دوستان لطفا تمامی بخشای فیفا 14 رو به من توضیح بدین اصلا یاد ندارم - دوم اینکه وقتی بازی میکنم صفحه بالا و پایین میره و پر پر میزنه - سوم اینکه تو ویندوز 8 نمیتونم بازی کنم ممنون میشم کمکم کنین
دوستان لطفا تمامی بخشای فیفا 14 رو به من توضیح بدین اصلا یاد ندارم - دوم اینکه وقتی بازی میکنم صفحه بالا و پایین میره و پر پر میزنه - سوم اینکه تو ویندوز 8 نمیتونم بازی کنم ممنون میشم کمکم کنین
دوستان کمک وقتی بازی میکنم بازی تو صفحه مانیتور بالا و پایین میره.
دوم اینکه تو ویندوز 8 کار نمیکنه ولی تو ایکس پی کار میکنه.![]()
واسه بالا پائین پریدنش باید از کرک ورژن 4 استفاده کنید
ultimate نسخه نیست که.یه بخش هست توی قسمت آنلاین فیفا به نام ultimate team که به اون ربط داره ...
نسخه Ultimate Edition آخرین نسخه منتشر شده هست. میتونید سرچ کنید و ببینید
گرفتن توپ از مهاجم خیلی سخت شده
دفاع ها خیلی سنگین تغییر مسیر میدن
چکار باید کرد برای دفاع؟
من بازی رو دانلود کردم. ولی با کرکش مشکل دارم. جدید ترین کرکش رو هم دانلود کردم.
وقتی که هنوز کرک رو کپی نکردم، بازی رو اجرا می کنم پیغام می ده Origin is not installed !
وقتی که کرک رو کپی می کنم و بازی رو می خوام اجرا کنم پیغام میده FIFA 14 has stopped working ! و مجبورم که خارج شم.
به نظر شما چی کار کنم؟
DirectX و .net frame work و c++ رو نصب کردم و همچنین آخرین آپدیت کارت گرافیکم رو هم نصب کردم.
اینم مشخصات سیستمم که ببینید می تونید بفهمید مشکل از کجاست یا نه.
CPU: Intel (R)core (TM) 2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz 2.80GHz
RAM: 2GB
VGA: Nvidia Geforce 9400 GT , 1024 MB
خیلی ممنون می شم از راهنمایی هاتون.![]()
هیچ کار . همین که هست . هیچ کاریش هم نمیشه کرد . افتضاحه فقط . حیف 13 دیگه اپدیت نمیشه وگرنه سگش به 14 شرف داشت . یعنی EA حاضر نیست به خاطر اینکه ملت این نسخه رو بخرن نسخه 13 رو اپدیت کنه . وای که چقدر پول پرسته این EA . یه کم رفتم 13 بازی کردم خداییش خیلی حال داد بهم بعد از این مدتی که 14 زدم .
کاملا مخالفم. نسخه نهایی خیلی خوب شده.
اینکه بازیکنا سنگین شدن خیلی به طبیعی شدن بازی کمک کرده و دیگه هر جور بخوایم نمیتونیم حرکت کنیم.
تنها مشکلی که من میبینم گیج بودن بیش از حد بازیکناس که شامل جاگیری بد دفاعا (البته به ندرت) و نگرفتن پاساییه که بهشون میرسه.
بقیه بازی خیلیم خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)