تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2280 از 4105 اولاول ... 1280178021802230227022762277227822792280228122822283228422902330238027803280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,791 به 22,800 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نه عزیز ما کلا دو جیب توی اموزشی پوشیدم و فقط روز اخر پهار جیب پوشیدم
    بگذریم
    این رسته عمران چه شکلیه؟؟؟؟

مهمتر از اون گوشی ساده نمیشه برد توی یگان

فک کنم رسته عمران این باشه

مونده به پادگانتون که گیر بدن یا نه
    یه ماه که بگذره، با دژبانا دوست میشین و گیر نمیدن که ببرین داخل
    فقط داخل باید مواب باشین که تو دستتون نبینن

2. 2 کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز که جواب دادی
    اینکه میگن سپاه برج 6 نیرو نمیگیره درسته؟
    آیا با وجود غیبت هم میشه پذیرش گرفت؟
    باز هم تشکر
    شایعه ای بیش نیست.

اگه به حالت عادی بخوای اقدام کنی برا پذیرش نمیشه ، ولی با بند پ میشه.

سلام
    من سال 1391 به خدمت سربازی رفته بودم. (البته ارتش). قبلا آموزشی دو ماه تو عجبشیر بودم که پدرمون را درآوردند و دو ماه هم به علت اینکه کد خوردم تو اصفهان بودم و یه ماه هم گروه 33 پرندک رباط کریم که فقط واسه تسویه رفته بودم. که به علت قبولی در ارشد از خدمت ترخیص شدم. حدود 151 روز در ارتش خدمت کردم. این دفعه برگه سفیدم که اومد افتادم 01 تهران. بعد رفتیم پادگان و بلافاصله یه فرمی را پر کردیم و بهمون تا 16 تیر مرخصی دادند و گفتند که شانزدهم بیاییم و امریه مون را بگیریم. چون ما اعزام مجدد هستیم دیگه آموزشی نداریم. (البته فقط تو ارتش اینطوریه که اگه بیش از چهار ماه خدمت کنی دیگه آموزشی نداری و نیروی انتظامی باشی باید یه ماه آموزشی ببینی)
    من برادرم بزرگتر هستم و برادر کوچکتر من الان در نیروی هوایی نوژه همدان خدمت می کنه. من جز شرایط دار حساب می شوم و خیلی امیدوارم که بیفتم شهر خودمون میانه ولی تو قسمت شرایط داری نوشته بود که وقتی برادر بزرگتر در حال خدمت باشه برادر کوچکتر می تونه از این مزیت استفاده کنه و بیفته شهر خودش. سوالم اینه که آیا فرقی می کنه که کدوم برادر از این شرایط استفاده کنه؟ یعنی الان من که برادر بزرگتر هستم نمی تونم بیفتم شهر خودمون؟ لطفا کسی که از شرایط دو برادر حین خدمت استفاده کرده و یا اطلاعات دقیقی داره جوابمو بده. مرسی
    شما کلا میتونستی منتظر باشی خدمت برادرت تموم شه بعد بری خدمت.

برگه اعزام به خدمت نیومد درب خونه
    از کجا پیگیری کنم؟
    الا 12 روزه
    اگه منظورت برگه سبزه که اگه خودت نیازی بهش نداری اصلا مهم نیست و اطلاعاتش رو میتونی از +10 بگیری و حتی المثنی.

ولی برگه سفید حتما باید داشته باشی حتی شده المثنی.

4. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

6. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مگه پلیس+10 نداد بهتون؟
    برا کمیسون پزشکی اقدام کردم
    که تو کمیسون رد شدم ، گفتن برگه تاریخ اعزام پست می شه میاد درب خونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان من دارم کاره معافیت کفالت میگیرم پدره من رو خوده کمیسون نظام وظیفه شرایطشو تایید کردن برادرم که کارت پزشکی از نظر چشمی رو دارن رد کردن و فرستادن بیمارستان امام سجاد دکترها برادرمو دیدن و اپتومتریستش که گزارش اصلی رو مینوشت به برادرم گفت معاف میشی برادرم گفت من معافم برای برادرم که میخواد کفالت بگیره میخوام گفت اونم میشه دیروز نظام وظیفه بهم اس ام اس داد بیا کمیسون بدوی شرکت کن ولی دیر ابلاغ کرده بودن رفتم نظام وظیفه برای هفته بعد یک شنبه نامه داده که شرکت کنم نوشته جهت دریافت جوابیه از کمیسیون پزشکی و شرکت در کمیسیون بدوی
    حالا این بدوی چیه به نظرتون قبول کردن یا نه
    مرسی

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

برا کمیسون پزشکی اقدام کردم
    که تو کمیسون رد شدم ، گفتن برگه تاریخ اعزام پست می شه میاد درب خونه
    هنوز دیر نشده
    ولی اگه خیلی عجله داری که بدونی تاریخ اعزامت کی هستش، میتونی از پلیس+10 المثنی بگیری (هزینه اش 250 تومن)

10. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    امریه ی من خورده سا ع س آجا رسته بهداشت و درمان...میخوام بدونم چجور جاییه و محیط و برخوردشون چطوره؟یه چیزایی بهم گفتن یکم وحشت کردم!

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام دوستان من دارم کاره معافیت کفالت میگیرم پدره من رو خوده کمیسون نظام وظیفه شرایطشو تایید کردن برادرم که کارت پزشکی از نظر چشمی رو دارن رد کردن و فرستادن بیمارستان امام سجاد دکترها برادرمو دیدن و اپتومتریستش که گزارش اصلی رو مینوشت به برادرم گفت معاف میشی برادرم گفت من معافم برای برادرم که میخواد کفالت بگیره میخوام گفت اونم میشه دیروز نظام وظیفه بهم اس ام اس داد بیا کمیسون بدوی شرکت کن ولی دیر ابلاغ کرده بودن رفتم نظام وظیفه برای هفته بعد یک شنبه نامه داده که شرکت کنم نوشته جهت دریافت جوابیه از کمیسیون پزشکی و شرکت در کمیسیون بدوی
    حالا این بدوی چیه به نظرتون قبول کردن یا نه
    مرسی
    بدوی همون کمیسون اصلیه که نظر اون برا معافی شرطه.

قبولیش هم دست خداست...

13. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه THE CORRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان کسی ادرس مرکز اموزش پشتیبانی شهید امانی رو بلده؟

داره خودمونی میشه omid lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض تقاضای معافیت درحین تحصیل مجازشد

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در اجرای ماده 39 قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب سال 1390، آیین نامه اجرایی معاینه و معافیت پزشکی مشمولین وظیفه تدوین و جهت تصویب هیات وزیران تقدیم شد که هیات وزیران آن را تصویب و ابلاغ کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرتیپ دوم پاسدار موسی کمالی اظهار داشت: آیین نامه فوق از سوی ستاد کل نیروهای مسلح جهت اجرا به مبادی ذیربط ابلاغ و از تاریخ یکم مرداد سال جاری وضعیت مشمولین وظیفه بر اساس این آیین نامه رسیدگی خواهد شد.

سردار کمالی همچنین اذعان داشت: برای انتخاب مشمولین سالم و قادر به خدمت با توجه به مدرک تحصیلی، آخرین بیماری ها، شناسایی و به روز رسانی شده و کلیه مشمولین اعزامی قبل از اعزام بر اساس این آیین نامه معاینه و به 4 گروه تقسیم می شوند.

وی در ادامه به تشریح گروه های مذکور پرداخت و تصریح کرد: گروهی که از لحاظ جسمی و روانی سالم بوده و قادر به خدمت هستند، مشمولانی که به دلیل بیماری یا نقص عضو فقط توان انجام خدمت در امور غیررزمی را دارند که به عنوان معاف از رزم به خدمت اعزام خواهند شد، افرادی که به دلیل بیماری جسمی و روانی موقتا قادر به انجام خدمت نیستند که حداکثر تا 2 سال از معافیت موقت استفاده خواهند کرد و گروه چهارم عده ای که به دلیل بیماری یا نقص عضو قادر به انجام خدمت دوره ضرورت نیستند؛ چهار گروه مشمولان طبق آیین نامه جدید را تشکیل می دهند.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: کلیه مشمولین قبل از اعزام معاینه و کسانی که قادر به خدمت نیستند یا خودشان به رای پزشک اولیه اعتراض داشته باشند به شورای پزشکی شهرستان معرفی می شوند و کسانی که به رای شورای پزشکی شهرستان نیز اعتراض داشته باشند به شورای پزشکی استان معرفی خواهند شد که رای شورای مذکور لازم الاجرا خواهد بود.

وی در ادامه افزود: یکی از نکات برجسته آیین نامه فعلی این است که رسیدگی به تقاضای معافیت پزشکی در حین تحصیل که قبلا ممنوع بوده در خصوص بیماری ها و نقص عضوهایی که مقطع تحصیلی در آن اثر ندارد مجاز شمرده شده است.

سردار کمالی در پایان تاکید کرد: یکی دیگر از نکات برجسته آیین نامه فوق این است که مقطع تحصیلی در معافیت پزشکی اثرگذار بوده و فارغ التحصیلانی که می توانند مشاغل مربوط به تخصص خود را با وجود بیماری یا نقص عضو بدون مشقت در جامعه انجام دهند به عنوان معاف از رزم به خدمت اعزام خواهند شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •