تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2281 از 2550 اولاول ... 12811781218122312271227722782279228022812282228322842285229123312381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,801 به 22,810 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دیروز زنگ زدم گفتن 250 باقی می مونه سرعت شبانه تازه شبا کلا قطع می شه اصلا دانلود نمی کنه.
    به نظرم موقع جمع آوری مخابرات رسیده
    حالا دوستان جایی رو با دانلود شبانه ی خوب سراغ دارند ؟ مکس نت چند گیگ دانلود می ده کسی خبر داره ؟
    به کی زنگ زدی کی گفته کلن قطع میشه شبانه

داره خودمونی میشه 4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یعنی 2020 سرعت 10 مگ با دو مگ یکیه؟
    اینطوری که نمیشه خب آدم چرا پول اضافی بده ؟
    به نظرم همه باید بگردیم یه سرویس دهنده درست حسابی پیدا کنیم اینا هم ببینن مشتریشون کم داره میشه شاید حساب کار دستشون بیاد.
    همارا که نابوده کلا
    مخابراتم محدوده
    شاتلم که کلا کلاه برداره
    دوستان بیاین مشورت بدین ببینیم کدوم سرویس دهنده بهتره

3. این کاربر از 4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

به کی زنگ زدی کی گفته کلن قطع میشه شبانه
    قطعی مشکل 2 روز من هست و این که سرعت 250 می مونه و مثل سابق نمی شه حرف پشتیبانی 2020

5. این کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

قطعی مشکل 2 روز من هست و این که سرعت 250 می مونه و مثل سابق نمی شه حرف پشتیبانی 2020
    هر کدوم یه حرفی میزنن پشتیبانی به من گفته بود که می دونیم مشکل داره و گفتیم قراره حل بشه و موقتیه.باز

من امشب یه زنگی میزنم.به نظر من اونقدر باید زنگ زد و گفت که منعکس بشه که کاربرا ناراضی شده والا اگه کسی زنگ نزنه که میگن چه بهتر هر کاری می کنیم آب از آب تکون نمیخوره.

7. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اگه کسی مشکلی با پرداخت حدودا 119 هزار تومن واسه دانلود شبی 10 گیگ و جمعه ها 13 گیگ و ترافیک تنها 14 گیگ برای 3 ماه نداره، بسم اله، بیایید زیر پرچم ماکس نت بی پدر و مادر.

ولی به نظر خودم نکنید این کارو. این مخابرات همیشه یه جفتک هایی میندازه ولی بعدش به روال عادی بر می گرده.

یه داستان : اون زمانی که خودم مخابرات داشتم، سرویسم اولترا(4مگابیت بر ثانیه) بود و سرعتش حدودا 439 کیلوبایت بر ثانیه، تا اینکه 21 روز بعد از اشتراک، سرعتا رو محدود کردن. منم یه مدت صبر کردم و حدودا یه ماه مونده به اتمام، جمع کردم و رفتم ماکس نت. ولی بعد یه مدت دوباره درست شد و فلکه ها رو باز کردن و دوستم شبی 17-18 گیگ دانلود می کرد و حتی بعضی از دوستان شبی بالای 20 گیگ. خلاصه اینکه فکر کنم مجدد درست میشه.

ولی در مورد برداشتن و یا حداقل تغییر رویکرد دانلود شبانه در حالت کلی، فکر کنم این شتریه که دیر یا زود در خونه همه آی اس پی ها خواهد خوابید.

بعد از مدت ها یه شاتی هم قرار بدم.

محتوای مخفی: شات 

Last edited by vahidcorleone; 26-04-2015 at 20:29.

9. 4 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اگه کسی مشکلی با پرداخت حدودا 119 هزار تومن واسه دانلود شبی 10 گیگ و جمعه ها 13 گیگ و ترافیک تنها 14 گیگ برای 3 ماه نداره، بسم اله، بیایید زیر پرچم ماکس نت بی پدر و مادر.

ولی به نظر خودم نکنید این کارو. این مخابرات همیشه یه جفتک هایی میندازه ولی بعدش به روال عادی بر می گرده.

یه داستان : اون زمانی که خودم مخابرات داشتم، سرویسم اولترا(4مگابیت بر ثانیه) بود و سرعتش حدودا 439 کیلوبایت بر ثانیه، تا اینکه 21 روز بعد از اشتراک، سرعتا رو محدود کردن. منم یه مدت صبر کردم و حدودا یه ماه مونده به اتمام، جمع کردم و رفتم ماکس نت. ولی بعد یه مدت دوباره درست شد و فلکه ها رو باز کردن و دوستم شبی 17-18 گیگ دانلود می کرد و حتی بعضی از دوستان شبی بالای 20 گیگ. خلاصه اینکه فکر کنم مجدد درست میشه.

ولی در مورد برداشتن و یا حداقل تغییر رویکرد دانلود شبانه در حالت کلی، فکر کنم این شتریه که دیر یا زود در خونه همه آی اس پی ها خواهد خوابید.

بازم VIP مکس نت هر چی باشه 10 گیگ شبانه دانلود می کنه که بهتر از 4 گیگ مخابرات هست با ماهی 23 تومن و 3 گیگ حجم
    شما یه زحمتی هم بکش 3-4 تا تست پینگ و سرعت بزار اگه امکانش هست.
    من که خسته شدم از مخابرات با پینگ و ئپت لوز مسخرش.سرعت شبانه هم که تنها نکته ی مثبتش بود به فنا رفت 1 ماه هم هست تماس می گیرم جواب های ضد و نقیض می شنوم یکی می گه اطلاع دادیم درست می کنن ولی 500 کیلوبایت می شه سرعت شبانه یکی می گه همین هم زیادی هست آخریش هم گفتن از این به بعد 250 کیلوبایت هست سرعت شبانه و ... من که چشمم آب نمی خوره اینا درستش کنن به نظرم اینم مثل کم کردن سرعت سرویس نا محدود 128 هست که یه مدت مردم رو دست به سر کردن که درستش می کنن بعد حرفشون عوض شد و گفتن از این به بعد همینه که هست.
    در ضمن کسی از سرویس های آی تی شمس استفاده کرده تا الان ؟ زنگ زدم گفت نامحدودش مصرف منصفانه نداره برای سرویس های محدود هم سرعت شبانه لیمیت نمی شه !

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بازم VIP مکس نت هر چی باشه 10 گیگ شبانه دانلود می کنه که بهتر از 4 گیگ مخابرات هست با ماهی 23 تومن و 3 گیگ حجم
    شما یه زحمتی هم بکش 3-4 تا تست پینگ و سرعت بزار اگه امکانش هست.
    من که خسته شدم از مخابرات با پینگ و ئپت لوز مسخرش.سرعت شبانه هم که تنها نکته ی مثبتش بود به فنا رفت 1 ماه هم هست تماس می گیرم جواب های ضد و نقیض می شنوم یکی می گه اطلاع دادیم درست می کنن ولی 500 کیلوبایت می شه سرعت شبانه یکی می گه همین هم زیادی هست آخریش هم گفتن از این به بعد 250 کیلوبایت هست سرعت شبانه و ... من که چشمم آب نمی خوره اینا درستش کنن به نظرم اینم مثل کم کردن سرعت سرویس نا محدود 128 هست که یه مدت مردم رو دست به سر کردن که درستش می کنن بعد حرفشون عوض شد و گفتن از این به بعد همینه که هست.
    در ضمن کسی از سرویس های آی تی شمس استفاده کرده تا الان ؟ زنگ زدم گفت نامحدودش مصرف منصفانه نداره برای سرویس های محدود هم سرعت شبانه لیمیت نمی شه !

12. این کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

های وب.
    40گیگ ماهانه سی تومن.
    سرعت هشت مگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام به همشهریان عزیزیه isp که شهرک مرزداران رو هم پوشش بده معرفی کنید؟بغیراز مخابراتپیشاپیش ممنون از جوابتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پینگم از دیروز بعده ساعت 5 بالا رفته کسی یه تستی از این سرور بگیره ببینم.......
    ping 146.66.152.1 -t

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •