تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 229 اولاول ... 128178218224225226227228229 آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 2289

نام تاپيک: VDSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

من سال ها هست که فیبر دارم و پس پرداخت هست و هنوز متوجه نشدم تفاوتش رو با پیش پرداخت. الان می خوام VDSL بگیرم اگه اونم پس و پیش داره مثلا زده یه ماه 80 گیگ سرعت 20 مگابیت 147400 تومن و 3 ماهه همین میشه 442200 هزار تومن. اینکه من بیام 3 ماه پیش بدم مخابرات چه مزیتی داره چون حجم هم همون ماهی 80 هست و هر ماه سوخت میشه مصرف نشه. این که میگید به در نمیخوره رو میشه توضیح بدید ؟
    فیبر قرار داد 1 ساله دارم و حتی قطع شدم به دلیل بدهی دارن باز ازم هزینه می گیرن تنها راهش میگن درخواست جمع آوری هست. تو ADSL و VDSL مخابرات اگه شارژ نکنی چی میشه ؟ یعنی میخوام هر وقت نت ملی شد ارتباط رو شارژ نکنم و بعد وصل شدن شارژ کنم شدنی هست ؟
    تو فیبر که می گن باید پول بدی تو هر حالتی حتی قطع هم باشی تا شکایت نکنی هزینه رو میگرن. ممنون میشم دوستانی که دقیقا می دونن قوانین ظالمانه مخابرات رو، توضیح بدن، نت ملی اصلا برام کاربردی نداره خیلی زور داره پول برای هیچی بدم.
    سلام.توی پیش پرداخت مثلا سرویس سه ماهه 240 گیگ میخری و تمام 240 گیگ رو میتونی هر جور خواستی توی سه ماه مصرف کنی.مثلا یک ماه 20 گیگ ماه دیگه 100 گیگ ماه ماه سوم 110 گیگ.در پایان ماه سوم اون 10 گیگ که مصرف نکردی میسوزه.من سرویس پس پرداخت نداشتم ولی فکر میکنم به اینصورت باشه که مثلا توی سرویس سه ماهه 240 گیگ اگه یک ماه کمتر از 80 گیگ مصرف کنی مابقی میسوزه و به ماه بعد منتقل نمیشه.البته سرویس من adsl هست ولی فکر کنم توی سرویسهای دیگه هم همینطوره
    Last edited by paveej; 13-05-2026 at 18:12.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام.توی پیش پرداخت مثلا سرویس سه ماهه 240 گیگ میخری و تمام 240 گیگ رو میتونی هر جور خواستی توی سه ماه مصرف کنی.مثلا یک ماه 20 گیگ ماه دیگه 100 گیگ ماه ماه سوم 110 گیگ.در پایان ماه سوم اون 10 گیگ که مصرف نکردی میسوزه.من سرویس پس پرداخت نداشتم ولی فکر میکنم به اینصورت باشه که مثلا توی سرویس سه ماهه 240 گیگ اگه یک ماه کمتر از 80 گیگ مصرف کنی مابقی میسوزه و به ماه بعد منتقل نمیشه.البته سرویس من adsl هست ولی فکر کنم توی سرویسهای دیگه هم همینطوره
    آره درسته پس پرداخت حجمی که دارید هر ماه استفاده نشه میسوزه. اما برای پیش هم تو تاپیک FTTH بارها مطرح شده که اونجا هم با اینکه همه مبلغ رو اول میدید حجم ماهیانه هست و میسوزه. من پس پرداخت نداشتم دوستان دیگه این موندن حجم تو پیش پرداخت برای کل دوره ای که پرداخت کردید رو تایید می کنن ؟ یعنی میشه برای FTTH پیش پرداخت مدل دیگه باشه یا اشتباه گفتند و متوجه شدم؟

داره خودمونی میشه Hamdamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2022
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

زمان احتمالی وصل شدن اینترنت؛ شاید نیمه خرداد

پیگیری‌ها نشان می‌دهد که نخستین نشست ستاد ویژه ساماندهی و راهبری فضای مجازی قرار است طی هفته آینده به ریاست عارف برگزار شود.

4. این کاربر از Hamdamo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

زمان احتمالی وصل شدن اینترنت؛ شاید نیمه خرداد

پیگیری‌ها نشان می‌دهد که نخستین نشست ستاد ویژه ساماندهی و راهبری فضای مجازی قرار است طی هفته آینده به ریاست عارف برگزار شود.
    my honest reaction to this news.

یک کارگروه دیگر برای فرستادن دعاها.
    نمی دونم هنوز کسی یادش هست یا نه ولی قبل از جنگ یک زمان سطح دسترسی شماره دار داشتیم. نکنه می خواهند دوباره ان را زنده کنند.

- - - Updated - - -

البته اگر انجام بدن.
    Last edited by zed2; 14-05-2026 at 20:59.

6. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M@htab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پیش پرداخت یعنی مثل شرکت های دیگه،بسته رو خودت انتخاب میکنی و پرداخت میکنی و وصل میشه،اما پس پرداخت میاد رو قبض تلفن و اصن به درد نمیخوره
    اینکه واضح هست، یعنی هیچ تفاوت دیگه ای نداره؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اینکه واضح هست، یعنی هیچ تفاوت دیگه ای نداره؟!
    اگه همه حجم رو یکجا بدن برای دوره یعنی مثلا 300 گیگ در ماه بشه برای 6 ماهه 1800 گیگ که هر ماه سوخت نشه میشه مدیریت بهتری برای مصرف حجم داشت نگران نباشی هر ماه حجمی که مصرف نشده میسوزه وگرنه تفاوتی برای کسی که هر ماه حجمش رو مصرف میکنه نداره اون درصد تخفیف هم که به 6 ماهه و یک ساله میدن خیلی ناچیزه. و این دادن حجم یکجا برای پیش پرداخت خیلی بارها مطرح شده بود یادمه همه می گفتند حتی برای پیش هم ماهیانه حجم میسوزه من چند بار سوال کرده بودم، الان تو خود سایت هم زده "ارائه ترافیک یکجا در قراردادهای پیش‌پرداخت" این جدیدا این مدلی شده ؟ یا بوده همیشه ؟
    کلا دقت کنید ISP ها در ایران دارن حجم فروشی میکنن همشون با روشهای خیلی گنگ و عجیب و غریب و ناشفاف اونم. اینترنت در دنیا برای ارتباط خانگی ثابت روی فیبر یا هر روش دیگه به کاربر داده میشه، سرعت که معولا بالاترین حالت هست مثلا یک گیگ برای فیبر عادی شده کسی بالاتر بخواد باید بیشتر هزینه بده و حجم هم نامحدود هست بعضی پروایدرها شاید سقف محدودیت برای کاربر خیلی پر مصرف بزارن که کمی کند بشه.
    Last edited by blackbird; 15-05-2026 at 15:14.

9. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان من می خوام VDSL از مخابرات بگیرم و مودم VDSL ندارم، می دونید الان مخابرات چه مودمی میده و تنوع مدل داره؟ قیمتی به صرفه هست ؟ یعنی از بازار میشه چیز بهتری گرفت با همین هزینه یا کمی بیشتر ؟ میشه مودم VDSL رو مثل ADSL فقط تو حالت بریج گذاشت و وصلش کرد به روتر ؟
    اینو لطفا بکی جواب بده. مرکز مخابرات که میری رو هوا جواب میدن. در ضمن مودم VDSL خیلی ساده داریم بدون پورت اضافه و WIFI ؟ می خوام فقط بریجش کنم به روترم و مهم نیست چیزی داشت باشه فقط کار کنه پورت هم که 100 کافیه برای VDSL. مرسی

در آغاز فعالیت Reza_red555's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2026

پيش فرض

دوستان این اینترنت مخابرات من جدیدا پدر منو درآورده
    روزی چنپ بار چراغ internet مودم قرمز میشه یبز میشه دوباره
    زنگ زدم یه بار مسءولش اومد گفت از سیم تلفن داخل منزلتونه ما کاری نمی تونیم بکنیم شماره یه فرد رو داد گفت شیم داخل منزل رو درست کنند
    به پشتیبانی هم زنگ زدم اونا هم فقط تنظیمات رو دستکاری کردند و خط رو ریست کردند

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

دوستان این اینترنت مخابرات من جدیدا پدر منو درآورده
    روزی چنپ بار چراغ internet مودم قرمز میشه یبز میشه دوباره
    زنگ زدم یه بار مسءولش اومد گفت از سیم تلفن داخل منزلتونه ما کاری نمی تونیم بکنیم شماره یه فرد رو داد گفت شیم داخل منزل رو درست کنند
    به پشتیبانی هم زنگ زدم اونا هم فقط تنظیمات رو دستکاری کردند و خط رو ریست کردند
    برای من هم حدودا ده روزه که این اتفاق می افته
    دو نفر وصل میشن به مودم, شروع میکنه snr رو به زیر 6 بردن و اگه 3 نفر وصل بشن که عملا سرعت میشه 10 کیلوبایت !!!

در آغاز فعالیت Reza_red555's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2026

پيش فرض

نه مال من سرعتش مشکلی نداره. فقط در طی روز چند بار روشن خاموش میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •