من واقعا نمیدونم اینا چرا انقد رو تماس تصویری مانور میدن و انقد بهش حساسن!! تماس تصویری الان 14 دقت کنید 14 ساله که تو دنیای اینترنت مرسوم شده و حتی تو ایرانم استفاده میشه!
من خودم یادمه 10 سال پیش تو یاهو با اینترنت Dial Up تماس تصویری برقرار کرده بودم

همین الان صد ها برنامه ی رایگان وجود داره که به راحتی میشه باهاشون تماس تصویری داشت!
الان خود مخابرات اینترنت میده با اسم اولترا بدون نیاز به هیچگونه کارت دانشجویی، کارت وکالت، مجوز یا هر چیز دیگه ای!! سرعت دانلودش 1مگابایت بر ثانیه هست ( 8 مگابیت ) تازه دانلود شبانه رایگان هم داره، یعنی اگه مشکلی پیش نیاد تو یه شب تو ساعات رایگان راحت میشه 20 گیگ دانلود داشت! در حالی که ایرانسل همین 20 گیگ رو رو نسل 2 با قیمت 20.000 تومان میده!
من یه ماه پیش رفتم اینترنت 4 مگابیت بگیرم کارم دو دقیقه بیشتر طول نکشید، یه فرم داد گفت شماره تلفن با آدرس رو بنویس تمام!! نه کارت دانشجویی! نه کارت طلبگی! نه وکالت! حتی کپی کارت ملی اینا هم نخواست!
الانم با بهترین سرعت و بدون هیچ دردسری اینترنت دارم سرعت دانلودم همیشه رو 500 تو این یه ماه هم تو ساعات رایگان 300 گیگ دانلود داشتم اینم عکسش:
شما خودتون حساب کنید اگه این 300 گیگ رو با ایرانسل دانلود میکردم هزینه ش سر به فلک میکشید در حالی که با اینترنت خونگی رایگان در اومده واسم!
اینا رو نوشتم تا بگم با این شرایطی که الان وجود داره واقعا دلیل این همه سخت گیری به ایرانسل چیه؟ شما اگه راست میگین و هدف ـتون واقعا فرهنگ سازی هست خب همه ی اینا رو در نظر داشته باشید چرا فقط گیر دادین به ایرانسل؟