تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2282 از 2365 اولاول ... 1282178221822232227222782279228022812282228322842285228622922332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,811 به 22,820 از 23645

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

دوستان باند های مارشال چطورن؟
    کسی استفاده کردن
    فدات شم اون باند اولی که بهت گفتم ۲۰۰ تومن بیشتر پولیش نیست اگه فعلا حتی این مبلغ هم برات مقدور نیست بهتره این ماه بیخیال خرید بشی و ماه دیگه خرید بهتری داشته باشی

خریدن مارشال یعنی از ثانیه اول از دست دادن کیفیت و لذت ، بعد یکسال هم اذیتت میکنه

صد تومن بزار روی یه چیزی بخر که هم خوش صدا باشه هم ۵-۴ سال واست مفید کار بده

در ضمن شما من کلی واست نوشتم بعد حتی نیومدی بگی این اره اون نه ، یا این ارزونه اون گرونه ، فکر کنم میخونی و میری بعد دوباره میای ی سوال کلی و گنگ میپرسی و میری

بعد ۲ تا سوال هنوز ما نفهمیدیم دنبال چی توقعی هستی و بودجه مورد نظرت چقدر هست

موفق باشین

2. 5 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گل
    مخصوصا آقا حمید عزیز که همیشه مزاحمشون میشیم

راستش میخوام سیستمم رو یکم تغییرات بدم وقطعات قدیمیمو بفروشم و جدید بگیرم
    فعلا تو فکر خرید کامپوننت یا میدرنج هستم و اومدم یه مشورت از شما بگیرم

کیفیت صدا برام خیلی مهمه و همچنین حجم صدا
    یعنی جوری که فکر میکنم دو جفت کامپوننت شاید از نظر کیفیت راضیم کنه ولی از نظر حجم صدا نه

میخواستم ببینم پیشنهاد شما از دوراهی که پایین تر میگم خدمتتون کدومش بهتر جوابگو هستش
    ممنون

1) خرید 3 یا 4 جفت کامپوننت (2 جغت جلو و 1 جفت عقب ) یا (دو جفت جلو و دو جفت عقب)

2) خرید دو جفت میدرنج و دو جفت سوپر تویتر پر قدرت و شاید بیشتر !

برای نصب استیج جلو هم یا کیک پنل میسازم و یا از رینگ mdf استفاده میکنم

یه مشکلی هست اونم بحث آمپلیفایر که چجوری میشه اینا رو نصب کرد یعنی دو تا آمپلی میخواد یا با آمپلی خودم راه میفته

مشخصلات سیستم فعلی هم تو امضا هستش

پیشاپیش ممنون

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...حمید اقا....
    الان توصیه شده برای m10 توی کاتالوگش نوشته ۲۲ لیتر...می شود ابعاد خارجی این باکس را برای من بدهید...
    تشکر....
    سلام مرتضی جان.
    یه باکس مکعب با پنلهای 31.2 سانتیمتری باید بسازید.MDF خام 16mm

5. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گل
    مخصوصا آقا حمید عزیز که همیشه مزاحمشون میشیم

راستش میخوام سیستمم رو یکم تغییرات بدم وقطعات قدیمیمو بفروشم و جدید بگیرم
    فعلا تو فکر خرید کامپوننت یا میدرنج هستم و اومدم یه مشورت از شما بگیرم

کیفیت صدا برام خیلی مهمه و همچنین حجم صدا
    یعنی جوری که فکر میکنم دو جفت کامپوننت شاید از نظر کیفیت راضیم کنه ولی از نظر حجم صدا نه

میخواستم ببینم پیشنهاد شما از دوراهی که پایین تر میگم خدمتتون کدومش بهتر جوابگو هستش
    ممنون

1) خرید 3 یا 4 جفت کامپوننت (2 جغت جلو و 1 جفت عقب ) یا (دو جفت جلو و دو جفت عقب)

2) خرید دو جفت میدرنج و دو جفت سوپر تویتر پر قدرت و شاید بیشتر !

برای نصب استیج جلو هم یا کیک پنل میسازم و یا از رینگ mdf استفاده میکنم

یه مشکلی هست اونم بحث آمپلیفایر که چجوری میشه اینا رو نصب کرد یعنی دو تا آمپلی میخواد یا با آمپلی خودم راه میفته

مشخصلات سیستم فعلی هم تو امضا هستش

پیشاپیش ممنون

چطوری محمد جان؟مراحمی آقا..خوبی؟
    شما تجربه میدرنج و سوپر تویتر داشتی.باز هم میخوای تکرار کنی؟واقعا تو این مدت از صدا و موزیک لذت هم میبردی؟!!!
    دو جفت کامپوننت خوب مثلا RSX165 گلیدن ببند ببین چیکار میکنه برات. البته الان تموم شده ان شاءالله برای عید میاد.
    یا فوکالهای امیر حسین(مدلش رو بنویس براش)

خواهشا دیگه نرو دنبال اون قطعات.
    یعنی هرچی رسید دستت خریدیا...

7. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما تجربه میدرنج و سوپر تویتر داشتی.باز هم میخوای تکرار کنی؟واقعا تو این مدت از صدا و موزیک لذت هم میبردی؟!!!
    دو جفت کامپوننت خوب مثلا RSX165 گلیدن ببند ببین چیکار میکنه برات. البته الان تموم شده ان شاءالله برای عید میاد.

چاکرم حمید اقا.
    Es165k فوکال هست من 1350 خریدم الان اگه پیدا کنی بالاتر میدن فکر کنم.
    حقیقتا این فوکال صداش رنگ و بوی های اند داره و بسیار نسبت به قیمتش ارزندس.
    من به تازگی k6 audison گرفتم. وقتی به صداش گوش کردم بیشتر فهمیدم فوکال چه موهبتیه. با این که ادیسان هم یه زمانی بهترین بود.
    با احترام به نظر حمید اقای گل . من توصیم اینه که اگه میخواید 2 استیج کنید 65 درصد بودجه رو بذارید برا جلو و 35 درصد بذارید برا عقب. اینجوری بگم که عقب باید فقط یه وز وز با کیفیت بده و عمده صدا باید از جلو باشه تا از کیفیت و قدرت هم زمان بشه لذت برد.
    مخلصم.

9. 7 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام مرتضی جان.
    یه باکس مکعب با پنلهای 31.2 سانتیمتری باید بسازید.MDF خام 16mm
    سلام..حمید جان خیلی ممنونم...
    پس این ابعاد خارجی که دادید اینطور نتیجه می شود گرفت که تقریبا عرض و ارتفاع باکسم درسته ولی عمق باکسم 11 سانتی متر کم است!!!!!

11. این کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام..بر حمید اقا و امیر گل ودوستان گرامی امیدوارم روز خوب وشادی را اغاز کرده باشید....
    امیر جان از شما یک سوال اختصاصی داشتم....
    تاجایی که یادمه شما تحلیلی بر پخش سونی xb100bt داشتی و از خوبهای ان گفتید وهمچنین روی ماشین پدر گرامی این پخش را نصب کردید و خودتان هم بهترین پخش سونی ودنیا یعنی gs9 دارید سوالم اینجاست ..چرا سونی برای پخش xb100 خودش امپ داخلی به این ضعیفی گذاشته امپ داخلی این پخش حدود 40 rms است وتقریبا تمام کواک ها به غیر هلکیس e69x که 50 وات واقعی داره اکثر کواک بالای 80 وات rms هستند واکثر کامپونت ها به غیر از هلیکس e62c وپایونز 171prs که 60 وات هستندتمام کاپونت ها بالای 100 وات هستند پس چرا سونی امده روی پخش امپ 40 واتی گذاشته با این 40 وات واقعا هیچ کواک وکامپی درایو نمی شود.پس خیلی کاربردی نیست این امپ داخلی پخش...به نظر شما علت این کار سونی چیه؟؟؟؟؟

13. 2 کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام..بر حمید اقا و امیر گل ودوستان گرامی امیدوارم روز خوب وشادی را اغاز کرده باشید....
    امیر جان از شما یک سوال اختصاصی داشتم....
    تاجایی که یادمه شما تحلیلی بر پخش سونی xb100bt داشتی و از خوبهای ان گفتید وهمچنین روی ماشین پدر گرامی این پخش را نصب کردید و خودتان هم بهترین پخش سونی ودنیا یعنی gs9 دارید سوالم اینجاست ..چرا سونی برای پخش xb100 خودش امپ داخلی به این ضعیفی گذاشته امپ داخلی این پخش حدود 40 rms است وتقریبا تمام کواک ها به غیر هلکیس e69x که 50 وات واقعی داره اکثر کواک بالای 80 وات rms هستند واکثر کامپونت ها به غیر از هلیکس e62c وپایونز 171prs که 60 وات هستندتمام کاپونت ها بالای 100 وات هستند پس چرا سونی امده روی پخش امپ 40 واتی گذاشته با این 40 وات واقعا هیچ کواک وکامپی درایو نمی شود.پس خیلی کاربردی نیست این امپ داخلی پخش...به نظر شما علت این کار سونی چیه؟؟؟؟؟
    سلام مرتضی جان
    خیلی مخلصیم برادر
    سونی X100 پخش بسیار خوبی هست، من هنوز هم سر حرفم هستم و میگم بهترین پخش زیر یک میلیون تومان هست.
    ولی احتیاج به اصلاحاتی در مدار داره و همچنین دقت در انتخاب قطعات. بعد از رعایت این موارد این پخش دیگه با سابقه ی خودش هیچ ارتباطی نداره.
    ولی هنوز که هنوزه سم پاشی علیه این پخش ادامه داره، که اغلب از جانب کاربران عوام هست.
    آقا مرتضی اتفاقاً آمپ داخلیش به حدی قوی هست که اسپیکرهای 60 واتی رو هم منفجر می کنه. (شما جمله ی DLS رو فراموش کردی؟!)
    علت اینکه سونی این کار رو انجام داده، برای صداگیری قابل قبول و حذف آمپ اکسترنال در ماشین های کامپکت هست.
    اگر خواستی صدای خوب بگیری مرتضی جان، کافیه یه پولی دست و پا کنی، زنگ بزنی به خودم. وارد دنیای جدیدی خواهی شد.
    Last edited by AmirELX; 28-11-2017 at 11:14.

15. 5 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

قربونت آقا حمید
    واقعیتش مسیر من تو سیستم صوتی رفت به سمت کل کل و رقابت تو صدا و ... از این صحبتا که خودتم قطعا اوایل تجربه ش کردی با همون R15 معروف
    باید گوش میکردی صدای سیستم رو تا متوجه بشی چقد تلاش کردم که با یه پخش 7016 و آمپ 8004 که هر دو اینا رو شما معرفی کردین بهترین صدا رو بگیرم چه تنظیمی زده بودم که هم قدرت رو داشتم هم کیفیت رو تا حدی
    به اندازه و به قیمت خودش هر کی گوش میکرد از تفکیک صدا لذت میبرد.
    خیلی دوست دارم با دو جفت کامپوننت از موسیقی لذت ببرم ولی خودت میدونی چه کرمی داره این میدرنج نمیزاره کار درستو انجام بدم

آقا حمید ما درامد آنچنانی نداریم با ماهی 1 تومن هم زندگی و میچرخونیم هم سیستم بازی میکنیم این قطعاتی که دارم جمعا شاید به زور قیمتش به 2 میلیون برسه
    من سعی کردم با حد اقل امکانات و حد اقل قیمت یه صدای خوبی رو بگیرم قطعا اگه امکان هزینه زیاد بود یکی از بزرگترین sq باز های ایران میشدم

دو جفت RSX که گفتین از نظر حجم صدا فکر نکنم جوابگوی سلیقه من باشه
    نظر من اینه حد اقل 2 جفت جلو نصب بشه و یک جفت عقب
    نظرتون در مورد xion 165 چیه دو جفت هست یکی از دوستان میخواد بفروشه یکیش کم کارکرده و یکیش نو
    و حدود قیمتش چقدر هست

چاکرم حمید اقا.
    Es165k فوکال هست من 1350 خریدم الان اگه پیدا کنی بالاتر میدن فکر کنم.
    حقیقتا این فوکال صداش رنگ و بوی های اند داره و بسیار نسبت به قیمتش ارزندس.
    من به تازگی k6 audison گرفتم. وقتی به صداش گوش کردم بیشتر فهمیدم فوکال چه موهبتیه. با این که ادیسان هم یه زمانی بهترین بود.
    با احترام به نظر حمید اقای گل . من توصیم اینه که اگه میخواید 2 استیج کنید 65 درصد بودجه رو بذارید برا جلو و 35 درصد بذارید برا عقب. اینجوری بگم که عقب باید فقط یه وز وز با کیفیت بده و عمده صدا باید از جلو باشه تا از کیفیت و قدرت هم زمان بشه لذت برد.
    مخلصم.
    بله حق با شماست نظر خودمم رو استیج جلو هست
    لذتی که تو استیج جلو هست تو بقل خواننده هم نیست
    Last edited by Mohammadkiller; 28-11-2017 at 11:40.

17. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام مرتضی جان
    خیلی مخلصیم برادر
    سونی X100 پخش بسیار خوبی هست، من هنوز هم سر حرفم هستم و میگم بهترین پخش زیر یک میلیون تومان هست.
    ولی احتیاج به اصلاحاتی در مدار داره و همچنین دقت در انتخاب قطعات. بعد از رعایت این موارد این پخش دیگه با سابقه ی خودش هیچ ارتباطی نداره.
    ولی هنوز که هنوزه سم پاشی علیه این پخش ادامه داره، که اغلب از جانب کاربران عوام هست.
    آقا مرتضی اتفاقاً آمپ داخلیش به حدی قوی هست که اسپیکرهای 60 واتی رو هم منفجر می کنه. (شما جمله ی DLS رو فراموش کردی؟!)
    علت اینکه سونی این کار رو انجام داده، برای صداگیری قابل قبول و حذف آمپ اکسترنال در ماشین های کامپکت هست.
    اگر خواستی صدای خوب بگیری مرتضی جان، کافیه یه پولی دست و پا کنی، زنگ بزنی به خودم. وارد دنیای جدیدی خواهی شد.
    سلام..امیر جان...خدا قوت.
    خیلی ممنونم با حوصله جواب دادید...البته فکر کنم سونی توی پخشهای سری جدیدشgs امپ داخلی را حذف کرد من چند مدل توی یوتیوب دیدم..gs600..gs610..gs810و.....
    البته اتفاقا کل سیستم راشاید بفروشم وبا همان پول قطعات کم ترو جدیدتری بعدا بخرم....چون یکی از انتخاب هایم همین xb100 است دارم خودم راقانع می کنم ارزش دارد این پخش با این امپ داخلی اش را بخرم مثلا برای یک کامپ rsx165...دارم تحلیل می کنم واطلاعات جمع می کنم
    البته امیدوارم به غیر گلیدن کامپ tape x الپاین و mille هرتز..فوکال..گرند زیرو....هم اگر گوش کردید توصیه کنید..
    اما امیرجان برای اون گفته DLS.....
    من یادم شما واقا حمید همیشه وقتی طرف مثلا می خواهد یک کامپ 100 وات گلیدن بخرد و امپ مثلا هلیکس G4 بخرد که روی 4 اهم 80وات بدهد(((البته هلیکس وات واقعی میدهد)) می گویید نه این امپ ضعیفه باید امپ بخری که حداقل 10% از وات کامپ بالاتر باشه ..پس چطور گفتید مثلا DLS گفته برای اسپیکر 100 واتی یک امپ 60 واتی هم این اسپیکر را به خوبی درایو میکند......این یعنی کمی تناقض.....(((((کمی چالش شد)))
    Last edited by poloton7; 28-11-2017 at 14:48.

19. 2 کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •