بالاخره موندم از محصولات سونی استفاده کنم یا سن هایزر
نمی دونم پول زیاد بدم یعنی اینکه جنس خوب خریدم!
![]()
بالاخره موندم از محصولات سونی استفاده کنم یا سن هایزر
نمی دونم پول زیاد بدم یعنی اینکه جنس خوب خریدم!
![]()
دوستان میشه من را کمک کنید من یک هدفون بلوتوثی میخوام برای آیپاد تاچ از هدفون های فیلیپس خیلی خوشم میاد نظر شما درباره ی SHB6000/28 چیه؟تو ایران گیر میاد؟
سن هایسرو ولش کن مثلا کودوم مدلو میخوای بگیری مثلا cx300 حتما دیدی همه میگن خوبه ولی من دارم خودم البته نسخه 2 شو کلا اب درد نمیخوره تازه من از دبی گرفتم از اینجا بخوای بگیری یا قلابیه یا قیمتش خیلی بالاست اصلا به این بحث ها توجه نکن مدله دیگه هم بخوای بگیری یا گیرت نمیاد یا تقلبیه ! پس برا خودت دردسر درست نکن سمته محصولاتی مثل سونی و akg بری بهتره من خودمم میخوام سونی xb40ex بگیرم !
قدرت باس و تفکیک بخوای شاید سونی خوب باشه البته akg هم خوبه ولی bass اشو دوست ندارم ولی نمیدونم شما منظرتون چه جور bass ای هست و تفکیکه akg ها کلا خوبه اگه تهرانی میتونی بری پایتخت با یه کم اصرار به مغازه دار تست کنی akg ها رو در مورد سونی هم فکر کنم ex500 خوب باشه اگه bass خوب و تفکیک عالی میخوای البته سونی فکر کنم تست نداشته باشه در مورد خروجی هم 29 وات چیزی برای این ایرفون های رده متوسط نیست که نگرا واتش نباش
کلا میتونی از تو ایران از برنده sony . akg . creative راحت خرید کنی برند های دیگه گیر نمیان که گیرم بیان خیلی گرونن البته من مدل bose رو پایتخت دیدم ولی اصلا نمیدونم چیه مدلش فقط مارکش bose بود
به نظرم اینا میتونن خوب باشن
AKG 340 قیمتش 120 تومن
AKG 330 قیمت 90 تومن
sony ex500 قیمت 125 تومن
sony ex300 قیمت 75 تومن
اینم مخصوص bass هست و تو نقد ها ازش تعریف شده ولی فکر نکنم به کارت بیاد eb40ex قیمت 80 تومن
Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:29. دليل: پست متوالی
دوستان الان کی AKG داره و ازش استفاده میکنه . میخوام بدونم مدل K321 خوبه ؟؟؟؟؟ جایی دیدم فکر کنم 55 تومن بود !! برام بیس خوب و وضوح عالی مهمه . ممنون .
fabio montari عزیر ممنونم از بین اینها یکی رو انتخاب میکنم و بهت میگم که تائیدش کنی
اینو فکر کنم چند نفر از بچه های همین جا داشتن میتونی تو پایتخت هم تست کنی
کسی میدونه کجا MDR-XB40EX داره تو پایتخت نبود !
Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:29. دليل: پست متوالی
یه هدفون میخوام تو مایه های 30 تومن تا 40 تومن هم مشکلی نیست
همچنین یه ایرفون هم تو مایه های 30 تومن تا 40 تومن هم معرفی کنید
ممنون![]()
Last edited by rubiker; 15-12-2010 at 01:21.
دوستان كسي از ايرفون JVC مدل HA-FX35 استفاده كرده ؟ چطوره ؟ به نظرتون اين بهتره يا كريتيوex-35
![]()
fabio montari این هدفون رو من تو سایتدیدم یه سریزن ببین به دردت میخوره یا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه درباره marshmallow خوردنی سوال میپرسیدی جواب بهتری میتونستم بدم ولی درباره هدفون های به این نام JVC متاسفانه اطلاعات کافی ندارم. خوشبختانه تو نت نظر های زیادی از خریدار های این مدل میشه پیدا کرد.مثل نمونه زیر
نمیدونم ایران قیمتش رو ولی به قیمت 10 دلاری خارج به نظر خیلی می ارزه تو این محدوده قیمت راحترین مدل داخل گوش هست. و اصلا آزار نمیده و به خوبی ایزوله میکنه و گزینه خوبی برای استفاده برای ورزش و مسافرت و تحرک هستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هدفون: MDR-XD200 و ایرفون EP 830
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)