تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 231 اولاول ... 128178218224225226227228229230231 آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

كسي در مورد Lbi توي ايزو باستر چيزي ميدونه انگار محل قرار گرفتن فايل روي سي دي هست !!

پروفشنال Marmoulak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقا مي تونيد منو تو شكستن قفل نرم افزار گل هاي بهشت راهنمايي كنيد

با تشكر

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط SILWESTER
    مشخصه كه !!!!!!!! در پنجره بالا و سمت راستiso buster. بر روي هر فايلي راست كليك كنيد. در قسمت file properties ميشه اون گزينه ديد.در ضمن شنيده ام كه جنابعالي داريد روي فايلي كه يكي از بچه ها در pc7 براي اجرا نشدن برتامه هاي رايت درست كرده بود كار ميكنيد و مواردي را به آن اضافه كرديد. اگه ميشه نتيجه كار را اينجا هم بيان كنيد.
    مطمئني برنامه ISO Buster رو با برنامه UltraISO اشتباه نگرفتي ؟
    راست كليك روي فايل تو برنامه ISO Buster فقط Properties داره نه File Properties

در ضمن فايل رو هم اگه كامل كنم اينجا هم مي زارم
    گرچه ساختنش براي يه برنامه نويس خيلي راحته

اگه نباشه جاش خالی می مونه ماراتون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    یزد - اردکان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ماراتون
    اگر كسي سي دي حسابداري نوسا رو (حالا ايميج يا جور ديگه) يك جايي آپلود كرده آدرسش رو به اين حقير بده يا اينكه اگه كسي ميدونه چه جوري و با چه برنامه اي ميشه اون رو رايت كرد توضيح بده. اگر هم نشد خوب اگه تاپيكي در اين مورد يعني حسابداري نوسا هست رو ادرس بده. بهرحال من يك چيزي ايميج يا چگونگي ايميج گرفتن از سي دي برنامه رو لازم دارم

ممنون ميشم كمك كنيد
    آقا كسي پيدا نمي شه كمكي به ما بكنه .

به من بدبخت عاجز عليل كمك كنيد. خدا صد در اين دنيا هيچي در آخرت به هتون بده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط termes
    همگی خسته نباشید
    من مشتری پرو پا قرص نرم افزارهای اصلی هستم ولی این اواخر از بس مجبورم شدم در حین یک پژوهش سیدی رو بیرون بیارم بعد دوباره ومسلسل تا آخر تصمیم گرفتم از شما دوستان کمک بگیرم.
    اسم نرم افزارها
    المایده2 البته با یک پروفایل کلون رایت شد ولی ایمیجش که خیلی برام مهمه کار نمی کنه چون سیدی اصلی رو باید چک کنه
    سلام
    اون پروفايل رو ميذاري چون من زدم ايميجش كار ميكنه رو سي كار نميكنه چون اميجش به دردم نميخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه SILWESTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soda
    مطمئني برنامه ISO Buster رو با برنامه UltraISO اشتباه نگرفتي ؟
    راست كليك روي فايل تو برنامه ISO Buster فقط Properties داره نه File Properties

در ضمن فايل رو هم اگه كامل كنم اينجا هم مي زارم
    گرچه ساختنش براي يه برنامه نويس خيلي راحته
    من چقدر گيجم شرمنده سودا جان! درسته منظورم ultra iso بود و گذينه periority هم مال اون برنامه بود. اگه اطلاعاتي داشتي راهنمايي كن كه بدونم periority چيه!!!!!!!!!!

در مورد اون فايل هم اميدوارم زودتر درستش كني. من برنامه نويسي بلد نيستم. ولي ديديم براي درست كردن قفل بايد ياد بگيرم. VB رو از پایه شروع کردم. اگه میدونی این زبان به درد طراحی قفل نمیخوره بگو تا مسیرو اشتباه نرم.و چه زبانی منو در رسوندن به این هدف کمک میکنه؟ممنون از زحمات شما دوست گرامی

پروفشنال persiankitty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط persiankitty
    هر درايوي يك جوري اون رو ميخونه ( اون جوري كه دوست داره ) ... بعضي ها ديتا ميخونند.. ( از اون آدرس هاي نزديك صدا ) ... بعضي ها صدا ميخونند. ... ولي اگر ديتا رو به عنوان صدا بخونه ... اونوقت هدر و ساب هاي بلاك داده توي ايميج خروجي صدا فرض مي شوند. اگر هم ديتا رو ديتا بخونه كه درست خونده ...

يك نتيجه اي هم ميخواستم بگيرم.... وقتي اين درايوها اينجورين ... سازگاري قفل هاي اينجوري چقدره ؟
    خوب
    ديروز داشتم كتاب ميخوندم . اين آقاي Kris Kaspersky هم به موضوع اينجوري اشاره كرده :

Protection mechanisms based on an incorrect TOC cannot bind to any session. Therefore, both sessions must duplicate the contents of the other in hope that the drive at the user’s disposal will read at least one of them. What is the sense in this kind of protection then? Still, there is some sense in this. Although the protection cannot be bound to sessions, it can be bound to the raw contents of the TOC

خلاصه اش اينكه براي اينكه مشكل سازگاري پيش نياد بايد دو تا فصلي كه روي هم روي هم هستند بايد اطلاعات مشابه هم رو داشته باشند كه ما اين شانس رو داشته باشيم كه درايو كاربر بدبخت حداقل يكي از اون دو تا فصل رو بشناسه و بفهمه كه چي به چيه . اين كتاب CD Cracking Uncovered هم بد چيزي نيست اما يك جاهايي روشهايي مثل Patch كردن ATAPI.SYS روي سيستم كاربر رو پيشنهاد كرده كه اصلا توصيه نمي كنم كه به حرفاش گوش بدين.

در مورد كاري كه سودا داره ميكنه ، خواهشم از ايشون اينه كه يك كمي توضيح بده كه داره چيكار ميكنه . يعني مثلا با FindWindow داره برنامه هاي رايت رو ميشناسه ؟ داره Driver ها رو Disable ميكنه ؟ داره RootKit درست ميكنه كه برنامه اش توي Task Manager ديده نشه ؟

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

آره پرشين كيتي عزيز
    يه exe بود دست ما دادند كه توش يه چند تا برنامه رو Find Window ميكرد
    منم با اسمبلي يه چند تا چيز بهش اضافه كردم
    بعد گفتن يه چند تا چيز ديگه هم اضافه كن و ...
    منم ميگم آدم با زبون سطح بالا اينو از اول بنويسه خيلي خيلي راحتتره و اصلا كاري نداره ولي با اسمبلي واااااااي

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

با سلام يكم توضيح و راهنمايي براي كپي فلاپي (قفل كپي كنترول) بدين
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ماراتون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    یزد - اردکان

پيش فرض

نوشته شده توسط ماراتون
    اگر كسي سي دي حسابداري نوسا رو (حالا ايميج يا جور ديگه) يك جايي آپلود كرده آدرسش رو به اين حقير بده يا اينكه اگه كسي ميدونه چه جوري و با چه برنامه اي ميشه اون رو رايت كرد توضيح بده. اگر هم نشد خوب اگه تاپيكي در اين مورد يعني حسابداري نوسا هست رو ادرس بده. بهرحال من يك چيزي ايميج يا چگونگي ايميج گرفتن از سي دي برنامه رو لازم دارم

ممنون ميشم كمك كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •