سلام
دوستان برای معافیت کفالت پدر بالای 70 حتما باید مریض باشه؟ اگه حقوق باز نشستگی داشته باشه مشکلی داره؟
اگه یه نفر برادرش از فرار کرده باشه و بخواد اقدام کنه واسه کفالت واسه برادرش مشکلی پیش میاد؟
سلام
دوستان برای معافیت کفالت پدر بالای 70 حتما باید مریض باشه؟ اگه حقوق باز نشستگی داشته باشه مشکلی داره؟
اگه یه نفر برادرش از فرار کرده باشه و بخواد اقدام کنه واسه کفالت واسه برادرش مشکلی پیش میاد؟
یکی دو هفته فکر کنم طول بکشه.
اگه 70 سال گذشته باشه در هر شرایطی معاف میشی.
اون مواردی هم که گفتی هیچ تاثیری نداره.
در ضمن این معافیت مربوط به تک فرزند ذکور بالای 18 سال میشه، یعنی اگه برادر داشته باشی با این قانون نمیشه معاف شد.
دوستان کسی از بحث کاهش درجه تو ارتش خبر داره ؟!
امروز مقابل رکن یکم تیپ بودم و تازه واردها جمع بودن. صحبت از این بود که درجه رو برا لیسانس و فوق لیسانس میخوان کم کنن ! حتی میگفتن تو امریه اشون درجه نوشته نشده !! درسته ؟!
خیر، احتمال داره جای دیگه ای هم بیوفته.
به هر حال احتمال صورت گرفتن این کار هست چون ناجا و سپاه چندین سال هست اینکار رو انجام دادن.
فوق لیسانس تغییری نمیکنه اما لیسانس ها قراره یه درصدی ازشون به جای ستوان سرگروهبان بشن. در ضمن تا دو ماه در یگان هیچ درجه ای به سربازهای جدید نمیدن. برای همین درجه نزده براشون. تازه بعد از دوماه یگان بهشون اجازه میدن درجه بزنن.
سلام من اونجا بودم اگه سوالی داری بپرس تا جواب بدم
این یعنی لیسانس به بالا راحت معاف نمیکنن !؟؟؟ مشاغل مربوط به تخصص خود منظورش چی هست ؟
از کی اجرا میشه ؟ جایی جزییاتش منتشر شده ؟؟؟
سلام دوستان اگر مثلا کسی 17 ماه کسر خدمت برای انجام پروژه فوق لیسانس و 4 ماه هم برای سابقه جبها باباش داشته بیاشه معاف میشه یا فقط یکی از کسری ها قبوله؟
سلام
من خیلی سرباز تو خیابون میبینم ولی اصلا از لباسشون نمیتونم تشخیص بدم سپاهه یا ارتش یا وزارت دفاع یا...
کسی عکسی سایتی چیزی هست بده دقیقا نشون بده فلان لباس برای کدوم نیروهای مسلح های ایران هست ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)