65 به 70 سال ! معافیت کفالت ! الان اعلام کرد
65 به 70 سال ! معافیت کفالت ! الان اعلام کرد
افزایش شرط سن پدر برای معافیت کفالت
مهر نوشت: رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: معافیت کفالت برای پدر از ۶۵ سال به ۷۰ سال افزایش یافت.سردار حمید صدرالسادات در گفتگو با مهر اظهار داشت: بر اساس قوانین جدید سن دریافت معافیت کفالت نگهداری از پدر از ۶۵ سال به ۷۰ سال افزایش یافت.وی ادامه داد: بر این اساس در مورد مشمولانی که میخواهند از معافیت مراقبت از پدر استفاده کنند تمامی موارد همانند گذشته بوده و فقط سن پدر از ۶۵ سال تمام به ۷۰ سال تمام تغییر کرد.
سلام دوستان گرامی من تازه عضو این انجمن شدم و واقعا چیزاهای زیادی یاد گرفتم دمتون گرم
یه سوالی داشتم اینجا از دوستان کسی هست که تازگیا یا قبلا دوره اموزشیشو تو اردکان یزد گذرانده باشه
خواهشا هرچی که میدونید درموردش بهم بگید و تجربیاتتون رو در اختیارم بذارید ممنون و سباس گذار میشم
راستی تاریخ اعزامم 5.19 نیروی هوای سباه![]()
یه جوونمرد پیدا نمیشه جواب ما رو هم بده؟
امریه ی من خورده سا ع س آجا رسته بهداشت و درمان...میخوام بدونم چجور جاییه و محیط و برخوردشون چطوره؟یه چیزایی بهم گفتن یکم وحشت کردم!
رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا از افزایش سن معافیت کفالت به 70 سال خبر داد.
سردار سیدحمید صدرالسادات در گفتوگو با ایسنا، در این باره گفت: براساس تصمیمات ستاد کل نیروهای مسلح و اداره بهداشت این ستاد، تصمیم بر آن شد تا سن صدور معافیت کفالت از 65 سال به 70 سال افزایش یابد.
وی با بیان اینکه پیش از این مشمولانی که پدرشان دارای سن 65 سال و بالاتر بود، از معافیت کفالت استفاده میکردند، گفت: حالا تصمیم بر این شده تا این سن به 70 سال افزایش یابد یعنی آن دسته از مشمولانی که پدرشان 70 سال و بالاتر سن داشته باشند، برایشان معافیت کفالت صادر خواهد شد.
رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا با بیان اینکه قانون تغییری نکرده و تنها آییننامه اجرایی آن تغییر داشته است، آن دسته از مشمولانی که دارای پدر نیازمند به مراقبت هستند، این شرط برایشان وجود ندارد و در صورتی که پدرشان حتی کمتر از 70 سال سن داشته باشد ولی به تشخیص شورای پزشکی نیازمند مراقبت باشد، معافیت کفالت به آنها تعلق خواهد گرفت.
سلام دوستان
اگر من این هفته دفترچمو پست کنم کی اعزام میشم؟
برای کسری ایثارگران کی باید اقدام کنم؟
اگر دفترچمو پست کنم و نرم دقیقا چی میشه؟
چند تا پیشنهاد کاری داشتم که اصلا کارت پایان خدمت نمیخواست...به نظرتون نرم بهتر نیست؟
اگر دانشگاهی باشید (فوق دیپلم به بالا)، به احتمال خیلی زیاد یک آبان میرید
ولی اگر دیپلم و پایینتر باشید، 19شهریور یا 19 مهر امکانش زیاده.
برای کسری که باید قبلا پدرتون اقدام کنه و از یگانی که خدمت کرده، نامه بیاره؛ مهم نیس کی دفترچه پست کنین.
اگه یک روز تا 90 روز تاخیر کنین، 3ماه اضافه خدمت (سنوات) میخورین
و اگه 91 تا .... روز نرین، 6 ماه بهتون اضافه خدمت میدن.
مونده به خودتون
اگه فرداروز نخواهین خواست برین خارج، یا گواهینامه بگیرین یا مجوز بگیرین یا ..... نرین خدمت.
گشتم یه مطلب از نت برا شما پیدا کردم
شاید به دردتون خورد
مرکز آموزش پشتیبانی شهید سرلشگر فیض الله امانی نزاجا واقع در شمال جنگل لویزان است از میدان رسالت برای میدان هنگام ماشین وجود داره – داخل میدان هنکام درب جنوب پادگان واقع شده و محل رفت و آمد پرسنل وظیفه است – جایه خوبیه – اگه ستوان باشید ولی اگه دوره کد دارید یک مقدار سنگین تر است – در کل خوشحال باشید
و آدرس و تلفن
نشانی : تهران - لویزان - زیر پل شهیدبابایی - مركز آموزش های پشتیبانی
تلفن : ۴~۲۲۲۸۷۰۹۲
صندوق پستی : ۱۶۳۹۶
سلام دوستان تو سیستم برای من زده رفته برای صدور کارت. چه قدر طول میکشه برسه دستم؟
سلام.
کسانی که سابقه خدمت قبلی رو دارن،بعدا باز تو همون پادگانی که توش خدمت میکردن بکار گرفته میشن؟
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)