سلام
من افت سرعت ندارم ( اندیشه - انزلی )
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
من افت سرعت ندارم ( اندیشه - انزلی )
کسی خبر داره چطوری میشه این پین افزایش سرعت تشویقی اندیشه رو فعال کرد؟
من یکی الان یکی خریدم، توی قسمت هدایا نیست.
پرداخت هم 100% تکمیل شده.
فعلا منطقه 2 و 3 لاهیجان تحت پوشش هست
چند روز پیش عرض کردم اسیاتک در توسعه شهرها خیلی فعاله و تقریبا هر هفته 5/6 مرکز جدید راه اندازی میشه ، در گیلان هم تقریبا 1 سال میشه که فعال شده و قبل اون فعالیت چندانی نداشت
چون پهنای باند گیلان به خاطر عدم همکاری مخابرات مشکل داشت توسعه در شهرهای جدید متوقف شده بود که این مشکل حل شده ، خبری از راه اندازی مرکز جدید باشه اعلام میکنم همین جا
مرکز شهر بازارجمعه این هفته راه اندازی شده
فعلا منطقه 2 و 3 شهر لاهیجان تحت پوشش هست
چند روز پیش عرض کردم اسیاتک در توسعه شهرها خیلی فعاله و تقریبا هر هفته 5/6 مرکز جدید راه اندازی میشه ، در گیلان هم تقریبا 1 سال میشه که فعال شده و قبل اون فعالیت چندانی نداشت
چون پهنای باند گیلان به خاطر عدم همکاری مخابرات مشکل داشت توسعه در شهرهای جدید متوقف شده بود که این مشکل حل شده ، خبری از راه اندازی مرکز جدید باشه اعلام میکنم همین جا
مرکز شهر بازارجمعه این هفته راه اندازی شده
خوشم اومد کسی در مورد شاتل توضیح نداد و این یعنی ...... تصویب شد!ok
![]()
آشنای اول ظاهرا بدون اطلاع ترافیک مازاد رو حذف کرده ! 2 گیگ حجم خریدم امروز ، جای 2.5 گیگ ، همون 2 گیگ ثبت شد ! جالبه بدون هیچ اطلاعیه ای اینکارارو میکنن و حتی الان بخوای ترافیک بخری هم تو سایت عنوان شده ترافیک مازاد و قیمت ها هم همونن !
+
دو تا بُز رو میزاشتن پشتیبانی احتمالا سایت رو بهتر بروز میکردن![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 13-06-2015 at 13:26.
مخابرات گیلان تسلیم خواسته ی کاربران شد
چندی مطلبی با عنوان " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " در سایت قرار دادیم و گلایه های خود را از این ارگان دولتی که تنها توزیع کننده ی پهنای باند در کشور است ، اذعان داشتیم.از حدود ۱ سال پیش که آسیاتک به طور جدی وارد عرصه اینترنت پرسرعت گیلان شد ، پیگیری برای افزایش پهنای باند مراکز با جدیت پیگیری میشد ، مخابرات گیلان با بهانه های عجیب !! ۲ سال از ورود شرکت انتقال داده های آسیاتک به این بازار جلوگیری میکرد و سرانجام از سال گذشته این مسیر روان تر شد تا به امروز که بیش از ۶۰ مرکز مخابراتی در گیلان تحت پوشش خدمات آسیاتک قرار دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by asiatechgil; 13-06-2015 at 20:22.
گویا اپلود رو رایگان کردند. توی ریز مصرف مقدار حجم کم شده برابر حجم دانلود شدست. اینطوری خیلی بهتره به نظر من
من تازه اشنای اول گرفتم. امروز وصل شد سرویس ۲ مگ ۳ گیگ
به زور گفتن یک ساله باید بگیری چون خط تلفنتون کابل برگردان شده. حالا سوالم اینه الان این سرویسی که دارم طبق قرارداد شامل دانلود رایگان میشه؟ سرعتش حدودا تو ساعات رایگان چقدره؟
باید مودمو ساعت ۳ خاموش روشن کنم یا خودش میفهمه؟
آقا یکی به من بگه از دست پارس آنلاین چه کنم ؟ امشب اصلا نمیشد با اسکایپ حرف بزنم .آخرین سرعت رو دارم بازم هزار تا مشکل داره .
بله شامل میشه.سرعت همون رنج 210 220 تو ساعت رایگانه.خیر نیازی به خاموش کردن نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)