تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 473 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

داره خودمونی میشه aminkohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دمت گرم من اون روز راجع به باتری گوشیم گفتم که وقتی خریدم تو حالت روشن 5/6 ساعتی زدم به شارژ و از صبحش دیدم که گوشی خیلی شارژ کم می کنه که فرمودن باتریتو خراب کردی و باید تو خاموشی 12 ساعت به شارژ می زدی حالا که گذشته بماند که گوشی من سریع شارژش تموم میشه یک مشکل دیگه اینه که وقتی به شارژ می زنم خیلی گرم میشه میگم این داغ شدن بیش از حد طبیعیه و اگه نیست میتونه این گرم شدن به گوشی صدمه بزنه ئروئ

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دمت گرم من اون روز راجع به باتری گوشیم گفتم که وقتی خریدم تو حالت روشن 5/6 ساعتی زدم به شارژ و از صبحش دیدم که گوشی خیلی شارژ کم می کنه که فرمودن باتریتو خراب کردی و باید تو خاموشی 12 ساعت به شارژ می زدی حالا که گذشته بماند که گوشی من سریع شارژش تموم میشه یک مشکل دیگه اینه که وقتی به شارژ می زنم خیلی گرم میشه میگم این داغ شدن بیش از حد طبیعیه و اگه نیست میتونه این گرم شدن به گوشی صدمه بزنه ئروئ
    دوست عزیزم، این مشکل شما فقط و فقط، میتونه دو تا عامل داشته باشه.
    1- باتری تون خرابه.
    2- گوشیتون مشکل برق داره (برق رو می دزده)
    خراب بودن باتری به نو یا کهنه بودن اون ربطی نداره. شما میتونید با امانت گرفتن یه باتری از یکی از دوستانتون این مورد رو امتحان کنید.
    اگه دیدید که با یک باتری دیگه، باز هم این مشکل برطرف نشد، باید گوشی رو ببرید پیش یک تعمیر کار ماهر. معمولا اگه یک گوشی سونی اریکسون، برق بدزده، تقریبا هزینه تعمیرش میشه 7 تومن (حداقل 7 تومن).
    موفق باشید
    ویرایش: یک مورد در مورد باتری هم یادآور بشم. هیچ وقت باتری رو نذارید بیش از اندازه در شارژ بمونه. یک باتری سالم سونی اریکسون حداکثر در عرض 2 ساعت به طور کامل شارژ میشه.
    یک شرکتی به نام 3G Power اقدام به تولید باتری های سونی اریکسون کرده. لازم به ذکر هست که این باتری ها، حتی بهتر از باتری های آکبندی هستند که توسط خود سونی اریکسون تولید میشه.
    در این باتری ها یک سیستمی پیاده کردند و اون هم اینه که هنگامی که شارژ باتری کامل میشه، گوشی یک پیغام میده: "شارژ کردن را متوقف کنید" . اینطوری به گوشی و باتری هم آسیبی نمیرسه.
    موفق باشید
    Last edited by tohidkh; 11-09-2008 at 23:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fingulii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ای بابا! گرفتی ما رو هاااااا.
    به اینجا مراجعه کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حتما این PDF رو هم بخون (آموزش کامل کار با سیتول):
    کد:
    موفق باشید

اینا که دانلود نمیشن؟؟؟ میگه

Hello. Lamentablely you can not download files because your account doesn't have enough privileges

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینا که دانلود نمیشن؟؟؟ میگه

Hello. Lamentablely you can not download files because your account doesn't have enough privileges
    با اینکه لینک قبلی سالم بود، یه جای دیگه آپ کردم:
    کد:
    موفق باشید

پروفشنال محمد نامدار's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض در مورد یک پیغام

سلام من یک گوشی k800 دارم که بعد از افزایش صدای گوشی
    هنگام تماس گرفتن یا وقتی کسی به من زنگ می زنه یک پیام میده
    (رمز نگاری توسط شبکه انجام نمی گیرد انتقال مطمئن نیست)
    توی کل گوشی تنظیمات را ریست یا لغو کردم ولی بازهم این مشکل حل نشد البته در جواب دادن یا تماس گرفتن مشکلی ندارد
    ولی این پیام میاید
    مشکل از چیست
    مر300000000000000000000000000000000000

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اقا ممنون من حالا اگه باتری دیگه بزارم و گوشی داغ شه گوشیه من برق می دزده باید ببرم تعمیرگاه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من یک گوشی k800 دارم که بعد از افزایش صدای گوشی
    هنگام تماس گرفتن یا وقتی کسی به من زنگ می زنه یک پیام میده
    (رمز نگاری توسط شبکه انجام نمی گیرد انتقال مطمئن نیست)
    توی کل گوشی تنظیمات را ریست یا لغو کردم ولی بازهم این مشکل حل نشد البته در جواب دادن یا تماس گرفتن مشکلی ندارد
    ولی این پیام میاید
    مشکل از چیست
    مر300000000000000000000000000000000000
    دوست عزیز، من نمیدونم این مشکل شما از چی ناشی شده، ولی فکر میکنم، با یه بار فلش کردن، مشکلتون حل بشه.
    ویرایش: منظورتون از "بعد از افزایش صدا" افزایش از طریق آکوستیک بود دیگه . . . ؟؟؟
    اگه بله، بهتره قبل از فلش کردن، یه بار آکوستیک اورجینال گوشی رو روش بریزید.
    اقا ممنون من حالا اگه باتری دیگه بزارم و گوشی داغ شه گوشیه من برق می دزده باید ببرم تعمیرگاه
    بله! دقیقا.

موفق باشید
    Last edited by tohidkh; 12-09-2008 at 20:40.

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام به بزرگان
    می خواستم بدونم که K530 به W660 تبدیل میشه یا نه اگه میشه مشکلاتش چیه
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به بزرگان
    می خواستم بدونم که K530 به W660 تبدیل میشه یا نه اگه میشه مشکلاتش چیه
    ممنون
    سلام دوست عزیز.
    بله تبدیل میشه. این کار، بارها و بارها انجام شده و 100 درصد، جواب داده.
    در مورد مشکلاتش، فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشه. (البته اونهایی که گوشی K550 دارند و پس از تبدیل به W660 به مدت طولانی ازش استفاده کردند، بهتر از من میتونن جواب بدن)
    من خودم از کاربرانش شنیدم که بهتر هم میشه، چون با تبدیل به W660 ، بسیاری از باگ های نرم افزاری K550 رفع میشه.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2007

6

[quote=tohidkh;2939772]دوست عزیزم، این مشکل شما فقط و فقط، میتونه دو تا عامل داشته باشه.
    1- باتری تون خرابه.
    2- گوشیتون مشکل برق داره (برق رو می دزده)
    خراب بودن باتری به نو یا کهنه بودن اون ربطی نداره. شما میتونید با امانت گرفتن یه باتری از یکی از دوستانتون این مورد رو امتحان کنید.
    اگه دیدید که با یک باتری دیگه، باز هم این مشکل برطرف نشد، باید گوشی رو ببرید پیش یک تعمیر کار ماهر. معمولا اگه یک گوشی سونی اریکسون، برق بدزده، تقریبا هزینه تعمیرش میشه 7 تومن (حداقل 7 تومن).
    موفق باشید
    ویرایش: یک مورد در مورد باتری هم یادآور بشم. هیچ وقت باتری رو نذارید بیش از اندازه در شارژ بمونه. یک باتری سالم سونی اریکسون حداکثر در عرض 2 ساعت به طور کامل شارژ میشه.
    یک شرکتی به نام 3G Power اقدام به تولید باتری های سونی اریکسون کرده. لازم به ذکر هست که این باتری ها، حتی بهتر از باتری های آکبندی هستند که توسط خود سونی اریکسون تولید میشه.
    در این باتری ها یک سیستمی پیاده کردند و اون هم اینه که هنگامی که شارژ باتری کامل میشه، گوشی یک پیغام میده: "شارژ کردن را متوقف کنید" . اینطوری به گوشی و باتری هم آسیبی نمیرسه.
    موفق باشید با سلام این جوابیه که تو کلوپ برای باتری دادن
    نه باطريتو تو 12 ساعت تو حالت خاموش ميذاشتي تو شارژ هيچ مشكلي پيش نميومد گوشي اون قدرت رو نداره برق بدزده موتور ماشين كه نيست كوئل دلكو داشته باشه. گوشيه داراي آي سي هاي ظريف هست و آي سي هاي پر مصرف طبيعي هست كه K800 زياد انرژي مصرف ميكنه اين به خاطر سيستم گوشيه ولي با يه بطري اصل و رعايت نكات شارژ كردن مي توني تا ميزان زيادي اين مشكل رو تعديل بدي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •