ببخشید که وسط بحثتون میپرم ولی کسی پی دی افی که توش کامل و از صفر درباره ی لینوکس توضیح داده باشه سراغ داره؟ یه چیز تمیز میخوام
ببخشید که وسط بحثتون میپرم ولی کسی پی دی افی که توش کامل و از صفر درباره ی لینوکس توضیح داده باشه سراغ داره؟ یه چیز تمیز میخوام
توی همین انجمن لینوکس، یه تاپیک هست همون اولا. توش یه نفر اومده چند ده تا پیدیاف عالی گذاشته. من خودم اولش از اونا استفاده کردم. البته لینکشون رپیدشیر هست و اون هم تازگیها فیلتر شده (خودتون بهتر میدونین اینجا توی دلم دارم چی میگم به فیلترینگ!)
چطور کارت گرافیک ATI را در لینوکس در حالت Switchable Graphic خاموش و از اینتل استفاده کنیم؟
گفتم شاید بعضی دوستان مشکلی مثل من داشته باشند.
۱- sudo -s
۲- echo OFF > /sys/kernel/debug/vgaswitcheroo/switch
۳- gksudo gedit /etc/rc.local
قبل از دستور Exit 0 در پنجره باز شده . دستور ۲ را قرار دهید تا با هر ریستارت اجرا شود.
در واقع با این کار، کارت گرافیک Disconnect شده خاموش خواهد شد و چون با حالت Switchable Graphic،گرافیک اینتل Default مورد استفاده قرار می گیره. گرافیک ATI خاموش خواهد شد.(در صورت شرایط مشابه، امکان خاموش شدن گرافیک NVIDIA نیز وجود دارد.
برای من اینکار ۱۰۰٪ جواب داد و گرمای ناشی از روشن بودن کارت گرافیک ati نیز کاملا برطرف شد.
امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره.
Last edited by pcsoft; 25-04-2012 at 05:18.
آفرین! به این می گن یه حرکت لینوکسی...چطور کارت گرافیک ATI را در لینوکس در حالت Switchable Graphic خاموش و از اینتل استفاده کنیم؟
گفتم شاید بعضی دوستان مشکلی مثل من داشته باشند.
۱- sudo -s
۲- echo OFF > /sys/kernel/debug/vgaswitcheroo/switch
۳- gksudo gedit /etc/rc.local
قبل از دستور Exit 0 در پنجره باز شده . دستور ۲ را قرار دهید تا با هر ریستارت اجرا شود.
در واقع با این کار، کارت گرافیک Disconnect شده خاموش خواهد شد و چون با حالت Switchable Graphic،گرافیک اینتل Default مورد استفاده قرار می گیره. گرافیک ATI خاموش خواهد شد.(در صورت شرایط مشابه، امکان خاموش شدن گرافیک NVIDIA نیز وجود دارد.
برای من اینکار ۱۰۰٪ جواب داد و گرمای ناشی از روشن بودن کارت گرافیک ati نیز کاملا برطرف شد.
امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره.
Last edited by MrGee; 25-04-2012 at 20:59.
به قول جادی، حل مشکلات توی لینوکس، باعث بیشتر یاد گرفتن میشه
بخاطر ------ اینکار رو می خوایید انجام بدید؟شما گفته بودین توی کامند dpkg با آپشن root میشه محل نصب برنامه رو عوض کنیم. میشه یه مثال بزنین مثلا برای فایل firefox-11.deb؟
اون طور که من دیدم می شه چندتا instance فایرفاکس رو با هم اجرا کرد.
من با اون سویچها نتونستم این کار رو بکنم، یه روشن غیر استاندارد هست اینکه که فایلهای بسته رو خیلی ساده extract کنید.
dpkg -x packagename.deb /opt
اینجا یه روشن غیر استاندارد دیگه هم گفته شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از جادی گفتی بزار یه نقل قول هم از پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزارم:به قول جادی، حل مشکلات توی لینوکس، باعث بیشتر یاد گرفتن میشه
لینوکس
ماسل کار یا همون خودورهای عضلانی. خودرویی قوی و زیبا که برای هر کسی خوب نیست. باید علاقمند باشین به مکانیک خودرو. باید از آگاهی از مفاهیم خودرو لذت ببرین و پیشاپیش بدونین که احتمالا در صورت خرابی ماشینتون به خاطر موتور قوی اش صداهای عجیب و غریبی خواهد داد که باعث خنده همه خواهد شد. در ضمن بهترین مکانیک ها و بهترین طراح های دنیا این خودرو رو طراحی کردن اما اگر خراب بشه نمی تونین بهشون غر بزنن و باید آماده باشین کسی بهتون بگه «جدی اینجاش خرابه؟ خوشحال می شیم درست کنی به ما هم بگی چطوری درست شده». این خودرو مال کسی است که خودرو و مفاهیمش رو دوست داشته باشه هرچند که می تونین اون رو بعد از تنظیم خوب، به مادرتون هم بدین و مطمئن باشین که در طول ده سال آینده مثل روز اول کار خواهد کرد. یعنی اگر همه چیزش درست بوده درست می مونه و اگر چیزیش خراب بوده، مادرتون غیر ممکنه بتونه درستش کنه.
Last edited by MrGee; 25-04-2012 at 21:12.
آره دیده بودمش اون مطلب رو. باحاله!
یکی از انجمن تکنوتاکس گفت برم اینکارو بکنم. الان من از این استفاده میکنم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دبین تستینگ سیدی اول رو دانلود کردم. اونی که اون پایین گذاشته و واسه xfce و lxde هست. نصبش کردم، ولی جز یه خط فرمان چیزی ندیدم! مثل آرچ بود! با هزار بدبختی گراب رو درست کردم. الان باید چیکار کنم؟
خیلی ساده:
apt-get install gnome*
سلام
دیروز پریروز، مینت رو اوردم بالا. دیر اومد بالا. رمز رو زدم هنگ شدیدی کرد. مجبور شدم دکمه شات داون رو نگه دارم.الان که می خوام دوباره داخلش. خیلی طول می کشه و باز همون داستان. مینت، ابزاری واسه تعمیر داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)