تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2282 از 3745 اولاول ... 1282178221822232227222782279228022812282228322842285228622922332238227823282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,811 به 22,820 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

والا ما یک مودم دی لینک قدیمی داریم که واسه سال 86 و دوران اوج صبانت بود!!!!

این مودم با کانکشن زدن و همون حالت Bridge دستی کانکت و دیس کانکت میکردیم اما ظاهرا این مودم های جدید و وایرلس تا میزنید به برق صاف به نت وصل میشه....

سرتونو درد نیارم تنها راه حل واسه من اینه که سر ساعت کانکت و سر ساعت دیس کانکت کنم!!!!!!! چاره ای هم نیست چون یبار 2 3ماه پیش بود فکر کنم به جای 10 ساعت10:02 دیسکانکت کردم بعد رفتم تو ریز مصرف دیدم 700 800 مگ پرونده!!!

تازه شانس آوردم که چون در طی بازه رایگان فرط و فرط خودکار هر 7 8 دقیقه دیسی میکرد این مقدار کم شد وگرنه بطور مثال شما اگه از 4 تا 10 6ساعت یسره وصل باشی بدون دیسی بعد از شانس بدت از 10 مثلا 3 دقیقه یا 4 دقیقه بری اونورتر

دیگه خدا فقط باید بهتون رحم کنه چون ممکنه یه صحنه نصفه تایم اتصالتون و حساب کنه!!!!!!

بنابراین تحت هیچ شرایطی به هوشمند بودن و این چیزاش اعتماد نکنید از من نصیحت بود.....

من بعضی وقت ها قبل و بعد از تایم رایگان چند دقیقه دانلود کردم ولی چیزی کم نکرده

نمیدونم مشکل چیه که برای بعضی ها درسته و بعضی ها اینجوری

در کل الان آسیاتک به شانست بستگی داره . نمی شه گفت که همه مشکل دارن ..... قبلا صبانت و پارس آنلاین دانلود شبانشون شانسی بود
    Last edited by shylord; 26-07-2015 at 00:34.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

shylord عزیز یک دنیا تشکر بابت راهنمایی جامعی که به من درپیغام خصوصی دادید
    ممنون همشهری عزیز

3. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

shylord عزیز یک دنیا تشکر بابت راهنمایی جامعی که به من درپیغام خصوصی دادید
    ممنون همشهری عزیز
    خواهش می کنم

اگر آسیاتک گرفتی در مورد اون موضوعی که توضیح دادم تست کن خبرش رو به من بده

5. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خواهش می کنم

اگر آسیاتک گرفتی در مورد اون موضوعی که توضیح دادم تست کن خبرش رو به من بده
    حتما فقط من این خط خونه جدید رو که pcm بود با پارتی بازی تونستم رانزه کنمش برای مخابرات برای تخلیه باز ادا در نیارن خوبه

7. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

حتما فقط من این خط خونه جدید رو که pcm بود با پارتی بازی تونستم رانزه کنمش برای مخابرات برای تخلیه باز ادا در نیارن خوبه
    فکر نکنم برای تخلیه مشکلی داشته باشه ..... برای من نیم ساعت بعدش تخلیه کردن

9. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستانی که حجمشون منفی میشه قبل از شارژ تماس بگیرن براشون صفر می کنند

11. این کاربر از toojih بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام

من آخر خرداد سرویسم خواستم تمدید کنم که موقع تراکنش خطا داد ولی از حسابم پول کم کرد زنگ زدم گفتن کد مرجع درگاه پرداخت بگیر ...منم گرفتم دادم بهشون با شماره کارتم گفتن ثبت مالی شده

و منم چندباری زنگ زدم ...گفتن طول میکشه دو هفته تا واریز بشه ....سه هفته گذشت من باز زنگ زدم بهم میگن کد مرجع غلط بوده و برگشت زدن من دوباره زنگ زدم کد پرسیدم میبینم همون قبلی

بهشون میگم همون و فلان گفتن خب دوباره میفرستیم مشکل حل بشه ...الان 4 مرداد هنوزه هنوزه پول من برنگشته ....واقعا سرکارم گذاشتن

کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟ کجا شکایت کنم ؟

ممنون میشم کمکم کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام

من آخر خرداد سرویسم خواستم تمدید کنم که موقع تراکنش خطا داد ولی از حسابم پول کم کرد زنگ زدم گفتن کد مرجع درگاه پرداخت بگیر ...منم گرفتم دادم بهشون با شماره کارتم گفتن ثبت مالی شده

و منم چندباری زنگ زدم ...گفتن طول میکشه دو هفته تا واریز بشه ....سه هفته گذشت من باز زنگ زدم بهم میگن کد مرجع غلط بوده و برگشت زدن من دوباره زنگ زدم کد پرسیدم میبینم همون قبلی

بهشون میگم همون و فلان گفتن خب دوباره میفرستیم مشکل حل بشه ...الان 4 مرداد هنوزه هنوزه پول من برنگشته ....واقعا سرکارم گذاشتن

کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟ کجا شکایت کنم ؟

ممنون میشم کمکم کنین
    بر منم پارسال برج 10 اينا بود همينطوري شد ، همه چيز اوكي بود حتي كد پيگيري هم از طرف درگاه بانك ملت گرفتم ولي وقتي به صفحه اكانت برگشتم زد تراكنش ناموفق خلاصه كلي پيگيري كردم هر بار تماس گرفتم ميگفتن 72 ساعت بعد به حسابتون برگشت ميخوره ولي بعد 72 ساعت زنگ ميزذم ميگفتن شماره پيگيري بگير و .....
    آقاجون زنگ زدي با صداي مشتري صحبت كن و مشكلتو بگو ، قسمت پشتيباني يه مشت ... هستند. من بعد از 29 روز تونستم پولمو زنده كنم

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شاید شما از یه جای دیگه اینترنت گرفتی !!

منم مودم رو خیلی وقته خاموش نکردم

اگه دقت کنی فقط شما دو نفر هستید که سرتون درد میکنه هی بیاید بگید از ما مشکل نداره و فقط کافیه از بقیه که این مشکلو در تاپیک های 30 روز گذشته داشتن بشمارید.

گرچه میدونم همیشه افرادی هستند که کاسه از آش داغتر هستند حالا یه نفعی حتما بهشون داره وگرنه چرا نباید مشکلات رو بازگو کنن!!!
    Last edited by amin885; 26-07-2015 at 09:53.

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دوستانی که اعتقاد دارن به اینکه تو تایم رایگان حجم کم نمیشه یا باید مودمو روشن و خاموش کنن زمان شروع و پایان تایم رایگان که یه موقع حجمشون پَر نکشه توجه کنند .
    بنده دیشب حدود 100 مگ حجم داشتم و ساعت 13 : 4 صبح مودمو روشن کردم و شروع به دانلود . صبح حدود 7 که بیدار شدم دیدم سرعت دانلود صفر شده و اخطار اتمام حجم میده .

این دفعه چندم ـه که ازم اینجوری کم میکنه و کلا حجم این ماه رو اینجوری کم کرده ازم . ضمن اینکه این 100 مگی که گفتم در اصل نیم گیک بوده .
    دیروز بنده نیم گیگ حجم خریدم و این 100 مگ رو بهم داد . بعد فهمیدم که حجمم موقع شارژ منفی بوده ! درود بر های وب که حداقل ازین باگ های باحال نداره که به مشتری حال بده !
    در کل سیستم تخماتیک همین ـه و کاریش نمیشه کرد متأسفانه . اگه هرکاری هم بکنید بالاخره ازتون کم میکنه ! حوصله کل کل کردن هم باهاشون ندارم . چون وقتم مهمترـه . لذا زیاد به خودتون فشار نیارید .

16. این کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •