تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2283 از 2550 اولاول ... 12831783218322332273227922802281228222832284228522862287229323332383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,821 به 22,830 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بازم VIP مکس نت هر چی باشه 10 گیگ شبانه دانلود می کنه که بهتر از 4 گیگ مخابرات هست با ماهی 23 تومن و 3 گیگ حجم
    شما یه زحمتی هم بکش 3-4 تا تست پینگ و سرعت بزار اگه امکانش هست.
    من که خسته شدم از مخابرات با پینگ و ئپت لوز مسخرش.سرعت شبانه هم که تنها نکته ی مثبتش بود به فنا رفت 1 ماه هم هست تماس می گیرم جواب های ضد و نقیض می شنوم یکی می گه اطلاع دادیم درست می کنن ولی 500 کیلوبایت می شه سرعت شبانه یکی می گه همین هم زیادی هست آخریش هم گفتن از این به بعد 250 کیلوبایت هست سرعت شبانه و ... من که چشمم آب نمی خوره اینا درستش کنن به نظرم اینم مثل کم کردن سرعت سرویس نا محدود 128 هست که یه مدت مردم رو دست به سر کردن که درستش می کنن بعد حرفشون عوض شد و گفتن از این به بعد همینه که هست.
    در ضمن کسی از سرویس های آی تی شمس استفاده کرده تا الان ؟ زنگ زدم گفت نامحدودش مصرف منصفانه نداره برای سرویس های محدود هم سرعت شبانه لیمیت نمی شه !
    نماینده فن آوا است و تعرفه هایش از مخابرات بیشتر است، فکر میکنم اگر به تاپیک فن آوا مراجعه کنید اطلاعات بیشتری میتوانید پیدا کنید.
    این هم تعرفه هایش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

بازم VIP مکس نت هر چی باشه 10 گیگ شبانه دانلود می کنه که بهتر از 4 گیگ مخابرات هست با ماهی 23 تومن و 3 گیگ حجم
    من که خسته شدم از مخابرات با پینگ و ئپت لوز مسخرش.سرعت شبانه هم که تنها نکته ی مثبتش بود به فنا رفت 1 ماه هم هست تماس می گیرم جواب های ضد و نقیض می شنوم یکی می گه اطلاع دادیم درست می کنن ولی 500 کیلوبایت می شه سرعت شبانه یکی می گه همین هم زیادی هست آخریش هم گفتن از این به بعد 250 کیلوبایت هست سرعت شبانه و ... من که چشمم آب نمی خوره اینا درستش کنن به نظرم اینم مثل کم کردن سرعت سرویس نا محدود 128 هست که یه مدت مردم رو دست به سر کردن که درستش می کنن بعد حرفشون عوض شد و گفتن از این به بعد همینه که هست.
    در ضمن کسی از سرویس های آی تی شمس استفاده کرده تا الان ؟ زنگ زدم گفت نامحدودش مصرف منصفانه نداره برای سرویس های محدود هم سرعت شبانه لیمیت نمی شه !
    پینگ تست چی شد پس ؟

4. 2 کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aidin0018's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز-ایران

پيش فرض

خیلی جالبه من با سرویس 10مگ عملا ببیشتر از 450 کیلوبایت نمی تونم دانلود کنم رفتم میگن کامپیوترت مشکل داره. team viewer نصب کن کارشناس!!!!! ما از اینجا نگاه کنه. مسخرست آخه ما رو چی فرض کردن. میگم من دانلود شبانه سرعتم 250 بود مودم رو رستارت کردم شد 450, میگه ار تنظیمات پالسی یه. نرم افزار اکانتینگشون قاطی داره, من هر سرویسی گرفتم از 2 مگ تا 10 مگ سرعت 450 داده.

6. این کاربر از aidin0018 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خیلی جالبه من با سرویس 10مگ عملا ببیشتر از 450 کیلوبایت نمی تونم دانلود کنم رفتم میگن کامپیوترت مشکل داره. team viewer نصب کن کارشناس!!!!! ما از اینجا نگاه کنه. مسخرست آخه ما رو چی فرض کردن. میگم من دانلود شبانه سرعتم 250 بود مودم رو رستارت کردم شد 450, میگه ار تنظیمات پالسی یه. نرم افزار اکانتینگشون قاطی داره, من هر سرویسی گرفتم از 2 مگ تا 10 مگ سرعت 450 داده.
    اگر مشکل تان حل شد به منم بگین لطفا.

منم تا ۴۵۰ میره فقط چند وقتیه. اصلا زیاد نمیشه.

مطمئنم مشکل از طرف من نیست.(دیگه اینقدرا از کامپیوتر حالیمه)

اعصاب نمی گذارند این ISP ها

8. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام دوستان خواهشا اینو جواب بدین واجبه فردا پس فردا باید تمدیدش کنم.
    این سرویس MaxClass شش گیگ (سرویس (ویژه ) با محدودیت حجمی با بسته شبانه)) سرعت دانلودش چقدره؟
    و پهنای باندش چقدره ؟
    و سرعت دانلود تو شبا و روزها
    سرویس های ECO چطوره ؟ 3 ماهه 12 گیگ . اینا پهنای باندشون چقدره ؟ سرعت دان اینا؟

ممنون
    6 گیگ واسه 3 ماهه کافیه؟
    Last edited by arash66_2m; 28-04-2015 at 16:57.

10. این کاربر از arash66_2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

راستش پینگ ما هم وضعش خرابه، خصوصا بعد عید و مخصوصا عصرها. ولی اینم تست خدمت شما،

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پینگم از دیروز بعده ساعت 5 بالا رفته کسی یه تستی از این سرور بگیره ببینم.......
    ping 146.66.152.1 -t
    کد:
    شما کدوم سرویس ماکس نت رو دارید؟
    هر شب 10 گیگ دانلودو میده؟
    قضیه این سایتش که نوشته برای وی ای پی 4 مگ با دانلود شبانه حداقل میزان مصرف شبانه 6 گیگ در سه ماه و اینکه 2 گیگ در ماه در نظر گرفته میشه چیه؟
    سرویس من همونطور که خودتون هم حدس زدید، وی آی پی ـه.

راستش اون جمله ها رو الان چندین ماهه که اضافه کردن و منم تا حالا معماش رو نتونستم حل کنم.

شرمنده، زودتر نتونستم به تاپیک سر بزنم.

البته الان چون یه کم دیره، پینگا یه کم بهتره و از پاکت لاست خبری نیست وگرنه اکثر عصرها به این صورت نیست.

اگه قرار بذارید راس ساعت معین یه روز مشخص، پینگ آی اس پی ها رو تست می کنیم.

اینم چند تا پینگ دیگه،

کد:

12. 2 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پینگ سرویس شاتل که شب و روز نداره ئابت هست با 8.8.8.8 بین 150 تا 170 هست همیشه داخلی هم 15 الی 20 ولی پینگ مخابرات چه عرض کنم اقلا تو منطقه ی ما که مرکز مدنی باشه دقیقه به دقیقه تغییر می کنه الگو ی مشخصی هم نداره به غیر از ساعت 6 به بعد که همیشه بالای 300 هست بقیه مواقع قابل پیشبینی نیست . اوز دیلیمیز هر دیقه بیر ساز چالیر

14. 2 کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

امروز 10 مگ گرفتم ولی حداکثر سرعت دانلودم 450 تاست
    نمی دونم برا من اینجوریه یا برا همه این طوریه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

امروز 10 مگ گرفتم ولی حداکثر سرعت دانلودم 450 تاست
    نمی دونم برا من اینجوریه یا برا همه این طوریه ؟
    شبانه یا روز هم 450 هست؟

17. این کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

شبانه یا روز هم 450 هست؟
    روزانه 450 شبانه 250
    زنگ زدم پشتیبانی ولی یه سری چرت و پرت گفت!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •