تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2280 از 2605 اولاول ... 12801780218022302270227622772278227922802281228222832284229023302380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,791 به 22,800 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه Superist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام

دوستان نمودار مصرف روزانه شما مثل مال من در پنل خالی هست و چیزی رو نشون نمی ده یا برای شما مصرف روزانه رو نمایش می ده؟ از داخل پنل یک سوال از پشتیبانی درباره این قسمت پرسیدم جوابی نداد. شاید هنوز این قسمت رو فعال نکردند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با درود خدمت دوستان من 3 سال اینترنت نامحدود 1 مگ داشتم که متوجه شدم ظاهرا مخابرات سرخود و خلاف قرار دادی که با من داشته برداشته حجمی کرده و سرعت 4 مگ کرده.با هزار مکافات وارد پنل کاربری شدم و متوجه شدم 240 گیگ حجم برام در نظر گرفتن.حالا سوال من اینه که بعد از پایان این حجم چه اتفاقی میوفته؟سرعتم برمیگرده به 1 مگ سابق یا کمتر میشه؟قبض تلفن چند برایر میاد؟ آخه این چه مملکتی هست باهات قرار داد هم دارن هر غلظی که دلشون میخواد میکنن .عجب گیری اقتادیم
    Last edited by hosein_artist; 07-06-2019 at 12:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    برای بررسی وضعیت سرویس به کدام آدرس باید رفت . قدیمیو را من هرچی میزنم وارد نمی شود .

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    برای بررسی وضعیت سرویس به کدام آدرس باید رفت . قدیمیو را من هرچی میزنم وارد نمی شود .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از SPIRIT PALST III بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

دوستان نمودار مصرف روزانه شما مثل مال من در پنل خالی هست و چیزی رو نشون نمی ده یا برای شما مصرف روزانه رو نمایش می ده؟ از داخل پنل یک سوال از پشتیبانی درباره این قسمت پرسیدم جوابی نداد. شاید هنوز این قسمت رو فعال نکردند.

واسه من هم خالی هستش...

7. 2 کاربر از SPIRIT PALST III بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

توی پست بالایی که نقل قول کردم توضیح داده...
    من هنوز تست نکردم...شما اگه تست کردی اوکی بود بی زحمت به من هم اطلاع بده...مرسی
    دانلود از trainbit تا جند روز پیش برا من داخلی حساب میشد.امروز به هوای اینکه داخلی حساب میشه 8گیگ ازش دانلود کردم اومدم تو پنل دیدم 32گیگ کم شده! ریز مصرف امروز رو هم نگاه کردم مصرف داخلی صفر بود و کل اون 8گیگ بین الملل حساب شده بود :/
    ویرایش:الان لیست سایت های داخلی وزارت ارتباطات رو چک کردم سرور های tb28وtb29 از لیست حذف شدن و فقط سرورهای tb30وtb31 داخلی حساب میشن!حواستون باشه خلاصه
    Last edited by Hosseinymy; 07-06-2019 at 22:35.

9. 3 کاربر از Hosseinymy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دانلود از trainbit تا جند روز پیش برا من داخلی حساب میشد.امروز به هوای اینکه داخلی حساب میشه 8گیگ ازش دانلود کردم اومدم تو پنل دیدم 32گیگ کم شده! ریز مصرف امروز رو هم نگاه کردم مصرف داخلی صفر بود و کل اون 8گیگ بین الملل حساب شده بود :/
    ویرایش:الان لیست سایت های داخلی وزارت ارتباطات رو چک کردم سرور های tb28وtb29 از لیست حذف شدن و فقط سرورهای tb30وtb31 داخلی حساب میشن!حواستون باشه خلاصه
    اگه امکانش هست لطفا یه مقدار توضیح میدید...این سرورهایی که گفتید همش برای trainbit هست دیگه درسته؟...الان دو تا سرور حذف شده و اون دوتای دیگه هست هنوز نتیجه چی میشه؟؟ یعنی هر چی لینک از trainbit دانلود کنیم دیگه داخلی حساب نمیشه؟؟
    سایت دیگه ای مثل trainbit هست که دانلود ازش داخلی حساب بشه؟؟

11. 2 کاربر از SPIRIT PALST III بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

اگه امکانش هست لطفا یه مقدار توضیح میدید...این سرورهایی که گفتید همش برای trainbit هست دیگه درسته؟...الان دو تا سرور حذف شده و اون دوتای دیگه هست هنوز نتیجه چی میشه؟؟ یعنی هر چی لینک از trainbit دانلود کنیم دیگه داخلی حساب نمیشه؟؟
    سایت دیگه ای مثل trainbit هست که دانلود ازش داخلی حساب بشه؟؟
    سایت trainbit یه خوبی که داره اینه که میتونی با لینک فایل آپلود کنی.من هم همه فایل هایی که میخواستم با لینک دانلود کنم اول تو این سایت آپلود میکردم(در واقع خود سنتر آپلود میکنه)و بعد دانلود میکردم تا داخلی حساب بشه.تا جایی هم که یادم میاد همه فایل هایی که دانلود میکردم از این دو سرور29و28 بوده و از سرور 30و31دانلود نداشتم و الان این دو سرور از لیست سایت های داخلی حذف شده و دیگه عملا
    دانلود از این سایت داخلی حساب نمیشه(البته نمیدونم آپلود فایل از کامپیوتر روی این سایت داخلی حساب میشه یا بین الملل خودتون باید تست کنید)
    الان آپلودسنترهایی که دانلود ازشون داخلی حساب میشه uploadboyوshatelland(فقط مشترکین شاتل میتونن تو سنترش فایل آپلود کنن)هستش.تو آپلودبوی هم تا چند وقت پیش میشد با لینک فایل آپلود کرد که جدیدا این قابلیت رو هم برای اکانت های رایگان برداشتن!
    Last edited by Hosseinymy; 08-06-2019 at 12:36.

13. این کاربر از Hosseinymy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

15. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

قابل توجه دوستان و اساتید گرامی.

اخبار 18:30 هم امروز نشون داد، اگر شکایتی دارید نسبت به تغییر سرویس تون و حجم بین الملل تون به 195 زنگ بزنید.

شماره ملی - خط موبایل به نام همون کد ملی برای اعتراض کافی هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •