با سلام خدمت دوستان عزیز الان 1 هفته هست که یدونه مودم zw101 خارجی از شرکت ایرانسل خریدم مشکلی که باهاش دارم اینه که مودم توی محل کارم تا sinr :12 db فرکانس میده با نوسان تا 5db با روشن بودن 1 یا 2 تا از چراغای روی مودم که مربوط به سیگنال هست مودم رو 5 طبقه که بالا میبرم روی پشته بام 3 تا چراغ روی مودم روشن میمونه ثابت ولی sinr در بهترین جهت ومکان 5 db بیشتر سیگنال نمیده سرعت دانلودم بین 1 تا 5mb هم روی بام و هم پایین بیشتر نمیشه با اینکه اینجا دیدم دوستان با این مدم تا 80mb سرعت دانلود داشتن ایا مودم رو باید ابدیت کنم؟ تنظیم دستی احتیاج داره؟ به خاطر نویز و پارازیته؟ مشکلم چیه؟ یا کلا همین سرعت رو باید قدر بدونم؟ ضمنا روی نقشه ایرانسل محلی که هستم هیچ مشکلی نداره
اقا من که مشکلم حل نشد با گوشی خودمم با همین سرعت دانلود داشتم خلاصه که راضی نیستم پشتیبانیشون تا زمان فروش خوب تحویل میگیرن بعد هیچ حتی شماره موبالمم گذاشتن توی بلک لیستشون هر دفعه دارم با یه خط جدید زنگ میزنم هیچ کدوممشونم تخصص ندارن تازه امروز بعد از 2 هفته تماس مکرر یکیشون میگه که در مودم های خارجی مقدار sinr مهم نیست باید مقدار rsiq و rsrp رو مد نظر گرفت خلاصه که فکر کنم باید ببندازمش کنار