تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2282 از 2605 اولاول ... 12821782218222322272227822792280228122822283228422852286229223322382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,811 به 22,820 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

تست کردم. اپلودسنتر شاتلند به ای پی **.129.182.94 داخلی حساب شد ترافیکش.
    متشکرم نمی دونم چرا برای من بین الملل میندازه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    اقا من چند روز پینگم تو تهران از 4 به 11 شده
    کیفیت خطمم خوبه
    مشکل از چیه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه edomanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان این دو روز قطعی پی در پی کسی نداره . وصل نمیشه یا اگر هم بشه تا شروع دانلود میزارم 1 مگ دانلود میکنه قطع میشه . همچین مشکل کسی نداره؟
    2 مگ نامحدود داشتم تبدیل کردن به 16 مگ حجمی

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام
    دوستان این دو روز قطعی پی در پی کسی نداره . وصل نمیشه یا اگر هم بشه تا شروع دانلود میزارم 1 مگ دانلود میکنه قطع میشه . همچین مشکل کسی نداره؟
    2 مگ نامحدود داشتم تبدیل کردن به 16 مگ حجمی
    من هم قطعی دارم. تماس هم میگیرم به صورت ضبط شده میگه مشکل دارید و در حال رفع هستیم و ...

داره خودمونی میشه Superist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام

این قسمت "ریز مصرف اینترنت" در "حساب کاربری" برای من واضح نیست یا برای شما هم همینطوره؟ سیستم و روش محاسبه یا شروع و پایان مصرف رو نمی فهمم چطوری اندازه گیری و طبقه بندی می کنند. در تصویر زیر که می بینید از تاریخ 22 تا 23 خرداد که با علامت قرمز مشخص کردم اون روبرو مصرف رو نوشته 9339 مگابایت؟! در حالیکه طبق همین جدول دریافت من بیشتر از 2500 مگابایت نمیشه. چطوری به عدد 9 گیگ و سیصد و خورده ای رسیده و مصرف رو اینطوری نشون داده؟

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

این قسمت "ریز مصرف اینترنت" در "حساب کاربری" برای من واضح نیست یا برای شما هم همینطوره؟ سیستم و روش محاسبه یا شروع و پایان مصرف رو نمی فهمم چطوری اندازه گیری و طبقه بندی می کنند. در تصویر زیر که می بینید از تاریخ 22 تا 23 خرداد که با علامت قرمز مشخص کردم اون روبرو مصرف رو نوشته 9339 مگابایت؟! در حالیکه طبق همین جدول دریافت من بیشتر از 2500 مگابایت نمیشه. چطوری به عدد 9 گیگ و سیصد و خورده ای رسیده و مصرف رو اینطوری نشون داده؟
    اون قسمتی که قرمز کردید حاصل ضرب در 4 شدن ترافیک بین الملل مصرفیه. (در قسمت کم شده بر حسب داخلی محاسبه و کم میکنه)

7. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

اون قسمتی که قرمز کردید حاصل ضرب در 4 شدن ترافیک بین الملل مصرفیه. (در قسمت کم شده بر حسب داخلی محاسبه و کم میکنه)
    البته دیروز تا ظهر خودم به اندازه 2 گیگ از سایت ایرانی دنلود فیلم کردم که طبق روزهای گذشته که مصرف رو می دیدم فکر کنم اون داخلی حساب شده ولی بعد از اون خونه نبودم و شاید دیگران مصرف کردند و بین الملل حساب شده که باید بپرسم. راهی هست قبل از دنلود از سایت های ایرانی بشه فهمید دنلود از اون سایت های داخلی محاسبه میشه یا بین الملل؟ روش یا ترفندی وجود داره؟

ممنون

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

البته دیروز تا ظهر خودم به اندازه 2 گیگ از سایت ایرانی دنلود فیلم کردم که طبق روزهای گذشته که مصرف رو می دیدم فکر کنم اون داخلی حساب شده ولی بعد از اون خونه نبودم و شاید دیگران مصرف کردند و بین الملل حساب شده که باید بپرسم. راهی هست قبل از دنلود از سایت های ایرانی بشه فهمید دنلود از اون سایت های داخلی محاسبه میشه یا بین الملل؟ روش یا ترفندی وجود داره؟

ممنون

روش و ترفند نمیخواد شما لینک دانلودت رو اماده کن. مودم رو یه خاموش رو شن کن . یه مقداری مثلا 4-5 مگ دان کن دوباره مودمو خاموش روشن بعد از ریز مصرف در اون تایم اخر ببین داخلی درست کم شده یا نه.

10. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

ممنون
    تنها راه اینه که ip اون سروری که میخواید ازش دانلود کنید رو بدست بیارید و اون ip رو تو لیست سایت های داخلی وزارت ارتباطات سرچ کنید
    -میتونید لینک دانلود فایل(و نه آدرس سایت اصلی) رو توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کنید و ip رو بدست بیارید(لیست این سایت بروز نیست و بعضی مواقع داخلی و خارجی حساب شدن رو اشتباه میگه.فقط برای بدست آوردن ip خوبه)
    -فایل اکسل سایت های داخلی که هرچند وقت یکبار بروز میشه و چنتا سایت کم و زیاد میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Hosseinymy; 13-06-2019 at 16:45.

12. 2 کاربر از Hosseinymy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

تنها راه اینه که ip اون سروری که میخواید ازش دانلود کنید رو بدست بیارید و اون ip رو تو لیست سایت های داخلی وزارت ارتباطات سرچ کنید
    -میتونید لینک دانلود فایل(و نه آدرس سایت اصلی) رو توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کنید و ip رو بدست بیارید(لیست این سایت بروز نیست و بعضی مواقع داخلی و خارجی حساب شدن رو اشتباه میگه.فقط برای بدست آوردن ip خوبه)
    -فایل اکسل سایت های داخلی که هرچند وقت یکبار بروز میشه و چنتا سایت کم و زیاد میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

یه چیز جالب که دیدم اینه که آدرس یه سایت ایرانی فیلم رو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انداختم و سایت رو آمریکایی (ترافیک بین الملل) نشون داد ولی وقتی لینک یک فیلم از همون سایت رو انداختم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت ایرانی و ترافیک داخلی نشون می ده؟ در هر صورت این سایت به نظر خوب و قابل اعتماد باشه ولی علت این تضاد تو تشخیص سایت خارجی و داخلی رو متوجه نشدم. ممنونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •