تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 249 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

همیشه از یه نوع فوتبال بازی کردن خیلی خیلی خیلی بدم میومده، حالا می خواد بارسا باشه، رئال باشه، پرسپولیس باشه یا هر تیمه دیگه ای!!!

اونم اینه که همین که یه گل زدی و جلو افتادی، دیگه برای گل زدن تلاش نکنی!!! ( به نظر من: بهترین دفاع، حمله کردنه )

چند سال استقلال با مظلومی یه همچین کاری رو می کرد، برای همین ازش حالم میخوره ولی قلعه نوعی اینطور نیست...

ما هم امروز همین طور بودیم، تقصیر دائی نبود اما 2 دقیقه بعد از گل اولی که خوردیم، عباس زاده گل زد و دقیقه 60 هم عالیشاه گل زد. دیگه انگار کافی بود، انگار داور سوتو زده!!!

اگه گله دوم رو نمیخوردیم، نمیگم 99 درصد به جرئت میگم 100 درصد هفته ی بعد ما قهرمان بودیم!!!

با یک گل که اونم دقیقه 89 خوردیم، هم قهرمانی رو از دست دادیم، هم سهمیه آسیا و ... (امید وارم این جمله ام اتفاق نیفته! )
    .
    ..
    ...
    ..
    .
    کار تماشاگرامون توی بازی درست نبود که به بازیکنا گفتن بی غیرت!!!
    اون بازیکنا نه با من فامیلن، نه دوست و نه هیچ چیز دیگه، ولی میدونم که بی غیرت نیستن!!!
    .
    .
    .
    بی شک تمام ضرری که پرسپولیس خورد از اتفاق چند روز اخیر بوده!!!

یک کلام، این نتیجه پرسپولیس، مبارک وزارت ورزش!!!

2. 5 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

سلام
    به هر حال نتيجه هموني نشد كه ميخواستيم فوتبال همينه ديگه! هفته قبل همه چيز به نفع ما تمام شد واين هفته هم اينجوري شد.
    فوتبال يعني استفاده بهينه از موقعيتها وحفظ برتري بدست امده.

پرسپوليس امروز بد بازي نكرد بازي رو يكبار ديگه ببينيد متوجه ميشيد كه تيم راه اهن مثل موم تو دست پرسپوليس بود هر وقت ارده ميكرديم موقعيت خوبي ايجاد ميشد. حيف كه قدر موقعيت ها رو ندونستيم. بازي رو بايد حد اقل با 2 گل اختلاف ميبرديم . تيم پرسپوليس خيلي جوونه و اين كم تجربگي بلاخره كار دست تيم داد اگر بازيكناي پرسپوليس تو اين بازي بيشتر ((سر توپ)) ميزدن راحت 3 امتيازو ميگرفتيم !
    همين مسلمان اگه اشتباه نكنم دو بار ميتونست با سر توپ زدن دو سه بازيكنو تو موقعيت تك به گل قرار بده كه عجولانه فرصتا رو به باد داد.
    پرسپوليس نياز به گل بيشتر نداشت چون تفاضلش مناسب بود و با اين شرايط فقط بايد بازي رو از جريان مينداخت وسرعت بازي رو ميگرفت ولي بر عكس پرسپوليسيها تا توپو ميگرفتن خيلي سريع و عجولانه حمله ميكردن وبه جاي نگه داشتن توپ گاها توپها رو خيلي سريع سانتر ميكردن كه همه توپها رو هم دفاع راه اهن بر ميگردوند.

با اين اوصاف شرايظ براي قهرماني خيلي سخت شد اما سهميه رو ميشه گرفت اميد وارم تيم بازي اخرو ببره خدا رو چه ديدي شايدم قهرمان شديم .
    فقط اميد وارم تيم هاي تبريزي پاك وجوانمردانه فوتبال بازي كنن براي هر دو تيم تبريزي بردو باخت فرقي نميكنه ولي نتايج بازيهاشون براي ساير تيمهاي صدر جدول حياتيه. حتي اگرم ببازن اميد وارم مردونه بازي كنن .

در باره ماجراي دو ميلياردم اينو بگم كه تيم نبايد توي اين مقطع وارد اين مسائل ميشد همه ميدونن و كادر فني و بازيكنان پرسپوليسم خوب ميدونند كه خيليها با قهرمان شدن پرسپوليس و بخصوص موفقيت دايي مشكل دارن، با علم به اين موضوع تيم نبايد وارد اين بازي وزارت ورزش ميشد تمركز تيم اين چند روزه كاملا بهم خورده بود.
    دو بازي مونده بود به خاطر دو مليارد ناقابل! بازيكنا كادر فني و كل تيم نبايد وارد اين حواشي ميشدن.
    اميدوارم هفته اخر همه چيز جبران بشه.
    Last edited by ragbar12; 06-04-2014 at 20:16.

4. 4 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

شنیدم خالقی فر یه علامت زشتی رو به هوادارای ما نشون داده...

اگه کسی عکسی یا اطلاعی داره، اطلاع رسانی کنه!

6. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

گند زدن ب اعصابمون رفت
    قهرمانی فرت

8. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

حالم از هرچی اما و اگره دیگه به هم میخوره

ابر و باد و مه و خورشید و فلک به نفع ما کار کردند ولی اصل کاری که نتیجه بازی خودمون بود رو از دست دادیم

قلعه نویی 70 دقیقه برتری تیمش رو جلوی 50 هزار نفر تماشاگر حریف نگه داشت ولی ما تو زمین خودمون جلوی تیمی که دو تا ستارشو هم نداشت دقیقه 89 گل میخوریم.. فرق مربی با مربی اینجا مشخص میشه

لایق ترین تیمها برای قهرمانی همون سه تیم اول هستن
    اینجوریام نیست که شما میگی
    استقلال خیلی خیلی خوش شانس بود که برد و شاید حتی مساوی هم برای فولاد کم بود.
    10 نفره هم شدند بازی کاملا یکطرفه به نفع فولاد بود.

اما قسمت اول نظر شما رو کاملا تایید میکنم.
    البته اینکه در این بازی حساس ما امتیاز از دست دادیم هم قابل توجیه نیست.

متاسفانه چون شبکه ورزش ندارم نتونستم بازی رو ببینم.نظرات دوستان هم که 180 درجه با هم متفاوته و مشخص نیست تیم خوب بوده یا نه.

فقط عکس العمل بازیکنان و عوامل تیم جالبه که دارن همه کاسه کوزه ها رو سر وزارت ورزش خالی میکنن.
    در اینکه وزارت ماه هاست تیم رو ول کرده شکی نیست اما این بازیکنان دوست ندارن قهرمان باشن؟دوست ندارن سال بعد در جام باشگاه ها باشن و بازی خودشون رو نشون بدهند؟(برای ترانسفر)

اگه نتیجه گرفتن امروز،به کم کاری تیم برگرده که وای به حال این تیم...میخوام صد سال سیاه چنین تیم پول پرستی نباشه و قهرمانی هم نیارید
    اما اگه مسایل حاشیه ای باعث این اتفاق شده پس کسانیکه الان تیم رو دراختیار دارن چکاره اند؟اگه نمیتونید از تیم بروید،اگه میخواهید به تیم خدمت کنید پس باید مسئولیت باخت رو هم گردن بگیرید.
    با "کی بود کی بود؟من نبودم" که نمیشه تیمداری کرد.

قهرمانی که پرید،حالا شاید یه سهمیه بگیریم.ولی جدای اون،چهارم شدن با سیزدهم شدن فرقی نداره،
    Last edited by mohammad_87; 06-04-2014 at 21:04.

10. 6 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ینی همیشه همین بوده
    همیشه!! همیشه ی همیشه همین بوده
    از روزی که طرفدار این پرسپولیس شدیم تا یادمون میاد همین بوده که ثانیه آخر گند زده بشه به همه چیز
    که 2 دقیقه مونده به آخر بازی گله مفت بخوریم!!!
    خود نفس گل خوردن ایرادی نداره

چیزی که فشار میاره اینه که گله مفت میخوریم
    اینه که 5 تا موقعیت بهتر از اینی که خوردیم رو از دست میدیم،
    اما زرتی روی تخیلی ترین موقعیت ممکن مفت ترین گل ممکن رو میخوریم!!!

12. 6 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

واقعا باید چی گفت؟
    باید گفت خودم کردم که لعنت بر خودم باد. هر چی میکشیم از خودمونه. هر سالی که از دست می دیم به خاطر خودمونه. استقلال تو اهواز فولاد رو میبره و ما تو تهران نمی تونیم ببریم. مقصر کیه جز خودمون؟

هر سال این موقع که میشه به خودم لعنت می فرستم که چرا فوتبالی هستم و عاشق پرسپولیس. به خودم می گم برو دنبال زندگیت که خربزه آبه اما سال بعد دوباره همون آش و همون کاسه و آخر فصل هم باز هم همون حکایت تکراری.

فقط خدا صبرمون بده انشالله.

14. 6 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

حالم از هرچی اما و اگره دیگه به هم میخوره

ابر و باد و مه و خورشید و فلک به نفع ما کار کردند ولی اصل کاری که نتیجه بازی خودمون بود رو از دست دادیم

قلعه نویی 70 دقیقه برتری تیمش رو جلوی 50 هزار نفر تماشاگر حریف نگه داشت ولی ما تو زمین خودمون جلوی تیمی که دو تا ستارشو هم نداشت دقیقه 89 گل میخوریم.. فرق مربی با مربی اینجا مشخص میشه

لایق ترین تیمها برای قهرمانی همون سه تیم اول هستن
    تعجب میکنم دوست عزیز
    مربیای ایرانی تفاوت چندانی با هم ندارن

تفاوت بیشتر توی درخشش دروازبانهای تیمهاست
    یه روز نیلسون ستاره میشه و پرسپولیس نتیجه میگیره

یه روزم رحمتی ستاره تیمش میشه و استقلال نتیجه میگیره

والا من جز این تفاوت خاصی توی بازیهای امروز ندیدم

تماشاگرای ما هم خداییش تهشن دیگه
    تا دیروز این مربی انواع باختا رو میداد و بد بود حالا همه چیز با یه مساوی عوض شده

فوتبالمون داره از قطر و امارات هم جا میمونه ما داریم از مربیایی که حاضر نیستن دو تا کلاس پیشرفته برن دفاع میکنیم

16. 7 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فصل خوبی بود حتی دیروز هم به قهرمانی پرسپولییس اعقاد نداشتم و به گرفتن سهمیه راضی بودم و هنوز هم اعتقاد دارم جمعه میتونیم سهمیه بگیریم و امیدوارم بعد از گرفتن سهمیه دایی دیگه تو تیم نباشه چون این فصل جز حاشیه سازی چیزی برای تیم نداشته و با این خرید های نجومی و جمع کردن بازیکن های درجه یک لیگ با یک مربی درجه 2 هم میشد به راحتی سهمیه گرفت اما افسوس که اشتباهات قبل تو انتخاب دایی تکرار شد دایی هرچقدر هم مربی خوبی باشه اما خود به خود حاشیه درست میکنه.
    شاید دایی شخصیت اجتماعی خوبی داشته باشه ولی اصلا شخصیت مربیگری خوبی نداره.

18. 2 کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

20. این کاربر از baren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •