مهدی جان بفرما:
اموزش phone xs alpha 6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی جان بفرما:
اموزش phone xs alpha 6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقایون R4gc010 فیرم ویر جدید برای مدل های K310
K510
W300
W550
W810
Z530
Z550
آقایون 810 کاش یه خورده سر و سامون میدادیم به این تاپیکهاموووووووون![]()
ما که همه جا رو قبضه کردیم اگه کلوپ نوکیا هم این دور و برا بود توش در مورد افزایش صدا و فریم ور و.... سونی اریکسون مینوشتیم.
بهتره موضوعات تاپیکها رو قاطی نکنیم . توی تاپیک نکات قبل و بعد از خرید یه مقاله در مورد شرتکاتها نوشتم در عرض تی ثانیه رفت صفحه شونصدم .![]()
بحث صدا رو در تاپیک خودش ادامه بدیم بهتره اینجا هم باشه واسه موارد دیگه بقیه هم سر جای خودش!![]()
من شرمنده ببخشید چون ریفیقیم تذکر دادم!![]()
سلام ، بچه ها من وقتی مثلا دو تا کلیپ تری جی پی ا 2 دقیقه ای رو تو گوشی پخش میکنم احساس میکنم گوشی کمی داغ میشه میخواستم ببینم این طبیعیه ؟!
..
میشه شما ام تست کنید و ببینید که همین طور میشه یا نه ؟!
سلام . میشه س ام س ها رو مثله نوکیا رو مموری کارت بدون مهدودیت ذخیره کرد.
آخه مقدار ذخیره س ام س در حالت معمولی به طور محدود هست.
کمک پلیززززز
سلام . میشه س ام س ها رو مثله نوکیا رو مموری کارت بدون محدودیت ذخیره کرد.
آخه مقدار ذخیره س ام س در حالت معمولی به طور محدود هست.
نه دو ست عزیز امکانش نیست ولی میتونی sms هاتو تو کامپیوتر ذخیره کنی و نگهشون داری با MY Phone Explorer
ببين شما با برنامه ي myphone explorer چكش كن...يه قسمت داره دما رو بهت نشون ميده...قبل و بعدش چك كن...اگه دما خيلي فرق كرد طبيعي نيست ديگه...البته موقع كار تغيير دما طبييعه اما خيلي ناچيز و ما متوجه نمي شيم
شاد باشيد![]()
درسته مهدي...اما به هر حال تاپيك 810 رو نمي شه محدود كرد به موضوع خاصي....اگه صداش فقط يه جا و نكته هاشم فقط يه جا بره بحث هاي فلش و اين چيزاشم تو تاپيك فلش و...ديگه چيزي نمي مونه اينجا دربارش بحث بشه!!!!![]()
قربون همه....شاد باشيد![]()
گوشیم درست شد گوشیم درست شد![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بردم 4 تومن دادم برام فلش کرد ولی 4 تا چیز عجیب 1.چرا اینقدر کم گرفت 2.چرا 20 دقیقه بیشتر طول نکشید
3.چرا با این که imei پشت باتری با تو خود گوشی فرق میکرد (یعنی ریجیستر دستی بود ) ولی با فلش کردن
رجیسترش نپرید4.چرا ورژن گوشی تغییر نکرده
در ضمن یه سوال چطور میتونم ورژن دوربینم رو بالا ببرم ؟ فایلش رو دانلود کردم ولی نمیدونم چطوری این کار رو
بکنم باید فلش بشه ؟ یعنی اگه بدم بیرون برام فلش کنن 4 تومان دیگه میپره ؟
در همینجا از دوستانی که به من کمک کردن خیلی ممنون میگم و تشکر میکنم![]()
Last edited by dark fear; 04-04-2007 at 13:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)