انحصاری وجود نداره قضیه چیز دیگس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا دو سال ازین خبر گذشته![]()
انحصاری وجود نداره قضیه چیز دیگس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا دو سال ازین خبر گذشته![]()
مسئله انحصار نیست. همین جایی که الان هم خدمات میدن، یکی میگه ای دی اس ال کافیه برام. یکی میگه 4G بسه واسه من. یکی میگه اصلا اینترنت چیه. یکی میگه میرم کافینت. همین صفحه قبل بنده خدا میگه فقط من یه نفر درخواست دادم. یه سر تایپیک ای دی اس ال تهران بزن. بجای اینکه از این ADSL عذاب خودشون رو خلاص کنند. دنبال اینن که کدوم شرکت بهتره!! باور کنید تعداد درخواست ها زیاد باشه مخابرات از خداشه واسه اینا سرویس رو آماده کنه. ولی چه فایده که هر کس ساز خودشو میزنه.
من مرکز مخابراتی که میرم می بینم افرادی که به 2 مگ راضی هستند.
یه آقایی اومده بود براش 2 مگ فعال کردند خیلی خوشحال شد!
همین جا بعضی کاربرا هستند که 256 نامحدود دارند و نگران هستند که
نکنه ازشون بگیرن!
خب یه زمانی 128 مگ رم خیلی بود. برای سیستم لوکس بود! حالا چی؟!
اینترنتم هم همونه. نمیشه گفت 128 کیلو بسه دیگه مگه میخوای چیکار کنی؟!
مردم نمیان تقاضای فیبر نمیدن. میگن هزینه اش زیاد میشه.
به همون کم راضی هستند متاسفانه.
مسیله این هست که شما برای یک فیبر از ده جا باید مجوز بگیری و هزار و یکجور مانع سر راه هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشتیبان شاتل یکبار گفت ما برای vdsl کافور نصب کردیم شهرداری جمع کرده![]()
کسی اگه میدونه لطفا راهنمایی کنه
سلام دوستان. بنده سه ماهی میشه از مخابرات سرویس VDSL گرفتم. میخواستم نظرمو در این مورد به اشتراکی بزارم.
ساختمون ما کمی قدیمی هست و طبیعتا سیمکشی تلفن هم قدیمی. و روی شماره های قدیمی این سرویس ارائه نمیشد. مجبور شدم شماره جدید خریداری کنم تا امکان ارائه vdsl روش باشه(البته به صورت کافومسی. یعنی از مخابرات تا دستگاه کافو محل به صورت فیبر و تا منزل به صورت مسی) . ماه اول که سرویس vdsl گرفتم، سرعتم گاهی عالی بود و دوباره به شدت افت میکرد. بعد از تبادل نظر با همسایگان و متخصص برق محل و مخابرات، به این نتیجه رسیدم که با همکاری مخابرات منطقه، از درب منزل مجدد سیم کشی کنم.
از زمانی که این کار رو کردم، خدارو شکر سرعت عالیه و بین 30 تا 50 مگابیت هست و اصلا افت سرعت ندارم.
بنده تهران هستم و مخابرات شهید درزی
سرعت دانلودتون با نرم افزارهای دانلود منیجر چقدر هست؟
تو کامنت عرض کرده بودم داداش، با دانلود منیجر، بین 3 تا 5 مگابایت
یا همون 30 تا 50 مگابیت هست.
در مورد مودم دوستان سوال کرده بودن اینو بگم که این مودمای هوآوی مفت نمیارزه اصلا روشون حساب باز نکنید ارزون ترین مدلی که میتونید پیدا کنید بخرید و یه روتر جدا بزارید کلا بهترین کار اینه که این مودم هواوی هارو روی bridge بزارید که کلا هیچ دستی توی routing شما نداشته باشه ...
اگر یه مودم adsl خوب دارید از همون به عنوان روتر استفاده کنید خیلی بهتر از این هوآوی هاست ...
نوع کانکتور apc یا upc هم زیاد درگیرش نشید اونقدر تاثیر نداره...
الان ارزون ترین مودمی که هست و خط تلفن هم داره کدوم مودم هست ؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)