تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2282 از 2376 اولاول ... 1282178221822232227222782279228022812282228322842285228622922332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,811 به 22,820 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

جبارى : به اولين پيشنهاد مناسب جواب مثبت مى دهم

تهران IranSport.Net - مجتبى جبارى، هافبك استقلال درخصوص آينده فوتبالى خود گفت: قراردادم با استقلال به پايان رسيده و بازيكن آزاد هستم. هنوز هيچ تصميمى درخصوص آينده ام نگرفته ام.وى در مورد احتمال ماندنش در استقلال گفت: هنوز صحبتى با مسئولان باشگاه استقلال انجام نداده ام. علاوه بر اين با هيچ باشگاهى صحبت نكرده ام.جبارى گفت: اين بار ديگر دوست ندارم در روز آخر نقل و انتقالات تيم آينده ام را انتخاب كنم و صبر نمى كنم. با اين حساب به اولين پيشنهاد خوبى كه دريافت كنم جواب مثبت مى دهم. البته اين پيشنهاد بايد از همه نظر بررسى شود تا بهترين تصميم گرفته شود.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

كريميان: هنوز با استقلال به توافق كامل نرسيده ام
    خبرگزاري فارس: هافبك فصل گذشته تيم برق شيراز گفت: با مسئولان استقلال مذاكراتي داشته ام؛ اما هنوز به توافق كامل نرسيده ام.

مهدي كريميان در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره مذاكره با سران باشگاه استقلال اظهار داشت: صحبت هايي انجام داده ام؛ اما هنوز بر سر مسائل مالي بايد مذاكره كنيم. احتمالا تا هفته ديگر تكليف اين موضوع روشن مي شود.
    وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا مشخص نبودن سرمربي آينده استقلال تاثيري در تصميم او دارد، عنوان كرد: بازيكنان هميشه با باشگاه قرارداد امضا مي كنند، البته براي هر بازيكني مهم است كه بداند قرار است با كدام مربي كار كند؛ اما در مجموع همه بازيكن باشگاه هستند نه مربي.
    كريميان در باره اينكه اگر باشگاه برق از او بخواهد براي كمك به اين تيم شيراز را ترك نكند، چه تصميمي مي گيرد، تصريح كرد: در دنياي فوتبال حرفه اي با اين حرف ها نمي توان بازيكني را حفظ كرد. برق اگر در ليگ برتر ابقا مي شد، در اين تيم مي ماندم چون در شيراز راحت بودم. تا آخرين بازي برق شيراز در ليگ با همه توانم بازي كردم و از اين بابت عذاب وجدان ندارم.

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

13 نقل و انتقلات استقلال !!!!!

هاشم بیگ‌زاده قرارداد خود را با استقلال تمدید کرد
    ماندم تا جبران کنم

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
    سرویس: ورزشی - فوتبال
    هاشم بیگ زاده قرارداد خود را با تیم فوتبال استقلال تهران تمدید کرد.
    به گزارش ایسنا، بیگ زاده صبح شنبه با حضور در دفتر واعظی آشتیانی قرارداد خود را به مدت یك سال با این باشگاه تمدید کرد.
    بیگ زاده در این مورد به سایت باشگاه استقلال گفت: «من امسال نتوانستم آنطور که باید در خدمت هواداران استقلال باشم اما همین جا به همه استقلالی ها قول می دهم که بهترین بازی هایم را در فصل آینده برای استقلال انجام بدهم. خوشحالم که دوباره می توانم استقلالی باشم.»

یعنی بعدتر از این نیست که بیگ زاده دوباره توی استقلال می مونه
    من نمیدونم کی گفته این اصلا بازیکنه
    واقعا آدم بازیشو میبنه مریض میشه وقتی توپ میگره نمیدونه چیکار کنه یا از دست میده یا مثه همیشه پاس به عقب میده اصلا نمیتونه یه چپ خوب برای استقلال باشه
    به جای این که برین دنبال یه چپ پایی خوب (هر چند ایران هنوز یه چپ کلاسیک نداره) جواد شیرزاد، آشتیانی یا
    به نظر من بهترین گزینه ستار زراع که هم باتجربه هست و هم سهمیه لیگ یک حساب میشه و میان با این بیگ زاده
    از دوباره تمدید قرداد میکنن

نامدارى: با استقلال تمدید مى كنم

اشكان نامدارى ظهر دیروز با مراجعه به باشگاه جلسه اى را با واعظى آشتیانى براى تمدید قرارداد انجام داد كه به طور حتم نتیجه این نشست طى روزهاى آتى مشخص مى شود.سنگربان دوم استقلال در این خصوص به ابرار ورزشى گفت: طى جلسه اى كه با مدیرعامل داشتم ایشان گفتند یكى ، دو روز فكر كن و بعد به ما جواب بده. واعظى آشتیانى گفت تو نیاز به فكر كردن دارى اگر خواستار حضور مجدد در استقلال بودى بگو تا با تو تمدید قرارداد كنیم. من هم استقلال را دوست دارم و بیشتر علاقه مند هستم كه با این تیم تمدید قرارداد كنم. مسأله خاصى براى ثبت قرارداد من با استقلال وجود ندارد تا به احتمال زیاد فصل آینده هم در این تیم باشم.نامدارى همچنین در ارتباط با اینكه احتمال ذخیره بودنش در فصل آینده هم وجود دارد اظهار داشت: نظر مربیان با هم متفاوت است اگر قلعه نویى به من اعتقاد نداشت ممكن است مربى جدید بازى من را قبول داشته باشد به همین دلیل من به آینده امیدوار هستم و مطمئنم فصل آینده مى توانم در استقلال خودم را نشان بدهم

دیگه دلیلی نداره که نامداری بخواد توی تیم بمونه هرچند از همون اول هم خرید نامداری اشتباه بود
    الان دیگه با وجود وحید طالب لو - محمد محمدی و ایمان صادقی که جز سهیمه امید هست دیگه نیازی
    به نامداری نداریم وحید طالب لو که هم جون هست و هم باتجربه محمد محمدی هم دروازبان باتجربه و خوبیه
    و دروزبان سوم هم ایمان صادقی که توی تیم جوانان نشون داده دروازبان آینده داری هست
    همیشه استقلال دروزبان سوم رو از امیدش انتخاب میکنه که یه بازیکن بیشتر توی پستای دیگه بگیره

علی علیزاده : برای فصل بعد هم تمدید می کنم !
    علی علیزاده : برای فصل بعد هم تمدید می کنم .مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: امیدوارم با مسئولین باشگاه استقلال به توافق برسیم و برای یک فصل دیگر هم قراردادم را تمدید کنم. علی علیزاده، مهاجم تیم فوتبال استقلال در گفتگویی افزود: با توجه به روند فعلی باشگاه استقلال تهران امیدوارم با مذاکراتی که قرار است انجام شود، قراردادم را تمدید کنم. وی ادامه داد: رفتن امیر قلعه نوعی تصمیمی بوده که مسئولین باشگاه و خود امیر قلعه نوعی گرفتند اما مطمئناً زحماتی که سرمربی تیم در طول این فصل با دستیارانش برای تیم کشیدند بسیار با ارزش بود. مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران خاطرنشان کرد: برای فصل بعد منتظر تصمیم مسئولین باشگاه هستم و اگر با این تیم به توافق نرسیدم در آن صورت برای فصل بعد تصمیم خواهم گرفت.

خدایا چه جوری باید بگیم ما علیزاده رو نمیخواییم
    خودت شر علیزاده رو از سر ما بردار
    الهی آمین

فکر کنم واعظ بعد از تمدید قرداد با بیگ زاده بیاد با اشکان نامداری و علیزاده و تقی پور ،مهرداد پولادی،میلاد نوری
    یدالله اکبری ، عباسفرد هم تمدید قرداد کنه

بابا یکی باید انگار به این واعظ بگه آخر فصل هر تیمی یه لیست مازاد داره و یه سری از بازیکنا باید از تیم جدا
    بشن و یه سری بازیکن جدید برای تقویت تیم اضافه بشه
    خوب این معلومه که خیلی از بازیکنا آرزشون هست توی تیم استقلال بازی کنن ولی این دلیل نمیشه که
    الان هر بازیکن مازادی که باید از تیم کنار گذاشته بشه بخواد توی تیم بمونه
    فکر کنم واعظ فکر کرده تیم رو با 41 نفر میخواد ببنده البته اگر بخواد بازیکن جدید هم بگیره
    Last edited by shahin666; 12-05-2009 at 12:09.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مخالفت خانواده قلعه نويي با مربيگري در امارات

سفر تيم فوتبال استقلال تهران به کشور امارات در شرايطي انجام مي شود که سرمربي آبي پوشان، اين تيم را در اين سفرهمراهي نخواهد کرد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" اعضاي تيم فوتبال استقلال تهران بيست و ششم ارديبهشت به امارات مي روند تا سه روز بعد مقابل الجزيره صف آرايي کنند. اميرقلعه نويي سرمربي استقلال اين تيم را در سفر به امارات همراهي نمي کند، طبق اعلام قلعه نويي وي يک روز قبل از بازي با الجزيره خود را به امارات مي رساند و روز بازي روي نيمکت خواهد نشست.
    قلعه نويي در امارات مذاکراتي را نيز براي مربيگري در اين کشور انجام خواهد داد، اما جالب است بدانيد امکان مربيگري وي در خارج از ايران صفردرصد است زيرا خانواده وي تمايلي براي لژيونرشدن سرمربي موفق استقلال ندارند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

علی علیزاده : برای فصل بعد هم تمدید می کنم
    ]

علی جان دیگه ژنرال رفته!!! کی مخواد به تو بازی بده که تمدید میکنی؟شاید اصلا اگه تمدید کنی حتی نتونی روی نیمکت بشینی ..... حتی اگه ژنرال هم بود با اوردن عنایتی شانس بازی کردن تو 0 درصد میرسید

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

كناره گيري منصوريان از آكادمي استقلال

بالاخره و پس از كلي كش و قوس عليرضا منصوريان رئيس آكادمي باشگاه استقلال از سمت خود كناره گيري كرد.

منصوريان كه در يك ماه گذشته بارها بر سر مسائل گوناگون عليه واعظ آشتياني موضع گيري كرده بود . در نهايت تصميم به كناره گيري از فعاليت هاي باشگاه استقلال گرفت . كاپيتان سابق استقلال كه سال گذشته با حكم علي فتح اله زاده جانشين حسن روشن ديگر پيشكسوت استقلال شده بود ،پس از جنگ و جدال هاي فراوان بين عليرضا منصوريان و مدير عامل استقلال ، از حسن روشن ، مسئود معيني و پرويز ابوطالبي به عنوان جانشين احتمالي او صحبت به ميان آمده است .

به نظر ، ارجاع مجدد پرونده مرغوبكار به دادگاه از سوي مسئولان استقلال به تصميم منصوريان براي جدايي از استقلال سرعت بخشيده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مهدي شيري :‌ قرارداد داخلي با استقلال بستم

شيري گفت : من د رتهران بودم تا به شكايتم از برق شيراز رسيدگي كنم كه آقاي واعظ با من تماس گرفت و گفت : دوست داري به استقلال بيايي ؟ من هم به باشگاه رفتم و پس ازصحبت هاي اوليه به توافق رسيديم وقراردادم را با باشگاه يكساله امضا كردم . من با باشگاه قرارداد بستم و به سرمربي جديد اين تيم هم كاري ندارم .من بازيكن هستم و هر مربي اي كه در استقلال باشد با او كار خواهم كرد .
    درست است كه من دوران نا موفقي را با استقلال گذراندم اما به هر حال حضور دراستقلال براي هر فوتباليستي مهم و افتخارآميزاست . من هم براي جبران دوران ناموفقم در استقلال به اين تيم برگشتم .
    خيلي دوست داشتم امير قلعه نوعي نيز در استقلال حاضر بودند و اميدوارم شرايط براي بازگشتشان فراهم شود . قلعه نوعي مربي بزرگي است و بنده هم آن زمان كه در تيم بودم و هم پس از آن رابطه دوستانه و نزديكي با ايشان دارم . اگر در فصل چهارم ناموفق بودم دليل براين نيست كه قلعه نوعي باعث آن بوده است .

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

نحوه خرید بازیکن واعظ ...
    دوست داري به استقلال بيايي ؟
    : دی

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

واقعا دارم به اين نتيجه ميرسم كه بيانيه مايلي كهن چيزي جز حقيقت نبوده. چقدر نوچه بازي و باند بازي، آخه طالب لو و قرباني به استقلال تعصب دارن يا به قلعه نوعي. حالا قلعه نوعي نشد يكي ديگه. اساسا استقلال بايد اصل باشه و همه بايد استقلال براشون مهم باشه، اما متعصب ترين بازيكنها هم متاسفانه استقلال براشون مهم نيست و نوچه قلعه نوعي هستن.
    اگرچه صد در صد مطمئن هستم هركسي بياد تو استقلال حتي اگه مربي بزرگي باشه نميتونه نتايج قلعه نوعي رو تكرار كنه ولي به نظرم اين تغيير و تحولات به نفع باشگاه هست.
    بزرگترین افتخار عمرم این میتونه باشه که ژنرال منو به عنوان کوچکترین نوچه ی خودش قبول کنه
    نبود!!!!!!!!!

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نحوه خرید بازیکن واعظ ...

دوست داري به استقلال بيايي ؟
    : دی
    دمت گرم کلی خندیدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •