تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2280 از 3347 اولاول ... 1280178021802230227022762277227822792280228122822283228422902330238027803280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,791 به 22,800 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه mostafa_1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    بنده هفته پیش یه مودم 4G مدل E3372 دست دو خریدم همراه یه سیم کارت ایرانسل چون شنیده بودم که ایرانسل سرویس شبانه نا محدود داره و هدفم از این کار هم دانلود فیلم بود اما بعد از خرید متوجه شدم که ایرانسل چند ماهه که این سرویس رو برداشته.
    حالا مثل اینکه چند روزیه که یه سرویش دیگه گذاشته به اسم اینترنت ساعتی که شبانه 2-8 هم داره و هر سه ساعتش 2 هزارتومنه. اما این وسط یه مشکلی هست این سرویسها فقط از طریق برنامه ایرانسل من فعال میشن و من هم هیچ دیوایس اندرویدی ندارم حتی جاوا هم ندارم. موندم چیکار کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    بنده هفته پیش یه مودم 4G مدل E3372 دست دو خریدم همراه یه سیم کارت ایرانسل چون شنیده بودم که ایرانسل سرویس شبانه نا محدود داره و هدفم از این کار هم دانلود فیلم بود اما بعد از خرید متوجه شدم که ایرانسل چند ماهه که این سرویس رو برداشته.
    حالا مثل اینکه چند روزیه که یه سرویش دیگه گذاشته به اسم اینترنت ساعتی که شبانه 2-8 هم داره و هر سه ساعتش 2 هزارتومنه. اما این وسط یه مشکلی هست این سرویسها فقط از طریق برنامه ایرانسل من فعال میشن و من هم هیچ دیوایس اندرویدی ندارم حتی جاوا هم ندارم. موندم چیکار کنم.
    برنامه های شبیه ساز اندروید برای کامپیوتر وجود دارد توی گوگل بزنی شبیه ساز اندروید برای کامپیوتر می یاد

3. این کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

برنامه های شبیه ساز اندروید برای کامپیوتر وجود دارد توی گوگل بزنی شبیه ساز اندروید برای کامپیوتر می یاد
    تو فکر اونم هستم. یه سایت شبیه ساز اندروید آنلاین بود که دیشب باهاش برنامه ایرانسل من رو اجرا کردم حتی لاگین هم کردم ولی تو مرحله آخر ارور میداد connection problem or invalid mmi code نمیدونم شبیه سازهای روی کامپیوتر هم ممکنه این ارور رو بدن یا نه؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

از شبیه ساز droid4x استفاده کن از سایت سافت 98 بگیر

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

6. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تو فکر اونم هستم. یه سایت شبیه ساز اندروید آنلاین بود که دیشب باهاش برنامه ایرانسل من رو اجرا کردم حتی لاگین هم کردم ولی تو مرحله آخر ارور میداد connection problem or invalid mmi code نمیدونم شبیه سازهای روی کامپیوتر هم ممکنه این ارور رو بدن یا نه؟
    سایت نه برنامه اش رو دانلود و روی کامپیوتر نصب کن
    خیالت هم راحت باشه من زیاد امتحان کردم
    برنامه ای که من استفاده می کردمbluestacks بوده ضمنا برنامه andyهم هست اونم استفاده کردم

Sent from my SM-G531H using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه t.63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    on the MOON

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    از این آدرس برو
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از t.63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

یه موقعی این سرعت غیر قابل باور بود. اما دم ایرانسل گرم که اینترنت پر سرعت رو معنا کرد. به عبارت دقیق تر دم ام تی ان گرم
    البته بازم به سرعت خیلی از دوستان نمیرسه

هیچوقت از خدمات دهنده که وظیفه اش دادن خدماته تشکر نکن.حق جامعه ایرانی خیلی بیشتر از اینها بوده اگه بهش نرسیده باید همیشه طلبکار باشه.جامعه ما طوریه که معنی حاکم و مردم درست تعریف نشده نه قدیم زمان پدر بزرگامون و نه حالا. در حقیقت این خدمات به مردم چیز عجیبی به نظر میرسه در این مملکت دوست من.

با سلام خدمت دوستان
    بهترین شبیه سازی که باهاش کار کردم Nox هستش.خیلی مصرفش کمه و قابلیتهای خوبی مثل بکاپ گرفتن و اجرای چندتا آندروید کنار هم رو داره.حتی میشه پرتابل توی فلش یو اس بی ازش استفاده کرد.کافیه برنامه رو اکستراکت کرد توی یه فلش.به برنامه جانبی دیگه مثل ویرچوال باکس هم نیاز نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فقط برای اجرای بهتر باید شبیه سازی سخت افزاری رو از بایوس فعال کرد.

11. 8 کاربر از pooya777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردن. یکی از شبیه ساز ها رو امتحان میکنیم ببینیم چی میشه.

ممنون اینو همون اول امتحان کردم. ولی لامصب گیر سه پیچ داده که فقط و فقط نرم افزار.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    میتونی از کد دستوری ستاره ۷۲۴ مربع بسته های شبانه رو بخری

فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام. آنتن و RRU باند ۳۵۰۰ LTE-TDD ایرانسل را میتونید در زیر ببینید:

ببخشید این همون باند ۴۰ TD2300 یا فرق داره؟
    اگه باند ۴۲ تقریبا گوشی‌ای ساپورت نمی‌کنه

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
    Last edited by shahryar84; 01-08-2016 at 13:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •