خوب بعد چند وقت برگشتم به تاپیک
اول هم باید قهرمانی رو تبریک بگم البته خیلی دیر شده و با رفتن امیر همه چیز ها خراب شد
خوب بعد چند وقت برگشتم به تاپیک
اول هم باید قهرمانی رو تبریک بگم البته خیلی دیر شده و با رفتن امیر همه چیز ها خراب شد
جلالي: از رفتار باشگاه استقلال ناراحتم
خبرگزاري فارس: سرمربي فصل گذشته تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: احساس ميكنم با نام من بازي شده و از اين مسئله ناراحتم.
مجيد جلالي در گفت و گو با خبرگزاري فارس در باره اينكه گفته مي شود يكي از گزينه هاي احتمالي سرمربيگري فصل آينده استقلال است اظهار داشت: اگر در فهرست گزينه هاي اصلي استقلال بودم حتما با من تماس گرفته مي شد. اينگونه خبرها برايم تازگي ندارد و ذهنيت خوبي نسبت به اين نوع رفتارها ندارم.
وي افزود: از اينكه مي بينم هر روز در روزنامه به اين موضوع پرداخته مي شود ناراحتم. چون هنوز هيچ اتفاقي رخ نداده و اين روند حرفه اي نيست. نمي پسندم كه استقلالي ها اينگونه با اسم افراد بازي كنند.
جلالي تاكيد كرد: همه از اين ماجرا حرف مي زنند؛ اما خود ما از اين مسائل اطلاعي نداريم. صراحتا مي گويم وقتي كه فقط احتمال يك اتفاقي وجود دارد و اينگونه، اخبار مطرح مي شود به هيچ وجه حاضر به همكاري با اين مجموعه نيستم.
جلالي در باره پيشنهاد مقاومت سپاسي گفت: قرار است چهارشنبه به شيراز بروم. پيشنهادهايم را بررسي و سپس تصميم گيري مي كنم. براي خود اهدافي دارم كه بايد براي رسيدن به آن امكانات را بسنجم.
وي تصريح كرد: هميشه از سال هاي قبل نوع فعاليت تيم سپاسي را دوست داشته ام. چون اين روند به نفع فوتبال ما است؛ اما به هر حال من هم ايده هايي دارم. نمي خواهم تا 15 سال ديگر مربيگري كنم. پس بايد تصميمي بگيرم تا بتوانم به اهدافم برسم.
محمدی و شیری با استقلال یکساله بستند
محمد محمدی (دروازه بان پیکان ) و مهدی شیری ( هافبک برق شیراز ) امروزطی مذاکراتی با مسئولین باشگاه استقلال قرارداد یکساله خود را جهت حضور در این تیم امضا کردند.
مهدي شيري كه يك فصل نيز در اين تيم حضور داشت بار ديگر و اين بار بدون حضور قلعه نويي در تيم آبي پايتخت بازي خواهد كرد. شيري و محمدی طي مذاكراتي كه با آشتياني مديرعامل استقلال انجام دادند به اين تيم پيوستند.
واعظى آشتيانى : گزينه هاى سرمربيگرى استقلال فقط خارجى هستند
تهران IranSport.Net - اميررضا واعظى آشتيانى مديرعامل باشگاه استقلال طى اظهارنظرى گفت: گزينه هاى سرمربيگرى تيم استقلال براى فصل آينده داخلى نيستند و تنها گزينه هاى خارجى مدنظر است. وى افزود: در حال بررسى گزينه هاى مناسب براى هدايت تيم هستيم و تمام افراد مدنظر ما خارجى هستند. وى با اشاره به اين كه تيم استقلال در فصل آينده بايد در ۳ جام باشگاه هاى آسيا، حذفى و ليگ برتر حضورى مقتدرانه داشته باشد، تصريح كرد: ما بايد تيم آماده اى را روانه مسابقات كنيم. وى خاطرنشان كرد: در حال بررسى گزينه هاى مدنظرمان و مذاكره با آنها هستيم تا بهترين فرد را انتخاب كنيم. واعظى آشتيانى در پاسخ به اين سوال كه آيا حضور «زمن» و «توشاك» در تيم استقلال صحت دارد يا خير؟ تاكيد كرد: هنوز هيچ گزينه اى صد درصد نشده و اينها حدس و گمان رسانه اى است. مديرعامل استقلال گفت: تا چند روز آينده تكليف سرمربى تيم را مشخص مى كنيم و اين خبر از طريق منبع رسمى باشگاه اعلام خواهد شد
تمرین استقلال با حضور قلعه نویی و در غیاب تماشاگران برگزار شد
تمرین روز دوشنبه تیم فوتبال استقلال در شرایطی برگزار شد که امیرقلعه نویی با لباس شخصی حضور داشت و نظاره گر کار شاگردانش بود.
به گزارش خبرنگار مهر ، در این تمرین که از ساعت 17 امروز در ورزشگاه شهید دستگردی برگزار شد امیرقلعه نویی حضور داشت ودر غیاب تماشاگرانی که پشت درب های بسته ورزشگاه مانده بودند، تمرینات آبی پوشان را زیر نظر گرفت.
فرهاد مجیدی و منیعی به همراه بازیکنان ملی پوش استقلال از غایبان تمرین امروز بودند و کوشکی و جباری هم مصدوم بودند. پیروز قربانی هم که به خاطر مصدومیت با تیم ملی تمرین نکرده بود دقایقی در تمرین استقلال حاضر شد و با قلعه نویی گفتگو کرد.
تمرینات تیم فوتبال استقلال روز سه شنبه تعطیل است و براساس اعلام کادر فنی قرار است این تیم روز چهارشنبه در دیداری تدارکاتی به مصاف تیم جوانان این باشگاه برود.
غيبت 3 بازيكن و توقف خودروي قلعه نويي
خبرگزاري فارس: 3 بازيكن تيم فوتبال استقلال در تمرين امروز غايب بودند.
به گزارش خبرگزاري فارس، استقلال امروز در ورزشگاه دستگردي و با حضور امير قلعه نويي تمرين كرد.
سرمربي استقلال در اين تمرين لباس شخصي برتن داشت و نظاره گر بود.
علي نظري جويباري سرپرست تيم هم غايب بود. به جز او فرهاد مجيدي، مجتبي جباري و ميثم منيعي بدون دليل خاصيدر تمرين غايب بودند.
پيروز قرباني با لباس شخصي در تمرين حضور داشت و تمرين نمي كرد.
پس از پايان تمرين حدود 100 هوادار استقلال كه پشت در ورزشگاه تجمع كرده بودند، خودروي قلعه نويي را متوقف كردند و خواهان ماندن او در استقلال شدند. قلعه نويي نيز چند دقيقه با آنها صحبت كرد.
استقلال روز آينده تمرين ندارد
قلعه نويي از هواداران استقلال حلاليت طلبيد
سرمربي سابق تيم فوتبال استقلال تهران با بيان اينكه رفتنش از اين تيم قطعي شده است، از هواداران اين تيم خواست حلالش كنند.
امير قلعه نويي كه عصر دوشنبه در تمرين تيم فوتبال استقلال حاضر شده بود اين مطلب را در گفت وگو با خبرنگاران اعلام كرد.
وي در خصوص دليل جدايياش از تيم استقلال گفت: دليل اصلي جدايي ام از تيم استقلال مصاحبههاي اخير مدير عامل اين باشگاه با شبكههاي مختلف تلويزيوني است.
قلعه نويي اضافه كرد: حدود يك ماه پيش مديرعامل باشگاه از من خواست كه تكليف قراردادم را روشن كنم كه در پاسخ به او گفتم قراردادم را با اين باشگاه سفيد امضا ميكنم.
وي يادآور شد: اين موضوع گذشت تا پيش از ديدار با پيام، بار ديگر مساله قرارداد مطرح و باز هم همان ديالوگها رد و بدل شد.
سرمربي سابق تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به اين كه استقلال متعلق به مردم است افزود: البته شايد اشتباه كردم و بايد مبلغ قرارداد را از پيش مشخص ميكردم.
قلعه نويي در عين حال تاكيد كرد: حتي يك درصد هم احتمال نميدهم در اين تيم بمانم و به طورحتم از اين تيم جدا خواهم شد.
وي درخصوص وضعيت فعلي خود نيز گفت: هنوز وضعيتم صددرصد مشخص نيست اما چون به استقلال تعهد دارم، تا زمان انتخاب سرمربي جديد، تيم را تمرين خواهم داد.
وي در خصوص مذاكراتش با باشگاه مس كرمان نيز گفت: با مسوولان اين باشگاه ارتباط نزديكي دارم از اين رو هر كمكي بتوانم به آنها خواهم كرد. ارتباط من و مسوولان اين باشگاه تنها براي كمك به يكديگر بوده است.
قلعه نويي همچنين خاطر نشان كرد: تاكنون با هيچ تيم داخلي و خارجي مذاكره نكرده ام و انتشار اينگونه اخبار از سوي برخي رسانهها كذب محض است.
مهم ............ مهم
پرسپوليس به دنبال سه بازيكن استقلال
با جدايي امير قلعه نوعي از استقلال احتمال اينكه واعظ آشتياني قرارداد برخي بازيكنان رسمي تيمش را به واسطه رابطه صميمي كه با قلعه نوعي دارند ، تمديد نكند زياد است .
بازيكن هايي نظير وحيد طالب لو ، حسين كاظمي و پيروز قرباني . هرچند گفته مي شود اين نفرات در صورت جدايي از آبي پوشان به تيم آينده قلعه ونوعي خواهند رفت اما پرسپوليس بدش نمي آيد حد اقل يكي از اين سه بازيكن را در فصل نقل و انتقالات به خدمت بگيرد . پست هاي اين سه استقلالي دقيقا همان پست هايي است كه مديران پرسپوليس درشرايط فعلي به دنبال بازيكني خوب براي آن هستند . وحيد طالب لو مي تواند مشكل دروازه باني سرخ پوشان را حل كند پيروز قرباني يك دفاع وسط ايده آل براي اين تيم خواهد بود و حسين كاظمي هم ميتواند در پست هافبك دفاعي مشكل عمده تيم پرسپوليس رابرطرف سازد . افراديكه از سوي مدير عامل پرسپوليس وظيفه دارند براي اين تيم بازيكن جذب كنند بعد از شنيدن جدايي سه بازيكن شاخص استقلال سريعا براي مذاكره با آنها دست به كار شدند . در يكي ، دو سال اخير بارها اين بازيكنان تا آستانه پوشيدن پيراهن پرسپوليس پيش رفته اند با اين وجود مي توان گفت احتمال اينكه آنها اين بار به پيشنهاد سرخپوشان پاسخ مثبت دهند وجود دارد .
هنوز با مس به توافق نرسیده ام/ از استقلال و چهار تیم دیگر پیشنهاد دارم
سرمربی تیم فوتبال مس کرمان در فصل هشتم لیگ برتر گفت: هنوز برای ادامه همکاری با مسئولان این باشگاه به توافق نرسیده ام و اگر خواسته هایم برآورده نشود به پیشنهادات دیگر پاسخ خواهم داد.
پرویز مظلومی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: مذاکرات اولیه را با مس کرمان داشته ام و مسئولان این باشگاه به من قول مساعد برای همه گونه همکاری داده اند و تاکید کرده اند هر بازیکنی که بخواهم را جذب خواهند کرد و اسکلت اصلی تیم فصل گذشته را هم حفط خواهند کرد.
وی ادامه داد: همانطور که باشگاه مس اعلام کرده توافقات ما اولیه بوده و هنوز توافق نهایی حاصل نشده است. من فردا به کرمان می روم تا مجددا با مسئولان مس مذاکره کنم.
سرمربی فصل گذشته مس ادامه داد: من نگران زمان عقد قرارداد با باشگاه مس نیستم. حتی اگر در آخرین زمان فصل نقل و انتقالات و یک روز مانده به شروع مسابقات خواسته هایم برآورده نشود، با این باشگاه قرارداد نمی بندم.
مظلومی افزود: برای من شرایط تیم بسیار مهم است و اگر میلیاردها تومان هم پیشنهاد بدهند حاضر نیستم تا زمانی که خواسته هایم برآورده نشود قرارداد ببندم. به هیچ عنوان به فکر خودم نیستم. اول به باشگاه و موقعیتش فکر می کنم که آیا ابزار مناسب برای تکرار موفقیت ها را خواهد داشت یا خیر.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: من سال گذشته تیم فوتبال مس کرمان را در حالی در اختیار گرفتم که رتبه یازدهم جدول را در اختیار داشت. حتی اگر این تیم در لیگ هشتم سوم نمی شد کسی به من خرده نمی گرفت اما برای فصل آینده که لیگ قهرمانان را هم پیش رو داریم حتی اگر چهارم هم شویم همه از ما ایراد می گیرند و عملکردم را زیر سوال خواهند برد. برای همین ما باید تیمی در حد قهرمانی داشته باشیم.
مظلومی خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان پیشنهاد نجومی به مس نداده ام فقط مبلغ قراردادم نسبت به فصل قبل 25 درصد افزایش یافته است.
وی در ادامه با بیان اینکه به دنبال بازار گرمی نیست تصریح کرد: پنج باشگاه لیگ برتری به صورت مستقیم با من مذاکره کرده اند. نه اینکه این را من بگویم، بلکه خود مسئولان این باشگاه ها در مصاحبه هایشان اعلام کرده اند که مظلومی را می خواهیم. من از استقلال ، ابومسلم ، پاس، سپاهان و مس کرمان پیشنهاد دارم. البته از تیم های دیگر هم پیشنهاداتی رسیده است اما چون این تیم ها مربی دارند صلاح نیست در موردش حرفی بزنم.
پرویز مظلومی تاکید کرد: با تمام این تفاسیر بازهم اعلام می کنم که اولویت اولم مس کرمان است و اگر خواسته هایم برآورده شود با این تیم قرارداد امضا خواهم کرد.
قلعهنويي: به احتمال صفر درصد در استقلال ميمانم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: به اندازه يك بازيكن معمولي هم در استقلال پول نگرفتهام
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس؛ امير قلعهنويي در تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران در مورد تيم آيندهاش اظهار داشت: در حال حاضر در تمرينات استقلال حاضر ميشوم و سر نخواستن من دعوا است.
وي در مورد پيشنهاد باشگاه مسكرمان عنوان كرد: با برهانينژاد؛ مديرعامل مس دوست صميمي هستم. فهرست فصل گذشته اين تيم را من به ايشان دادم و اكنون نيز هر كمكي از دستم بر بيايد براي اين باشگاه انجام مي دهم اما هيچ مذاكرهاي با هيچ تيمي انجام ندادهام.
سرمربي استقلال در مورد اينكه گفته ميشود با وي تماس گرفته شده تا فصل آينده در اين تيم بماند؛ تاكيد كرد: هيچ تماسي با من گرفته نشده و من با هيچ كس صحبت نكردهام. به احتمال صفر درصد در استقلال ميمانم.
قلعهنويي در مورد مصاحبه چند بازيكن استقلال عليه او در روزهاي گذشته عنوان كرد: بازيكن فوتبال همين است. تا زماني كه سرمربي او هستي بهترين مربي دنيا به شمار مي روي اما وقتي نيستي پشت سرت حرف ميزنند. اما من ميگويم هيچ كدام از بازيكنان براي حضور در تركيب ثابت استقلال به اتاق من نيامدند. هر كدام از بازيكنان كه در استقلال بازي ميكردند براساس اعتقادات كادر فني بود. شايد اشتباه من اين بود كه حالا بهترين خط حمله ليگ و يكي از بهترين خط دفاعهاي ليگ را در اختيار داريم.
وي در مورد اينكه همراه استقلال به امارات سفر خواهد كرد يا نه گفت: تا زماني كه در استقلال مسئوليت دارم در خدمت اين تيم هستم. البته هفته آينده هم خودم سفري به امارات خواهم داشت.
قلعهنويي در مورد اينكه اين سفر براي عقد قرارداد با يك تيم خارجي است تصريح كرد: در اين مورد فعلا صحبتي نخواهم كرد.
سرمربي استقلال در مورد وضعيت اين تيم در فصل آينده اظهار داشت: حق ندارم در مورد استقلال حرف بزنم. من زماني هم كه در مس كرمان بودهام هيچ صحبتي عليه باشگاه استقلال انجام ندادم. من مطمئنم فصل آينده نيز استقلال موفق خواهد شد.
سرمربي اسبق تيم ملي در مورد اينكه برخي از بازيكنان گفتهاند با جدايي قلعهنويي از استقلال ميروند گفت: بازيكن بايد به تعهدش نسبت به باشگاه پايبند باشد. امثال قلعهنويي ميآيند و ميروند اما آنها بايد به باشگاه متعهد باشند.
قلعهنويي در مورد اينكه سياوش اكبرپور گفته بعد از قلعهنويي در استقلال نميمانم خاطرنشان كرد: همانطور كه گفتم بازيكن بايد به تعهدش پايبند باشد اما اگر بازيكن با باشگاه به توافق نرسد آن مسئله امري جدا است.
وي در مورد اينكه چرا از باشگاه استقلال جدا ميشود تصريح كرد: يك ماه پيش واعظ آشتياني به من گفت قراردادي با باشگاه استقلال امضاء كن. من گفتم سفيد امضاء ميكنم. ايشان گفت قيمت بده، اما گفتم براي باشگاهي مانند استقلال نرخ تعيين نميكنم. من به خاطر مردم اين كار را ميكنم و فصل گذشته نيز آقاي فتحا... زاده خودش رقم قراردادم را نوشت.
قلعهنويي يادآور شد: قبل از ديدار با پيام مشهد مديرعامل استقلال دوباره صحبت از قرارداد كرد كه گفتم رگم را بزنند زير حرفم نميزنم. با استقلال سفيد امضاء ميكنم اما پس از ديدار با پيام واعظ آشتياني صحبتهاي را در برنامه 90 و ورزش از نگاه 2 انجام داد. پس از اين مصاحبهها تصميم گرفتم با استقلال همكاري نكنم.
قلعهنويي در مورد اينكه پس از جريان فوق به او در مورد مذاكره مجدد پيغام دادند گفت: بله پيغام دادند اما من نيامدم. شايد اشتباه ميكردم كه گفتم به خاطر مردم و استقلال سفيد امضاء ميكنم. من در فصل گذشته به اندازه يك بازيكن معمولي هم به اندازه استقلال هم پول نگرفتم و با اين مبلغ ناچيز دو جام قهرماني براي اين باشگاه كسب كردم.
سرمربي استقلال در مورد اينكه چرا هواداران اين باشگاه حق حضور در تمرينات را ندارند اظهار داشت: اين را از مسئول هواداران باشگاه بپرسيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)