تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 3347 اولاول ... 1281782182242252262272282292302312322382783287281228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه aalliirraazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تماس تصویری که کلا تو دنیا دیگه با اینترنت مرسوم هست ! شما با نرمافزار های رایگان الان که اسماشونم همه میدونن راحت میتونی تماس تصویری داشته باشی ! مشکل اینجاست که میخوان اینم نشه حتی یه نرم افزار فک کنم بدن خودشون آخر که تماس تصویری رو اتومات شطرنجی کنه و فقط چهره رو تشخیص بده اونم فقط چشمارو نشون بده
    من واقعا نمیدونم اینا چرا انقد رو تماس تصویری مانور میدن و انقد بهش حساسن!! تماس تصویری الان 14 دقت کنید 14 ساله که تو دنیای اینترنت مرسوم شده و حتی تو ایرانم استفاده میشه!
    من خودم یادمه 10 سال پیش تو یاهو با اینترنت Dial Up تماس تصویری برقرار کرده بودم همین الان صد ها برنامه ی رایگان وجود داره که به راحتی میشه باهاشون تماس تصویری داشت!
    الان خود مخابرات اینترنت میده با اسم اولترا بدون نیاز به هیچگونه کارت دانشجویی، کارت وکالت، مجوز یا هر چیز دیگه ای!! سرعت دانلودش 1مگابایت بر ثانیه هست ( 8 مگابیت ) تازه دانلود شبانه رایگان هم داره، یعنی اگه مشکلی پیش نیاد تو یه شب تو ساعات رایگان راحت میشه 20 گیگ دانلود داشت! در حالی که ایرانسل همین 20 گیگ رو رو نسل 2 با قیمت 20.000 تومان میده!

من یه ماه پیش رفتم اینترنت 4 مگابیت بگیرم کارم دو دقیقه بیشتر طول نکشید، یه فرم داد گفت شماره تلفن با آدرس رو بنویس تمام!! نه کارت دانشجویی! نه کارت طلبگی! نه وکالت! حتی کپی کارت ملی اینا هم نخواست!
    الانم با بهترین سرعت و بدون هیچ دردسری اینترنت دارم سرعت دانلودم همیشه رو 500 تو این یه ماه هم تو ساعات رایگان 300 گیگ دانلود داشتم اینم عکسش:

محتوای مخفی: عکس 

شما خودتون حساب کنید اگه این 300 گیگ رو با ایرانسل دانلود میکردم هزینه ش سر به فلک میکشید در حالی که با اینترنت خونگی رایگان در اومده واسم!

اینا رو نوشتم تا بگم با این شرایطی که الان وجود داره واقعا دلیل این همه سخت گیری به ایرانسل چیه؟ شما اگه راست میگین و هدف ـتون واقعا فرهنگ سازی هست خب همه ی اینا رو در نظر داشته باشید چرا فقط گیر دادین به ایرانسل؟

2. 2 کاربر از aalliirraazz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان عزیز اینقدر جمله اینترنت ملی را به کار نبرید کلا این جمله مشکل داره شما ها تکرار نکنید...
    دوست عزیز میشه بگی مشکلش چیه؟

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چون اینترنت از بهم پیوستن شبکه های داخلی کشور ها به وجود آمده،
    و با مفهوم ملی بودن در تناقض است، به عنوان مثال هیچ کشور نمی تواند ادعا کند مالک اینترنت هست.

6. 2 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من واقعا نمیدونم اینا چرا انقد رو تماس تصویری مانور میدن و انقد بهش حساسن!! تماس تصویری الان 14 دقت کنید 14 ساله که تو دنیای اینترنت مرسوم شده و حتی تو ایرانم استفاده میشه!
    من خودم یادمه 10 سال پیش تو یاهو با اینترنت Dial Up تماس تصویری برقرار کرده بودم همین الان صد ها برنامه ی رایگان وجود داره که به راحتی میشه باهاشون تماس تصویری داشت!
    الان خود مخابرات اینترنت میده با اسم اولترا بدون نیاز به هیچگونه کارت دانشجویی، کارت وکالت، مجوز یا هر چیز دیگه ای!! سرعت دانلودش 1مگابایت بر ثانیه هست ( 8 مگابیت ) تازه دانلود شبانه رایگان هم داره، یعنی اگه مشکلی پیش نیاد تو یه شب تو ساعات رایگان راحت میشه 20 گیگ دانلود داشت! در حالی که ایرانسل همین 20 گیگ رو رو نسل 2 با قیمت 20.000 تومان میده!

من یه ماه پیش رفتم اینترنت 4 مگابیت بگیرم کارم دو دقیقه بیشتر طول نکشید، یه فرم داد گفت شماره تلفن با آدرس رو بنویس تمام!! نه کارت دانشجویی! نه کارت طلبگی! نه وکالت! حتی کپی کارت ملی اینا هم نخواست!
    الانم با بهترین سرعت و بدون هیچ دردسری اینترنت دارم سرعت دانلودم همیشه رو 500 تو این یه ماه هم تو ساعات رایگان 300 گیگ دانلود داشتم اینم عکسش:

محتوای مخفی: عکس 

شما خودتون حساب کنید اگه این 300 گیگ رو با ایرانسل دانلود میکردم هزینه ش سر به فلک میکشید در حالی که با اینترنت خونگی رایگان در اومده واسم!

اینا رو نوشتم تا بگم با این شرایطی که الان وجود داره واقعا دلیل این همه سخت گیری به ایرانسل چیه؟ شما اگه راست میگین و هدف ـتون واقعا فرهنگ سازی هست خب همه ی اینا رو در نظر داشته باشید چرا فقط گیر دادین به ایرانسل؟
    میتونم بپرسم از کجا و چند اینترنت ۴ مگ گرفتی؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چون اینترنت از بهم پیوستن شبکه های داخلی کشور ها به وجود آمده،
    و با مفهوم ملی بودن در تناقض است، به عنوان مثال هیچ کشور نمی تواند ادعا کند مالک اینترنت هست.
    من کاری به مالکیت و ....ـ ندارم.
    اصل بحثم , محتوا و پهنای باند اینترانت ملی هست که چرا با وجود این ظرفیتی که داره به ملت نمیدن؟! و حداقل بتونیم از سایت های داخل که اکثرشون رو سرور های ایرانی پیاده شدن با سرعت بالا (و بدون محدودیت) دانلود کنیم ؟!!

این همه مسئولین و (مراجع) فتوا صادر میکنن که اینترنت نسل 3 و تماس تصویریش مشکل دارن وحرام است و..... خب یه بار شد بگن ما اینترانت به اصطلاح ملی با سرعت بالا رو این بستر که هیچ مشکلی نداره به ملت بدیم؟؟!
    Last edited by and-roid2; 26-08-2014 at 13:40.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اینا کلا با مردم مشکل دارن.نمیدونم چرا این کار را رو میکنن.زورکی که نمیشه به بهشت رفت.اصلا من دلم میخاد برم جهنم اقایون مشکلی دارن.

10. 5 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

اینترنت مخفف interconnected Networks است یعنی شبکه های بهم پیوسته جهانی ... حالا شما میتوانید بیان کنید اینترنت ملی ؟ اصلا این جمله معنی و مفهوم دارد ؟ چندین سال قبل زمان شروع این پروژه یک نفر در مجلس این کلمه را به اشتباه به زبان آورد ... بهتره بیان کنیم شبکه اطلاعات ملی یا همان اینترانت ملی ...

12. 3 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اینترنت مخفف interconnected Networks است یعنی شبکه های بهم پیوسته جهانی ... حالا شما میتوانید بیان کنید اینترنت ملی ؟ اصلا این جمله معنی و مفهوم دارد ؟ چندین سال قبل زمان شروع این پروژه یک نفر در مجلس این کلمه را به اشتباه به زبان آورد ... بهتره بیان کنیم شبکه اطلاعات ملی یا همان اینترانت ملی ...
    .درسته..موافقم با حرف شما
    =====================
    منظور دیگه ای از حرف شما در پست قبلی برداشت کردم
    جوابتون رو در این پست دادم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by and-roid2; 26-08-2014 at 13:57.

14. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان خواهشا مباحث adsl رو توی تاپیک خودشون مطرح کنید،بنده این تاپیک رو مشترک هستم و وقتی پستی زده میشه برام ایمیل میاد خوب نیست موضوعی غیر تاپیک اینجا مطرح شه
    ممنون از همه

16. 5 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •