تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2282 از 3017 اولاول ... 128217822182223222722278227922802281228222832284228522862292233223822782 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,811 به 22,820 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام دوستان من موقعی که pptp با گوشی یا لپ تاب وصل میشم دقیق سر 5 دقه قط میشه.مشکل مال مودمه ولی با کابل نه.با یه مودم دیگه درست بود. کسی میدونه چجوری حلش کنم این تاپیک رو هم پیدا کردم ولی زبانم خوب نی
    اگه کسی زبانش خوبه ممنون میشم.دقیق همین مشکل رو دارم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اولا برای چی 5 مگ میخوایی؟ وقتی استریمت بالاست نیازی به این کار نیست. این راه حل برای کسی که 2 مگ میخره اونگقت استریمشو دقیقا رو 2 مگ میبندن..
    5 مگ برای دانلوده .من دانلود زیادی ندارم .فقط گهگاهی پیش میاد میخام یه فایل حجم بالا دانلود کنم به بالای 600 کیلوبایت نیازمندم .الان 1 مگ به زور 390 تا میده .برای همین میخام 5 بگیرم که همیشه دانلودم بالای 900 تا باشه .

پس الان که استریمم 10 مگه اگه 5 مگ بخرم هیچ وقت استریمم رو از 5 پایین تر نمیارن ؟ اخه بعضی وقتها استریم همه رو با هم تغییر میدن .یهو همه رو میکنن 2 مگ یهو میکننش 7 مگ .اینطوری تر و خشک با هم میسوزن .اونی که سرعتش پایینه میره بالا اونی که 10 مگ گرفته 2 مگ بیشتر نمیتونه استفاده کنه .من تو فکر همینم .حالا مگه میشه پشتیبانی رو قانع کرد که داون استریم کمتره سرویس خریداری شدس.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

5 مگ برای دانلوده .من دانلود زیادی ندارم .فقط گهگاهی پیش میاد میخام یه فایل حجم بالا دانلود کنم به بالای 600 کیلوبایت نیازمندم .الان 1 مگ به زور 390 تا میده .برای همین میخام 5 بگیرم که همیشه دانلودم بالای 900 تا باشه .

پس الان که استریمم 10 مگه اگه 5 مگ بخرم هیچ وقت استریمم رو از 5 پایین تر نمیارن ؟ اخه بعضی وقتها استریم همه رو با هم تغییر میدن .یهو همه رو میکنن 2 مگ یهو میکننش 7 مگ .اینطوری تر و خشک با هم میسوزن .اونی که سرعتش پایینه میره بالا اونی که 10 مگ گرفته 2 مگ بیشتر نمیتونه استفاده کنه .من تو فکر همینم .حالا مگه میشه پشتیبانی رو قانع کرد که داون استریم کمتره سرویس خریداری شدس.
    نه پشتیبانی چنین کاری نمیکنه اگر هم بخواد پایین بیاره ببینه سرویست 5مگه دان استریمتو از 5مگ کمتر نمیکنه
    الان مهمتر از همه شبانست میگن مخابرات شبانه رو حذف کرده
    Last edited by farshad0123; 21-03-2015 at 16:54.

4. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

نه پشتیبانی چنین کاری نمیکنه اگر هم بخواد پایین بیاره ببینه سرویست 5مگه دان استریمتو از 5مگ کمتر نمیکنه
    الان مهمتر از همه شبانست میگن مخابرات شبانه رو حذف کرده
    شبانه 5 مگ که خیلی وقته حذف شده

تو منظورت شبانه 5 مگ هست

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

شبانه 5 مگ که خیلی وقته حذف شده

تو منظورت شبانه 5 مگ هست
    خیر سرویس های استاندارد معمولی مثل 2مگ
    شاید هم مثل چند ماه پیش دوباره شانسی شده باشه
    Last edited by farshad0123; 21-03-2015 at 17:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

فک نکنم من شبی 7 تا 8 گیگ دان دارم کم نمیشه 2 مک هستم

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من دیروز تمدید کردم شبانه دارم

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من دیروز تمدید کردم شبانه دارم
    چه سرويسي؟

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

خیر سرویس های استاندارد معمولی مثل 2مگ
    شاید هم مثل چند ماه پیش دوباره شانسی شده باشه
    کسی از دیروز 2مگ تمدید کرده؟مثل اینکه مخابرات شبانه رو حذف کرده!
    من نمیدونم مشکل شما چیه. و این اطلاعات رو از کجا میاری. اصلا شما از کجا فهمیدی شبانه حذف شده. و چرا شایعه پراکنی میکنی. دقیقا 3 ماه پیش اومدی گفتی شبانه 2 مگ قراره حدف بشه منم از رو ترس رفتم 3 ماهه خریدم که اشتباه کردگ اونم بخاطر شایعه شما.
    نکنه دوست دارید به مخابرات سود برسه با ترساندن مردم. مثلا ما بریم چند ماهه بخریم... یا زودتر تمدید کنیم که رزرو باشه...
    نمیدونم............................
    سلام دوستان من موقعی که pptp با گوشی یا لپ تاب وصل میشم دقیق سر 5 دقه قط میشه.مشکل مال مودمه ولی با کابل نه.با یه مودم دیگه درست بود. کسی میدونه چجوری حلش کنم این تاپیک رو هم پیدا کردم ولی زبانم خوب نی
    اگه کسی زبانش خوبه ممنون میشم.دقیق همین مشکل رو دارم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این سایتی که دادی طرف چرت و گرت جواب داده. خودش نوشته من درست بلد نیستم تو ضیح بدم و اما ساده اش میکنم و برید تو فلان ادرس که تنظیمات مودمتون هست و بزارید رو ppoe... کلا زیاد چیز جالبی از نوشته هاش دستگیرم نشد جز اینکه اگه برید اونجا و ppoe بزارید و رمز و یوزرتون رو سیو کنید درست میشه....

اولا منظورتون از یه وفعه ای چیه. مگه اینکه داون استریم شما رو اتوماتیک کرده باشن که با تغییر کشش خط داون استریم هم تغییر میکنه. بعدش شما 5 مگ بخر شبانه نداره. بعد 2 مگ بخری سرعت 500 میده. الان شما میگی سرعتت 400 خب اول نگاه کن داون استریمت چقدره. به سرعتت نگاه نکن. شاید الان داون استریم رو 10 مگ باشه اما برای سرویس 1 مگ سرعت 400 تعریف شده. حالا حتی خطط رو 20 مگ هم باشه بیشتر 400 نمیگیری

11. 2 کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من نمیدونم مشکل شما چیه. و این اطلاعات رو از کجا میاری. اصلا شما از کجا فهمیدی شبانه حذف شده. و چرا شایعه پراکنی میکنی. دقیقا 3 ماه پیش اومدی گفتی شبانه 2 مگ قراره حدف بشه منم از رو ترس رفتم 3 ماهه خریدم که اشتباه کردگ اونم بخاطر شایعه شما.
    نکنه دوست دارید به مخابرات سود برسه با ترساندن مردم. مثلا ما بریم چند ماهه بخریم... یا زودتر تمدید کنیم که رزرو باشه...
    نمیدونم............................

این سایتی که دادی طرف چرت و گرت جواب داده. خودش نوشته من درست بلد نیستم تو ضیح بدم و اماساده اش میکنم و برید تو فلان ادرس که تنظیمات مودمتون هست و بزارید رو ppoe... کلا زیاد چیز جالبی از نوشته هاش دستگیرم نشد جز اینکه اگه برید اونجا و ppoe بزارید و رمز و یوزرتون رو سیو کنید درست میشه....

اولا منظورتون از یه وفعه ای چیه. مگه اینکه داون استریم شما رو اتوماتیک کرده باشن که با تغییر کشش خط داون استریم هم تغییر میکنه. بعدش شما 5 مگ بخر شبانه نداره. بعد 2 مگ بخری سرعت 500 میده. الان شما میگی سرعتت 400 خب اول نگاه کن داون استریمت چقدره. به سرعتت نگاه نکن. شاید الان داون استریم رو 10 مگ باشه اما برای سرویس 1 مگ سرعت 400 تعریف شده. حالا حتی خطط رو 20 مگ هم باشه بیشتر 400 نمیگیری
    لطفا رعايت كنيد اينجا يك تاپيك عموميه
    بنده هم چند ماه پيش نگفتم شبانه حذف ميشه يك نفر ديگه اومده بود گفته بود بيخود به بقيه برچسب نزنيد لطفا
    دفعه اول گفتم شبانه 5و10مگ حذف شده كه خودتون هم ديديد كه حذف شد لطفا تاپيك را review بفرماييد
    Last edited by farshad0123; 21-03-2015 at 17:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •