سلام
درایور کارت گرافیک ( اینتل ) رو آپدیت کن
سلام
درایور کارت گرافیک ( اینتل ) رو آپدیت کن
شما بهتره از ویندوز 8.1 استفاده کنید شاید درایور کارت گرافیک با ویندوزتون سازگار نیست یا اپدیت نسبت
هیچی میگم هر دفه این پیغام واسم میاد...علتشو میخواستم و این که ایراد از کجاس ...
ترسوندی منو گفتی فنش یهو خاموش شدو بوی سوختن اومدی و... گفتم لپتاپت پاور سوزوند!!!
اون ارور درایور کارت گرافیکت اینتله. یا با ویندوزت سازگار نیست یا باید اپدیتش کنی.از سایت لنوو بگیر ببین درست میشه یا نه
ویندوزم 8.1 عه...ممنون از همه دوستان...ببینم اپدیته یا نه :(
اینو از ساپورت مایکروسافت گیر اوردم :
This behavior can occur for one or more of the following reasons:
1-You may need to install the latest updates for your display driver
2-Visual effects, or too many programs running in the background may be slowing your PC down
3-The GPU is taking more time than permitted to display graphics to your monitor
Note: If you are using an older video card, there may not be a video driver that is fully compatible with your version of Windows
اگه تو ترجمش مشکل داشتی بگو واست ترجمش کنم
سلام دوستان فردا دارم میرم پا معامله یه لپتاپ دست دو . cori 5 ram 6 .
میشه بگید الان این مدل دستگاه چقدر باتری باید نگه داره . طرف میگه تا 1 ماه دیگه گارانتی گرین داره.
میخوام شرطی یه هفته ازش بگیرم دستم باشه . به چه نکاتی توجه کنم؟
طرف میگه کاربرد نداره برام همش سر کار بودم و لپتاپ رو خیلی استفاده نکردم . تو این یه هفته چطور مطمئن بشم که لپتاپ همه جوره سالمه؟ اگه ممکنه سریع جواب بدید ممنون میشم.
باید تست کنی سالمه یا نه دیگه.پورت هاشو اینا رو تست کن.پیچاش ببین باز شده یا نه
با برنامه hd tune pro هم تست کن هاردشو. بعدش ببین چقدر کارکرده که تو تب health برنامه power on hours count تعداد ساعت کارکرد لپتاپه.
خلاصه ببین تمیزه سالمه کم کارکرده بخر دیگه
سلام
حق با شما بود هاردش 100% میشد ... اما فکر نمیکنم سیستمش اینقدی ک سیستم ما کند میشه کند بشود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)