تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 228 از 302 اولاول ... 128178218224225226227228229230231232238278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,271 به 2,280 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بقول گفتنی : انتقام شیرین-ه!
    +
    این گل کریس رو من تا چند دقیقه مبهوتش بودم!
    وسط بازی چمنی، دروازه بان رو با یه پا دو پا دریبل میزنه!! دهنش سرویس!
    جز اون رکورد تعداد گل زده در یک فصل که امشب کریس شکست، یه رکورد جالب دیگه هم زد و اونم اینکه اولین بازیکن شد که در هشت بازی لیگ قهرمانان 14 گل میزنه!
    +
    بدون شک بهترین بازیکن زمین پپه بود...
    عالی بود امشب...
    اکثر توپ ها رو جمع کرد و 2-3 بار هم لحظه آخر توپ ها رو برگردوند...
    +
    یه نکته جالب نیمه اول، همزمانی گل های دو بازی بود!
    دقیقا همزمان بود...3 و 27 !
    +
    نادال هم مهمان ویژه بازی بود که مشخصا لذت هم برد...
    +
    اون فرار آخرای بازی گرت عالی بود...
    پاس میداد گل میشد اما با توجه به شرایط بازی، هر کس دیگه ای هم بود بازم خودش ضربه رو میزد...اون حرکت رو انجام بدی و آخر پاسش بدی؟! عمرا!
    +
    دیگه هم چیزی یادم نمیاد!: دی

2. 5 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

همه چی خوب بود بجز مصدومیت رونالدو...په په فوق العاده بود...

به قول یکی از دوستان گفت آخرین باری که دیدم یکی یه پا دوپا گل می زنه خودم زدم اونم تو دبیرستان! خیلی گل نازی بود.

این نتیجه ای بود که اگه آقای اوزیل اون دو به تک رو پاس می داد فصل قبل هم داشتیم! اصلا یادم نمیره! نمی دونم چرا.

موراتا هم خیلی زیاد سر پایین و ناپخته بازی می کنه...قشنگ معلوم بود بعد چنتا توپی که خراب کرد مودریچ تو یه صحنه بهش پاس نداد.

4. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تبریک میگم این برد خوبو
    هم خوب بازی کردیم و خوب هم بردیم
    فقط شیرینی این برد رو مصدومیت احتمالی رونالدو کم میکنه که امیدوارم جدی نباشه

نکاتو دوستان گفتن
    از دیدن این بازی خوب لذت بردم
    بازی با بارسا هم مثل این بازی قشنگ بازی میکردیم ولی متاسفانه اخراج راموس و بقیه داستان نداشت که ببریم

واقعا یه چیز برام جالبه
    شباهت بازی ها
    بازی های دیشب هر دو یک یک مساوی شد و گل ها تقریبا همزمان زده شد
    بازی ها اامشب هم تقریبا اینطوری شد دو تا 3 گل داشتیم
    گلهای اول که دقیقا همزمان بود امشب

Sent from my ST25i using Tapatalk
    Last edited by Abdolreza2012; 03-04-2014 at 02:03.

6. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گرت بیل: ۱۷ گل - ۱۵ پاس گل. (???Overpriced) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کریس خودش رو به رکورد آلتافینی و مسی رسوند، فقط تو ۸ بازی (این خودش یه رکورد دیگه هست). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه گل فانتزی ای زد! منتظر یه شوت محکم بودم اما یه بقل پای ساده و آروم که حتی یک لحظه فکر کردم مدافع دورتمند اگر بدوئه بهش میرسه...

به گفته آنجلوتی، کریس مصدوم نیست و فقط بخاطر درد پایی که از قبل داشت تعویض شد تا ریسک نکنن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

په په در جواب حرکت و صحبت های بوسکتس: "البته که پاش رو گذاشت رو سرم، اگر من این کار رو کرده بودم، الان تو رئال نبودم. این چیزا تو فوتبال پیش میاد." [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرم تو دفاع خیلی نامنظم بودیم، درسته که په په چند صحنه خوب توپ رو دفع کرد، اما چندجا هم با بی دقتی دفاع کرد و اگر داور این بازی هم مثل داور ال کلاسیکو بود، الان ۲ تا پنالتی گرفته بود. بهترین بازیکن زمین مودریچ شد.

8. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان فک نمیکنین رونالدو برا این که با موراتا بازی نکنه درخواست تعویض کرد؟!(به نظرم همچین چیزی بود...)
    ===================
    رونالدو ام عجب گلی زد ... عادل کف کرده بود...

10. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان فک نمیکنین رونالدو برا این که با موراتا بازی نکنه درخواست تعویض کرد؟!(به نظرم همچین چیزی بود...)
    مگه مشکلی وجود داره ؟؟؟؟
    بخاطر همون بازی که سوت براش زدن ؟؟؟؟ که به موراتا پاس نداده ؟؟؟

من از همون اول گفتم موراتا هر چقدر که بازیش خوب باشه چون اصلا پاس نمیده و فقط میخواد خودش بزنه ، من ازش خوشم نمیاد

__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________________

حضور رونالدو در بازی با سوسیه داد ، در هاله ای از ابهام

کریس رونالدو هفته هاست که از درد خفیفی در ناحیه تاندون پای چپ رنج می برد !

آی اسپورت - دقیقه 79 بازی رئال مادرید - دورتموند ! آلمانی ها در حال پایه ریزی یک حمله هستند که تصاویر تلویزیونی رونالدو را در حالیکه پای چپش را گرفته و روی چمن نشسته است ، نشان می دهند. بازی متوقف می شود و آنچلوتی متوجه می شود که باید ستاره پرتغالی خود را تعویض کند. کاسمیرو بجای او وارد زمین می شود و در دقیقه 80 ، داستان رونالدو در بازی با دورتموند به پایان می رسد. مصدومیت تاندون پای چپ رونالدو یک مصدومیت مزمن است که نزدیک به یک ماه است ، با آن دست و پنجه نرم می کند. بدین ترتیب ، برای بازی روز شنبه با سوسیه داد در آنوئتا (22.30 به وقت ایران) حضور رونالدو در هاله از ابهام قرار گرفته است. اگر آنچلوتی می خواهد ، تحت هر شرایطی به رونالدو بازی بدهد ، باید یک کار ضرب العجلی پزشکی روی او صورت بگیرد. پس از بازی ال کلاسیکو بود که فاش شد رونالدو چندین هفته است که با این مصدومیت مواجه شده است . بدون شک دیشب از چهره رونالدو مشخص بود که او درد زیادی را تحمل می کند. اما از طرف باشگاه خبر می رسد که مصدومیت او جدی نیست و به نوعی قصد دارند تا نگرانی ها را در مورد کریس کاهش دهند. بوتراگنیو (مدیر ورزشی رئال) تاکید می کند که تعویض رونالدو صرفا جنبه احتیاطی داشته است و در ادامه آنچلوتی هم این مساله را تایید کرد. در حساسترین مقطع فصل مصدومیت نابهنگام رونالدو نگرانی های زیادی را در بین هواداران رئال مادرید بوجود آورده است. باید به انتظار روزهای آتی و تصمیمات آنچلوتی در قبال بازی دادن یا ذخیره نشاندن رونالدو نشست.

منبع : آ اس
    Last edited by Abdolreza2012; 03-04-2014 at 13:28.

12. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

مگه مشکلی وجود داره ؟؟؟؟
    بخاطر همون بازی که سوت براش زدن ؟؟؟؟ که به موراتا پاس نداده ؟؟؟

من از همون اول گفتم موراتا هر چقدر که بازیش خوب باشه چون اصلا پاس نمیده و فقط میخواد خودش بزنه ، من ازش خوشم نمیاد
    رونالدو از موراتا خیلی ناراحته به خاطر پاس ندادنش...تکروی هاش...به تمرینات که نگاه کنی رونالدو با همه خوشو بش میکنه و بازی میکنه به جز موراتا...این موضوع از آبان شروع شده...
    موراتا ام از حدش گزشته انصافا" ... همه رو دریب میکنه وقتی میرسه به جایی که باید شوت کنه حرکات نمایشیش یادش میوفته...

14. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

تبریک میگم. نتیجه قاطعی به دست آوردیم.

بازی واقعا مهیج بود و اگه فرم خوب وایدنفلر دروازبان دورتموند و فرم بد میکی و آبومیانگ نمی بود، می تونستیم نتیجه به مراتب پرگل تری رو ببینیم، شاید 2-5
    از بازیکنان تیم، به جز پپه{به دو تکل فوق العاده مهم و یک نمایش عموما کم اشتباه}، مودریچ و و سورپرایز ایسکو، شخصا عملکرد کارواخال رو خیلی پسندیدم.
    در همه جای میدان حضور داشت و واقعا خستگی ناپذیر کار کرد، جوری که در یک سمت زمین پاس گل اول رو میده و در سمت دیگه جور عقب موندن مدافعین وسط
    تیم رو می کشه. کارواخال با این نمایش، نمایش بدش در ال کلاسیکو رو کاملا جبران کرد. البته آشنایی کارواخال با بوندسلیگا و تیم های آلمانی هم بی تاثیر نبوده.

کوئنترائو هم در ادامه نمایش خوبش در بازی ابتدای هفته با رایو مطمئن ظاهر شد و به خوبی به حملات اضافه میشد. اما راموس بر خلاف بقیه مدافعین تیم متزلزل
    بود و یکی دو بار روی حرکات رویس و میکی جا موند، از راموس به عنوان کاپیتان دوم تیم انتظارات بیشتری میره، خصوصا که ما واران رو روی نیمکت تیم داریم.

بیل نشون داد که در لحظات تعیین کننده میشه روش حساب کرد. {ایضا در بازی با یوونتوس} کنترل و ضربه فنی و آرامی که به توپ وارد کرد، اون هم درست در دقایق
    ابتدایی بازی، روی نتیجه نهایی کاملا تاثیر گذار بود. در اواخر بازی هم حرکت انفرادی زیبایی رو انجام داد که اگه به جای ضربه آخر توپ رو برای راموس ارسال کرده بود،
    نمایش خوب خودش رو تکمیل می کرد.

تعبیر جالبی که در مورد نتیجه به دست اومده به کار میره این هست که دیگه اون 1-4 معروف سال قبل هم نمی تونه مانع صعود تیم بشه.
    البته در فوتبال اتفاقات نادر زیادی رخ داده اما در تاریخ بازی های CL هم تا به حال نتیجه 0-3 جبران نشده.
    با این برد رئال تنها تیمی در رقابت های CL هست که سه سال پیاپی در خانه شکست نخورده.

در روزهای آینده در لیگ بازی نسبتا سختی رو با سوسیداد در خانه حریف داریم، با توجه به اینکه اتلتیکو باید در مقابل ویارئال قرار بگیره و نیم نگاهی به بازی بعدی
    خودش با بارسا داشته باشه، امکان لغزش اتلتیکو وجود داره و سه امتیاز آینده می تونه تعیین کننده باشه.

16. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

" هرکی هرچی هم که بگه ، انتقام چیز خوبیه " ...

Ramiz Dayı

یه جورایی خیلی قابل پیش بینی بود برد رئال ، و میشه گفت جای شگفتی ای نداشت این برد چون این دورتموند حتی شبحی از دورتموند فصل پیش هم نبود ، دیدم که یوسف در تاپیک دورتموند لقب بازنده ی بزرگ رو به کلوپ داد ، مساله اینجاست که معمولا کسی جلوی کارلتو انگیزه ی وحشتناک نداره ، کلوپ هم میخواست آقای خاص ثانی بشه که فصل پیش شد

تکراری ترین نکته ای که توی رئال کارلتو به چشم میخوره ( کارلتوی روتین و قابل پیش بینی ) اینه که هرموقع که رونالدو مهار میشه ، سریعا جاش با بیل عوض میشه و این نکته که این کار کارایی هر دو رو به طور قابل ملاحظه ای پایین میاره ، اصلا در نظر گرفته نمیشه ...

آلونسو باز هم محو بود تقریبا در بازی ، نمیدونم چرا من هیجوقت یک بازی خوب از آلونسو به یاد ندارم توی رئال ( مطمئنا اون بازی هایی که من نگاه نکردم آلونسو بازیهای خیلی خوبی ارائه داده )

پپه هم که یکی از بازیهای خوبش رو انجام داد بعد از مدتها ، البته با چاشنی یکی دو مورد بی دقتی ...

مودریچ واقعا خوب بود ، بنزما هم به نظر میاد که با رفتین هیگواین انگیزه ای نداره برای رقابت ، و میدونه تحت هر شرایطی گزینه ی اول هست و مطمئنا هیچ مربی ای در شرایط عادی موراتا رو بهش ترجیح نمیده ، پس نیازی هم نداره که خیلی به خودش زحمت بده ، من با ترنسفر بنزما موافق نیستم بلکه فکر میکنم تنها راه اوج گرفتن دوبارش این هست که یک مهاجم سطح بالا به تیم اضافه بشه تا جا برای بنزما تنگ تر بشه و تلاشش رو بیشتر بکنه .

نکته ای که این وسط آزار دهنده هست اینه که فابیو کوئنترائو رو میخوایم بفروشیم ، بعد باید بریم کلی هزینه کنیم برای اینکه یک مدافع چپ بیاریم به تیم دوباره !

ایسکو هم به نظرم اگر بیشتر بهش بازی داده نشه ، یکی میشه مثل کانالس و لئون که هم خرابش میکنیم هم راحت از دستش میدیم ...

18. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دیشب دورتموند به خاطر نداشتن یک تمام کننده ماهر چند تا موقعیت خوب رو از دست داد و این تمام کننده هم کسی نیست جز لوا
    اگه در بازی برگشت همچین شرایطی باز پیش بیاد (که میاد) دیگه لوا اون موقعیت هارو تبدیل به گل میکنه و واقعا خطرناک هستش.
    بازی برگشت کار راحتی نداریم.

- کاش بیل در اون صحنه که فرار زیبایی انجام داد پاس میداد.
    و بهترین بازیکن میدان هم از نظر من کاسیاس بود، کوه بود کوه، وقتی کاسیاس در چهارچوبه یک اسودگی خیال به ادم دست میده.

20. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •