تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2281 از 3745 اولاول ... 1281178121812231227122772278227922802281228222832284228522912331238127813281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,801 به 22,810 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز چرا اطلاعات غلط میدی !؟
    خیر دوستان نیازی نیست ! من الان 5 ماه هست حتی یک شب هم برای تایم رایگان مودم رو خاموش و روشن نکردم ولی هیچ حجمی ازم کم نشده
    بعضی از دوستان فقط بلدن حرف خودشونو بزنن !
    احیانا شما مطمئنی از اسیاتک اینترنت داری؟ شما هر بار میاید میگید اطلاعات اشتباه بعد هم بنده هم بسیاری از افراد که تعدادشونم ماشالا خیلی زیاده کافیه بشمارید میان میگن حجم خوری داره بعد شما میگید نداره!!

من والا موندم چه وضعی هست ما اومدیم چند صفحه قبل گفتیم حتی اگر یک ثانیه از تایم رایگان شما به ساعت غیر رایگان بره توی همون 1 ثانیه 200 تا 500 مگ حجم دانلود شده تایم رایگان رو انتقال میده به تایم غیر رایگان و از حجم شما کم میکنه مگر چند ثانیه قبل تایم رایگان مودم خاموش روشن بشه ....شما همینجا سریع گفتید خیر نمیشه و اطلاعات غلط ندید و واکنش نشون دادید!!

الان هم باز این دوستمون همین مشکل منو دارن و باز هم خیلی های دیگه اینجا این مشکل رو دارن ایشون هر روز در این تاپیک ماشالا حضور دارند!! و به تک تک افراد هی میگن اطلاعات غلط نده و برای من کم نمیشه

حالا خود شما ایشون درست میگه یا اینهمه آدم که اینجا مشکل دارن!!!

موفق باشی من دیگه حرفی ندارم..

2. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

برای شبانه حتما باید قبل و بعدش مودم رو خاموش روشن کنی و الا از حجمت کم میکنه
    تا الان چند بار کل حجم من تموم کرده حتی شکایت هم کردم ولی فایده نداشت مشکل قبول نمیکنند
    دقیقا عین بنده جالبه تایم رایگان من 10 صبح تمام میشه بعد توی اکانتینگ نوشته شده 10:00:01 حجم مصرفی بنده ثبت شده 290 مگ تماس گرفتم بهشون میگن توی همین 1 ثانیه شما دانلود کردی

شما واقعا خودتون بگید توی 1 ثانیه میشه 290 مگ دانلود کرد؟
    اینجوری یعنی باید حتما قبل تایم 10 مودم خاموش روشن بشه
    حتی من گذاشتم روی 9:50 دانلود منیجر قطع کنه اما بازم این مشکل هست و فقط وقتی خودم بالا سرشم که 9:50 مودم رو خاموش روشن کنم درست میشه قضیه.

4. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

احیانا شما مطمئنی از اسیاتک اینترنت داری؟ شما هر بار میاید میگید اطلاعات اشتباه بعد هم بنده هم بسیاری از افراد که تعدادشونم ماشالا خیلی زیاده کافیه بشمارید میان میگن حجم خوری داره بعد شما میگید نداره!!

من والا موندم چه وضعی هست ما اومدیم چند صفحه قبل گفتیم حتی اگر یک ثانیه از تایم رایگان شما به ساعت غیر رایگان بره توی همون 1 ثانیه 200 تا 500 مگ حجم دانلود شده تایم رایگان رو انتقال میده به تایم غیر رایگان و از حجم شما کم میکنه مگر چند ثانیه قبل تایم رایگان مودم خاموش روشن بشه ....شما همینجا سریع گفتید خیر نمیشه و اطلاعات غلط ندید و واکنش نشون دادید!!

الان هم باز این دوستمون همین مشکل منو دارن و باز هم خیلی های دیگه اینجا این مشکل رو دارن ایشون هر روز در این تاپیک ماشالا حضور دارند!! و به تک تک افراد هی میگن اطلاعات غلط نده و برای من کم نمیشه

شلوغ نکن دوست عزیز
    اولا خیلی هم هستن که مثل من هستن و مشکلی ندارن ! میتونی چند صفحه قبل رو بخونی ، یکی از دوستان سر همین موضوع دعواش هم شده بود ( اونجا هم یکی مثل من میگفت احتیاجی به خاموش روشن مودم نیست ولی بعضیا میگفتن اشتباه میکنی )
    دوما من دارم میگم تو قانونشون احتیاجی به خاموش روشن مودم نیست ! درسته بعضی وقتا سیستمشون اختلال داره و قاطی میکنه ولی در کل هوشمند هست
    والا من نماینده اسیا تک نیستم
    فقط دارم میگم برای من 5 ماهه هیچی اشتباه نکرده کم کنه فقط باید تایم رایگان رو به جای مثلا 2 از 2:15 شروع کرد و به جای 8 مثلا 7:50 قطع کرد که اگه سیستمشون تو ساعت ها باگ داره توی اون مدت حجم کم نکنه !

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شلوغ نکن دوست عزیز
    اولا خیلی هم هستن که مثل من هستن و مشکلی ندارن ! میتونی چند صفحه قبل رو بخونی ، یکی از دوستان سر همین موضوع دعواش هم شده بود ( اونجا هم یکی مثل من میگفت احتیاجی به خاموش روشن مودم نیست ولی بعضیا میگفتن اشتباه میکنی )
    دوما من دارم میگم تو قانونشون احتیاجی به خاموش روشن مودم نیست ! درسته بعضی وقتا سیستمشون اختلال داره و قاطی میکنه ولی در کل هوشمند هست
    فقط دارم میگم برای من 5 ماهه هیچی اشتباه نکرده کم کنه فقط باید تایم رایگان رو به جای مثلا 2 از 2:15 شروع کرد و به جای 8 مثلا 7:50 قطع کرد که اگه سیستمشون تو ساعت ها باگ داره توی اون مدت حجم کم نکنه !

ما حقیقت رو گفتیم شما چرا ناراحت شدی دوست عزیز!! اگه شما مشکل نداری چه احتیاجی داره هر روز بیای این تاپیک به همه بگی شما مشکل نداری!! بذارید بقیه که مشکل دارند بگن شاید کسی صداشون رو شنید راه حلی پیدا کرد....اصولا کسی که مشکل داره میاد سوال میکنه تا از وضعیت با خبر باشه . نه کسی که بی مشکله هی بگه من بی مشکلم من بی مشکلم!!

7. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ما حقیقت رو گفتیم شما چرا ناراحت شدی دوست عزیز!! اگه شما مشکل نداری چه احتیاجی داره هر روز بیای این تاپیک به همه بگی شما مشکل نداری!! بذارید بقیه که مشکل دارند بگن شاید کسی صداشون رو شنید راه حلی پیدا کرد....اصولا کسی که مشکل داره میاد سوال میکنه تا از وضعیت با خبر باشه . نه کسی که بی مشکله هی بگه من بی مشکلم من بی مشکلم!!
    والا من اینو میگم که اگه کسی داره تاپیک رو میخونه و تازه میخواد از اسیا تک سرویس بگیره فکر نکنه برای تایم رایگان حتما احتیاج به ریست مودم هست !

9. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

والا من اینو میگم که اگه کسی داره تاپیک رو میخونه و تازه میخواد از اسیا تک سرویس بگیره فکر نکنه برای تایم رایگان حتما احتیاج به ریست مودم هست !
    والا ما یک مودم دی لینک قدیمی داریم که واسه سال 86 و دوران اوج صبانت بود!!!!

این مودم با کانکشن زدن و همون حالت Bridge دستی کانکت و دیس کانکت میکردیم اما ظاهرا این مودم های جدید و وایرلس تا میزنید به برق صاف به نت وصل میشه....

سرتونو درد نیارم تنها راه حل واسه من اینه که سر ساعت کانکت و سر ساعت دیس کانکت کنم!!!!!!! چاره ای هم نیست چون یبار 2 3ماه پیش بود فکر کنم به جای 10 ساعت10:02 دیسکانکت کردم بعد رفتم تو ریز مصرف دیدم 700 800 مگ پرونده!!!

تازه شانس آوردم که چون در طی بازه رایگان فرط و فرط خودکار هر 7 8 دقیقه دیسی میکرد این مقدار کم شد وگرنه بطور مثال شما اگه از 4 تا 10 6ساعت یسره وصل باشی بدون دیسی بعد از شانس بدت از 10 مثلا 3 دقیقه یا 4 دقیقه بری اونورتر

دیگه خدا فقط باید بهتون رحم کنه چون ممکنه یه صحنه نصفه تایم اتصالتون و حساب کنه!!!!!!

بنابراین تحت هیچ شرایطی به هوشمند بودن و این چیزاش اعتماد نکنید از من نصیحت بود.....

11. 4 کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این دفعه برام جالب بود من یادم رفت مودم خاموش کنم باز هم حجم من رو تموم کرد و تو پنل نوشته بود 110-
    نیم گیگ شارژ کزدم دیدم فقط 400 مگ سرویسم شارژ کرد یعنی خودشون 100 مگ کم کرده بودند
    کلا سیستمشون قاطی
    یا از قصد دارند این کار میکنند یا واقعا یک آدم با سواد توشون پیدا نمیشه تا سیستمشون درست بکنه

13. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این دفعه برام جالب بود من یادم رفت مودم خاموش کنم باز هم حجم من رو تموم کرد و تو پنل نوشته بود 110-
    نیم گیگ شارژ کزدم دیدم فقط 400 مگ سرویسم شارژ کرد یعنی خودشون 100 مگ کم کرده بودند
    کلا سیستمشون قاطی
    یا از قصد دارند این کار میکنند یا واقعا یک آدم با سواد توشون پیدا نمیشه تا سیستمشون درست بکنه
    این ترفندشون هست تا همینطوری دانلود کنی و حجمت منفی بشه و وقتی حجم اضافه خریدی از حسابت کم کنه.
    شاتل که داشتم اینکارو انجام میداد!!

15. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

این ترفندشون هست تا همینطوری دانلود کنی و حجمت منفی بشه و وقتی حجم اضافه خریدی از حسابت کم کنه.
    مخابرات خودش هم از این غلطا میکرد مملکت نیست که...

17. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شاید شما از یه جای دیگه اینترنت گرفتی !!

منم مودم رو خیلی وقته خاموش نکردم

شلوغ نکن دوست عزیز
    من که هروقت گفتم از من حجم کم نمی کنه گفتن تو نمایندگی آسیاتک هستی

البته من بعضی وقت ها تا 300 مگ هم منفی شده ولی وقتی حجم خریدم چیزی کم نکرده ! ... وقتی 50 مگ از حجمم مونده یه فایل 500 مگی رو میزارم روی دانلود . 500 مگ رو تموم می کنه آخرش نتم قطع می شه . تو پنل می نویسه 400 مگ منفی . یک گیگ حجم می خرم دقیقا همون یک گیگ رو میده . دیگه 400 مگ منقی رو کم نمی کنه

19. 3 کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •