تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2281 از 2365 اولاول ... 1281178121812231227122772278227922802281228222832284228522912331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,801 به 22,810 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوست عزیز.ان شا ءالله به سلامتی ولی چرا سمند.متاسفانه بدترین ماشین برای سیستم رو انتخاب کردین
    باید حتما درها رو کیک پنل بزنید تا بتونید درایور 16 های اند نصب کنید.ام شما فرمودین نمیخواهید از حالت فابریک خارج بشه.پس باید عرض کنم باید دور یه سیستم خوب رو خط بکشید.یعنی چاره ای ندارید.
    ساب زیر صندلی بد نیست اما اصلا نمیتونه جای یه ساب خوب داخل باکس مناسب رو بگیره.
    اگر نظرتون در مورد تغییرات در از حالت فابریکی عوض شد بفرمائید.
    خیلی ممنون داداش حمید گل، الان کلا مردد شدم یعنی سیستم بستن روی سمند کلا پول هدر دادنه؟؟!!
    من بیشتر به خاطر این دوست دارم فابریک باشه چون نمیخوام جلب توجه کنه مخصوصا واسه دوستان دزد
    اگه کیک پنل واقعا لازمه باشه موردبی نداره فقط هزینه اش چقدر میشه؟ چون این مورد رو من جز هزینه هام حساب نکرده بودم.

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام مرتضی جان.
    حجم خالص بتکس هاتون12 لیتر خالصه؟!!!
    کمه گلم.فکر کنم قبلا هم عرض کرده بودم.12 لیتر خیلی کمه.تو باکس سیلد مجاز به تلورانس + - 10% حجم توصیه شده داریم.شما حجم رو درست کن صداتون خیلی خوب میشه.
    سلام.حمید جان..مخلصیم...
    من توی که حساب کردم حجم ۱۲ لیتر بود.....عرض و ارتفاع ۳۰ سانت است و عمق ۲۰ سانت است.....اندازه ها که گفتم حجم خارجی باکس است...درست حساب کردم حمید ۱۲ لیتره؟؟؟؟؟

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.امیر جان..خیلی ممنونم..
    به نظر شما سیم سابها را عوض کنم گیج چند بگذارم خوبه؟؟؟
    امیر جان به نظرت توی پراید مثل من دو تا ساب ام لاین 10 بیس بهتر وقوی تری میدهد یا اینها را بفروشم یک rs12 بخرم ؟؟؟؟
    در ضمن یکی ایرادهای ساب من فکر کنم لیتراژ پایین ان است توصیه شده گلیدن 22 لیتره اما این سابها 12 لیتر درست شده!!!!
    سیم های ساب بهتره 4×2 میلی متر باشه.
    به نظر من یه RS12 میتونه شما رو راضی کنه، ولی آمپی که تغذیه اش می کنه خیلی مهمه.
    ساب تون اگر لیتراژ اندکی داشته باشه، عمرش هم کم میشه...
    طبعاً کیفیت صدای واقعی هم نداره.
    ارادتمند

4. 4 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.
    اول تشکر کنم از مقایسه خوبتون.
    یه توضیح بدم. نمیدونم چرا شرکت راکفورد انقدر امارو ارقام امپاشو متواضعانه میده. در اکثر اعداد اعلامی که در سایت میبینیم وقتی به اندازه گیری های عملی نگاه میکنیم امار بسیار بهتری رو شاهد هستیم در thd و wattage و signal to noise به اندازه گیری های سایت pasmag نگاه کنید. امار اندازه گیری شده این امپ و دقت کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در عوض شرکت هلیکس تقریبا امار دقیقی میده و و اعدادش به واقعیت بسیار نزدیکه.
    مخلصم.
    امیرحسین جان
    خوشحالم که به Test Report ها اهمیت میدی و از اون اتمسفرِ تجربه محور و تهی از دانش بعضی ها فاصله گرفتی.
    کمپانی های آمریکایی غالباً در اعلام آمار بسیار متواضعانه عمل می کنند.
    یه ویژگی هم که در آمپ های آمریکایی دیده میشه و از متخصصین الکترونیک نقل می کنم، Power Supply مناسب و تمهیدات محافظتی اون ها در بخش تغذیه است.
    اگر وقت شد راجع بهش توضیح میدم.

6. 5 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امیرحسین جان
    خوشحالم که به Test Report ها اهمیت میدی و از اون اتمسفرِ تجربه محور و تهی از دانش بعضی ها فاصله گرفتی.
    کمپانی های آمریکایی غالباً در اعلام آمار بسیار متواضعانه عمل می کنند.
    یه ویژگی هم که در آمپ های آمریکایی دیده میشه و از متخصصین الکترونیک نقل می کنم، Power Supply مناسب و تمهیدات محافظتی اون ها در بخش تغذیه است.
    اگر وقت شد راجع بهش توضیح میدم.
    مخلصم امیر خان یه ایرادی که به این test report ها وارد میدونم اینه که در تقریبا تمامی مواردی که من به اونها مراجعه کردم از جنس مورد نظر تعریف میشه. اصلا ندیدم یه جایی نقطه ضعفی گفته بشه و فقط نقاط مثبت رو میگن. این اصلا خوب نیست و باعث میشه در تعاریف اعتبار اینها پایین بیاد و قابل استناد نباشن. البته یه سایت معتبر شاید چاره ای جز این نداره . اگه بیاد بد بگه احتمالا دشمنان زیادی پیدا میکنه و شرکت مورد بررسی قطعا مشکلاتی رو براشون پیش میاره.
    Last edited by amirsein; 25-11-2017 at 10:43.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون داداش حمید گل، الان کلا مردد شدم یعنی سیستم بستن روی سمند کلا پول هدر دادنه؟؟!!
    من بیشتر به خاطر این دوست دارم فابریک باشه چون نمیخوام جلب توجه کنه مخصوصا واسه دوستان دزد
    اگه کیک پنل واقعا لازمه باشه موردبی نداره فقط هزینه اش چقدر میشه؟ چون این مورد رو من جز هزینه هام حساب نکرده بودم.
    سلام.ارادت دارم.
    برای داشتن صدای خوب گاهی مجبور به کارهائی هستیم که ممکنه کمی تو چشم بیاد. اما اگر ماشین ساده باشه مثلا رینگ اسپرت نداشته باشه و.... کمتر جلب توجه میکنه.
    بله چون باید از درایور 16 استفاده بشه لذا نصب کیک پنل الزامیه.بین 500 تا 1 تومن حدودا هزینه بر میداره براتون.
    سلام.حمید جان..مخلصیم...
    من توی که حساب کردم حجم ۱۲ لیتر بود.....عرض و ارتفاع ۳۰ سانت است و عمق ۲۰ سانت است.....اندازه ها که گفتم حجم خارجی باکس است...درست حساب کردم حمید ۱۲ لیتره؟؟؟؟؟
    بله درسته تازه Dicplacement هم از حجم کم میکنه. یعنی زیر 12 لیتره. این خیلی بده.حتما باکسها رو تعویض کن و از حد اقل حجم توصیه استفاده کن.

9. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مخلصم امیر خان یه ایرادی که به این test report ها وارد میدونم اینه که در تقریبا تمامی مواردی که من به اونها مراجعه کردم از جنس مورد نظر تعریف میشه. اصلا ندیدم یه جایی نقطه ضعفی گفته بشه و فقط نقاط مثبت رو میگن. این اصلا خوب نیست و باعث میشه در تعاریف اعتبار اینها پایین بیاد و قابل استناد نباشن. البته یه سایت معتبر شاید چاره ای جز این نداره . اگه بیاد بد بگه احتمالا دشمنان زیادی پیدا میکنه و شرکت مورد بررسی قطعا مشکلاتی رو براشون پیش میاره.
    البته من این موردی رو که می فرمائید در سایت های امین ندیدم.
    در ضمن معمولاً قطعه ی بد رو تست نمی کنند. من تابحال ندیدم چیزی رو که به درد نمیخوره رو توصیه کنند.

11. 2 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.ارادت دارم.
    برای داشتن صدای خوب گاهی مجبور به کارهائی هستیم که ممکنه کمی تو چشم بیاد. اما اگر ماشین ساده باشه مثلا رینگ اسپرت نداشته باشه و.... کمتر جلب توجه میکنه.
    بله چون باید از درایور 16 استفاده بشه لذا نصب کیک پنل الزامیه.بین 500 تا 1 تومن حدودا هزینه بر میداره براتون.

بله درسته تازه Dicplacement هم از حجم کم میکنه. یعنی زیر 12 لیتره. این خیلی بده.حتما باکسها رو تعویض کن و از حد اقل حجم توصیه استفاده کن.
    سلام...حمید اقا....
    الان توصیه شده برای m10 توی کاتالوگش نوشته ۲۲ لیتر...می شود ابعاد خارجی این باکس را برای من بدهید...
    تشکر....

13. 2 کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه al2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان باند های مارشال چطورن؟
    کسی استفاده کردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان باند های مارشال چطورن؟
    کسی استفاده کردن
    مارشال چیه اخه دوست عزیز. جنس چینی درجه چندم !!
    نگیریا.

16. 5 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •