تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2280 از 2365 اولاول ... 1280178021802230227022762277227822792280228122822283228422902330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,791 به 22,800 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

من یه چیزی اضافه کنم اینکه برند هلیکس Helix هیچ کواک قدرتی نداره که کیفیت خوبی هم ارایه بده مثل Focal 710 ، و بهترین کامپش برای خاورمیانه یا شایدم کلا حتی به پای 165V1 فوکال نمیرسه چه برسه بالاتر

ولی در ضمینه تکنولوژی ساخت آمپلی فایر کلی جایزه گرفته و از بهترین مهندسی های بازار هست و تیم فوق العاده ای داره

اول از همه بگم مطلب زیر تنها در مورد در هم ریزی صداست و برتر بودن یه آمپ از کیفیت ساخت خوبش تا قطعات تا قدرت تا مدل صدای خطی و خروجی و تا خیلی چیزای دیگه ای اهمیت و تاثیر داره

از در هم ریزی صدا حرف زدیم و دیستورت شدن گفتید

خب توی تست آمپلی فایر ها چه چیزی سنگ محک این حرف هست ؟ عدد THD و عدد ( S2N ( SiGnal to Noise

معنی عبارت THD که شرکت های میدن چیه ؟

THD = Total Harmonic Distortion

معنی کردن هم فکر نکنم نیاز باشه

اندازه گیری دیستروشن از هارمونیک موجود در یک سیگنال هست و به عنوان نسبت مجموع قدرت تمام اجزای هارمونیک به قدرت فرکانس اصلی تعریف میشه این دوستمون

خب هر چقدر این عدد کمتر باشه بهتره و در SN هرچی db بالاتر باشه بهتره

این عدد یجورایی مهم ترین عدد در انتخاب آمپلی فایر هست و حتی LED روی آمپ ها برای این عدد تعریف شده هستن

مثلا همین آمپ گرون قیمت و جایزه گرفته Rockford P600-4 این اعداد رو ب ما میده :

Total Harmonic Distortion (THD+Noise) 4-Ohm: <1.0%
    2Ohm: <1.0%

البته جای دیگه THD <0.5% یاد شده

Signal-to-Noise > 85 dB

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این اعداد برای Helix :

0,02 % THD

108 dB

خب نتایج گویاست

ب عنوان آخرین مطلب از این بحث خواستم بگم شاید هلیکس در ارزون ترین محصولش نتونسته باشه توی صدای خطی ب خروجی JL AUDIO یا RockFord یا فلانی برسه و صد البته قرار نیست فیل با فنجون مقایسه شه ، ولی نشون داده که خیلی خیلی خوب عمل کرده و برای خیلی ها لذت آمپ های بالای یک ملیونی رو برای قشر کارمند ارمغان آورده و در بعضی پارامترها چه بسا پیشی گرفته

امیدوارم گرونش نکنن این آمپ بی نظیر ۴۰۰ هزار تومنی رو

پیروز باشید
    Last edited by ravani_13; 23-11-2017 at 18:57.

2. 6 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.امیر جان..خیلی ممنونم..
    به نظر شما سیم سابها را عوض کنم گیج چند بگذارم خوبه؟؟؟
    امیر جان به نظرت توی پراید مثل من دو تا ساب ام لاین 10 بیس بهتر وقوی تری میدهد یا اینها را بفروشم یک rs12 بخرم ؟؟؟؟
    در ضمن یکی ایرادهای ساب من فکر کنم لیتراژ پایین ان است توصیه شده گلیدن 22 لیتره اما این سابها 12 لیتر درست شده!!!!
    حجم خالص بتکس هاتون12 لیتر خالصه؟!!!
    کمه گلم.فکر کنم قبلا هم عرض کرده بودم.12 لیتر خیلی کمه.تو باکس سیلد مجاز به تلورانس + - 10% حجم توصیه شده داریم.شما حجم رو درست کن صداتون خیلی خوب میشه.

4. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من یه چیزی اضافه کنم اینکه برند هلیکس Helix هیچ کواک قدرتی نداره که کیفیت خوبی هم ارایه بده مثل Focal 710 ، و بهترین کامپش برای خاورمیانه یا شایدم کلا حتی به پای 165V1 فوکال نمیرسه چه برسه بالاتر

ولی در ضمینه تکنولوژی ساخت آمپلی فایر کلی جایزه گرفته و از بهترین مهندسی های بازار هست و تیم فوق العاده ای داره

اول از همه بگم مطلب زیر تنها در مورد در هم ریزی صداست و برتر بودن یه آمپ از کیفیت ساخت خوبش تا قطعات تا قدرت تا مدل صدای خطی و خروجی و تا خیلی چیزای دیگه ای اهمیت و تاثیر داره

خب توی تست آمپلی فایر ها چه چیزی سنگ محک این حرف هست ؟ عدد THD و عدد ( S2N ( SiGnal to Noise

اندازه گیری دیستروشن از هارمونیک موجود در یک سیگنال هست و به عنوان نسبت مجموع قدرت تمام اجزای هارمونیک به قدرت فرکانس اصلی تعریف میشه این دوستمون

این عدد یجورایی مهم ترین عدد در انتخاب آمپلی فایر هست و حتی LED روی آمپ ها برای این عدد تعریف شده هستن

Signal-to-Noise > 85 dB

این اعداد برای Helix :

0,02 % THD

108 dB

خب نتایج گویاست

ب عنوان آخرین مطلب از این بحث خواستم بگم شاید هلیکس در ارزون ترین محصولش نتونسته باشه توی صدای خطی ب خروجی JL AUDIO یا RockFord یا فلانی برسه و صد البته قرار نیست فیل با فنجون مقایسه شه ، ولی نشون داده که خیلی خیلی خوب عمل کرده و برای خیلی ها لذت آمپ های بالای یک ملیونی رو برای قشر کارمند ارمغان آورده و در بعضی پارامترها چه بسا پیشی گرفته

پیروز باشید
    سلام دوست من..فقط چند نکته..توی این یک سال اندی تجربه یک سیستم معمولی..
    من کواک هلیکس اول خریدم البته کواک کیفیتی است وبیس ضعیفی دارد..دوستان به من گفتند اول کامپ جلو بخرم بعد اگر دوست داشتی یا کواک یا ساب...من گوش نکردم وبرای ارزونی راه اندازی کواک هلیکس e69x خریدم..صدای خیلی خوبی داره اما بیس ضعیف است بعد چند وقت احساس کردم وقتی صدا از عقب به گوشم می خوره احساس بدی به من دست میدهد حالت سردرد و خستگی بعد هم مجبور بودم صدای پخش را زیاد کنم که سرنشینان عقب ناراحت می شودند..بعد به توصیه دوستان کامپ هلیکس e62c خریدم وجلوی پراید صبا نصب کردم..با اینکه وات پایینی داشت حدود 60 وات باز برای من راضی کنند بود..واحساس خیلی بهتری دارم که صدا از زاویه 45 درجه به من می رسه البته اگر مثل استریو صدا از جلو می امد که خیلی بهتره اما توی ماشین این امکان پذیر نیست...اوایل با فیدر پخش تا R7 جلو میدادم..اما الان اکثر اوقات فقط صدا کامپ جلوست و یک ساب ام لاین هم خریدم با این هلیکس وات ضعیفی داره و پراید ماشین اصلا ابندی نیست از صدا راضی ام.....
    هدف من ازنوشتن این مطلب اگر می توانی یک کامپ خوب با وات بالای 100 وات ویک ساب در باکس بهترین صدا راداری...اگر دوست داری یک امپ دوکانال مثل G2 هلیکس بگیر (((که روی 4 اهم 125 وات میدهد که اگر یک زمانی به وات بالاتر نیاز داشتی مجبور به تعویضش نباشی اگر گران است استوک بخر))) ویک امپ مونوی برای ساب...به نظرم بهترین است....
    Last edited by poloton7; 23-11-2017 at 19:28.

6. 5 کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Signal-to-Noise > 85 dB

این اعداد برای Helix :

0,02 % THD

108 dB

خب نتایج گویاست

پیروز باشید
    سلام.
    اول تشکر کنم از مقایسه خوبتون.
    یه توضیح بدم. نمیدونم چرا شرکت راکفورد انقدر امارو ارقام امپاشو متواضعانه میده. در اکثر اعداد اعلامی که در سایت میبینیم وقتی به اندازه گیری های عملی نگاه میکنیم امار بسیار بهتری رو شاهد هستیم در thd و wattage و signal to noise به اندازه گیری های سایت pasmag نگاه کنید. امار اندازه گیری شده این امپ و دقت کنید.
    در عوض شرکت هلیکس تقریبا امار دقیقی میده و و اعدادش به واقعیت بسیار نزدیکه.
    مخلصم.

8. 6 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام.امیر جان..خیلی ممنونم..
    به نظر شما سیم سابها را عوض کنم گیج چند بگذارم خوبه؟؟؟
    امیر جان به نظرت توی پراید مثل من دو تا ساب ام لاین 10 بیس بهتر وقوی تری میدهد یا اینها را بفروشم یک rs12 بخرم ؟؟؟؟
    در ضمن یکی ایرادهای ساب من فکر کنم لیتراژ پایین ان است توصیه شده گلیدن 22 لیتره اما این سابها 12 لیتر درست شده!!!!
    من ساب m12 گلیدن دیدم با باکس شرکتی دقیقا دو برابر این بود باکسش ذوزنقه ای پورتد بود به نظرم یک باکسی شبیه باکس اصلیش درست کن البته فکر نکنم توی پراید جا بشه دوتاش یا ممکنه کل فضای صندوقو اشغال کنه در هر صورت به نظرم طبق راهنمایی های اقا حمید باکسشو طراحی کن
    در مورد تکون نخوردن ساب هم همونطور که قبلا گفتم از خروجی های پخشه پخش خروجی هاش 1ولت یا شاید هم کمتر باشن من تست کردم رو گین 4ولت سابووفر لولو تا اخر یعنی لول10 زیاد کردم بعد اومدم سابووفر لول رو صفر تنظیم کردم و در عوض گینو به اندازه سه چهارم باز کردم یعنی یخورده از 1ولت بیشتر با شرایط قبلی یعنی گین 4ولت و سابووفر لول 10 برابر بود
    Last edited by farshad0123; 24-11-2017 at 02:05.

10. 2 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به همه اساتید و بچه های گل انجمن
    خب یه راست بریم سر اصل مطلب
    اول از همه اینکه من زیاد اهل سیستم بازی نیستم و تا حالا هم اصلا سیستم نبستم و اصلا سر رشته ندارم اگه یه سری سوالات سطح پایین و ابتدایی هست به بزرگی خودتون ببخشید
    یه ماشین سمند ثبت نام کردم که انشالله یکی دو هفته دیگه بهم تحویل بدن و میخوام سیستم صوتیش رو ارتقا بدم، سیستمی که مد نظرمه سیستم های اند هستش و می خوام شفافیت و تفکیک به نهایت باشه داخل ماشین بودجه رو هم الان رو 10 تومن گزاشتم اما خب اگه لازم شد بیشترش میکنم بیشترم موزیک پاپ ایرانی و سبک ترنس گوش میدم البته بعضی وقتها چیزایه دیگه هم پخش میکنم اما درکل صدایی با شفافیت بالا و بیس خیلی نرم میخوام، نمیخوام ماشین از حالت فابریک خارج بشه و به صندوق عقب هم نیاز دارم یه سری از دوستان پیشنهاد ساب زیر صندلی دادن به نظرتون مناسب هست؟
    در کل خوشحال میشم بنده رو راهنمایی کنین

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان ساب تو قیمت های مناسب چی پیشنهاد میدین؟حدود۳۰۰نهایتا یکم بالا پایین
    دوستان خوبم حمید و امیرجان آر اس۱۰ گلیدن پیشنهاد دادن ولی بودجه ام نمیرسه تو فکر کارکرده اش هستم..
    اما فعلا دارم تو قیمت های نو مدنظرم فکر میکنم
    ممنونم

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه اساتید و بچه های گل انجمن
    خب یه راست بریم سر اصل مطلب
    اول از همه اینکه من زیاد اهل سیستم بازی نیستم و تا حالا هم اصلا سیستم نبستم و اصلا سر رشته ندارم اگه یه سری سوالات سطح پایین و ابتدایی هست به بزرگی خودتون ببخشید
    یه ماشین سمند ثبت نام کردم که انشالله یکی دو هفته دیگه بهم تحویل بدن و میخوام سیستم صوتیش رو ارتقا بدم، سیستمی که مد نظرمه سیستم های اند هستش و می خوام شفافیت و تفکیک به نهایت باشه داخل ماشین بودجه رو هم الان رو 10 تومن گزاشتم اما خب اگه لازم شد بیشترش میکنم بیشترم موزیک پاپ ایرانی و سبک ترنس گوش میدم البته بعضی وقتها چیزایه دیگه هم پخش میکنم اما درکل صدایی با شفافیت بالا و بیس خیلی نرم میخوام، نمیخوام ماشین از حالت فابریک خارج بشه و به صندوق عقب هم نیاز دارم یه سری از دوستان پیشنهاد ساب زیر صندلی دادن به نظرتون مناسب هست؟
    در کل خوشحال میشم بنده رو راهنمایی کنین
    سلام دوست عزیز.ان شا ءالله به سلامتی ولی چرا سمند.متاسفانه بدترین ماشین برای سیستم رو انتخاب کردین
    باید حتما درها رو کیک پنل بزنید تا بتونید درایور 16 های اند نصب کنید.ام شما فرمودین نمیخواهید از حالت فابریک خارج بشه.پس باید عرض کنم باید دور یه سیستم خوب رو خط بکشید.یعنی چاره ای ندارید.
    ساب زیر صندلی بد نیست اما اصلا نمیتونه جای یه ساب خوب داخل باکس مناسب رو بگیره.
    اگر نظرتون در مورد تغییرات در از حالت فابریکی عوض شد بفرمائید.

14. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه al2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان یه جفت باند بیضی میخام برای وانت
    زیاد نمیخام پولش بشه
    سیستم و آمپلی و فلان و اینارو نداشتم تا حالا و فعلا هم نیازی ندارم
    دوتا باند معمولی کار راه انداز
    چی پیشنهاد میدید
    ممنون

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام
    دوستان یه جفت باند بیضی میخام برای وانت
    زیاد نمیخام پولش بشه
    سیستم و آمپلی و فلان و اینارو نداشتم تا حالا و فعلا هم نیازی ندارم
    دوتا باند معمولی کار راه انداز
    چی پیشنهاد میدید
    ممنون
    بهترین باندها بدون آمپ عملکرد دلچسبی ندارن ولی خب شما شرایطی که تعیین میکنی باید ما همون رو واسش نظر بدیم

به هیچ عنوان سمت پایونیر و کنوود نرو ، حتی اگر شهرستان کوچیک هستی از سایتهای معتبر خرید انجام بده . قیمت نگفتی ولی من چندتا گزینه بهت میگم که واقعا توی حد و طبقه خودشون خوبن

چون ساب و آمپ و اینا خبری نیست و ارتقا هم حالا حالا نمیخوای بدی پس من مجبورم کواک بهت معرفی کنم

1.... JBL GX 963E خیلی خوش صداست و کلا بدون آمپ راه اندازی میشه و قدرت و کیفیت مناسب رو با هم داره قیمت حدود ۲۲۰ تومن

2.... Infinity Reference 9623ix از جی بی ال بالا کمی قدرتی تر هست و وکال بهتری داره ولی بیس و گرمی صدای 963E بهتره هنوز قیمت حدود ۳۰۰

3.... Helix Esprit E69X پرتاب صدای کمتری از همه ی گزینه ها داره ولی تفکیک صدای عالی و خروجی گوشنوازی داره البته اتاق رو بد پر نمیکنه ولی اگه بلند موسیقی گوش میدی باید بدونی که کاملا کیفیتی هست تا قدرتی . قیمت حدود ۳۱۰

گزینه های بهتر و البته کمی گرونتر مثل JBL GTO 939 و Focal 690 هم هستن ولی بدون آمپ هدر دادن پول هست خریدشون .

از ۳ گزینه بالا بهتر جایی نیست و نگرد

پیشنهاد من گزینه اول هست ولی اگه قدرتی تر میپسندین و قدرت از کیفیت کمی براتون اهمیت بیشتری داره اینفینیتی رو بردارین . البته اینفینتی هم کیفیت مناسبی داره اشتباه نشه

JBL حتی در باندهای ارزونش عجیب خوش صدا کار میکنه و کمپانی غافل گیر کننده ای هست
    Last edited by ravani_13; 24-11-2017 at 22:49.

17. 3 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •