تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 848 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    موقع که تو صف پشتیبانی بودم ، این تلفن گفت از 7 آذر یا 17 آذر ، یه همچین چیزی ، ترافیک مصرفی یه بلایی سرش می اد
    دوستان زنک بزنن وقتی موندن تو صف ببینن چی میگه
    کسی چک کرد؟

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

دوستان اینترتت من افتضاح شده
    قبلا با 128 مخابرات محدود حجمی تا 200 هم دان می کردم بعدش شد 60 الانم شده 12 تا 20

خلاصه حسابی کلافه شدم تنها مزیتی که داره قیمت پایینش است واسه 5 گیگ 128 ماهی 11 تومن که با مالیات میشه 12 تومن و شبانه هم به ازای 2 برابر حجمت بهت میده که مال من 10 است و از 1 تا 7 صبح می توتم استفاده کنم.
    اگه بخوام بیام پارس آنلاین واسه شبانه اش چه طرح به دردبخوری است که بتونم استفاده کنم.

آخه بگو این به ایران چه ربطی داره مثلا میخوان جو بدن برا تبلیغاتشون از عکسهای خارجیا استفاده کنند

منم وقتی عکسو دیدم فکر کردم سایت مهاجرتی چیزی هست اصلا چه ربطی به اینرتت پر سرعت داره آخه
    Last edited by neon_91; 11-11-2015 at 00:08.

3. 2 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آفلاین افتضاح خیلی اوضاعش خرابه
    وقتی زنگ میزنم پشتیبانی میگه مشکلی نداریم
    میگم خوبه 1 ماهه هی پیام میدیم داریم پیگیری میکنیم...
    انکار کرد کلا مشکلی هست .
    یه سایت درست باز نمیشه

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اون زمانی که ما میگفتیم تمام این پیامها جنبه تبلیقاتی داره و نه پیگیری بزی ها قبول نمیکردن
    حالا بفرما اینم از جوابشون

- - - Updated - - -

اون زمانی که ما میگفتیم تمام این پیامها جنبه تبلیقاتی داره و نه پیگیری بزی ها قبول نمیکردن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بابا. بدبخت پارس آنلاین چی کار کنه، خوب؟ از اولشم هی می‌گفت قرعه‌کشی. خوب، حالا قرعه‌کشی کرده اسم 1000 نفر دراومده. بقیه هم بخت یارشون نبوده دیگه. بعدم مگه جاهای دیگه قرعه‌کشی جنبه غیرتبلیغاتی داره؟

پ.ن.: تو قرعه‌کشی اسم منم در نیومد. در ضمن، من حداکثر تا 2 ماهه دیگه مشتری پارس‌آنلاینم و دارم دنبال جایگزین براش می‌گردم. پس، یه وقت فکر نکنین تو این قرعه‌کشی اسم من در اومده یا پارس‌آنلاین بهم پول داده این حرفو بزنما. اگه این فکر رو بکنین مدیونین.

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا. بدبخت پارس آنلاین چی کار کنه، خوب؟ از اولشم هی می‌گفت قرعه‌کشی. خوب، حالا قرعه‌کشی کرده اسم 1000 نفر دراومده. بقیه هم بخت یارشون نبوده دیگه. بعدم مگه جاهای دیگه قرعه‌کشی جنبه غیرتبلیغاتی داره؟

پ.ن.: تو قرعه‌کشی اسم منم در نیومد. در ضمن، من حداکثر تا 2 ماهه دیگه مشتری پارس‌آنلاینم و دارم دنبال جایگزین براش می‌گردم. پس، یه وقت فکر نکنین تو این قرعه‌کشی اسم من در اومده یا پارس‌آنلاین بهم پول داده این حرفو بزنما. اگه این فکر رو بکنین مدیونین.
    قرعه کشی چیه؟
    من مشکلاتشو گفتم اسن نمیدونم این چیزی که گفتی چی هست

- - - Updated - - -

قرعه کشی چیه؟
    من مشکلاتشو گفتم اسن نمیدونم این چیزی که گفتی چی هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

یکی تست کنه ببینه این چی هست؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

قرعه کشی رومن گفتم
    بعید میدونم 1000نفر ادم حتی شرکت کرده باشند
    ولی اینو مطمئنم هر شهر دوسه تا نمایندگی داره با کارمند فراوان

داره خودمونی میشه mworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان اینترتت من افتضاح شده
    قبلا با 128 مخابرات محدود حجمی تا 200 هم دان می کردم بعدش شد 60 الانم شده 12 تا 20

خلاصه حسابی کلافه شدم تنها مزیتی که داره قیمت پایینش است واسه 5 گیگ 128 ماهی 11 تومن که با مالیات میشه 12 تومن و شبانه هم به ازای 2 برابر حجمت بهت میده که مال من 10 است و از 1 تا 7 صبح می توتم استفاده کنم.
    اگه بخوام بیام پارس آنلاین واسه شبانه اش چه طرح به دردبخوری است که بتونم استفاده کنم.
    سرویس های یک ماهه مخابرات واقعا شبانه داره؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان من از مخابرات سرویس 2مگ داشتم بعد از امروز دیدم ipهای پارس آنلاین واسم میاد ولی کار نمیکنه و این صفحه رو میاره

مودمو خاموش روشن کردم دیدم دوباره افتاد رو مخابرات الان متوجه شدم که وقتی مودمو خاموش روشن کنم ispبین مخابرات و پارس آنلاین سویچ میشه یعنی مثل اینکه از هر دو isp روی یک خط تلفن اشتراک دارم و با خاموش روشن کردن مودم میتونم ispرو عوض کنم حالا نمیدونم برا یوزرنیم و پسورد مودم رو ispپارس آنلاین چی وارد کنم که پارس آنلاین هم فعال بشه چون با یوزر پس مخابرات کار نمیکنه و این صفحه رو میاره
    Last edited by farshad0123; 11-11-2015 at 20:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •