من نمیدونم مشکل شما چیه. و این اطلاعات رو از کجا میاری. اصلا شما از کجا فهمیدی شبانه حذف شده. و چرا شایعه پراکنی میکنی. دقیقا 3 ماه پیش اومدی گفتی شبانه 2 مگ قراره حدف بشه منم از رو ترس رفتم 3 ماهه خریدم که اشتباه کردگ اونم بخاطر شایعه شما.
نکنه دوست دارید به مخابرات سود برسه با ترساندن مردم. مثلا ما بریم چند ماهه بخریم... یا زودتر تمدید کنیم که رزرو باشه...
نمیدونم............................
این سایتی که دادی طرف چرت و گرت جواب داده. خودش نوشته من درست بلد نیستم تو ضیح بدم و اماساده اش میکنم و برید تو فلان ادرس که تنظیمات مودمتون هست و بزارید رو ppoe... کلا زیاد چیز جالبی از نوشته هاش دستگیرم نشد جز اینکه اگه برید اونجا و ppoe بزارید و رمز و یوزرتون رو سیو کنید درست میشه....
اولا منظورتون از یه وفعه ای چیه. مگه اینکه داون استریم شما رو اتوماتیک کرده باشن که با تغییر کشش خط داون استریم هم تغییر میکنه. بعدش شما 5 مگ بخر شبانه نداره. بعد 2 مگ بخری سرعت 500 میده. الان شما میگی سرعتت 400 خب اول نگاه کن داون استریمت چقدره. به سرعتت نگاه نکن. شاید الان داون استریم رو 10 مگ باشه اما برای سرویس 1 مگ سرعت 400 تعریف شده. حالا حتی خطط رو 20 مگ هم باشه بیشتر 400 نمیگیری