دو بار زنگ زدم پشتیبانی . خیلی جالبه برای یک مشکل دو نفر دو نظر متفاوت !!!
کارشناس اول : مشکل خاموش شدن چراغ ADSL شما از تجهیزات فیزیکی مخابراته !!!
کارشناس دوم : مشکل خاموش شدن چراغ ADSL شما از نویز و وسائل روی خطه !!!
![]()
دو بار زنگ زدم پشتیبانی . خیلی جالبه برای یک مشکل دو نفر دو نظر متفاوت !!!
کارشناس اول : مشکل خاموش شدن چراغ ADSL شما از تجهیزات فیزیکی مخابراته !!!
کارشناس دوم : مشکل خاموش شدن چراغ ADSL شما از نویز و وسائل روی خطه !!!
![]()
Last edited by DJMOKHTAR; 17-04-2014 at 20:08.
سلام بچه ها وضع خط من در چه حده؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط شما میشه گفت خوبه . مشکلی ایجاد نمیکنه البته میتونی پهنای باند رو بیاری رو 4 مگ فیکش کنی که نویزت یه خورده کمتر بشه
سلام یه راهکر بدین من چیکار کنم کلافه شدم بس قعط و وصل کرد این نت
![]()
بعضی از قط وصلیهای زیاد از پوسیدگی کابل تلفن که بیرون خونه اونجایی که کابل قط شده هست میشه. اگه تمیز بشه درست میشه. بعضیاشم از خود Isp هست. / شاید این دوتا رو قبلا گفته باشن یا باشم![]()
برای تست اسپلیتر مودم رو بدون اسپلیتر مستقیم وصل کنید به پریز,بقیه تلفنای موجود رو از پریز بکشید فقط مودم,
اگه هنوز مشکل داشت از سر خط تست بگیرید.
delay که نوشته چیه؟ یعنی تاخیر داره؟؟ پینگ تایمم ام اصلا خوب نیست شاید مشکل از isp باشه!
قبلا اوضاعاش خیلی خراب بود گفتن مشکل از داخلیه ما هم رفتیم سیم تلفن گرفتیم از دم در ورودی تلقن به ساختمون مستقیم وصل کردیم به مودم گقتن این کارو کنید خطتون خیلی خوب میشه و پینگتون هم خیلی میاد پایین نویز به بهتر شد ولی پینگ تقریبا فرقی نکرد!
پینگ و تایم اوت همش به مسیر زیرساخت و پهنای باند شرکت مربوط میشه و اصلا ربطی به مودم و مشخصاتش نداره.البته اینم بگم که مثلا شما سرویس نامحدود میخرید 128 که یه شرکتی میاد 8 میده شما انتظارتون ز این روی هم نباید باشه که پینگ و تایم اوت تون خوب بشه سرعت هم دخیل هست.
پس مسیر زیرساخت و پهنای باند شرکت و سرویس هایی که خیلی سرعتشون پایینه
سلام دوستان من تقریبا دو هفتست که اینترنتم مدام قطع و وصل میشه (چراغ های DataوLink) البته بعضی اوقات اینترنت تا 3 4 ساعت به صورت مداوم وصله. چند بار هم با پشتیبانی شرکت تماس گرفتم و چند تا راه کار بهم گفتن که خوب هیچ کدومشون مشکل رو حل نکرد (مثل عوض کردن نویزگیر و از پریز درآوردن تلفن و ... حتی Down stream و upstream رو هم آوردن پایین). آخر سر شماره یک بابایی رو دادن که گفتن بهش زنگ بزنید تا بیاد از نزدیک مشکل رو چک کنه و در صورت نیاز اگه مشکل از شما بود و از مخابرات نبود سیم کشی جدید کنه. به نظرتون مشکل اینطوری حل میشه؟ به نظر شما مشکل از سیم کشی ماست یا از پورت؟ چون من سه ساله از همین شرکت روی همین خط و سیم کشی اینترنت می گیرم و تاحالا این مشکل رو نداشتم.
اینم تصویر از وضعیت خط:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته SNR Margin Downstream بعد از هر بار ریفرش کردن تغییر می کنه بازش هم خیلی زیادهاز صفر تا 27 28!
Last edited by ErgmX; 18-04-2014 at 23:36.
مقدار snr خط ما هم خیلی متغیره! مثلا چند شب پیش 23 بود الان اومده زیر 10 و بیشتر حدود 7 هست.
اگه isp رو عوض کنم درست میشه؟
منظورم اینه که آیا ممکنه snr از سمت isp اینقدر پایین بیاد؟
دیگه دارم کلافه میشم. گفتن خط مشکل داره سیمبان مخابرات اومد چک کرد و یه مقدار از سیمکشی قدیمی رو عوض کرد و سیمکشی رو نو کرد، ولی کیفیت اینترنت هنوز افتضاحه.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)