کسی عکسی سایتی چیزی هست بده دقیقا نشون بده فلان لباس برای کدوم نیروهای مسلح های ایران هست ؟
    دوست عزیز استتار ها در ایران زیاد هستن، با اینکه همش رو دارم ولی فرصت نمیکنم تک تک براتون بزارم ولی اگه عکس هر کدوم رو بزارید معرفی میکنم خدمتتون.

..یعنی نیروی انتظامی واقعا اینقدر افتضاحه !!؟؟ اگه شهرستان بیافتی وضعیت مرخصی و ساعت خدمت در روز چطوریه ؟؟
    بله سخت ترین نیروی بکارگیرنده هست، بعضی خوبی ها و بعضی بدی ها داره. شاید با توجه به روحیات شما اون خوبی ها نمایان تر بشه.
    جاهایی داره که خدمت نسبتا خوب هم هست.

مرخصی در ناجا معمولا طبق قوانین موجود هست، البته بعضا هم شرایط متفاوت هست. بعضا نیز مشاهده شده که برخی فرماندهی های شهرستان ها قانون نا نوشته خاص خودشون رو دارن.

البته معمولا در مجموع کمتر از سپاه و ارتش هست.

برای غیبتتون هم مطمئنا قرار بود اضافه بخورین ولی بخشی از اون در آخر احتمال بخشیده شدنش هست.

سلام
    اول شهریور اعزامم

زودتر از شهریور اعزام نیست.
    Last edited by ice_man_sh; 02-07-2014 at 17:06.

7. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این ویرایش قانون معافیت پزشکی و 70 سال کفالت و سخت گیر ی بیشتر متاسفانه به خاطر نا آرامی در اطراف مرز های ایران هست

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام
    اول شهریور اعزامم

دیگه زودتر از 1 شهریور امکان نداره - چون از فوق دیپلم به بالا فقط اولین روز ماه های زوج اعزام میشن

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

مرسی از دوستی که جواب داد..ولی شرمنده بازم سوال دارم...

1) شنیدم اگه بعضی جاها بیافتی برای خدمت به ازای هر 50 روز خدمت ، 15 روز مرخصی میدن ؟؟
    این فقط شامل مناطق مرزی درگیر میشه ؟؟ یا ممکنه هر شهرستانی بیافتی و اینجوری باشه..؟

2) اصلا اگه یکی بچه تهران باشه شهرستان بیافته..باید صبح تا شب تو پادگان باشه ؟
    همونجا هم بخوابه ؟؟ یا یه تایمی برای پست دادن داری و بعدش آزادی هر جایی خارج پادگان بخوای بری ؟

3) آیا میشه اگه بخوای خودت درخواست بدی و بفرستن مناطق امنیتی غیر درگیر و بد آب و هوا که از خدمتت کم بشه ؟ آیا ارزشش رو داره ؟
    Last edited by ali_agha1981; 02-07-2014 at 18:48.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مرسی از دوستی که جواب داد..ولی شرمنده بازم سوال دارم...

1) شنیدم اگه بعضی جاها بیافتی برای خدمت به ازای هر 50 روز خدمت ، 15 روز مرخصی میدن ؟؟
    این فقط شامل مناطق مرزی درگیر میشه ؟؟ یا ممکنه هر شهرستانی بیافتی و اینجوری باشه..؟

2) اصلا اگه یکی بچه تهران باشه شهرستان بیافته..باید صبح تا شب تو پادگان باشه ؟
    همونجا هم بخوابه ؟؟ یا یه تایمی برای پست دادن داری و بعدش آزادی هر جایی خارج پادگان بخوای بری ؟
    ببخشید اگه سوالم عجیب غریبه..
    1.بعضی جاها ممکنه اینجوری باشه اگر هم اینجور باشه قطعا 50 روز رو حسابی ازت کار میکشند بعضی مناطق مرزی ممکنه اینجوری باشه

2.این که چجوری خدمت کنی وابسته به یگانته ...ولی باید تو یگان بمونی قاعدتا ..اگر هم شهر خودت باشی دلیل نداره بگذراند برید خونه .من خودم شهر خودمون خدمت کروم اما فقط هفته ای شش ساعت مرخصی داشتم
    کلا زیاد سخت نگیر ..

12. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

سلام
    اول شهریور اعزامم

زودتر از 1 شهریور میشد 1 تیر که اونهم گذشته!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بعده آموزشی اگه آشنا داشته باشی میفتی تهران .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •