تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 602 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کشور های دیگه دارن با کابل کواکسیال اینترنت 1 تا 10 گیگابیتی میدن اونوقت اینجا ما هنوز درگیر DSL هستیم. انحصار فیبر رو مخابرات ول کنه اوضاع خیلی بهتر میشه.
    انحصاری وجود نداره قضیه چیز دیگس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دقیقا دو سال ازین خبر گذشته

2. 2 کاربر از farshad_scientist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کشور های دیگه دارن با کابل کواکسیال اینترنت 1 تا 10 گیگابیتی میدن اونوقت اینجا ما هنوز درگیر DSL هستیم. انحصار فیبر رو مخابرات ول کنه اوضاع خیلی بهتر میشه.
    مسئله انحصار نیست. همین جایی که الان هم خدمات میدن، یکی میگه ای دی اس ال کافیه برام. یکی میگه 4G بسه واسه من. یکی میگه اصلا اینترنت چیه. یکی میگه میرم کافینت. همین صفحه قبل بنده خدا میگه فقط من یه نفر درخواست دادم. یه سر تایپیک ای دی اس ال تهران بزن. بجای اینکه از این ADSL عذاب خودشون رو خلاص کنند. دنبال اینن که کدوم شرکت بهتره!! باور کنید تعداد درخواست ها زیاد باشه مخابرات از خداشه واسه اینا سرویس رو آماده کنه. ولی چه فایده که هر کس ساز خودشو میزنه.

4. 2 کاربر از Rahpooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مسئله انحصار نیست. همین جایی که الان هم خدمات میدن، یکی میگه ای دی اس ال کافیه برام. یکی میگه 4G بسه واسه من. یکی میگه اصلا اینترنت چیه. یکی میگه میرم کافینت. همین صفحه قبل بنده خدا میگه فقط من یه نفر درخواست دادم. یه سر تایپیک ای دی اس ال تهران بزن. بجای اینکه از این ADSL عذاب خودشون رو خلاص کنند. دنبال اینن که کدوم شرکت بهتره!! باور کنید تعداد درخواست ها زیاد باشه مخابرات از خداشه واسه اینا سرویس رو آماده کنه. ولی چه فایده که هر کس ساز خودشو میزنه.
    من مرکز مخابراتی که میرم می بینم افرادی که به 2 مگ راضی هستند.
    یه آقایی اومده بود براش 2 مگ فعال کردند خیلی خوشحال شد!
    همین جا بعضی کاربرا هستند که 256 نامحدود دارند و نگران هستند که
    نکنه ازشون بگیرن!
    خب یه زمانی 128 مگ رم خیلی بود. برای سیستم لوکس بود! حالا چی؟!
    اینترنتم هم همونه. نمیشه گفت 128 کیلو بسه دیگه مگه میخوای چیکار کنی؟!
    مردم نمیان تقاضای فیبر نمیدن. میگن هزینه اش زیاد میشه.
    به همون کم راضی هستند متاسفانه.

6. این کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه FFHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2020

پيش فرض

مسیله این هست که شما برای یک فیبر از ده جا باید مجوز بگیری و هزار و یکجور مانع سر راه هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پشتیبان شاتل یکبار گفت ما برای vdsl کافور نصب کردیم شهرداری جمع کرده

8. این کاربر از FFHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vars1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2018

پيش فرض

منطقه ما فیبر کشی نشده.میشه درخواست داد برای من اختصاصی فیبر بکشن یا به olt یا کافو نوری هم نیازه؟خواستم ببینم اگه کسی میدونه هزینش چقدر میشه بگه یا اصلا مخابرات اینکار روانجام میده؟؟؟با بردن همسایه ها میشه کاری کرد که منطقه مارو فیبر بکشن؟
    کسی اگه میدونه لطفا راهنمایی کنه

10. این کاربر از vars1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه morti18's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر مقدس قم

پيش فرض

سلام دوستان. بنده سه ماهی میشه از مخابرات سرویس VDSL گرفتم. میخواستم نظرمو در این مورد به اشتراکی بزارم.

ساختمون ما کمی قدیمی هست و طبیعتا سیمکشی تلفن هم قدیمی. و روی شماره های قدیمی این سرویس ارائه نمیشد. مجبور شدم شماره جدید خریداری کنم تا امکان ارائه vdsl روش باشه(البته به صورت کافومسی. یعنی از مخابرات تا دستگاه کافو محل به صورت فیبر و تا منزل به صورت مسی) . ماه اول که سرویس vdsl گرفتم، سرعتم گاهی عالی بود و دوباره به شدت افت میکرد. بعد از تبادل نظر با همسایگان و متخصص برق محل و مخابرات، به این نتیجه رسیدم که با همکاری مخابرات منطقه، از درب منزل مجدد سیم کشی کنم.

از زمانی که این کار رو کردم، خدارو شکر سرعت عالیه و بین 30 تا 50 مگابیت هست و اصلا افت سرعت ندارم.

بنده تهران هستم و مخابرات شهید درزی

12. 5 کاربر از morti18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوستان. بنده سه ماهی میشه از مخابرات سرویس VDSL گرفتم. میخواستم نظرمو در این مورد به اشتراکی بزارم.

ساختمون ما کمی قدیمی هست و طبیعتا سیمکشی تلفن هم قدیمی. و روی شماره های قدیمی این سرویس ارائه نمیشد. مجبور شدم شماره جدید خریداری کنم تا امکان ارائه vdsl روش باشه(البته به صورت کافومسی. یعنی از مخابرات تا دستگاه کافو محل به صورت فیبر و تا منزل به صورت مسی) . ماه اول که سرویس vdsl گرفتم، سرعتم گاهی عالی بود و دوباره به شدت افت میکرد. بعد از تبادل نظر با همسایگان و متخصص برق محل و مخابرات، به این نتیجه رسیدم که با همکاری مخابرات منطقه، از درب منزل مجدد سیم کشی کنم.

از زمانی که این کار رو کردم، خدارو شکر سرعت عالیه و بین 30 تا 50 مگابیت هست و اصلا افت سرعت ندارم.

بنده تهران هستم و مخابرات شهید درزی
    سرعت دانلودتون با نرم افزارهای دانلود منیجر چقدر هست؟

داره خودمونی میشه morti18's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر مقدس قم

پيش فرض

تو کامنت عرض کرده بودم داداش، با دانلود منیجر، بین 3 تا 5 مگابایت
    یا همون 30 تا 50 مگابیت هست.

15. 3 کاربر از morti18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

در مورد مودم دوستان سوال کرده بودن اینو بگم که این مودمای هوآوی مفت نمیارزه اصلا روشون حساب باز نکنید ارزون ترین مدلی که میتونید پیدا کنید بخرید و یه روتر جدا بزارید کلا بهترین کار اینه که این مودم هواوی هارو روی bridge بزارید که کلا هیچ دستی توی routing شما نداشته باشه ...
    اگر یه مودم adsl خوب دارید از همون به عنوان روتر استفاده کنید خیلی بهتر از این هوآوی هاست ...
    نوع کانکتور apc یا upc هم زیاد درگیرش نشید اونقدر تاثیر نداره...

17. 2 کاربر از crash00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

در مورد مودم دوستان سوال کرده بودن اینو بگم که این مودمای هوآوی مفت نمیارزه اصلا روشون حساب باز نکنید ارزون ترین مدلی که میتونید پیدا کنید بخرید و یه روتر جدا بزارید کلا بهترین کار اینه که این مودم هواوی هارو روی bridge بزارید که کلا هیچ دستی توی routing شما نداشته باشه ...
    اگر یه مودم adsl خوب دارید از همون به عنوان روتر استفاده کنید خیلی بهتر از این هوآوی هاست ...
    نوع کانکتور apc یا upc هم زیاد درگیرش نشید اونقدر تاثیر نداره...

الان ارزون ترین مودمی که هست و خط تلفن هم داره کدوم مودم هست ؟

19. این کاربر از radrali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •