salam man fariborz hastam omidvaram hale hamatoon khoob bashe mikhastam begam nam afzare mobile webkam chejoori kar mikooneh?
salam man fariborz hastam omidvaram hale hamatoon khoob bashe mikhastam begam nam afzare mobile webkam chejoori kar mikooneh?
اول سلام
دوم خوش اومدین به فروم
سوم فارسی نوشتن جز قوانینه
چهارم منظورتون کدوم برنامه است ؟
sis هم میخوره. sisx همون sis با یه امکانات بیشتر. مثل c و ++c
سلام به همه ی بچه های گل
راستش من می خواهم یک گوشی n73 بگیرم و اولین گوشی هست که می خواهم بگیرم از مقایسه گوشی ها به این نتیجه رسیدم که N73 بگیرم حالا چند تا سوال دارم چون مبتدی هستم :
1- موقع خرید N73 چه نکاتی رو باید رعایت کنیم یعنی چه کارهایی انجام بدم که گوشی تقلبی به من ندن و چه کارهایی بکنم که از سالم بودن گوشی مطلع بشم لطفا کامل بگید چون من تا حالا گوشی نداشتم مثلا بگید که دکمه فلان را می زنیم بعد.... شرمنده به خدا روم نمیشه این سوال ها را بپرسم ولی جای دیگه ای بهتر از اینجا پیدا نکردم؟
2- سازنده اصلی این گوشی کدام کشوره؟
3- تو بعضی سایت ها نوشته بود که لیبل بعضی از گوشی ها تقلبی هست چطوری میشه تشخیص داد؟
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
سلام و به فروم خوش آمدین
تمامی سوالت شما بصورت کامل در صفحات اولیه
تاپیک توضیح داده شده اونا رو بخونید اگه بازم سوالی داشتین در خدمتیم
آقا من خدام در اومده هر جا ميرم ميگن اين برنامه واسه ان73 هست وقتي ميگيرم ميبينم پسوند .jar داره آخه رو گوشي من هر چي ميكنم ميبينم نصب نميشه كسي ميدونه چرا......؟؟؟؟؟؟
كسي برنامه هك با بلوتوث داره كه 100%رو ان73 كار كنه......ممنون ميشم اگه بزارين........................!!!!!!!!
سلام
این stereo widenibg,loudness جه تاثیری رو صدا و کیفیت و شاژر دارد؟
در خواست برنامه و بازی در این تایپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)