تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 228 از 1547 اولاول ... 1281782182242252262272282292302312322382783287281228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خودشونو بکشن 100 تا مشترک جدید بهشون اضافه میشه
    فقط 100 تا مشترک جدید؟؟!!!!بیشتر از 1000 تا شهر در ایران هست دست کم 700 شهر شاتل پشتیبانی داشته باشه تو هر شهر فقط یک کاربر جدید بیاد خیلی بیشتر از اونی میشه که شما گفتید
    من خیلی دست پایین گرفتم مطمئن باشید خیلی بیش از اینها مشترک جدید برای این طرح تابستانشون میاد

ویرایش:
    البته مثل اینکه حق با شماست الآن نگاه کردم نمایندگان شاتل در استان ها به 200 نماینده نمی رسه!!!!
    Last edited by وین رونی; 28-07-2015 at 11:56.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام. الان من آرت1 دارم که سرعت دانلوم از سرورهای خارجی اومده رو 16کیلوبایت! الان که وسط دوره ست اگه بخوام برم آرت2 تا به وضعیت عادی برگرده باید کل پول آرت2(36تومن) رو بدم؟! چون چیزی که برداشت کردم از گفته هاتون این بود که مابالتفاوتشو میگیرن ولی تا یه مراحلی که از خود پنل شاتل خواستم تغییر سرویس بدم، جلو رفتم، بنظر میومد کل هزینه آرت 2 رو میخواست پرداخت کنی!
    بعد با اینکار تاریخ شروع دوره تغییر میکنه؟! و ماه بعد هم دوباره باید هزینه آرت 2 یا مثلا 3 رو بدیم؟
    سپاس
    سلام عزیز چندین بار من قبلا برای دوستان توضیح دادم که اینجا براتون نقل قول میکنم

اصلا حجم مشخصی نیست برای محدود کردن و به مرکز مخابراتیت که شلوغ باشه یا نباشه هم خیلی بستگی داره ( در کل یعنی باید خودت امتحان کنی )
    اما ، میگن حدودا تا 2 برابر اون حجمی که توی جدول آرت ها نوشته اوکیه و محدود نمیشی اگرم محدود شی شما از توی کنترل پنل خودت ما به التفاوت قیمتیش با یه آرت بالاتر رو پرداخت میکنی ( 7-8 تومن اختلاف آرت ها ست ) و ریست میشی و دوباره از اول دانلود میکنی با سرعت عادیت تا وقتی که محدود شی دوباره و سر ماه که رسیدی میای شما از سیستم ابتداییت شروع میکنی.
    کلا شما از آرت 1 یا 2 باید شروع کنی و هر وقت محدود شدی برو یه پله بالاتر... سرعت هم هموناس که تو سایت زده از 120-128 شرع میشه آرت 2 میره روی 160-70 و.... کلا گفتم به مرکز شما هم بستگی داره اگه خلوت باشه حتی ممکنه دیرتر محدود شی و اینکه شما باید دانلودت رو مدیریت کنی و نزاری یه صبح تا شب استفاده کنی..
    art 1 همون اینترنت 1 مگ هست art 2 که الان من دارم دانلود بین 170-210 اینا هست. وقتی ام که محدود شده میاد پایین ترین حد ممکن که شما مجبور میشی ارتقا بدی به art بالاتر و اینجوری پنلت ریست میشه دوباره ( ما به التفاوتش باart بالاتر و پرداخت میکنی در طی ماه )
    شما اگه خواستی از شاتل بگیری باید art 1 بگیری ، هر وقت محدود شدی میری art 2 و... شما اگه تا art 5 هم بری در یک ماه کل هزینت حدود 65 تومن بیشتر نمیشه ! و در مورد اینکه کی محدود میشی بستگی به مصرفت داره و مراکز مخابراتی با هم دیگه فرق دارن اما تا حدود 2 برابر اون اعدادی که توی سایت زده مشکلی نداری معمولا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آرت 2 ، سرعت دانلود 3 کیلوبایت بر ثانیه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آرت 2 ، سرعت دانلود 3.5 کیلوبایت..
    جذب مشتری که کاری نداره، هنر نگه داشتنن مشتری هست
    پیش بینی من ، افت حتمی مشتریان شاتل هست. انشالله شرکت های جدید در بازار ورود کنند ..تا از جولان شرکت های فعلی جلوگیری شود

5. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شاتل واقعا افتضاح شده

7. این کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مربطو به 1 ساعت پیش هست عکس
    پشتیبانی هم میگه هیچ محدودیتی نداره سرویس شما . اصلا دانلود ی نداشتم که بخواد محدود کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مربطو به 1 ساعت پیش هست عکس
    پشتیبانی هم میگه هیچ محدودیتی نداره سرویس شما . اصلا دانلود ی نداشتم که بخواد محدود کنن

عزیز میشه از قسمت پنل میزان مصرفتون از اول دوره تا امروز رو عکس بگیرید بزارید اینجا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شاتل زودتر از اونی که فکر کنید..به ته جدول سقوط میکنه...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من چند صفحه قبل عرض کردم که افتضاح شده ولی کسی تحویل نگرفت ، حالا داره همین بلا سر بقیه هم میاد .
    ولی الان بحث سر اینه که کدوم شرکت میتونه بهتر باشه ؟ دوستم پارس انلاین داره و مثل من قطعی و پایین بودن سرعت رو داره

12. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه number-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

شاتل زودتر از اونی که فکر کنید..به ته جدول سقوط میکنه...
    اره ب همین سادگی
    واسه چی اونوقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •