تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 959 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

فکر نکنم نسخه جدید باشه و اون Nanosuit هم اسم اون لباس مخصوصه.
    بله ، همه مشخصات و ----- ها همون گرافیک هست و هیچ فرقی نداره . فقط یه جور پچ ومپ جدید هست.

آخر فروم باز sltavakoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض

ممنون ساسان جان بابت خبر...
    بله مثل اینکه حق با شماست چون اون پایین تصویر Crysis Warhead به عنوان یه برند ثبت شده نوشته شده!

ویرایش:
    Crytek قسمت دوم Crysis رو با نام Crysis Warhead تایید کرده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تا اون جایی که من میدونم یه جایی خوندم که این کمپانی گفته چون که روی قسمت اول بازی خیلی ضرر

کرده دیگه بازی برای pc نمیزنه و میخواد بره به سمت کنسول.

البته فکر کنم جایی که این خبر رو خوندم موصق بود.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا اون جایی که من میدونم یه جایی خوندم که این کمپانی گفته چون که روی قسمت اول بازی خیلی ضرر

کرده دیگه بازی برای pc نمیزنه و میخواد بره به سمت کنسول.

البته فکر کنم جایی که این خبر رو خوندم موصق بود.
    توی کلیک نوشته بود.

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه آقاجون من جای موصق تر خوندم همین site های معروف بازی بود !!! نوشته بود بازهم فقط برای PC

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

تا اون جایی که من میدونم یه جایی خوندم که این کمپانی گفته چون که روی قسمت اول بازی خیلی ضرر کرده دیگه بازی برای pc نمیزنه و میخواد بره به سمت کنسول.البته فکر کنم جایی که این خبر رو خوندم موصق بود.
    دوست عزیز.Cevat Yerli(موسس و مدیر کرایتک) در اواخر ماه آپریل با مجله ی کروات PC play مصاحبه ای رو انجام داد و گفت که به خاطر piracy(دزدی هنری) گسترده در pc،دیگر عنوان اختصاصی برای pc نخواهد ساخت(نه اینکه اصلاٌ بازی برای pc نسازد) که ماه بعد حرفش رو پس گرفت و گفت که این تصمیم به خاطر piracy نیست بلکه به خاطر این است که طیف بیشتری از بازیباز ها از بازی های کرایتک لذت ببرند(!) و پروژه های بعدی برای کنسول ها هم خواهد بود.وقتی اعلام شد Crysis Warhead هم فقط برای pc منتشر می شود Harald Seeley مدیر بخش بازاریابی انجین کرایتک گفت منظور Yerli این بوده که پروژه های جدید کرایتک برای کنسول ها هم خواهد بود و پروژه ی کرایسیس پروژه ی جدیدی نیست و از طرف دیگه ما نمی خواهیم دوستداران pc را نومید کنیم.ولی پروژه های بعدی قطعاٌ برای کنسول ها هم خواهد بود.
    کرایتک نسخه ی اصلاح شده ای از CryEngine 2 رو برای Crysis Warhead به کار خواهد برد.مقامات کرایتک قصد دارند با اصلاح CryEngine 2 لایسنس این انجین رو در اختیار بازی سازهای دیگر قرار دهند که در این صورت باید منتظر اشک های مانیتورها و تلویزیون هامون باشیم!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه NONE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

اقا شما mafia 2 رو بازي كردي؟

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

اقا شما mafia 2 رو بازي كردي؟
    من نسخه تغلبیش رو بازی کردم که فرق چندانی با نسخه 1 نداشت فقط ماشینهاشو دستکار کرده بودند و به جای اون ماشینهای قدیمی ماشینهای جدید رو جایگزین کرده بودند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NONE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

من نسخه تغلبیش رو بازی کردم که فرق چندانی با نسخه 1 نداشت فقط ماشینهاشو دستکار کرده بودند و به جای اون ماشینهای قدیمی ماشینهای جدید رو جایگزین کرده بودند.
    پس اشتباه بوده ممنون

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز.Cevat Yerli(موسس و مدیر کرایتک) در اواخر ماه آپریل با مجله ی کروات PC play مصاحبه ای رو انجام داد و گفت که به خاطر piracy(دزدی هنری) گسترده در pc،دیگر عنوان اختصاصی برای pc نخواهد ساخت(نه اینکه اصلاٌ بازی برای pc نسازد) که ماه بعد حرفش رو پس گرفت و گفت که این تصمیم به خاطر piracy نیست بلکه به خاطر این است که طیف بیشتری از بازیباز ها از بازی های کرایتک لذت ببرند(!) و پروژه های بعدی برای کنسول ها هم خواهد بود.وقتی اعلام شد Crysis Warhead هم فقط برای pc منتشر می شود Harald Seeley مدیر بخش بازاریابی انجین کرایتک گفت منظور Yerli این بوده که پروژه های جدید کرایتک برای کنسول ها هم خواهد بود و پروژه ی کرایسیس پروژه ی جدیدی نیست و از طرف دیگه ما نمی خواهیم دوستداران pc را نومید کنیم.ولی پروژه های بعدی قطعاٌ برای کنسول ها هم خواهد بود.
    کرایتک نسخه ی اصلاح شده ای از CryEngine 2 رو برای Crysis Warhead به کار خواهد برد.مقامات کرایتک قصد دارند با اصلاح CryEngine 2 لایسنس این انجین رو در اختیار بازی سازهای دیگر قرار دهند که در این صورت باید منتظر اشک های مانیتورها و تلویزیون هامون باشیم!!
    اوه اوه نگو ترو خدا که اگه این اینجین دسته UBI بیفته !!! اونم بازیهاشو که نمیشه از دست داد !!!

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اوه اوه نگو ترو خدا که اگه این اینجین دسته UBI بیفته !!! اونم بازیهاشو که نمیشه از دست داد !!!
    UBI خودش موتور های خوبی داره موتور دنیا که داره باهاش farcry2 میسازه خیلی موتور خوبیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •