تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2283 از 2365 اولاول ... 1283178321832233227322792280228122822283228422852286228722932333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,821 به 22,830 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام..امیر جان...خدا قوت.
    خیلی ممنونم با حوصله جواب دادید...البته فکر کنم سونی توی پخشهای سری جدیدشgs امپ داخلی را حذف کرد من چند مدل توی یوتیوب دیدم..gs600..gs610..gs810و.....
    البته اتفاقا کل سیستم راشاید بفروشم وبا همان پول قطعات کم ترو جدیدتری بعدا بخرم....چون یکی از انتخاب هایم همین xb100 است دارم خودم راقانع می کنم ارزش دارد این پخش با این امپ داخلی اش را بخرم مثلا برای یک کامپ rsx165...دارم تحلیل می کنم واطلاعات جمع می کنم
    البته امیدوارم به غیر گلیدن کامپ tape x الپاین و mille هرتز..فوکال..گرند زیرو....هم اگر گوش کردید توصیه کنید..
    اما امیرجان برای اون گفته DLS.....
    من یادم شما واقا حمید همیشه وقتی طرف مثلا می خواهد یک کامپ 100 وات گلیدن بخرد و امپ مثلا هلیکس G4 بخرد که روی 4 اهم 80وات بدهد(((البته هلیکس وات واقعی میدهد)) می گویید نه این امپ ضعیفه باید امپ بخری که حداقل 10% از وات کامپ بالاتر باشه ..پس چطور گفتید مثلا DLS گفته برای اسپیکر 100 واتی یک امپ 60 واتی هم این اسپیکر را به خوبی درایو میکند......این یعنی کمی تناقض.....(((((کمی چالش شد)))
    سلام
    ببخشید فضولی میکنم
    ولی فکر نکنم هیچ پخشی باشه که آمپ داخلیش به درد بخور باشه معمولا این آمپا رو برای اسپیکر های حدود 40 وات درست میکنن که اونم تو ولوم های بالا به هم ریختگی میشه
    بهترین راه استفاده از آمپلی فایر جدا هستش
    مشکل هزینه هستش ؟ یا مشکل فضای ماشین ؟

2. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام..امیر جان...خدا قوت.
    خیلی ممنونم با حوصله جواب دادید...البته فکر کنم سونی توی پخشهای سری جدیدشgs امپ داخلی را حذف کرد من چند مدل توی یوتیوب دیدم..gs600..gs610..gs810و.....
    البته اتفاقا کل سیستم راشاید بفروشم وبا همان پول قطعات کم ترو جدیدتری بعدا بخرم....چون یکی از انتخاب هایم همین xb100 است دارم خودم راقانع می کنم ارزش دارد این پخش با این امپ داخلی اش را بخرم مثلا برای یک کامپ rsx165...دارم تحلیل می کنم واطلاعات جمع می کنم
    البته امیدوارم به غیر گلیدن کامپ tape x الپاین و mille هرتز..فوکال..گرند زیرو....هم اگر گوش کردید توصیه کنید..
    اما امیرجان برای اون گفته DLS.....
    من یادم شما واقا حمید همیشه وقتی طرف مثلا می خواهد یک کامپ 100 وات گلیدن بخرد و امپ مثلا هلیکس G4 بخرد که روی 4 اهم 80وات بدهد(((البته هلیکس وات واقعی میدهد)) می گویید نه این امپ ضعیفه باید امپ بخری که حداقل 10% از وات کامپ بالاتر باشه ..پس چطور گفتید مثلا DLS گفته برای اسپیکر 100 واتی یک امپ 60 واتی هم این اسپیکر را به خوبی درایو میکند......این یعنی کمی تناقض.....(((((کمی چالش شد)))
    آقا مرتضی، اون تناقض بخاطر اینه که بعضی از آمپ ها Wattage واقعی ندارند و کمتر هست. یا به این دلیل بوده که اسپیکر بنده خدا توان تحمل بالایی داشته.
    بعضی از اسپیکرها توان تحمل بالایی دارند.
    یه دلیل دیگه هم اینه که اغلب کاربران به ولتاژ سیستم بی توجه هستند. ما میگیم آمپ قوی تر بردار تا اون بی توجهی جبران بشه.
    میدونید که توان خروجی آمپ کاملاً به ولتاژ ورودی اون بستگی داره.
    Last edited by AmirELX; 29-11-2017 at 04:05.

4. 3 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بهترین گزینه، گزینه ی 3 هست. شک نکنید.
    ماشین هم مبارکه...
    امیر جان ممنون از شما

برام جالب بود که گزینه 3 رو گفتین، البته نمی دونم کدوم مدل از گزینه 3 مدنظرتون بود. ولی ترجیح کنوود به آلپاین، سونی و پایونییر هم برام جالب بود

یه چیزی که برام جالبه اینه که تا دو سال پیش تو هر فرومی که میرفتم میدیدم همه راجب پخش فقط آلپاین رو قبول دارن و بس! های اند باز ها هم به کلاریون و پایونییر نظر داشتن و حتی همین آلپاین، الان دو ساله میبینم کنوود و جدیدا سونی رو پیشنهاد میدن، نمی دونم این به معنای افت کیفی هدیونیت های جدید آلپاین به نسبت قبل هست یا اینکه چون کمه کسی پیشنهاد نمی ده، این یک نکته

و نکته دوم اینکه الان بر اساس تفاسیر موجود صدای کامپ فوکال من (PS165FX) و همینطور کواک من (E5X.2 هلیکس) صداش Light هست، Dark هست، Bright هست؟؟

و نکته آخر اینکه تو همین هفته سونی مدل GS820 تو بازار ایران با قیمت حدودی 750 پخش شده تو بازار که ظاهرا آپگرید شده XB100 هست و تغییراتی نظیر 5 وات RMS بیشتر(شده 45 وات در 4 کانال رو 4 اهم) و فکر کنم طبق توضیحات سونی تو سایتش یک مقدار هم تفکیک بهتری داشته باشه.

در نهایت نظرتون چیه با همه این اوصاف؟ ممنون میشم از توضیحتون

6. 2 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان من یه جفت باند 6950 سونی دارم با ضبط کنوود 300u یه مشکلی که هست اینکه وقتی باندها رو مستقیم به ضبط میزنم با امپ داخلی خود پخش در حد یه ساب ویبره میزنن خیلی ویبره عمیق و پرقدرتی دارن ولی وقتی میزنم به امپ 4کانال فقط پرتاب صدا و کیفیتشون و بیس کوبشیشون 2-3 برابر میشه و دیگه اون ویبره پرقدرتو ندارن بیشتر میکوبن و ویبره رو خیلی ضعیفتر اجرا میکنن انگار ویبرشون سطحی میشه(بعضی ویبره ها رو قوی و بعضیا رو خیلی ضعیف اجرا میکنن) و رو بعضی ویبره ها مثل امپ داخلی خود پخش عمیق ویبره نمیزنن خواستم بدونم این از خصلت امپ کلاس d داخل پخشه که اینجوره؟یعنی اگه امپ مونو کنوود بگیرم برا سابم جنس بیسش مثل امپ داخلی خود پخش ولی با قدرت بیشتر میشه یا نه؟
    چون الان سابم هم به همون امپ 4کاناله به صورت بریج وصله باز همون مشکلو داره بعضی ویبره ها قوی و بعضی ویبره ها خیلی سطحی و زشت اجرا میشن و بیشتر کوبش قوی(حالت لگد زدن به صندلیا) داره که خیلی باب میلم نیست
    Last edited by farshad0123; 29-11-2017 at 18:01.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

امیر جان ممنون از شما

برام جالب بود که گزینه 3 رو گفتین، البته نمی دونم کدوم مدل از گزینه 3 مدنظرتون بود. ولی ترجیح کنوود به آلپاین، سونی و پایونییر هم برام جالب بود

یه چیزی که برام جالبه اینه که تا دو سال پیش تو هر فرومی که میرفتم میدیدم همه راجب پخش فقط آلپاین رو قبول دارن و بس! های اند باز ها هم به کلاریون و پایونییر نظر داشتن و حتی همین آلپاین، الان دو ساله میبینم کنوود و جدیدا سونی رو پیشنهاد میدن، نمی دونم این به معنای افت کیفی هدیونیت های جدید آلپاین به نسبت قبل هست یا اینکه چون کمه کسی پیشنهاد نمی ده، این یک نکته

و نکته دوم اینکه الان بر اساس تفاسیر موجود صدای کامپ فوکال من (PS165FX) و همینطور کواک من (E5X.2 هلیکس) صداش Light هست، Dark هست، Bright هست؟؟

و نکته آخر اینکه تو همین هفته سونی مدل GS820 تو بازار ایران با قیمت حدودی 750 پخش شده تو بازار که ظاهرا آپگرید شده XB100 هست و تغییراتی نظیر 5 وات RMS بیشتر(شده 45 وات در 4 کانال رو 4 اهم) و فکر کنم طبق توضیحات سونی تو سایتش یک مقدار هم تفکیک بهتری داشته باشه.

در نهایت نظرتون چیه با همه این اوصاف؟ ممنون میشم از توضیحتون
    خواهش می کنم برادر عزیز
    با کنوود X5100 یه صدای قابل قبول می تونید بگیرید.
    آلپاین ها از سری 145 به بعد واقعاً دچار افت کیفیت در صدا شدند.
    من نمی پسندم، شاید به گوش برخی از افراد خوب باشند.
    ولی در سری های 163 و 164 بهبود صدا وجود داره و رضایت بخش هست.
    کامپوننت فوکال شما توئیتر خوبی داره، به نظر من صداش بازه.
    کواک هم تمایل زیادی به میدرنج و های رنج داره.
    مدار صوتی GS820 هیچ فرقی با X100 نداره، فقط یه درگاه بلوتوث اضافی داره.

حقیقت رو بهتون بگم، بنده چند وقتی هست که دیگه با آمپ های رسمی و پخش های فابریک سر و کار ندارم.
    اندک آمپ و پخش رسمی رو لایق تخته و داشبرد میدونم. چون اغلب به اون قیمت پرداختی ارزش ندارند.
    الان بیشتر در زمینه ی تیونینگ و بهبود قطعات آمپلی فایر ها و پخش ها فعالیت می کنم.
    دو سه تا پروژه رو هم به اتمام رسوندم که میزان رضایت بسیار بالا بوده خدا رو شکر.
    اخیراً هم روی کابل های RCA دست ساز کار می کنم که یه پروژه در سطح کشور و مشارکت مهندسین توانا از شهرهای مختلف هست.
    - اما در کل اگر بخواهید مصرف کننده ی فابریکی باشید، من پخش کنوود رو برای استماع بلند مدت بیشتر پیشنهاد می کنم.
    اون سونی X100 بعد از اعمال تغییراتی در برد، یه موجود ناشناخته میشه.

9. 6 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه مطلبی بگم امیر خان بیان کمک کنن.
    دوستان خیلی سوال میکنن الان کامپ ما دارکه یا لایت نظر شخصی من (که علمی نیست لزوما و با تجربه بدست اوردم) اینو میگه که اغلب کامپ هایی که ما استفاده میکنیم لایت هستند . دارک بودن یه لول بالاتره و من معنی واقعی دارک رو تو کامپ های داین ادیو مشاهده کردم. بعید میدونم تو کامپ های رده پایین و متوسط بشه خیلی به دارک نزدیک شد. البته که بنده از علاقه مندان به برند داین و کامپ های فوق العاده اون هستم ولی ممکنه برای افرادی که کمتر به صدا گوش کردن اولا قابل لمس نباشه و دوما جذابیت نداشته باشه. ایشالا امیرخان بیان ببینیم تجربه من چی میگه و علم امیر خان چی میگه .
    مخلصم.

11. 5 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام..امیر جان...ظهر شما بخیر..وقتتان بخیر و سلامتی...
    امیدوارم این پروژهای که شروع کردید به نتیجه عالی برسد..وتجربیاتتان را ما هم بهره مند کنید..انشالله....
    امیر جان نظرتان در مورد دو پخش کلاریون DXZ 786 و کلاریون CZ702 چیه در مقایسه با XB100..
    سوال دومم که به نظر شما تعویض خازنها توی پخش تاثیرگذارتره یا توی امپ؟؟ هم از نظر کیفیت صدا و مقرون به صرفه بودن
  13. این کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب دوستان اینم درنهایت پخش که به کامپ و کواکم برای ساندرو استپ وی اضافه شد! حالا میمونه آمپ که همچنان منتظرم رفیقم بهم بده(ام تی ایکس TC6004) تا سیستم رو ببندم! البته اگه بیخیال آمپش بشم گزینه هام فوکال 4800، گلیدن مدل های RC100C4 و ML95.4 و هلیکس G4 و یا H400 خواهد بود!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راجب پخش هم خیلی با خودم کلنجار رفتم! چون بحث نویگیشن و دوربین دنده عقب برام مهم بود و صرفا اولویتم موزیک نبود! 5 تا گزینه داشتم! که در نهایت به In Dash رضایت دادم! ولی اگه تک دین میخواستم حتما یا کننود X5100 (پیشنهاد امیر جان) و یا سونی از بین GS820 و XB100

این مدل جدید In Dash پایونییر یا همون Z7050 از اندروید اتو و اپل کارپلی و همینطور دوربین دنده عقب پشتیبانی میکنه و 3 خروجی 4 ولتی و اکولایزر گرافیکی 13 باندی به اضافه تنظیمات نتورک و تایم الاینمنت هم داره و من در نهایت به پخش 2دین(نیاز به برشکاری در داشبورد) و مالتی مدیا چینی(احتمالا صدای افتضاح ولی امکانات و صفحه نمایش بهتر) ترجیح دادمش!

حالا باید آمپ اضافه شه و همینطور دمپینگ 2 در جلو و اکسسوری و نصب

خوشحال میشم نظر دوستان رو بدونم
    Last edited by mrm88; 01-12-2017 at 16:45.

15. 2 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه مطلبی بگم امیر خان بیان کمک کنن.
    دوستان خیلی سوال میکنن الان کامپ ما دارکه یا لایت نظر شخصی من (که علمی نیست لزوما و با تجربه بدست اوردم) اینو میگه که اغلب کامپ هایی که ما استفاده میکنیم لایت هستند . دارک بودن یه لول بالاتره و من معنی واقعی دارک رو تو کامپ های داین ادیو مشاهده کردم. بعید میدونم تو کامپ های رده پایین و متوسط بشه خیلی به دارک نزدیک شد. البته که بنده از علاقه مندان به برند داین و کامپ های فوق العاده اون هستم ولی ممکنه برای افرادی که کمتر به صدا گوش کردن اولا قابل لمس نباشه و دوما جذابیت نداشته باشه. ایشالا امیرخان بیان ببینیم تجربه من چی میگه و علم امیر خان چی میگه .
    مخلصم.
    سلام آقا امیرحسین گل
    آقا من بی سواد هستم، در حضور استادی همچون آقای جبلی و سابقه ی ایشون حرفی ندارم که بزنم...

من هم با شما موافقم. برای پی بردن به ذات صدای یک اسپیکر، باید به صورت تجربی و عملی آزمایش کرد. یا حداقل به Test Report های معتبر تکیه کرد.
    همچنین کاملاً موافقم که 70 درصد کامپوننت های بازار ایران، صدای Bright دارند.

اول باید سلیقه ی مستمع رو مشخص کنیم.
    من افراد رو به سه دسته تقسیم بندی می کنم:
    1) Audiophile:
    بعضی افراد تمایلی به صدای مانیتور شده ندارند و ترجیح میدن تا صدا موزیکال باشه، نه Analytic.

2) Soundman:
    افرادی که با علم موسیقی آشنایی دارند و خواستار دقت بیشتر در صدا هستند تا اجزای مختلف موسیقی رو تفکیک کنند.
    این دسته از افراد برای رسیدن به خواسته ی خود، تن به خرج های هنگفتی میدن.

3) Audio-fool!
    تعداد اندکی از کاربران که به دنبال هیجان و صداهای اغراق آمیز در بازه های محدود فرکانسی می باشند.
    مثل شنیدن میدبیس وحشتناک یا بیس اغراق شده که بر سایر رنج های فرکانسی غالب هست.

اما...
    بنده نظر شخصی خودم رو راجع به خاستگاه صدای کامپوننت ها عرض می کنم.

همونطور که آقا امیرحسین فرمودند، کامپوننت های Dynaudio صدایی تاریک دارند. این تاریکی یه ویژگی مثبت و یه ویژگی منفی داره.
    حُسن ماجرا اینجاست که به دلیل برجسته نبودن های رنج، حتی با داشتن یه آمپ معمولی و پخش نامناسب هم میشه صدای قابل قبولی دریافت کرد. در واقع این دسته از اسپیکر ها سعی می کنند تا مستمع رو داخل تونلی از صدا گیر بندازند و با عمق بخشی به صدا، شنونده رو راضی نگه دارند.
    اما ویژگی منفی این دسته از اسپیکر ها اینه که، استیج عریض و طویلی ندارند و در مقایسه با توئیتر های Bright، ابعاد کمتری از صدا و جزئیات رو به نمایش میذارن.

کامپوننت های Bright به دلیل تمایلی که در بازه ی Upper Mid Range و High Range از خودشون بروز میدن، صداگیری رو سخت می کنند.
    چون رام کردن این فرکانس ها کار دشواری هست و نه تنها به DAC و AMP وابسته است، بلکه سیم اسپیکر و RCA نامرغوب و حتی جهت دهی توئیتر ها هم این فرکانس ها رو Loud یا Harsh می کنه.
    با اینکه فرکانس های بالاتر از 6000 هرتز، معمولاً در موسیقی جایگاهی ندارند، ولی جالب هست بدونید که فرکانس های بسیار بالا (بالاتر از 10 هزار هرتز)، نقش تعیین کننده ای در Imaging و پهناور کردن استیج بازی می کنند.
    برای امتحان کردن این موضوع کافیه که از روی اکولایزر پخش یا کراس اور کامپوننت، این فرکانس ها رو محدود کنید.

از دیدگاه سلیقه، بنده نمیتونم توئیتر های Dark رو تحمل کنم. مثلاً توئیتر های Esotec داین آئودیو رو به مدت 2 یا 3 ساعت، با قطعات گردن کلفتی گوش کردم. کراس اور هم Flat بود.
    ولی خلاء محسوس فرکانس هایی که عرض کردم باب میل بنده نبود و در اصطلاح، استیج Narrow بود.
    در آخر هم اعتراف می کنم که صدا گرفتن از اسپیکر های Bright بسیار دشوار هست و در صورت موفقیت، اعتیاد آور هست.

سلام..امیر جان...ظهر شما بخیر..وقتتان بخیر و سلامتی...
    امیدوارم این پروژهای که شروع کردید به نتیجه عالی برسد..وتجربیاتتان را ما هم بهره مند کنید..انشالله....
    امیر جان نظرتان در مورد دو پخش کلاریون DXZ 786 و کلاریون CZ702 چیه در مقایسه با XB100..
    سوال دومم که به نظر شما تعویض خازنها توی پخش تاثیرگذارتره یا توی امپ؟؟ هم از نظر کیفیت صدا و مقرون به صرفه بودن
    اون پخش هایی که فرمودید، در مقایسه با X100 خیلی عقب تر هستند.
    در پاسخ به سؤال دوم حضرتعالی باید عرض کنم که خازن ها نقش مهمی رو در صدا بازی می کنند، حالا هر کجا که باشند. پخش و آمپ و کراس اور...
    اما حرف اول و آخر رو Op-Amp میزنه، چون رهبر ارکستر هست و خازن ها تحت امر اون هستند.
    از اون جایی که در XB100 سونی هیچ اوپ آمپی وجود نداره، خازن ها نقش تعیین کننده ای رو بعد از DAC بازی می کنند.
    لطفاً سؤالات خودتون رو راجع به ارتقاء و یا مونتاژ قطعات صوتی، در پیغام خصوصی مطرح بفرمائید.
    سپاس بی پایان

17. 7 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده باند
    focal 710 دارم و با آمپ
    helix g2 راه اندازیش کردم و پخشم هم
    sony xb100 هست
    منتهی به نظرم صدای باند هام بم هست و نویز اضافی داره انگار! صدای خواننده یکم بم هست
    قبلا باند
    infinity kappa 11 داشتم اصلا این مشکل نبود...
    مشکل از سیم کشی و جایی هست یا کلا مدل باند فوکال اینجوری هست؟ کمی آزار دهنده هست
    Last edited by b0z0rgmehr; 02-12-2017 at 21:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •