نمیدونم چرا شبانه ها رو نداشت.
ویرایش:
الان با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * تست کردم. بسته های شبانه رو داشت ولی فقط 1و2 ساعته. سه ساعته رو نداشت.![]()
نمیدونم چرا شبانه ها رو نداشت.
ویرایش:
الان با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * تست کردم. بسته های شبانه رو داشت ولی فقط 1و2 ساعته. سه ساعته رو نداشت.![]()
Last edited by mostafa_1366; 01-08-2016 at 13:26.
بعضي بسته ها فقط در نرم افزار موجود هست
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
میشه کسایی که مودم دارن باندهای التیئی که ایرانسل ساپورت میکنه بنویسند.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
حتی اگه گوشی تون هم ساپورت کنه شما نمی تونید توسط گوشی به سرویس LTE-TDD متصل بشید ... تو نمایشگاه پارسال از مسئولش پرسیدم که جوابشون این بود که مثل وایمکس شما باید مودم رو تهیه کنید با سیم کارت امکان اتصال به این سرویس رو ندارید.
مثل الان که نمی تونید با مودم مبین نت به شبکه وایمکس ایرانسل و برعکس متصل بشید این سیستم جدید هم مثل وایمکس خواهد بود و مک آدرس مودم هایی که فروختن تو شبکه ثبت خواهد شد.
پ.ن
الان که قسمت سوال جواب سایت ایرانسل رو نگاه کردم با گوشی هم محدودیتی وجود نداره
آیا میتوانم بدون مودم و تنها از طریق گوشی تلفن همراه خود مستقیما به این شبکه TD LTE متصل شوم؟
اگر گوشی شما از باند فرکانسی 3500 مگاهرتز پشتیبانی کند امکان استفاده وجود دارد. در غیر اینصورت، مانند اینترنت وایمکس و ADSL، گوشی خود را میتوانید به مودم متصل کرده و از اینترنت پرسرعت استفاده کنید
Last edited by saeed9009; 01-08-2016 at 16:05.
باند 3 و 7
- آیا میتوانم بدون مودم و تنها از طریق گوشی تلفن همراه خود مستقیما به این شبکه TD LTE متصل شوم؟
اگر گوشی شما از باند فرکانسی 3500 مگاهرتز پشتیبانی کند امکان استفاده وجود دارد. در غیر اینصورت، مانند اینترنت وایمکس و ADSL، گوشی خود را میتوانید به مودم متصل کرده و از اینترنت پرسرعت استفاده کنید.
- آیا میتوانم از مودم وایمکس خود برای دسترسی به اینترنت 4G ثابت استفاده کنم؟
خیر، از آنجا که این فناوری جدید با استفاده از مودمهای جدید که دارای سیمکارت هستند ارائه میشود، برای بهرهمندی از آن ضروریست نسبت به تهیه مودمهای TD LTE اقدام کنید.
- چطور میتوانم از باقیمانده ترافیک بسته خود مطلع شوم؟
با نصب اپلیکیشن ایرانسلمن، همواره میتوانید در جریان جزئیات کارکرد خود مطلع باشید.
- آیا برای استفاده از اپلیکیشن ایرانسل من، باید سیمکارت را از مودم خارج نمایم؟
خیر، نسخه جدید اپلیکیشن به شما اجازه میدهد از سیمکارت ایرانسلی که روی گوشی تلفن همراه خود دارید، با حساب کاربری اینترنت ثابت خود نیز متصل شوید.
- حداقل و حداکثر سرعت قابل استفاده در شبکه TD LTE چی میزان است؟
کلیه بسته های ارائه شده با سرعتی حداکثر تا 8 مگابیت بر ثانیه قابل استفاده خواهند بود.
- آیا برای فعالسازی و استفاده از مودم به انجام تنظیمات خاصی نیاز است؟
خیر، پس از خرید مودم و فعالسازی سیمکارت و بسته اینترنت، کافیست سیمکارت را درون مودم قرار دهید تا استفاده از اینترنت را شروع کنید.
باند ۴۰ چی؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
خود سایت ایرانسل نوشته اگه گوشی شما از باند 3500 ساپورت کند شما میتونید با استفاده از گوشی نیز وصل بشید...در مورد سرعتم نوشته 8 مگابیت هست!!!!
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)