تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 942 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه vahoodonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من امروز به اتفاق دوستانم به نمايشگاه نرم افزارهاي ديجيتال كه در محل دائمي نمايشگاه هاي تهران است رفتيم من جلوي رفيقام كلي كنف شدم چرا؟ چونكه ايرانسل اصلا در آن منطقه آنتن نميداد واقعا چرا ايرانسل با اين همه تبليغات و حاشيه هايي كه داره نتونسته تا كنون پوشش تهران رو كامل كنه من كه براي خودوم متاسفم زيرا خط دولتيمو فروختم و بجاش با تبليغات دوروغين ايرانسل مشترك اين سرويس شدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

گر حكم شود كه مست گيرند در شهر هرانچه هست گيرند
    بنظر من مديران شركت ايرانسل بايد بخاطر كلاه برداري محاكمه شوند:
    1- شبكه ايرانسل توانائي ارتباط قدرتمند و انتن دهي قابل قبول ندارد.
    2- از هر 10 عدد Sms ارسالي بيش از 5 عدد به مقصد نميرسد در حالي كه قيمت ان دريافت ميگردد و اين راهزني است
    3- از انجا كه رقابت در اينجا رقابتي ناسالم و دور از معيارهاي انسانيست، بنظر ميرسد در ارتباط با شبكه تاليا مشكل داشته باشد. براي مثال ميتوانيد چند تماس مستقيم يا Sms به يك خط 0932 و يك خط 0912 بزنيد و مقايسه كنيد.
    4- همه وعده هاي مديريت ايرانسل در خصوص تخفيف نوروزي و ارتباطات ديتا و اينترنت و Mms تو خالي و دروغ محض بود.
    4- حدود 1 ماه پيش كارت شارژي بقيمت 10500 تومان خريداري كردم كه بر خلاف هميشه لاك روي شماره سريال ان بقدري نا مرغوب بود كه بهيچ وسيله اي نتوانستم لاك را پاك كرده و كد شارژ مجدد را استفاده كنم و تقريبا كارت قلوه كن گرديد. از ان موقع تا حالا با شماره هاي 130 توسط مبايل و 09351400000 تماس گرفته و بجز اخرين بار كه موفق به تماس شدم، در بقيه موارد پيام " موقتا پاسگو نيستيم" گرفته ام. جالب است بدانيد در اخرين بار هم اپراتور قلاب سنگم كرد و گفت بايد به مركز پخش اصلي كارت مراجعه در حالي كه من اين كارت را از روزنامه فروشي خريداري كرده و مورد اعتراض اپراتور هم واقع شدم.

خدا بدادمون برسه با اين همه خصوصي سازي

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

وای خدا چه گیری کردیم با این فرکانسها , بحث فرکانسهای مخابراتی اینقدر مفصله که توی 10 هزار پست هم جمع نمیشه .همون بهتر بی خیال بشیم
    علیرضا F700 فارسی و تقویم شمسی هم داره
    منم یه جایی تو خبرها خوندم که mcte با ایرانسل مشکل دارن اینطوری که نوشته بود رگولاتور فرکانسی که در اختیار ایرانسل گذاشته mcte از همون فرکانس استفاده میکنه
    ولی سعید rizer 8 امریکاییه
    Last edited by علیرضا خارجی; 17-05-2007 at 16:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

2- از هر 10 عدد Sms ارسالي بيش از 5 عدد به مقصد نميرسد در حالي كه قيمت ان دريافت ميگردد و اين راهزني است
    3- از انجا كه رقابت در اينجا رقابتي ناسالم و دور از معيارهاي انسانيست، بنظر ميرسد در ارتباط با شبكه تاليا مشكل داشته باشد. براي مثال ميتوانيد چند تماس مستقيم يا Sms به يك خط 0932 و يك خط 0912 بزنيد و مقايسه كنيد.
    4- همه وعده هاي مديريت ايرانسل در خصوص تخفيف نوروزي و ارتباطات ديتا و اينترنت و Mms تو خالي و دروغ محض بود.
    4- حدود 1 ماه پيش كارت شارژي بقيمت 10500 تومان خريداري كردم كه بر خلاف هميشه لاك روي شماره سريال ان بقدري نا مرغوب بود كه بهيچ وسيله اي نتوانستم لاك را پاك كرده و كد شارژ مجدد را استفاده كنم و تقريبا كارت قلوه كن گرديد. از ان موقع تا حالا با شماره هاي 130 توسط مبايل و 09351400000 تماس گرفته و بجز اخرين بار كه موفق به تماس شدم، در بقيه موارد پيام " موقتا پاسگو نيستيم" گرفته ام. جالب است بدانيد در اخرين بار هم اپراتور قلاب سنگم كرد و گفت بايد به مركز پخش اصلي كارت مراجعه در حالي كه من اين كارت را از روزنامه فروشي خريداري كرده و مورد اعتراض اپراتور هم واقع شدم.

روز از نو روزی از نو
    حالا کی از اول واسه این اقا دوباره بنویسه ؟؟؟؟؟؟؟
    من که دیکه حالشو ندارم فقط با دوستای قدیمی و مشکلات واقعی حال میکنم مخصوصا وحید و سعید
    Last edited by علیرضا خارجی; 17-05-2007 at 16:40.

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

به نقل از روزنامه افسانه شيراز در پي اعتراض خريداران و مشتركان ايرانسل مبني بر عدم پوشش شبكه در بيش از نصف شهر 31 نمايندگي فروش كليه سيمكارتهاي دائمي و اعتباري ايرانسل به كار فروش خود پايان دادند.

اگر بدونيد اينجا چه خبره.همه سريع دارن سيمكارتهاشونو ميفروشن بس كه مزخرفه اينجا.اصلا مفت گرونه.روي يك بيلبرد تبليغاتي ايرانسل با اسپري بزرگ نوشتن برو گمشوووووووووووو
    این ملت شما چقدر با فرهنگن....(به دل نگیری)
    عوض اینکه پاشن یه چارتا ایمیل بزن یا اینکه با 130 تماس بگیرن تا مشکلشون حل شه پاشدن سیم کارت میفروشن؟؟؟ !!!

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

همین مونده که پای شکایت بازی و دادگاه و از این جور مسائل تو تاپیک باز بشه!!!
    برادر من شما میگید چی کار کنیم؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

11

براي کسي پيش اومده اس ام اس هاي ناقص از خطوط دولتي به ايرانسل دريافت کند
    (...)
    این مشکل و فقط گوشیهای سونی اریکسون دارن به منم چند مورد پیش اومده

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

3

به نقل از روزنامه افسانه شيراز در پي اعتراض خريداران و مشتركان ايرانسل مبني بر عدم پوشش شبكه در بيش از نصف شهر 31 نمايندگي فروش كليه سيمكارتهاي دائمي و اعتباري ايرانسل به كار فروش خود پايان دادند.

اگر بدونيد اينجا چه خبره.همه سريع دارن سيمكارتهاشونو ميفروشن بس كه مزخرفه اينجا.اصلا مفت گرونه.روي يك بيلبرد تبليغاتي ايرانسل با اسپري بزرگ نوشتن برو گمشوووووووووووو
    تو شیراز همه مشکلات و از همچین راهی حل می کنید
    چرا دروغ میگی داداش آبروی شیرازی ها رو هم نبر فامیل ما تو شیرازن اصلا همچین چیزی نیست

میگه حدود 80 درصد تحت پوششه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

6

سلام بچه ها یادتون هست آخرین عکسی که از دکل ایرانسل گرفتم بعضی ها گفتن واسه ایرانسل نیست منم گفته بودم که دکل کامل نیست
    من رفتم از صاحب خونه پرسیدم گفت واسه ایرانسله بعد اینم عکس دکل که میکرو ویو روش نصب شده جدیدا... همون دکله
    کیفیت پایینه جون شب بود و 8 ایکس زوم کردم
    علیرضا ما که گفتیم داداش معذرت اون ماله ایرانسله ما اشتباه میکردم بازم به روخمون کشیدی

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

6

چقدر جالبببببببببببببببببببببب ببببببببببببببببب

اون موقع باید MCI و اعدامش کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •