نماینده فن آوا است و تعرفه هایش از مخابرات بیشتر است، فکر میکنم اگر به تاپیک فن آوا مراجعه کنید اطلاعات بیشتری میتوانید پیدا کنید.
این هم تعرفه هایش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نماینده فن آوا است و تعرفه هایش از مخابرات بیشتر است، فکر میکنم اگر به تاپیک فن آوا مراجعه کنید اطلاعات بیشتری میتوانید پیدا کنید.
این هم تعرفه هایش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ تست چی شد پس ؟![]()
خیلی جالبه من با سرویس 10مگ عملا ببیشتر از 450 کیلوبایت نمی تونم دانلود کنم رفتم میگن کامپیوترت مشکل داره. team viewer نصب کن کارشناس!!!!! ما از اینجا نگاه کنه. مسخرست آخه ما رو چی فرض کردن. میگم من دانلود شبانه سرعتم 250 بود مودم رو رستارت کردم شد 450, میگه ار تنظیمات پالسی یه. نرم افزار اکانتینگشون قاطی داره, من هر سرویسی گرفتم از 2 مگ تا 10 مگ سرعت 450 داده.
اگر مشکل تان حل شد به منم بگین لطفا.
منم تا ۴۵۰ میره فقط چند وقتیه. اصلا زیاد نمیشه.
مطمئنم مشکل از طرف من نیست.(دیگه اینقدرا از کامپیوتر حالیمه)
اعصاب نمی گذارند این ISP ها
سلام دوستان خواهشا اینو جواب بدین واجبه فردا پس فردا باید تمدیدش کنم.
این سرویس MaxClass شش گیگ (سرویس (ویژه ) با محدودیت حجمی با بسته شبانه)) سرعت دانلودش چقدره؟
و پهنای باندش چقدره ؟
و سرعت دانلود تو شبا و روزها
سرویس های ECO چطوره ؟ 3 ماهه 12 گیگ . اینا پهنای باندشون چقدره ؟ سرعت دان اینا؟
ممنون
6 گیگ واسه 3 ماهه کافیه؟
Last edited by arash66_2m; 28-04-2015 at 16:57.
راستش پینگ ما هم وضعش خرابه، خصوصا بعد عید و مخصوصا عصرها. ولی اینم تست خدمت شما،
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسرویس من همونطور که خودتون هم حدس زدید، وی آی پی ـه.
راستش اون جمله ها رو الان چندین ماهه که اضافه کردن و منم تا حالا معماش رو نتونستم حل کنم.
شرمنده، زودتر نتونستم به تاپیک سر بزنم.
البته الان چون یه کم دیره، پینگا یه کم بهتره و از پاکت لاست خبری نیست وگرنه اکثر عصرها به این صورت نیست.
اگه قرار بذارید راس ساعت معین یه روز مشخص، پینگ آی اس پی ها رو تست می کنیم.
اینم چند تا پینگ دیگه،
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پینگ سرویس شاتل که شب و روز نداره ئابت هست با 8.8.8.8 بین 150 تا 170 هست همیشه داخلی هم 15 الی 20 ولی پینگ مخابرات چه عرض کنم اقلا تو منطقه ی ما که مرکز مدنی باشه دقیقه به دقیقه تغییر می کنه الگو ی مشخصی هم نداره به غیر از ساعت 6 به بعد که همیشه بالای 300 هست بقیه مواقع قابل پیشبینی نیست . اوز دیلیمیز هر دیقه بیر ساز چالیر![]()
امروز 10 مگ گرفتم ولی حداکثر سرعت دانلودم 450 تاست
نمی دونم برا من اینجوریه یا برا همه این طوریه ؟
شبانه یا روز هم 450 هست؟
روزانه 450 شبانه 250
زنگ زدم پشتیبانی ولی یه سری چرت و پرت گفت!
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)